53877
-
#1146 Sztem holnap, ja. Mostmár viszont igazán jöhetnének új mapok vagy iesmi, az új herok nem elegek ahhoz hogy 1000 meccs után is lekössék az embert. -
#1145 EU-ra holnap jön az új hős ? -
#1144 Nah most jön ki az uj patch. Sztem Ezreal buff totál felesleges volt, igy is egy elég erös hös volt annak aki ráérzett, igy csak azt érik el, h op lesz.
Heimer remake-re nemtudok mit mondani. Az uj hösre meg kiváncsi vagyok :) -
Hurkans #1143 Csapatot keresek EU szerveren karaktereim:DMG-s Shaco,Hp/DMG Tryndamere,Attack Speedes Yi,Attack Speedes Pantheon ezek amikhez úgy ahogy értek kedvencem Shaco eléggé csapatjátékos vagyok de ez random teammel lehetetlen.
Na szevasztok
-
#1142 3. TT meccs is győzelem, de sajnos magyarok ellen kerültünk össze -
RaSzTaH #1141 végülis a szöveg a lényeg nem a kinézet!!! -
pCk09 #1140 Játékban úgyis megtalálod angolul, akit meg érdekel, hogy valójában mit is jelentenek, azok megtalálják nálunk :). -
#1139 " * Kísértet Gangplank
* Kísértet Fiddlesticks
* Hegyvidéki Tyrandamere"
Ezt nem nagyon kéne eröltetni :D Jó az angolul.
-
pCk09 #1138 Na végre megvan a domain: http://lol-hungary.hu
Már van egy kis tartalom is rajta, szívesen várunk mindenkit, van TS szobánk, fórum, cset. -
#1137 TT második meccs győzelem :P
Magyarok közül részt vesz még valaki TT-n ? Jó lenne minél több magyar jutna tovább. -
Roy4l #1136 rájöttem hogy azért nemengedte felrakni mert nekem voltak egyeni skinek bennt és azok blokolták -
Roy4l #1135 nem fut még 1x akkor megprobálom reinstallálni hátha ugy felrakja:S -
#1134 Lehet hogy a háttérben még fut, vagy csak egyszerűen tényleg hibás. Azt javaslom, hogy nézz be a feladatkezelőbe/folyamatok ablakra, ha ott nem látod, akkor azért még1x indíts újra, és ha akkor sem indul, akkor telepítsd fel még1x. -
Roy4l #1133 remélem mostmár berakja-.- -
Roy4l #1132 -
Roy4l #1131 miért van az hogy bármennyiszer elinditum ezt írja ki?:S:S -
Roy4l #1130 eu-s patchet nekem nem tölti le vagy csak a szerverrel van valami?xOO -
Zeros #1129 Igen kicsit viccesnek tartom én is, a koncepció hogy energyt használ elég jó de hogy egy tank ninjának hát kész röhej... -
#1128 Olvasgatva a test realm fórumot az uj hösröl(Shen) elég pozitiv vélemények vannak, jó tank/support és balance sincs gond.
Bár számomra akkor is vicces, h egy ninja legyen tank karakter :D -
#1127 Első TT győzelem megvolt, többiek hogy állnak ? -
Roy4l #1126 ha valakinek nemjó az alap skin ottvan a www.heroesmod.com ott minden herohoz vannak nagyon jók:) -
#1125 TT-vel kapcsolatban, mi van ha az ellenfél nem elérhető se email se ingame -
#1124 Na végre a kövi hero tetszetős máris, remélem egy vérbeli assasin lesz, stealthel, és óriási sebzéssel :P -
#1123 sztem megéri azt a 6300 ip-t :) -
bugike #1122 meg szerencse, hogy sikerult part10ezer IPt megtakaritanom az elmult par napban :D arrol a maphite screenrol viszont szivesen neznek egy screenshotot ha csinalnal, elore is koszi. -
#1121 Egyébként kissé érdekes hogy sehol nem emlitették hogy egy malphite skin is jött a patchel, méghozzá nagyon jól néz ki :P A másik hogy Ezrael 6300 IP ! o.O -
bugike #1120 nem veletlenul egy fiddlesticksel voltal, es bottom lanen legkulso turretnel csinaltad? (kek csapatban :D) -
#1119 yt-n van böven róla videó :) -
#1118 Hamár meg van Ezreal, nem akarsz egy videót felvágni belőle? -
#1117 nos igen menekülö ellenbe belenyomni Ezreal ultiját fájdalmas :D -
#1116 Megvolt a quadra kill -
Jowanson #1115 Hybrid Jax-nek(Guinsoo, Triforce, Nashors, stb) armor pen v magic pen mark+quint-eket raknátok inkább? -
#1114 Zhonya op lesz. Már amikor 1 hete olvastam a notes-t akkor néztem egy nagyot rajta, ők tudják... -
#1113 Amugy a Zhonya's Ring sztem kicsit tulzás azzal a 2sec-es halhatatlansággal :D -
#1112 holnap jön a patch :) -
#1111 eleg skilles lehetett az enemy ha hagytak felstackelni a 20as mejait egy jaxre :P -
#1110 Amugy most, h ingyenes lett Jax, probálgatom és nem csoda, h nerfet kap a kövi patch-ben :D
Ha nem feedelik akkor is 30-40perc után simán összejön 600ap és hát 4k hp-t nehéz ugy leverni, h közben 5-6 ütéssel leverek szinte bárkit :D
Tegnap volt egy durva meccs, az ellen is jól játszott, de annak ellenére, h szinte csak én csináltam a killeket nyertünk. 20-ig felstackelödött az ap boost, és 45. percre már volt 700ap-m 5k hp-m és ugy, h 5-en ütöttek kicsináltam simán mindenkit 3-4 ütéssel :D
Szoval ráfér böven az a kis nerf. -
#1109 Warwicknál szerintetek Quint-be AS vagy Armor pen.-t érdemes rakni ? -
bugike #1108 allitolag az uj championnek volt bugos az ultija, ami massive fps dropot eredmenyezett meg a legjobb gepeken is.
hogy aztan emiatt csuszik vagy nem, azt sohasem tudjuk meg valoszinu. -
Tababo #1107 Estét.
Lehet már jelentkezni Tournamentre. Hajrá mindenkinek és csak ügyesen.
Veszekedni meg nem kell mindenki azt rak ki amit akar és ott játszik ahol jól érzi magát.
Egy biztos...mindenhol vannak idióták, de hát srácok ezért van ignore...nekem már jó pár emberrel gazdagodott.
Sok szerencsét azoknak akik indulnak a versenyen.