53877
0MWkPbn.jpg
  • Terensz
    Én US szerveren játszom, és nem stackel a Zhonya. Viszont minden további 125-öt ad, nem úgy, mint neked az EU szerveren, Mr. Matek
  • pCk09
    És miért kellene? :)
  • bugike
    hat nem akarok bunkonak tunni, de szerintem ezt hagyni kene :"/
  • daemonervosa
    Ennyit a matchmaking systemrol.
  • Unknow
    Náluk van, és a Zhonya stackel...ne kössél bele :P
  • daemonervosa
    wow, nem tudtam , hogy a botoknak van szintje. :O
  • avengir
    Hát én US-en practicet 5v5 level 30 premaddel szoktam játszani, de eun nem tudom mi a helyzet.
  • pCk09
    Ez egy portál lesz, nem blog. http://lol.mediacenter10.hu/ ez az ideiglenes cím, még semmi sincs rajta, eddig csak a beállításokkal bíbelődtem illetve nagyjából az elrendezéssel.
  • fallenhun
    /agree

Practice meccsen kb. 30/1/2-t csinálok a legbénább hőssel is (legbénább = én vagyok vele béna). Amíg nincsenek godliek botok, addig kb. semmit nem ér az egész.
  • Rip
    Az még önmagában nagyon kevés.
  • daemonervosa
    persze, sőt ha elolvasod a tactical tips részt akkor egyből meg is nyersz minden gamet.
  • Soulstorm
    Nananana, még aki csak konyit valamennyit az angolhoz kb. az is 3 perc alatt átfutja a spellek/skillek hatását.. :) Nem kell ahoz Practice game.
  • Unknow
    Azért ebbe hadd kössek bele én is. A practice kb arra jó, hogy tudjad mik a skilljei a karakterednek. Éles meccsen meg azért teljesen más a helyzet. Bár Te biztosan US-en tolod...ott meg ugye tudjuk mi megy.
  • Anthrax
    Még mindig nem fogtad fel mit írok, de legyen ez a te bajod, practice annyira jó,hogy ne azzal kezdődjön a meccs,hogy meghalsz 5x és még mindig lvl1 vagy hanem ,hogy legalább tudjad melyik spell mire jó és ne kezd el feedelni, nem azt mondom,hogy gyakorlás alatt megtanulsz annyira játszani,hogy egyből 1v5be kinyírsz mindenkit hanem, hogy kevésbé lámulsz és nem hátráltatod a csapatod. De ha ennyire belém akarsz kötni tessék csak.
  • Terensz
    Nagyon régen nem voltam azzal a heroval. Amúgy meg minden új herot kipróbálók practice-ben, de éles meccsen biztosan bénázok vele egy darabig. De te biztosan leteszteled alaposan, sőt, mesterévé válsz az új herónak practice meccseken, élesben pedig te vagy Mr. Helikopter.
  • Hurkans
    Igaza van próbálgatni ott a practise...
  • Anthrax
    és WTB edit :P
  • Anthrax
    Csak nem felismerted magadba az 1/10et csináló Tf-ben ? Nem vagyok pro minden karival amivel játszom,de nem is váltogatom a sűrűn a karaktereket, maradok 2-3-nál ami tetszik, ha valami újat akarok akkor meg ott a practice, hogy begyakoroljam kicsit és ne feedeljek "éles" játszmában.
  • Terensz
    "Még az is jobb mint a random szar, aki bejön kipróbálja Tf-et és csinál egy 1/10-es statot" - azért gratulálok a stílusudhoz. Te ezek szerint soha nem vagy "random szar", és minden heroval elsőre kiválóan tolod.
    Szólíthatlak "mester"-nek?
  • Hurkans
    A top eladott karakterek listáját a twitch vezeti télleg olyan jó? mert nekem nagyon tetszik kívűlről csak nem tudom megérné-e megvenné elég drága...
    Vagy ez a toplista csak kamu?
  • Anthrax
    Ez már a 3. ilyen oldal, kíváncsi vagyok miben fog különbözni a többitől
  • pCk09
    Sziasztok!

Elkezdtünk csinálni egy magyar rajongói oldalt a játéknak. A domain bejegyzése még folyik, lol-hungary.hu lesz a cím. Mindenkit szeretettel várunk majd, akit érdekel, annak megadom az ideiglenes címet és szerkesztőket is szívesen látunk. E-mailben lehet zaklatni, majd még írok :).

Pöcök
  • Roy4l
    engem meglepett hogy annie milyen erős lehet egy Banshee's Veil-al a legtöbb enemy hero ultija semmit se ér és igy 3mecsem 2win 1lose és a 1lose is csak ugy hogy 3v5 be volt a teamem elég erős :D
  • Zeros
    A buzi képeidet megtarthatnád az L2 ős topicnak. Nem mintha ott érdekelt volna bárkit is, de szerintem itt sem kiváncsi rá senki
  • daemonervosa
    hát azért az a 30 perc nem egy nagy dicsőség :)
  • Roy4l
    nemrég volt egy olyan meccsem az én csapatomból 2ember lelépett és 30percig tudtam a csapatommal tartani a első tornyainkat és az övéiket leütöttök de aztán összefogtak és lealáztak:S
  • bugike
    hat ja,30as vagyok, enemy 30 30 30 30 28, csapattarsaim
    6 6 30 30 22, gl hf a ketto lvl6os tristana es fiddlesticks, hala
    a heti free championoknak, gondolom mondanom sem kell, hogy kikaptunk.
    :"/
  • Hurkans
    Igaza van amikor kettő kilép meg 1 nem tudja mi ez a játék a negyedik meg próbál egy karit amihez tök másokat vesz mint amit kéne akkor inkább erősebbtől kapok ki mint amiatt veszítsek hogy nem tudnak játszani...
  • Anthrax
    Még az is jobb mint a random szar, aki bejön kipróbálja Tf-et és csinál egy 1/10-es statot
  • Roy4l
    én pont 12 vagyok de friendbe már felvoltál véve nekem:d
  • daemonervosa
    minel többen mentek együtt annal több elo bonuszt fogtok kapni, aminek az a következménye, hogy szoposabb enemyket fog osztani.
  • Hurkans
    Ezért gondoltam arra h 5en arranged az jobb nem?
  • Anthrax
    30on se jobb a random miatt
  • Hurkans
    Van vki 12körül nem hiszem el h minden 2.meccs lose a nyomorék aztsetudjamiezajáték noobok miatt?összekéne jönnie 5-6embernek és együtt játszani mert ez így kész szenvedés...
  • darkmenx
  • darkmenx
    hát én nemrég találkoztam 1sionnal attack speed meg dmgre tolt és ultival iszonyat erős volt de nem annyira hogy ashemmal netudjam leölni egyből simán 800akat criteltem bele:D
  • Hurkans
    Kösz ha ezt megtaláltam volna nem kérem:P
  • bugike
    van koztetek lvl30as is? ^^
  • Roy4l
    hát én nemrég találkoztam 1sionnal attack speed meg dmgre tolt és ultival iszonyat erős volt de nem annyira hogy ashemmal netudjam leölni egyből simán 800akat criteltem bele:D
  • Jowanson
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=28809
    mazsolázgass