53877
-
#1266 Majd ha belerakják valószínűleg nem is fog problémázni, de gondolom hogy még nincs benne a hivatalos kliensbe. -
#1265 hát ha valóban hivatalos forditás akkor be fogják rakni a kliensbe vagyis nem kéne problémáznia frissitésnél :D -
#1264 Ezreal+én voltam felül, egyikünk se volt tank, egyetlen tankunk meg lent védett, amugy hiába nem engedem ha véletlen esetleg ryze rune prisonjába éppenhogy belelogok
Még a tower mellett se lehetek mert rune prison+pull és utána stun máris eltünt a fél hp-m ryze még utánnam nyom 2 skillt és már halott is vagyok
persze lehet creep-ek mögött bujkálni csak nem ugy,h ryze spell flux-al eltünteti öket 2 lövésböl majd utána mikor futnék vissza towerhez behuz blitz
Hiába maradtam tower mellett 3 halál után már ki se mentem mellöle, semmi esély nem volt, a többiek meg basztak jönni segiteni...solo que...de szeretem -
#1263 Ne engedd,hogy behúzzon Blitz? :) Mobok mögött kell állni, vagy a tank mögött. A tankot meg elméletileg nem tudják ennyiből kinyírni. -
pCk09 #1262 Köszönöm a visszajelzéseket. A képességek, pályák, itemek nevét természetesen nem magyarítjuk. A fórumunkon majd a főbb kifejezésre lehet írni magyar megfelelőt, hogy lehetőleg a legtöbb embernek tetsszen :).
Annyi probléma van a fordítással, hogy nem támogatja a kliens az "Ő" betűt, az "Ö"-t viszont igen, szóval azzal kell helyettesítenünk. Még olyan bökkenő akad, hogy új patch-nél, problémázik a kliens, de azt írta a Custommer Supportos csajszi, hogy majd elküldi a Riotnak a fordítást és akkor jó lesz. -
#1261 de szeretem a blitz +ryze premade-et...
egyáltalán lehet vmi csinálni pull+stun+rune prison és nyomi ryze még 2 skill-t elnyom és már halott is vagyok?
azon kivül, h tartozkodjak a pálya másik felén? :D -
#1260 Hát...nem tudom....hogyha neked full paged van critből,dodgból,az 325 winnel nem semmi. Bár én aligha költöttem CP-t bármire. Nekem még ennyi játékból se sikerült kirakni mindenre a rune bookot.
2 lap amúgy kevés: 1 AP-s, 1 tanker, 1 melee, 1 ranged. Ezeket kilehet rakni és ehhez bizony max akkor lett volna elég ipm ha folyamatosan CSAK rúnákat veszek, és nem költök IP-t herokra soha. -
#1259 anyád picsáját :D -
bugike #1258 325winem van es jopar pagem van 820as runakbol is, legdragabb quintek, dodge, hpreg hasonlok, full critdmg meg amit akarsz, lowlvlen toltam boostal igaz, de ip+xp is, szoval eleg gyorsan is fejlodtem. mikor kijott ezreal akkor volt 20k+ ipm, pantheon volt utolso champ amit cpbol vettem, noha meg mindig van vagy 2k, de gyakorlatilag nem kell semmire, 3k ipt egy championre osszeszedni nemnagy kihivas.
a lenyeg, hogy kb az a 2 page kell, ami lehet, az a fontos majdnem mindenre tokeletes, ha tobb runad van, az mar csak unalomuzo, vettem full dodge quint + sealt mert ki akartam probalni jaxet kb 3 meccsre, aztan annyi, azota sem hasznaltam oket. -
#1257 en inkabb a "hivatalos" engedelyre lennek kivancsi :D -
#1256 A képességek neveit semmiképpen ne fordítsátok le,a pálya neveket se, a háttértörténet és a menü az mehet, és azért egy szexi magyar hang jól hangzana ,mert a mostani valami 50 éves néni hangján szólal meg -
Roy4l #1255 lehet hogy poén lenne de egy idő után idegesítő ,szerintem elég annyi ha a leírásokat fordítjátok és azt rakjátok be. És a fordítást hogy rakjátok bele a játékba?? -
#1254 FEJLÖVÉS!
Brutális állat a pályán!
Csakhogy a kedvenceimet idézzem. :D Tényleg poén lenne. -
#1253 +1 , hangokat én is támogatom, az nagyon jó poén :D -
RennHUN #1252 ez így van -
#1251 Ha mindent le akartok magyaritani, akkor nem támogatom, szvsz a képességek neveit, skinek neveit, itemek neveit stb. nem szabad leforditani :)
Viszont a többivel semmi gond nincs, képességek lirása, hösök lore-ja, itemek leirása jöhet. Bár abban se vagyok biztos, h jó 5let a life steal, armor, stb. kifejezéseket leforditani az itemek leirásában.
Viszont, ha esetleg lesz lehetöség egy magyar announcer hang poén lenne(mint anno ut-ban) :DDD -
pCk09 #1250 Sziasztok!
Hivatalos engedélyt kaptunk a játék kliens magyarításához. A véleményeteket szeretném kérni, hogy kinek tetszik és kinek nem az ötlet.
Ide várjuk a válaszokat: http://lol.mediacenter10.hu/component/kunena/5-altalanos/154-magyar-lol-kliens#154 -
#1249 100 Game után biztos nem látsz full rune bookos embert. Majd olyan 400-500nál kezdenek lenni azok akiknek full a rune book és nekik sem a 820-as rúnákból :P
Meg szerintem ha hősöket is veszel IP-ből..na akkor sok sikert. :) -
RaSzTaH #1248 áruló;D -
Zeros #1247 a full crit dmg 25k ból van meg, emelett két rune page van, szval igen 100 winből tényleg megvan /applaud US en jó lehet a win loss arány mindenkinél xD -
#1246 ~ 100 win kirakni egy rune bookot. -
#1245 Én már tapasztaltan hagytam a francba miután délután szétlagolta az agyát:) -
#1244 Nemigaz megint meghalt a szerver, vagy akármi, mert nem tud pvp.nethez csatlakozni vmint nem indul el soha a gém -.- Igazán csinálhatnának vmit, kezd oan lenni mint a wow tört szerók, hol van szerver hol nincs... -
#1243 Azért ha megkérdezed itt azokat akiknek a W/L arányuk jó, mást fogsz hallani.
Full rune page meg azért elég ritka. Nekem kb 700 game után lett full a rune pagem. -
#1242 hali, kedvet kaptam a játékhoz, hamarosan kipróbálom :)
valaki tudna egy kis infót adni hogy mi a különbség hon-hoz képest?
mik ezek a rúnák? tárgyak ugyan úgy működnek mint dota/hon-ban? -
RennHUN #1241 Nem kell hogy noob legyen, elég ha teljesen új hőssel játszik, máris sokkal rosszabb lesz. -
#1240 sztem ritka jelenség a full runázott és jol is játszo lvl30-as :)
Már kb. 2hete lvl 30-as vagyok és hát nem sok emberre tudnám rámondani, h ez tuti full runázott volt és még jól is játszott -
#1239 Hiába noob,akkor is tovább él, több sebzést tol és stb. Más szóval kevesebb esélyed van. -
Jowanson #1238 jajj már megint ez a téma. oké akkor árnyaljuk a kérdést:
számítanak a spellek, számítanak a rúnák, kétségtelen. viszont lvl30on is lehet noob az ember rúnák-spellek ide v oda. és ha noob akkor egy lvl 5-10es csapat el fogja picsázni ha jobban játszanak.
nekem ez a véleményem. -
#1237 30-as vagyok ugyhogy ja :DDDD
azt nem irtam de a 3-bol 2 dc épp 3v3-nál volt és hát 3v2 nagyon izgi ám...
Amugy haverral játszunk általában 2-es premade-et, sajnos 5v5-höz is kevés meg 3v3-hoz is, ezért nem is nagyon játszok support hössel, hanem vmi erösebb dps-el igy legalább ha vki szar a csapatbol van esély, h felfeedelnek és akkor talán sikerül nyerni :D
-
Zeros #1236 Tegnap kaptunk egy udyrt tt re a meccs fb miénk volt, utána viszont ök daráltak, az udyrjuk szépen fel feedelődött nexustol forditottunk és nyertünk, igaz hogy egy orás TT volt, de sikerült megnyerni, szval szerintem abszolut nem igaz h vannak olya herok amiket nem lehet megfogni TT-n -
Tababo #1235 Teljesen egyet értek veled. Általában az első fightok eldöntik a meccs kimenetelét.
Nekem jobban bejön 5v5 mert kilehet bontakozni, de ha 1edül vagyok akkor általában 3v3. Csapatban meg 5v5 és szépen összepakoljuk a teamet (2-3tank, 1stealth-es és 1akármilyen dps..lehetőleg ranged).
Random csapatnál rosszabb nincs...csak a noob random csapat.
Tehát 5v5öt random játszani=halál. -
#1234 Az,hogy mennyire nem számít a summoner lvl szerintem már letárgyaltuk itt párszor. A rúnák+masteryk igenis marha sokat számítanak. 5v5-ben legalábbis fix-re. Ezt Te is nagyon jól tudod... -
#1233 3v3-val 2 problema van: az első hogy vannak oan herok amik egyszerüen bármit teszel jobbak mint egy másik hero (udyr,morde,shaco,mundo). A másik hogy azt vettem észre a 3v3 hamar ledől,az irányban hogy ki fog nyerni, akik elsö 2 teamfightot nyerik általában azok, vagy akik op-bb herokat hoztak :P
Egyébként szeretem a 3v3-at, főleg így többszáz lejátszott 5v5 után, főleg hogy sokszor csak fele annyi idő, és ugyannyi ip jár érte :P -
Roy4l #1232 3v3 jobb mint 5v5 mert ilyenek nemlehetnek mert és könnyebb elfutni meg minden én 5v5be béna vagyok de 3v3ba sok jó stattom szokott lenni ,ajánlom 3v3at mert ott nagyon kevesen lépnek ki :d -
Jowanson #1231 igen, íme a példa hogy a summoner level nagyjából semmit nem jelent. max annyit hogy az ember kb mennyi időt töltött játékkal.
az elmúlt 8-10 játékom nekem is siralmas volt, valahogy mindig az az érzésem hogy az ellenfél csapata jobban játszik mint a sajátom. mindig jókor vannak jó helyen, a saját csapatból meg mindig hiányzik 1-2 ember így 3v4 meg 4v5 szituk alakulnak aki amibe 1-2 ember mindig belehal. nekünk meg a legtöbb esetben nem sikerül legankelni senkit, illetve ha ki is alakulna 3v4-5 4v5 a mi javunkra az ellen csapata legalább reagál és odaérnek még időben és az így kialakuló 4v4 5v5öket sorra beszopjuk.
persze ez biztos az én hibám is, nem gondolom azt magamról hogy különösebben jó játékos lennék. nagyjából tökmind1 mi van lane phase-be a lvl8-10 körül beinduló gank-eket, teamfight-okat sorra beszopjuk (ha meg jól alakul akkor meg utána nem sikerül push-olni) és onnan már nincs visszaút, úhgyhogy most én is arra jutottam hogy pihentetem egy kicsit a dolgot. -
#1230 hidd el ez nem lesz jobb magasabb szinten sem. -
#1229 Jah és nem azért leavelt mert szarul ment neki, hanem csak simán kilépett a legelején/be se töltött. -
#1228 Mai nap eredménye: 5meccsböl 2-ön 2 ember feedelte az ellent a másik 3 meccsen mindegyiken leavelt 1 ember :D
Azt hiszem pihentetem picit a játékot. -
bugike #1227 tudtam, hogy vannak nagyon gyenge lvl30as emberek, de azert ez mar tenyleg meg nekem is sok(k). :"/
http://bugi.ph33r.hu/epicfail.jpg