53877
0MWkPbn.jpg
  • ToCsEk
    kösz :) értem angolul is csak rövidítést nem vágtam :D
  • Roy4l
    ahh ma volt olyan 2v3 egy annivel voltam és a jannam lelépett enemy :singed-master yi-teemo jaxel voltam és 16-4-3 stattom volt de olyan mértékbe vertük őket de akkor is annyi elönyűk volt hogy nálunk janna lelépett hogy a végén már nemtudtam mit tenni de a teemo 3ütés volt a master yi meg 5ütés eléggé ideges voltam a végén hogy lazán verhetőek lettek volna ha társam nemlépett volna le
    AD= Attack damage = Ütési erő, AP = Ability Power ez például Veigarnak kell olyan varázserő szerűség :d
  • Eftörsokk
    leaguecrafton az item builderben már egy ideje van pár cucc, amik nincsenek a játékban, ezek be fognak kerülni nem tudjátok?
    pl:Sage's Ring,Randuin's Omen,Youmuu's Ghostblade
  • ToCsEk
    ad? ap? hm? :D magyarul pls :D
  • Kry
    Hát én nem tom, katarinával lehet jáccani, csak nem a nooboknak, skill kell hozzá, de jáccható, kb mint gragas, mindenki le uselesseli pedig nem mondom hogy sokan, de aki tud vele jáccani az nagyon dúrva tud lenni.

Ha télleg ez lesz a buff amit kap, akkor annak viszont egyáltalán nem örülök, mert ezek szerint ad-re lesz érdemes buildelni, pedig én ap-s kat-ot szeretek tolni. :P
  • Essencia
    Tocsek:) csak te fogod ki öket szerintem:P
  • Zomil
    sajnos jelenleg Katarina az a hös amelyik a legjobban egy kis javitásra szorul, hamarosan jön némi buff/remake hozzá, de igazábol én nem nagyon vagyok megelégedve a jelenlegi tervben lévö változtatásokkal(test realm forumon Shurelia már kirakott némi változtatás infot)
    Jelenleg ezek vannak tervbe véve:
    Bouncing Blades
    Increased bonus damage to 25/45/65/85/105 from 15/30/45/60/75.
    Reduced the attack damage scaling to 90% from 100%.
    Killer Instinct

Passive: Increases the damage dealt from melee attacks to enemy champions by 12/18/24/30/36. Removed the stacking component of this buff.
    Active: Using Shunpo reduces ALL damage received by 15/20/25/30/35% for 3 seconds. Dodge chance removed.
    Death Lotus

Increased physical scaling to 55% of bonus attack damage from 50%.
    Voracity

Adjusted to trigger off kills or assists instead of a champion you've damaged within a short time frame.

Nekem annyira nem tetszik, mert ez nem nagyon változtat a karakteren leginkább minimális buff, pedig szvsz itt egy komolyabb remake kéne
  • ToCsEk
    együtt kéne már nyomni mert a f*sz is kivan a f*szláma nyomorékokkal
  • Essencia
    Ohhhh értem köszönöm szépen a segítséget.
  • Tababo
    Gondolom a napi nagy XP/IP-t kaptad meg. Mindenki naponta egyszer ha nyer kap extra pontokat de ez csak 1 nap 1szer. Meg ha jól tudom lerombolt tornyok után is kapsz minimális pontokat.
  • Unknow
    Lehet vele jó pillanatokat kifogni ha elfeedelik. Viszont nem tudok olyan karakterről ami elfeedelve nem durva :D Szegény Katarina ettől még a legrosszabb karakterek egyike.
  • Essencia
    Hm ez az influence pointot amúgy, hogy számolja?:D mert 24/4/3 ért kaptam 251 -et 24/1/4 -ért meg 94-et szóval ezt nem értem amúgy most fogom rakni az eu-t
  • ToCsEk
    jah hülyék, ha már itt járunk csak hülyékkel játszom xD
    20perc után 300+ os dmg-el járkál azt öld már meg :D
  • Anthrax
    katarina a hülyék ellen jó, olyan mint gragas hordója, csak azt sebzi aki nem tud járni :D
  • ToCsEk
    ez a katarina meg enchi (sry ha szarul írom) mekkora egy unbalanced fos
  • Roy4l
    probáld letörölni az US et és úgy az eut lehet hogy neked bezavar
  • Essencia
    Na ezt nem érten Eu-n nem megy.. de USen meg igen:D ez fura ... de köszi minden segítséget
  • Roy4l
    nekem ezt a hibát akkor irta ki amikor új patch jött ki és rosszul raktam fel a skineket és azóta már jó mert megtudtam hogykell a skineket jól megcsinálni
  • Essencia
    Akkor megpróbálom ezt is:) és köszi a segítséget mindenkinek
  • Anthrax
    Rakd újra, nekem az oldotta meg
  • Essencia
    Az is megvolt:D minden amit tudtam:D és nem értem miért ilyen ****
  • ToCsEk
    frissítsd az airt
  • Essencia
    Nem tudom... tüzfalat kikapcsoltam... adtam kivételhez stb... + Nod32-öm van..:) azt is kikapcsoltam de még minding ugyanolyan..:D
  • ToCsEk
    nekem is volt ilyesmi gondom ma, nyid meg a hont jelentkezz be, feladatkezelőbe zárd be ( minden ami lol ) aztán indítsd ujra a gamet, nekem innentől jó lett.
  • Roy4l
    tűzfalat használsz ? mert lehet hogy az blokolja az egész játékot, vagy még az is lehet hogy az ADOBE AIR-al van baj mert az nemtudja elinditani a játékot
  • Essencia
    Sziasztok! Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy letöltöttem a játékot felraktam patcheltem stb... utána elindítom minden jól megy rá megyek Normal game ... akkor keress és amikor talál herot tudok pickelni. De mikor már 00:00 és amikor indulna a game... akkor kidob azzal az üzenettel, hogy : The launcher has experienced an error. Please restart this application. És ez folyamatosan ez megy..:)
  • Essencia
    ez ok... szóval nem így
  • ToCsEk
    jo kérdés :D talán a verzió szám eltér, de nem tuti.
    League of Legends 1.08.17
  • Essencia
    és akkor hol nézzem meg hogy eu. vagy sem?:P:D
  • ToCsEk
    én 100% hogy euban tolom :)
  • Essencia
    Nem vágom mert lol-europe.comról szedtem:) le és havert meg megtalálta:D és ö is eu-n tolja szóval ...:)
  • ToCsEk
    az tuti nem én vagyok :)
  • Roy4l
    egyikőtök USen játszik azért nem talál
  • ToCsEk
    ahaha az lol, téged sem talál :D
  • Essencia
    Nem jó még mindig de nem tudom miért... de már idegesít:):D
  • Essencia
    nem talál téged
  • ToCsEk
    ok majd vegyél fel, tocsek az accnév, azon belül meg nemprau :D
  • Essencia
    Nevem az SilentGood ... csak mert összes accom nevét kipróbáltam de semelyik nem volt jó... csak valami baj van most rakom újra:'(

mert minding kibasz gameből
  • ToCsEk
    alap, te meg essencia :D talán még klánunkban is benne vagy nem? :D vagy tévedek?
    "Poppy 1 nagyon jó hös:)"
    most voltam vele először :D

nah mai nyert game megvolt :D valami imba healer-el meg manaosztoval voltam :D

m ia neved ess? felveszlek, persze ha csak euval gémelsz.
  • Essencia
    Tocsek te vagy az a tocsek:D?! Honból?