53877
0MWkPbn.jpg
  • Essencia
    Poppy 1 nagyon jó hös:)
  • ToCsEk
    udekirály volt az az 5v4 xD persze hogy mi vagyunk 4en xD
    azért lett 3/0/5 de nem nagyon ramboztam, lvl5 vagyok jééj :D
    popyval toltam
  • Essencia
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot minden jól ment. De ma újraraktam a gépemet és akárhányszor elindul a játék akkor azt írja ki, hogy: The launcher has experienced an error. Please restart this application. Megcsináltam kb. 10x de semmi légyszi aki tudna segíteni azt írja le ide: [email protected]
  • Roy4l
    nekem 2külön van egyik 1,7giga másik 900mega:D
  • Hurkans
    Nekem is fenn volt és semmi probléma csak mikor törölni akarod akkor gázos mer ugyanaz a neve pl a windows törlésnélXD
    De amúgy semmi probléma nincs vele
  • Roy4l
    nem zavarják egymást nekem mind a kettő fenntvan a gépemen
  • zsakosfrodo2
    Elvileg nem. De kitudja.
  • triplet
    Hát én US-en vagyok, de lehet leszedem az eu-t is. A két kliens meg fér egymás mellett? Nem zavarnak be egymásnak?
  • Roy4l
    a nap első győzelem 260körül Ipt ad és 270körüli EXPt és azutáni winek 100körül, egy vereség 60ipt fog adni körülbelül,ha már lvl14vagy meglehet probálni a 3v3at mert énmár lvl14 óta 30asokat is kikaptam.ha kell valamilyen segitség EUs accnevem:Appled
  • Roy4l
    kezdőknek 5v5 aki már olyan 20körül van azmeg 3v3 ra ajánlom ,sok lvl 10alúlival játszottam de egy 20fölöttisel semmi esélye már , bár mégcsak most gyűjtök runákra de akkoris nálam van előny:D
  • zsakosfrodo2
    Igen, csak ez a két térkép van. Ha kezdő vagy én inkább az 5v5-öt ajánlom.
  • triplet
    Még egy kérdés: Csak az a 2 térkép van? A twisted treeline a 3v3-as meg az 5v5-ös aminek nem tudom a nevét(:D)?
  • daemonervosa
    minden befelyezett game után kapsz IPt /kard/, azokat tudod elkölteni runákra, championokre.

Az ököl az amit donationbol tudsz szerezni.
  • triplet
    és hogy veszek championokat? A képük alatt egy ököl van bal oldalt, meg jobb oldalt két kard. És alá írva egy szám. Gondolom az lenne a fizető eszköz. De olyanokat hogy szerzek?
  • daemonervosa
    IP pontból meglehet venni akármelyiket. /Store/
    Skint 99%ban csak pénzből lehet szerezni
    Igen normális
    A summonered szintje határozza meg hogy milyen summonerskilleket tudsz használni /b,f/ valamint ,hogy milyen/mennyi runat vehetsz.
  • triplet
    Cső all! Én is elkezdtem játszani, nagyon tetszik. egy kérdés: Ugye vannak a meccs előtt választható championok. És úgy is lehet kilistáztatni őket hogy tankert akarok, varázslót, stb. Na de: Észrevettem hogy az ellenfeleim néha olyan championokat használnak, amiket nem lehet választani. Ezt hogy? Megvették őket igazi pénzért? A másik: A meccs megkezdése előtt még a karakter skineket is ki lehet választani. Kakartertől függően ugye 2 vagy 3 plusz skin van az alapon kívűl. Csak hogy a plusz skineknél nekem mindig locked van. Hogy lehet őket unlockolni?

A másik: Amikor kiválasztok egy championt, akkor mindig 1-es szintről kell feljutnom mondjuk 14-re. Holott az előző játékban már 10-es voltam például. Ez normális? Viszont amikor befejezek egy játékot, akkor a summonerem szintje növekszik? Az mi lenne? Vagy ha a szintje növekszik(most azt hiszem 3-as vagy 4-es), az nekem miér jó? Mert nem vettem észre hogy valami +-t kapnék a játékon belül vagy ilyenek.

Nincs valami magyar oldal ahol leírja hogy is megy ez a játék, tippek-trükkök, leírások stb?
  • Roy4l
    kell egy kis idő míg behozza nekem is szokott lenni és én elmegyek egy solo 3v3ba és azután mindig szokott lenni
  • Anthrax
    Pár napja előjött megint az,hogy nem látszik senki friend listben, ez az új patch hozománya vagy megint összedől a franciák alatt a szerver ?
  • avengir
    penta kill
  • Zomil
    Lol eddigi játékaim közül sikerült eddig a leglámább játékossal találkoznom :D
    Tank!!!! tryndamere-vel játszott, visszanéztem és elözö meccsei is 10-böl 2-öt nyert azon a 2-ön is feedelt rendesen és csak tank itemet vett neki :DDD
    De ez még semmi, Jax a csapatbol azt mondta, h azért vesz tank itemeket trynd, mert tank is kell a csapatba és azt mondta, h jax egyáltalán nem tud tankolni :DDD Mondanom se kell, h veszetteünk :D
    Ök ketten lvl 16 voltak gondolom pre-made mindenki más lvl 30. Matchmaking rulz.
  • Roy4l
    ha valakinek full critdamagera van runezva akkor elég aza 48% crit damage több?:D
  • bugike
    leszedni egyik ultijat sem tudod, kayle zilean, max annyit tudsz, hogy megelozod, silence vagy stun, fear akarmi. masik megoldas pedig, h nem azt focusoljatok akire rarakta, vagy megvarod mig leesik, fugg a helyzettol, mar cask o az egyetlen hasonlok. de ha mar rajtavan, nem tudod leszedni.
  • Roy4l
    Appled néven vegyetek fel akkor mert összekevertem a bejelentkező nevemet a játékos nevemmel:
  • Zomil
    A silence tudtommal nem szedi le Kayle ultiját :)
  • Tababo
    Véletlenül nem Appled a neved, mert Apleed játékos nem létezik.
  • Roy4l
    EU-ra 3v3 csapatot keresek Apleed a nevem aki felakar venni
  • Roy4l
    és még chogatnak van olyan skillje ami silencel pár mpre , item szerintem nincs ami silencelni tudna mert sokan használnák szerintem
  • Roy4l
    hát Kassadin,Fiddle,Soraka tud asszem csak silencelni de lehet hogy még pár hero több nemjut eszembe
  • Zomil
    Bocs akkor rosszul fogalmaztam: van olyan hös/item ami leüti az ellenfél buffját? Gondolok itt zilean ultijára/kayle ultijára
  • Unknow
    Executioner's calling, warden's mail,abyssal scepter,rylai's scepter itemekből így hírtelen. Hősökből meg sok van. Fiddle passive is debuff pl, Ryze spell fluxa is, Amumu is debuffol. Ezért van pl sok Fiddle - Ryze - Amumu trio, mert teljesen leüti az ellenség mag resistjét.
  • Zomil
    Amugy van a játékban olyan hös/item ami tud debuffolni? Mert szivesen használnám egy Kayle+Zilean kombo ellen, eszméletlen idegesitö a 2 együtt. Még 1 shen kellett volna a csapatba h teljes legyen az öröm :D
  • Zomil
    Még ez kimaradt: a 3mark után mennyi idöre rakja stunba az ellent? ezt nem találtam sehol.
  • Zomil
    hát igen, de solo mid-ben is nagyon geci, jó persze nem high elo-ban játszok ott lehet nem ilyen durva, de eszméletlen mekkora kis stunner geci :D
    Fél hp-n vagyok megvárom amig közelebb jön, aztán ulti>villám futás(bocs nem jut eszembe a neve :D), utána rányomom a w skill-t és utána dobok egy shurikent kb. 80%-ban halál a vége :D
    Nagyon megszerettem :)
    És hát igen 5v5 fightokban is simán stun-ba tud rakni 5emberböl 4-et
  • Unknow
    Team Fightokban Kennen elég durva :) Szokásos Fiddlesticks must have felállással elég hogy is mondjam. Nos amikor stunban állsz az ultijában az elég kellemetlen.
  • Unknow
    Akinek van kedve practice 5v5, 3v3-ra azt még mindig szívesen várjuk mi is :) Továbbra is Athem néven vagyok megtalálható.
  • bugike
    practicet szivesen jatszok, viszont normal gameben csak a lowlevel accommal jovok, amivel viszont mar lvl5 ota 30asok ellen megyek, szoval eleg huzos meccsek lesznek, viszont szivesen megyek, ha arrol van szo. MSNen felvehetsz nyugodtan: [email protected]

ToCsEk 1290es postjara: nem kell elkeseredni egybol, nem bantasbol mondom, de annyira te sem lehetsz jobb a tobbieknel, nyilvan jobb vagy marcsak stat miatt is, viszont, uj accounton az rlso 5-8 meccset gyakorlatilag egyedul is tudom hozni az esetek 90%-aban.

a lenyeg, hogy olyan championt valassz, amivel lehet carryzni durva, pl most a free championok eleg hulladekok az teny, de egy gangplankal egesz jol lehet teljesiteni. nyilvan egy uj playernek egeszen mas meg a jatek, szoval tenyleg nem bantasbol mondom. csak lehet a tobbi meg tenyleg eleteben sem latott ilyen jatekot. kesobb, magasabb szinten ez valtozik, habar mindenhol vannak gyengebb jatekosok, meg top100ban is nem is keves.
  • Roy4l
    tocsek játszál 3v3n ott gyorsabban végeztek meg nincs akkora feedelgetés és nekem eddig 1leaver se volt és 1nagy makkom is volt lvl10esekkel rakott össze és én 21es vagyokXD, én ajánlom neked mert én láttam már pár jó embert 3v3ba
  • Zomil
    Huhh hát Kennen-el nagyon lehet darálni, nagyon geci ez a 3mark után stun, sokkal jobb mint annie, mert neki nem fogy a manája igy spamelheti nyugodtan :)
    Kicsit late game-ben jobb lehetne az AP skálázodás, de igy sem rossz, szépen be lehet stunolni egy egész team-et is ha ügyes az ember.
    Ráadásul ez a gyors futása is nagyon geci nem csak elkapásra, de elfutásra is tökéletes. Nagyon tetszik a hös.
  • razz
    lvl 20-tól már elérhető a tier3 szvsz addig nem érdemes mert fölösleges ip-kidobás, 3 hét alatt fellehet húzni 20 környékére.
  • ToCsEk
    ahh, így már érthető hogy miért változtak a választható hősök :) ( még nem vettem semmit )
    rúnákat érdemes lesz csak lvl30 után venni?