53877
0MWkPbn.jpg
  • Hurkans
    Ok kösz a választ amúgy valaki aki Tryndamere,Warwick,Tristana mainel nyomja az adjon légyszi egy nagyon jó item és/vagy runa osztást mert néztem de nem találtam
  • Kry
    eleve sion ultija joval tulvan a 30%-on...
  • Jowanson
    bebaszna ha 30% lenne a max leech :)
    "There is no max life leach, in fact you can go over 100% but that would just harm your potential."
    copypaste eu forumról ugyh felelősséget nem vállalok :) bloodthirster-ekkel lehet tesztelni
  • Anthrax
    30% ha jól tudom
  • Hurkans
    Felmerült bennem egy kérdés a lifesteal-nek van max értéke? teszem azt 100%lifesteal van?
  • Anthrax
    Új hős is 3k lesz?
  • Roy4l
    nagyon team függő énis sokat értek ashe/teemo/warwick-hoz de bármennyire is ha nincs melettem legalább 1jó társ nemtudok ugy felfeedelődni hogy bárkit tudjak már verni akár 4v1be is
  • Hurkans
    előbb is sikerült egy elég jó warwickos stat ilyen 14-1-10 gondoltam azt nem de ezt csak kirakom magasabb szinteken is lehet ieneket ownolni?Tristana
  • Kry
    Igen ezeket a skineket már én is végig néztem pár napja, némelyik jobb mint amit rioték vagy tök mind1 kik csinálnak :P Vhogy el lehetne intézni sztem hogy játékban is megvehetőek legyenek, végülis sok mindent nem kéne tennie a riotnak hozzá, merhát már készen vannak a skinek jóformán csak ki kell rakniuk storebe :P

Am iron man blitzcrank is nagyon állat. Meg a vörös báró corki. xD
  • Jowanson
    na még1x:
    yarr
  • Jowanson
    epic gangplank skin:
  • Anthrax
    Pvp.net elmúlt pár napban jó nagy kalap szar volt, csinálhatnának vele valamit
  • Kry
    armor pen pirosbol
    hp sárgából
    kékböl cd rdu vagy mana
    quintöl armor pen

ha ap-es használod akkor armor penek helyett magic pen értelemszerüen.
  • Zeros
    Van valaki akinek corki a mainje? ha igen milyen rúnákkal használod?
  • daemonervosa
    játékstílus függő, de nekem pl sok van manaregen meg cooldownon, főleg utility masteryvel
  • Kasya
    Olyan sok dolgot olvastam LoL forumon....
    Szerintetek mi a legjobb Malphite-nek (runa + skill tree + itemek)?
  • fallenhun
    BC > IE, mégpedig azért, mert 1000-el olcsóbb, és csak 5-el kevesebb dmg, amit ad. Most lehet azon gondolkozni, hogy a 20% crit chance ill. a crit dmg növekedés megéri e a plusz 1000-t a 12-es (stackelhető) armor penetrationnel szemben. Nemhiszem. De a végére, ötödik-hatodik itemnek már mindenképp. Úgy gondolom.
  • Terensz
    "Egyébként meg egy ice armor meg egy soul shrouddal máris megvan az a 40%"

6 inventory slotod van, te tényleg lefoglalsz 2 slotot az ice armornak és a soul shroudnak? Meg kb 5000-et ki akarsz dobni cd reductionra és páncélra? minek, mikor ott a mastery -és a rúna-slotok?

MR nem annyira számít az elején, főleg nem 13,5 kezdésnek. Akkor már miért nem armort raksz? Én pl. Pantheon lándzsájával mindenkit szétharassolok az elején. Asszem 30 manáért kb 100-at sebzek level 1-en, talán 3,5 sec cooldown mellett. MR az ellen nem véd :-)

"A másik hogy nidaleenak kevés secesek a cd-jei tehát az a pár tized mp semmit sem jelent kb."
    - A cooldown reduction leginkább a kis cd-os képességeknél érezhető.
    - Gondolom nem akarsz minden heróhoz más rúnakönyvet.
  • Jowanson
    cd redut én sem szoktam rakni.
    kékből amit még érdemes szerintem az mp5/lvl. occsó az is, és early game-be is sokat tud segíteni hogy spammolhasd a skilljeidet. Udyrral pl utility tree manaregenje meg mp5-ös kék rúnák és egész jól lehet tankolni a hülye castereket turtle shield-el
  • Kry
    Én meg oanból nem veszek runát amiből nem lehet végtelen mennyiség. CD reduból max 40% lehet, és kék rúnából max asszem 5% jön össze ami kb semmi masteryből lehet még 9%-t. Egyébként meg egy ice armor meg egy soul shrouddal máris megvan az a 40%, és akkor kárba ment a runád, mert elvész az 5% meg a mastery 9%-a is. A másik hogy nidaleenak kevés secesek a cd-jei tehát az a pár tized mp semmit sem jelent kb.

Jó én nem azt mondom hogy a 13 magic resist a legjobb, de egyrészt a legolcsobb rúna :D, másrészt az elején casterek ellen sok kari kudarcot vall, és hát egy mr-es cipövel párositva ( nem jut eszembe hirtelen a neve) máris elég jó kis mr-ed van, és akkor melette nyugodtan puzzleezheted össze a trinityt :P
  • avengir
    Nidalee guide
  • xenor
    hi! Match-n belül a shopban vannak recommended item-ek, az lenne a kérdésem, hogy ide lehet valahogy beállítani egyéb defult itemeket?
    Előre is kösz a választ!
  • Terensz
    Hasonló a rúna-szettem :-)
    Piros armor pen végig kirakva, dodge-ból 3 hiányzik.
    A kéknél a magic resisttel nem értek egyet. Szerintem olyannak érdemes a rúnakönyvbe kerülni, ami tárgyakból körülményesen vagy drágán pótolható. Heavy nukerek ellen - ha rosszul mennek a dolgok - úgyis kell, hogy vegyél komolyabb magic resistet adó tárgyat, mondjuk banshee-t. Mondjuk a személyes tapasztalatom az, hogyha defenzív tárgyat veszek, az már nem jó hír. Általában ilyenkor bukjuk a meccset. Így kéknek én a cooldown-reduction-t javaslom.
  • Terensz
    "Ha armor pennt akarok akkor BC" - hol van earlyben arra pénzem :C
    Amúgy infinity >>> BC, így a BC-t csak a vég-végjátékban rakom ki.
    Viszont earlyben hidd el, jó az a 43 armor pen, brutalizerrel :-)

Lehetne helyette +200 HP-m, de én az offenzív játékot választom inkább, mert legtöbbször jobban működik, mint a defenzív.
  • fallenhun
    Nekünk is szar most eléggé. Majd kijavítják...
  • Soulstorm
    Ejj és az lehetséges, hogy most óriás lagok vannak a szerveren? :S
    Hát vagy 1 perc mire beloginol és továbbá ahogy gamet talál mindig írja, hogy try again later + reconnect. ezmi
  • Zomil
    köszi szépen :)
  • Kry
    Zomilnak nidalee rune: NIDALEE

poppynak ugyanezt javaslom kivéve hogy sárgából dodge helyett armor vagy vmit.
  • avengir
    Szvsz +200 hp többet ér az elején. Ha armor pennt akarok akkor BC. Az stackelődik és lelehet vele -ba is tolni az ellenfél armorját.
  • Terensz
    Pedig szemmel láthatóan nagy dps-t ad az armor pen. A rúnákból 22 + 6 mastery-ből olyan plusz sebzést ad az elején, hogy az ellenfél simán kibírja nevetés nélkül.
  • avengir
    Btw, nekem csak akkor laggos ha vki tölt fel/le torrenttel játék közbe :D
  • avengir
    A probléma nyilván velem van, hogy nem a lagg bajnokságot szeretem.

Usen az átlag latency 80-120 közt van mindenkinek; efelett már érezhetően láttod hogy laggol a játék, pl.: nem adja be időbe a quick keyt és hasonló nyalánkságok.
  • fallenhun
    Akkor mi vagyunk ennyire prauk, hogy tudtunk játszani olyan magas pinggel.
  • avengir
    pfff..... Azért ennyire ne legyünk már bátrak. Nekem us 130as latencyvel már játszhatatlan; olyan 113ig semmi para.
  • RennHUN
    Nem nagyon lehet észrevenni a magas pinget ebben a játékban. Mikor us-en játszottunk volt 200 fölött is gyakran, azt se lehetett érezni. Amíg nem zavar, ne is foglalkozz vele.
  • Soulstorm
    Ez amúgy miért van, hogy betöltéskor mindig olyan 150-160-as ping van?
    Pedig game közben nem veszem észre ezt a nagy pinget.
  • avengir
    Én sosem teszek be Armor pent rune bookba
  • fallenhun
    PDPS-nél alapnak tűnik az Armor Penetration rúna (mármint csak a piros). 2-3 champ van, amelyiknél nem feltétlenül szükséges használni.
  • Terensz
    Én 22 armor penetration-t hoztam össze, és elég hatékonynak tűnik.
  • daemonervosa
    sztem elég a 3 perc elsőre, mert velem is volt olyan, hogy beirta a srác, hogy feedelni fog ha nem lehet pantheonnal /masik srac kiszedte/ az meg nem akart massal menni . :=/