53877
0MWkPbn.jpg
  • razz
    hetente változnak az ugymond free karakterek, plusz amiket megveszel az a tied. jelenleg öt karakterrel rendelkezem amiket megvettem névszerint: kayle,katarina,karthus,nidalee,ryze.(mind a két runakönyvem tier3mas kimaxolva,persze van még rajta mint finomitani.)Olyan tipusú játékos vagyok aki beáll 1 ugymond 1 karakterre és azzal megy szinte mindig, azért vagyok vele igy mert ugyérzem igy kitudom huzni az adott karakterből ami benne van...
  • ToCsEk
    " kezdem fontolgatni a cserét valami más karakterre"

ezt nem értem? mire gondolsz? elején azt választasz amit akarsz. vagy én tudok keveset?
  • razz
    A másik kedvencem még délutánról : én: 1400hp gangplank: 2700. ezzel nem is lenne gond, a probléma ott kezdődik: elnyomomrá az atyauristent(azaz amim van mindent) fele hp-ja sem megy le...hát jó nem gond max elfutok... de csak futnék mert az a galád a csekély 1400-as hp-mból 1db lövésel kilő 800-at...balance-os a játék... na mind1 nem szoktam ennyit sírni csak ez már kikivánkozott belőlem 2 hónapnyi "játék" után.
  • razz
    felvetelek.
    áh kezd elkeseríteni a tény hogy Unknow-nak kurvára igaza volt a katarinás dologban, előbbi meccs.14:0 állok természetesen a csapat atomfaszláma, de annyira hogy ilyent már két hete nem láttam...télleg...kész...ellen elkezdet elég jól eggyüt mozogni...mi sehol semmi...mondom magamba hát volt már ilyen... úgy hogy csak szép ovatosan mozogatam hogy még véletlenül se huzzák ki belölem az 1000goldot... hát... a lényeg anyi volt 2 bloodthirsterem+ bf.sword-om, de voltam olyan faszhogy mertem venni egy frozen mallet-et...hát nem sok értelme volt... jön a teemo 5:10 stat még minionba is szarabbul áll mondom oké nézzük... puf-puf meghaltam ASDASDASD wtf, Nézem itemeit 1bloodthirster,1 malady...ööö oké... jóh lenyeltem 19:1 re haladok,nem olyan rossz igyse, jön evelin persze stealthből...számoltam 3 ütés voltam...őőőő ok...innentől kezdve kezdett átmenni az egész röhejesbe. kezdem fontolgatni a cserét valami más karakterre, mert ez így elég aggasztó,csak annyira szívemhez nőtt már, mint anno karthus... :(
  • ToCsEk
    értem :)

mind1 már euban elkezdtem maradok itt :D
    Hurkans felvettelek

nah nyomtam egy noob mentes 1 órás menetet :) nem volt rossz :) ráadásul nyertünk is :D ( 9/0/10 ) végeztem :D

• Hurkans
    Maradhatsz EU-n is sokan vagyunk már én két társasággal szoktam eljárni igazából ha már megvagyunk 3an vagy 5en akkor szoktam csak játszani random teammel rájöttem csak az agyam húzom...
    Hurkans a nevem bárki jöhet ha fenn vagyok invelem feljön ts/ventri vagy amin épp vagyunk és játszunk sokkal jobb mint random nyomorékokkal...
  • zsakosfrodo2
    Triplaposzt lesz ebből: EU kliens oldala

US kliens oldala
  • zsakosfrodo2
    Az eu-s oldal úgy keződödik, hogy eu.valamilol.com, az us-es meg www.leagueoflegends.com.

Bocs a dupla posztért.
  • zsakosfrodo2
    leagueoflegends.com? :D
  • ToCsEk
    zet a faszarcu nyomorék gecit, bementem egy játékba, kingkaki vagy mi volt neve, 2n voltunk, erre berak 3botot hozzánk, ők persze 5en vannak és elindítja, de nyiomorék geciláda :D ki is léptem...
    merre találok us klienst?
  • ToCsEk
    mert lehet nem eu-n is? :D
  • zsakosfrodo2
    Kár, hogy EU-n játszol :)
  • ToCsEk
    senki nem beszél proságról, de nem hiszem hogy amikor te kezdő voltál valaha is 15x meghaltál egy game alatt..
  • RennHUN
    Nem lehet mindenki pro egyből.
  • razz
    megkéne cáfolni a magyar mentalitást és tízen, húszan össze kéne álni aztán aprítani... :)
  • razz
    top500-at hol tudom megnézni? megköszönném ha valaki megdobna egy linkel mert nem találom googlen csak a novemberit.Egy-két meccset szívesen játszanék az itteni highabb emberekkel, már csak azért is mert kiváncsi lennék hol állok hozzátok képest :)
  • ToCsEk
    3 játszott meccs után kezdem elveszíteni a hitemet...
    rá kelett jönnöm hogy mivel ingyenes ez a game, sok a nyomorék, akik azt sem tudják mi van, mit merre hogy, az egy dolog hogy 3játékom volt ( mind3 los ) de érdekes én tudok játszani.. mások miért nem???
    most is játszottam egyet, mondom mi a fene ez ilyen fos unbalanced gamet még soha az életben nem láttam, mikor vége lett a játéknak a következő fogadott:
    5en voltunk ugye, nos én statom 2/3/2, egy másiknak 5/2/3 jo mondom oké, nézem a másik 3at 0/13 0/14 0/16 hát mondom gg, úgy felfedeltek a csapatot hogy lestem, mégis honnan kerülnek elő ilyen retardált nyomorékok?
    esetleg van itt sgn egy csoport, akivel lehetne normálisan játszani?? mert elegem van a sok nyomorékból...

kérdés: vannak ugye a mastery point-ok, 3 talent fa van ahogy látom, melyik-et érdemes fejleszteni? és azon belül mit?
  • zsakosfrodo2
    Csapatban kaki, single target ellen a legjobb, de csak akkor, ha már le tudja lifesteelezni.
  • Roy4l
    nemtudom mit gondoltok de sok mindenki fikázza WW-t de szerintem erős ha valaki tudja használni láttam már sok rossz buildet meg mindent de gyakorlás kérdése szerintetek milyen?
  • Unknow
    Ennek azt hiszem meg lehet az oka. Anno volt egy bejelentés,hogy Robin Blackbladdel kezdődik majd az első szezon. Garen pedig állítólag neki a remakeje. (Ki tudja mi igaz ebből.) Ez pedig azt vonza magával, hogy jön a beígért MM változás. Szal ez most egyre rosszabb lesz, mert lehet tesztelgetnek. Persze az is lehet, hogy csak szar még mindig XD
  • Unknow
    Mert még olyan ELO-n (persze még nem lehet pontosan tudni mennyin, de ahogy látom elég rossz az arányod) vagy és olyan szinten ahol lehet Katarinával nyerni. Majd ha neked is jóval több wined lesz mint lostod, meglátod, hogy semmit nem ér Kat. Akkor majd jönnek ellenfelek, akik nem csak ott áldogálnak az ultidban és stb :P
  • Roy4l
    nekem utolsó WW mecsem olyan teamet kaptam hogy néztem ,velem volt 2db 15s ellenem meg 3db 10es csak néztek miket kapnak tőlem:D
  • Zomil
    Ekkora egy fos matchmaking-et....szánalmas...
    Jött ellenünk egy 4-es lvl 30-as premade, az 5. random emberük is lvl 30.
    Mi haverral 2-en voltunk lvl 30, a csapat további 3 föje igy nézett ki: Shen:lvl 3, Eve: lvl 3, Jax: 22. Most mégis ez mi a fasz???? Ugynis Shen-nek és Eve-nek kb. köze nem volt a játékhoz, nem értettem miért ilyen balfaszok egészen addig amig megláttam a meccs végén, h mind2 lvl3.

Egyszerüen az ilyenek elveszik az ember kedvét a játéktól.
  • razz
    Véleményem szerint kat. egyátalán nem szar csak tudni kell vele menni.Nem túlzok ha azt mondom hogy még embert nem láttam aki jobban tolta volna mint én.nyilván azért is van mert az elő-m nem valami magas 1/1:w/d arányból kiindulva. de ez azért van mert többnyire haverokkal tolom és sokan voltak akik joval később indultak mint én ezért boritékolható volt jópár defeat,de amikor egyedül játszok érdekes dolgok mennek :D igy kat-al 140 meccs távlatából azt mondom nem egyszerű télleg de ha tudja az ember mit mikor merre meddig, akkor azért kilehet belőle hozni elég sokat.anno ugyan igy voltam karthussal is embert nem láttam aki jobban ment volna.( nyilván voltak csak azokkal soha nem kerültem össze.) De a kedvencem mikor kat-al bemegyek középre(igen jólolvassátok) meccs elején és mindenki : OMG,WTF,instant lose... és erre én hozom középen többi meg elbukja a rájuk eső részt középen hit&run megy aztán mikor kevés a hp-ja akkor utána futok ghostal és annyi volt...(vagy én vagyok a skilles vagy ilyen sok a noob player, szerintem utobbi...)item buildem igy néz ki : 1sö heal regen,3 poti majd 3 mas cipő,ezután eladom a heal regent 3x bf sword ( nagyon kell a damage mert ha nincs nemtudok eleget sebezni) ezután 2 lifesteal, + innentől jöhetnek a nyalánkságok, bloodtrister( igen tudom hogy szarul írtam fáradt vagyok) infinity edge... ha sok a dps megfejelem egy frozen mallettel aztán lessz ami lessz... :)
    kep1
    kep2
    Ha valaki akar az megtalál Dream69-néven a játékba. bye
  • Zomil
    Kennnen megint 6300 ip...
  • Anthrax
    US-en lehet,de EU-ra még nem rakták be
  • zsakosfrodo2
    Ma jött ki az is.
  • Anthrax
    Új hős mikor jön ?
  • avengir
    Riot forumon vagy egy topicot, ott le van vezetve, hogy melyik hősnek, melyik spellel és hányas szinten mennyi életszívást ad.
  • Zomil
    Ma dobják ki az uj patchet, érdekes lesz a Spell Vamp a Haunting Guise-os :)
  • Unknow
    60 gamem volt vele. Amúgy ha nem hiszel nekem, olvasd el a fórumon mit írnak a playerek.
  • bugike
    hat nemtom, nekem pl most a recently playedben 4 ember van februari top500 elolistabol, amibol 2 top100. nemnagyon talalkozni katarinaval az teny, de jo jatekos durva dolgokat tud vele muvelni az biztos, mint minde mas championnal a megfelelo hasznalat eseten. a problem az leginkabb, hogy barmennyire is lehetsz jo, ha van egy gyenge lancszem a csapatban, es az enemy nem teljesen fogalmatlan (ezen a szinten sajnos mar nem :"/), akkor nem tudsz nyerni.
  • Zomil
    Hát figy, nemtom, h te mennyit játszottál kat-al, én elég sokat vagyok vele, igy már kitapasztaltam jó pár dolgot. Eddigi játékaim során kb. 1 v 2 db. jó kat-ot láttam, aztán ha én vagyok vele általában dicsérnek a többiek(most nem ilyen felvágos szöveget akartam félre ne érts). AD katarina bouncing blade skillje simán eltünteti a casterek negyed hp-ját, shunpoval odaugrok, ultim 3.szinten 3 fele repül kb. tankok tudnak védekezni, de annie,ryze, stb. gyengébb hösök esélytelenek. De mint irtam ésszel kell játszani vele, meg kell várni mig elnyomkodják a rune prison-t stb. cc-ket majd shunpo-val berobbanni, ütni nem birnak a hatalmas dodge miatt, és pillanatok alatt lekapom a hp-jukat, ha esetleg minimális hp-val tulélik shunpo utánuk és 2db BT-vel simán kritelek rajtuk 600-700-akat. Szvsz Katarina egyáltalán nem rossz, csak kell egy jo csapat hozzá, meg kis gyakorlat.

Az viszont tény, h early game-ben elég gyenge, ovatosan kell vele játszani
  • Jowanson
    Sajnos nekem is ezek a tapasztalataim. AP Katarina volt 1x mellettem csapatban és jó ha Veigar fél hp-ját levitte az ultija.
    Szegény télleg elég gimped lett. Azt nem értem miért nerfelték le ennyire az ultiját amikor egy jól sikerült fiddle ulti jóval tápabb, beugrik, még silence-el is közben a buzi madaraival aztán csinálj ellene valamit.
    Tegnap egy elég kihegyezett meccset nyertem így. Egy fiddle ulti+silence döntötte el az utolsó team csatát, no meg egy közben jól sikerült cho feast a zhonya+lichbane+15 soulstealer stackes ryze-re aki bután futkorászott silencelve a fiddle ultiban. Onnan meg sem álltunk a heart-ig és gg
  • Unknow
    Katarina teljesen hasztalan. Az ultija szakítható bármikor, sebzése nincs az ultin kívül. Tanknak nem éri meg kitolni, mert akkor már hoz az ember igazi tankot, casternek sem, mert akkor hozok igazi castert és így tovább. Katarina jelenleg az egyik legrosszabb hős.
  • Zomil
    Gz :)

Amugy nem értem miért fikázzák sokan Katarina-t, én imádom nagyon lehet osztani vele a triple killeket :D
    AD katarina szvsz nagyon is erös még, persze sajnos csak endgame-ben bontakozik ki. Tegnapi meccs nagyon durva volt én voltam a csapat carry-je 22-4 lett végül a statom elég nehéz meccs volt, én egy 5-ös premade-el voltam, meg az ellenfél is elvileg. Persze nem szabad ész nélkül játszani vele, szépen meg kell várni mig az ellenfél elnyomja a cc-ket és akkor berobbanni az ultival.
  • ToCsEk
    hali srácok, megvolt az első gamem, sajnos vesztettünk
    nemprau lennék én

• Anthrax
    Holnap jön az új hős ?
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem, ami 30% növeli a healinget és regent az növeli a WW lifestealjét és az ability healjét is ?
  • Unknow
    Jah,hogy lane fightban? Ha nem tudsz a creepek mögött maradni defelni kell, és kint maradni a pull rangeből. Ez ilyen egyszerű.