53877
-
fallenhun #986 Igazán növelhetnék a büntetés mértékét a champion választó elhagyásáért. 3 perc? Én simán 20-al kezdtem volna. -
Jowanson #985 Harry Putter+kisherceg keverék :)
Alacsony kezdő hp és mana viszont a skilljei alapján nekem elsőre kicsit durvának tűnik, talán az ultija nem annyira erős. -
RennHUN #984 Akkor találtam róla képet, amikor Mordekaiserről kerestem. Nekem nagyon nem tetszik. A skillekkel nincs baj, de ahogy kinéz.. :) -
#983 Elvileg 2 hét múlva TRen, 1 hónap múlva játékba. Egyenlőre minden csak nem balanced a hős és elvileg psyker lesz. Btw azon kívül hogy jól hangzik még nem tudni mit jelent, jobb esetbe semmit. -
RennHUN #982 Jaj nee.. reméltem hogy csak egy vicc ez. Rettenetesen néz ki. -
#981 A következő patchbe visszateszik a promotott. -
#980 Katarina rework jobban izgat+van egy elég baba Mordekaiser bug is már (ölés nélkül is ki lehet szedni az ellenfél lelkét) -
#979 Mi ez a Harry Potter ? -
#978 Kipostoltam a következő hőst. -
#977 dmg-es kéne, nidalee, poppy(meg mostanában morde, nagyon lehet vele is apritani attack speed-re gyurva) ilyesmi karikat szoktam használni és általában attack speed-re rámenni -
#976 Zomil ird be mien karihoz akarsz runákat, és mien buildre (ap vagy dmg). -
#975 mindegyik szinu masra jo, nagyon kevés esetben éri meg 1 fajtábol kihozni az összeset. pl: crtdmg kalóznál -
#974 Mostanában gondolkodtam el, h ideje felrunázni magam és nem nagyon tudom eldönteni mi érné meg. Több fajtát használni vagy egyre rámenni? Az attack damage-re megéri rámanni vagy olyan minimálisat nyujt, h nem éri meg? Mert akkor a crit chance tünik a legjobb választásnak. Vagy még az attack speed jöhet szóba.
(főként attack speed/crit hösökkel szeretek játszani, ezért kérdem) -
#973 sztem a 30 másodperc akkor is kevés, mert általában akkor hal vki, ha már vége egy harcnak és mire a következöre kerülne a sor meghal. -
Zeros #972 semmit sem ér az ultija??? kb az egyik legjobb ulti a játékban, persze ahoz meg is kell halnia az alanynak hogy a teljes részét kiélvezhessük az ultinak, de kapsz egy 3k hp-s petet ami teamfightokba kura hasznos, letankolja neked a turrettet gond nélkül,a dotja 15% hp rol megöli más dmg nélkül is akire ráraktad, ha pedig egy hp-s tankra raktad akkor a healje sem elhanyagolhatod, abszolut multifunkcionális skill és pont ez ami miatt ilyen jo, ahogy a krakter ez is eddig egyedi a játékban, végre valami ujjdonság. És ami méggusztustalanabbá teszi, midezni is tudsz vele mindenféle megerőltetés nélkül. -
#971 legnagyobb hátránya neki,hogy nincs lassítása, de itemekkel pótolható ez is -
#970 igen most ujabb pár játék után rájöttem, h tényleg lehet vele pusztitani is, csak ahhoz jó csapattársak is kellenek :D
bár nekem eddig az attack speed build a nyerő -
#969 Pedig zsír ap dpst lehet belőle csinálni vagy support-pushert. Sivir környékére tenném ezt a hőst. -
#968 Igen, de vannak bizonyos cap. limitek pl.: -40% cd amit összesen össze lehet szedni. -
#967 lehet hülye kérdés, de runákböl mennyit lehet berakni ugyanabból? v pl. az összes piros helyen lehet ugyanaz és az stack-el ugye? -
#966 Egyet értek. Megvettem tegnap ahogy online lett a szerver, de már röviddel utána meg is bántam. Az ötlet tetszik, sztem meglehetne oldani úgy hogy az ap szorzot felveszik 1,0-ra de legalább 0,7-8 körülire, és akkor roa-val soulstealerrel, lich banenel egész jó lehetne.
A Gragas pedig ugyanolyan fos maradt sztem. Csak akkor használható ha van neki vagy 3-400 ap-je vagy még több :P -
#965 Én teszteltem pár buildel és szvsz attack speed-re gyurva a 3. skillje föleg játék elején elég jó, tornyokat sokat be lehet zuzni vele, de sajnos valóban messze van az op-tol nehéz egyedül bárkit is megölni vele. Jah igen, az ultija ebben a formában kb. semmit nem ér, ha nem buffolják sürgösen nem sokan fogják majd használni. -
#964 Gragassal találkozott valaki patch óta? használható lett? -
#963 Pushernek tökéletes ,semmi másra nem jó csak annak, sokan dps-t akarnak belőle csinálni, semmi értelme -
fallenhun #962 Nemtudom, ki írta anno, hogy Mordi OP lett (nem olvastok már vissza), de kb. inkább a használhatatlan szar kategóriába illik. Melee, tanknak kevés HP, DPS-nek karcsú skillek, kicsi AP szorzó, semmi CC. Hat nemtudom... -
#961 Elég jó lett Jax ahogy nézem -
World00 #960 Ismeritek a Dark Legacy képregényt? :D Itt egy rész:
XDDark Legacy
Na kire ismertek rá Donald személyében? XD
Bocs nem hagyhattam ki. -
Jowanson #959 -
#958 Ha van hozzá kedved meg időd :) -
DAK3 #957 van gyogyitó hös és ha igen mi a neve? -
#956 Guide íráshoz kérdés, lehet itemeket fórumra linkelni meg spelleket, úgy mint a leaguecraftnál ? -
#955 Btw, aki esetleg úgy érzi megosztaná a kezdőkkel egy - egy championnal kapcsolat tapasztalatait, az írjon egy guidet. Akit esetleg érdekel, én is csináltam egy ASPD-st. ASPD Shaco -
RennHUN #954 Pedig indokolt az. Én ennél is szigorúbb lennék.
-
fallenhun #953 Dak3: örülünk (tényleg), hogy tetszik a játék, de azért nem feltétlenül érdekel mindenkit a megélt tapasztalatod, ami - hidd el - többségünk számára nem hordoz új információkat.
Geri: és milyen igaz :) -
#952 Na tudod kinek add be,hogy ez a helyesírás hármas. -
DAK3 #951 mindenböl megvan a 4-es ugyérzem nemkell tanulnom kivéve nyelvtan:P:P az csak 3 -
#950 LoLozás helyett inkább tényleg a tanulást eröltesd. Megerőszakoltad a magyar nyelvet ^^ -
DAK3 #949 ja és lene egy kérdésem amikor bejoinolok egy játékba mértvan az ki irva hogy W:0 az nem a winek számát jelenti? azaz a gyözelmekét?-.- -
DAK3 #948 teszkos hösökön élek:D:D azaz olcsokon:D nunu idáig bevált nunuval voltam már vagy 10 mecsen és ennek felét megias nyertem.... és warvick volt az egyetlen hös aki ellen nagyon nagy hátrányt éreztem ugyérzem ez a kis 400 valamennyibe kerülö hösöcske megérte valoszinü nézzek egy másik höst is akit megveszek ugyanugy 500 alatti ip árba:D:D nunu 4ever jó játékot:D:D -
#947 a nokia 1510 en sem volt kamera mégis lehetett vele telefonálni :)