53877
-
#1106 Nem fogják kiírni, mert valszeg a klienshez és az új TT-hez van köze a dolognak. -
#1105 mi GMT+1-ben vagyunk, szoval ez alapján számolgass :)
amugy 99%, h jövö héten jön a patch, most jött volna a fórumon már kis is volt irva, h akcio lesz a skin-re+uj hösre 14-éig, de ma vettem észre, h már átirták azt a részt vmi olyasmire, h amikor kijön a patch annak a hétnek a végéig érvényes...
Valahogy nem vagyok megelégedve a Riot probléma kezelésével, akármi probléma felmerül sose jön tölük visszajelzés a fórumon, pedig azért elvárná az ember, h ha már kiirják, h a héten jön a patch(mivel azt kiirták, h az akcio vasárnapig tart tuti most kellett volna jönnie), akkor vmit irnának a forumbam h mi volt a gond...de ez nem az elsö eset -
#1104 kösz -
Jowanson #1103 mi keletebbre (előrébb) vagyunk, náluk 8 az nálunk már 9 -
#1102 UK time8 óra az nálunk 7 vagy 9 ? mindig elfejetem plusz 1 vagy mínusz 1 -
#1101 Azért ez a 4k felett kit izgat nem egészen így van :P Az a gond nem érted a lényeget. Azért linkelte be nekik, meg azért mondta itt más is ,hogy hülyeség stackelni, mert nem fogják fel, hogy amit csináltak hülyeség, és még okosnak is hitték magukat. Számolgathatnak akárhogy, abyssal scepter + lich bane + rylai's scepter + abyss staff = ezerszer durvább sebzés. Csak ugye mióta folyamatosan ki lettek oktatva azóta megy a sírás,hogy milyen gonoszak és nagyképűek vagyunk. Holott:
-Nem mi linkelgettünk képeket,hogy mekkora prok vagyunk
-Nem mi közöltük, hogy az US-en csak lámák játszanak, aki komolyan gondolja az EU-n tolja
Aztán meg, hogy bebizonyítsák,hogy nekik bizony igazuk van, jött az ,hogy megpróbáltak mindenbe belekötni. Ugye ekkor volt az ,hogy Avengir közölte,hogy nincsen backdoor, és nincsenek creepek US-en, de a sok hülye EU-s biztos azok ellen játszik. Nem..nem fogalom zavarban volt, ő erről meg volt győződve. Csupán ezért megy ez a vita még mindig, mert a lentebbi okostojás még mindig azzal érvel,hogy megéri a zhonyat stackelni, és mi mekkora trollok vagyunk , hogy ezért beszólunk. -
Jowanson #1100 Nem arról volt szó hogy csak zhonya vs nem csak zhonya, nézd vissza a screent amiről szó van (#603).
Egyébként AP-ért tényleg nem éri meg stackelni azt a szart:
http://www.leaguecraft.com/builder/Karthus/81b9e56c9ed964fcd371501169480f3f
vs
http://www.leaguecraft.com/builder/Karthus/4f807f487b3d536c4ba92ae221d1136c
és tényleg.
Kevesebb lóvé, több AP, több manareg, kevesebb mana de 4k fölött már kit izgat.
Nem lehetne tényleg befejezni ezt a szarrágást? -
#1099 ""nincs értelme stackelnie 125 APért azt a szart" - van vagy nincs, nem tudsz Karthusnak nagyobb sebzést kirakni olyan ellenfelek ellen. Számolgathatsz reggelig, akkor sem."
NEM ZHONYAS build
ZHONYAS build
mmmm... -
bugike #1098 ezt elfelejtettem csatolni:
http://bugi.ph33r.hu/bugaimer.jpg -
bugike #1097 hmm, valami team nekem sem lenne rossz, lehetoleg ne lvl10esek ^^
-
#1096 Akkor elnéztem, de ha kell 3. ember valahova akkor szívesen jönnék :P -
Tababo #1095 Igen 3v3 lesz.
Holnap lehet jelentkezni...
Twisted Tournament Info -
Zeros #1094 3v3 lesz 2 tartalék emberrel, legalább is én igy tudom -
Jowanson #1093 40% a cd redu cap azaz maximum 40%al csökkentheted a CDidet -
Kasya #1092 -CD -ból mennyit lehet max bepakolni, vagy játékban szerezni? -
#1091 Lesz 5v5 bajnokság megy valaki ? -
#1090 jól kibaszol mindenkivel :) -
#1089 Nem maradtam le.
"nincs értelme stackelnie 125 APért azt a szart" - van vagy nincs, nem tudsz Karthusnak nagyobb sebzést kirakni olyan ellenfelek ellen. Számolgathatsz reggelig, akkor sem.
Ez a "creep" vs "mob" és "backdoor" vs "ninjázás" kötözködés pedig enyhén szólva is nevetséges. (Enyhén fogok fogalmazni az értetlenségetekhez képest:) Nem baszott mindegy, ki minek nevezi?
Amúgy a topic -fav Teljesen beleuntam a bugyuta, betegesen és értelmetlenül kötözködő, a nagy büdös semmire beképzelt színvonaltalan stílust, meg az értetlenségnek és trollságnak itt bemutatott magasiskoláját. Amúgy sem tudtunk újat mondani egymásnak, a heti ingyenes championokat meg majd megnézem máshol. Inkább játszok +1 meccset 1 heti itteni tevékenységem helyett is. További jó mulatást! -
#1088 Egész véletlen nem mostanság kéne jönnie az új patchnek? Egyébként az már fix ,hogy 6k ip lesz? -
#1087 TRen van és ha minden igaz akkor jövő7en lesz kint rendesen. Nem hiszem, hogy később jönne, mivel rá 2 hétre húsvét és arra is kell egy easter teemo skint kiadni, tehát nem nagyon akarnék belső konkurenciát, főleg úgy, hogy a userek 6000 ipt szeretnének adni az új hősért... -
fallenhun #1086 Terensz: szerintem lemaradtál arról, hogy mi is volt ez a Zhonya dolog. Vagy nemtudom. Anarchoid lett felokosítva, de nem fogta fel mások értelmes gondolatmenetét, hogy nincs értelme stackelnie 125 APért azt a szart. A creepes dolgot is ő mondta. Vagy Avengir.
Ez a ninjázás meg. Háááááát... Nem hallottam eddig róla. Illetve mmo-ban de, viszont ott teljesen mást jelent. -
#1085 Sztem csak jöv héten lesz ez a patch, bár náluk sosem lehet tudni mire számithat az ember xD -
#1084 Ezreal-t már ezen a héten be fogják rakni? -
#1083 Ne általánosíts, szerintem nem minden EU-s troll és noob úgy, mint pl. te. Nektek trolloknak viszont maradt a saját hülyeségetek (pl. Zhonya-stackelés) ismétlése az unalmasság legvégsőbb szintjéig, és a topic szétqrása hosszú, bugyuta karakterláncokkal. -
#1082 Tf remake érdekes lesz, sztem imbább lesz mint az elöző, de mind1, a qq-zás igyis ugyis megmarada noobok részéről.
Érkezik majd potter is és végre elérhető lesz a ghost skin mind gangplank mind fiddle részére. :P "Soon" -
Zeros #1081 Minket eu-s noobokat, akik nemtudnak zonyát stackelni felvidit... nekünk már csak ez maradt...
NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!! -
#1080 valóban kezdesz unalmas lenni a trollkodásoddal... -
#1079 Nem én linkelgettem a 3 zhonyas win képeket, és nem én magyarázom meg, hogy nincsenek creepek az US-en és stb :P Ja és igen, vissza lehet olvasni, hogy ezt Ti mondtátok. Vagy szégyen a múlt? "Fiatal voltam és kellett a pénz" XD ofc...in america -
#1078 Ok. Abbahagyom, igazad van -
#1077 FIGYELEM!!!!444 Mr. Elme megmondta: mi, akik az US szerveren játszunk egyek és ugyanazok vagyunk, hiszen vissza lehet olvasni, valami US szerveres azt mondta... Na ne má'
Szerintem nézesd meg magad egy hozzáértő elmegyógyásszal. Nem az a baj, hogy nagy az arcod, hanem az, hogy a semmire. -
Kasya #1076 -
#1075 Ninjázás? :D Akkor bizony megint fogalom zavarban vagytok. Nálatok is backdoor amúgy a neve. Legalábbis a fórumotok ezt mondja :P Ezekszerint mindenki hülye már megint, csak ti tudjátok jól :P
Egyébként pedig azt mondtátok nincsenek creepek, sem pedig backdoor. Vissza lehet olvasni...persze...a hülyeség elfogadott in america -
#1074 - Nálunk eddig sem stackelt a Zhonya unique képessége. Persze minden további Zhonya 125-öt ad az ability powerhez, nálunk.
- Creepek voltak, vannak és lesznek. DotA játékos voltam vagy 2 évig.
- Van backdoor. Igaz, ninjázás nálunk a hivatalos neve. -
Tababo #1073 Forevőr
-
#1072 függetlenek, csak AP számít -
#1071 Az ő értelmi szintjén? Az jó :P Akkor mostantól:
-Nálatok sem stackel a Zhonya és nem vesztek hármat.
-Nálatok is lesznek creepek. (Mert ti közöltétek ugye,hogy US-en nincsenek.)
-Nálatok is lesz backdoor. (Mert ugye közöltétek, hogy ez sincs.)
Oh wait..that wont happen' ... IN AMERICA XD -
Kasya #1070 Heimernek számit, hogy nekem mennyi a critem ill életem? Vagy a turretjei teljesen független a hőstől? -
#1069 A te értelmi szinteden válaszolok
MUNDO!!!4!!!!!!4444 -
#1068 Tudod, minden lehetséges. Stackelheted a zhonyat...in america -
Zeros #1067 Gyaaaaa dejóóóóó , ezután énis zhonyát fogok stackelni mert az 125 ap t ad vááááá, nem fogok olyan itemet venni aminek értelme is lenne, inkább stackelem az ap-t 125 ösével! Minek vennék rylait nem hp bol meg lassitásbol ölök hanem ap bol (bár lehet érdemes a lassitás miatt satackelni biztos rámegy az enemyre 5 ször mind1 ezt a problémát félre teszem ha kistackeltem elég zhonyat visszatérek rá..) Minnek vennék void staffot, az mdefjüket ugyis átütöm sok sok 125 ap-s itemmel (dejólenne ha lehetne azt a 40% ot is stackelni, lehet bugos majd kirpobálom!) Minek vennék abyssal sceptert a magic resist fölösleges...
Végkifejlet: STACKELJÜNK ZHONYÁT MERT A PROK UGYTOLJÁK
Köszönöm hogy hogy felvilágositottatok GOD BLESS AMERICA!!!!