53877
-
#1426 Szoktam játszani egy egész jó csapatban, de olyan arányuk van solo game-ben, hogy akiket berak ellenünk ellenfelek, azok ellen köpni-nyelni nem tudunk, meg nehéz is összehozni velük a játékot (amerikai kliens). Az egyik srác 500 win fölött van, de olyan ideges lett nemrég, hogy vastagon anyázott (amennyire azt angolul csak lehet), azóta sem láttam, pedig az a nyugodt fajta, aki ha veszítünk, akkor úgy van vele, hogy majd legközelebb nyerünk, de ez már neki is sok volt.
Nem az a baj, ha az ember elveszít egy játékot, de a LoL keményen támogatja az "innentől esélyed sincs és nagyon meg leszel alázva" meccseket, ami azért nem feltétlenül tesz jót a játékélménynek. -
Jowanson #1425 Vannak ilyen win/lose streak-ek, amikor sokat nyersz/vesztesz egyhuzamban. Lehet a mostani lose streak-ed előtt volt egy időszak amikor sokat nyertél egyhuzamban, ez most kiegyenlítődni látszik. Valószínű ha alábbhagy ez a vesztes fázis azt fogod észrevenni hogy könnyebben nyersz mint a lose streak-ed előtt, illetve könnyebb ellenfeleket kapsz. Nekem legalábbis ez volt.
Az meg hogy valaki lvl 30, ELO szempontjából semmit nem jelent. Lehet hogy baromi szar a W/L rátája, ezért berakja ellened mert neked meg sokkal jobb, hiába vagy alacsonyabb szintű. Valószínű az alacsony szintű csapattársakat is így kapod (jobb a rating-jük mint a lvl30-as ellenfeleiteknek).
Egy okosat olvastam valahol, azt írták hogy ha az eléred a skill-ednek kb megfelelő ELO rating-et akkor ott beáll a játék nagyjából azonos W/L arányra, kisebb-nagyobb kilengésekkel persze.
Persze ez csak theorycraft részemről, nem tudom pontosan hogy működik az ELO. -
#1424 Én azt nem értem, h azt hogy a francba hozza össze a játék, h az én csapattársaim között mindig van 1-2 12-17 szintü legalább egy 20-25, az ellenfélnél meg mindenki 30-as...
és már kb. 1hete ez van 2-3 meccset kivéve nem is tudtam nyerni -
Roy4l #1423 tegnap 4mecsem volt 2win 2lose az nemannyira rossz viszont nemkaptam retardd teamet csak az enemybe volt mindig blitzcrank az meg kinyirt mindig mindenkit:D lehet csak nekem van makkom de mindig jó társakat kapok akik tudnak valamennyire játszani -
RaSzTaH #1422 nem sokat LoL-oztam, Honozok viszont itt ha jól tudom van Team match making, miért nem játszotok premade-el? -
Tababo #1421 Azért kicsit most megnyugodtam hogy nem csak én kapok ilyen fantasztikus játékosokat. -
#1420 Őszinte részvétem mind2-töknek. Tényleg. Mostanában mi sem tudtunk nyerni, amikor végre sikerül egész jó kezdőstatot kialakítani, akkor a csapat annyira béna hogy ha jön a toronyhoz 3 ellen, akkor elfutnak, hogy megöljék a mobokat a másik toronynál... mindezt 3 ember csinálja a mi csapatunkbó. Vagy elmennek egyedül pusholni, és meghalnak. Ki gondolta volna... -
#1419 Az utolsó 30 meccsen nem kaptam normális csapattársakat. Tegnap meglett életem második leave, amikor két retardált a random karakterükkel ezt a ciklust hajtották végre:
futás az ellenség tornyaiba
spemmelés a cseten ("THIS IS SPARTAAAA"+5000*A)
halál
respawn
loop
Mindezt 1-es szinten. Amikor 10-es lettem, akkor megbeszéltem velük, hogy ezt most élvezik-e, és hogy mennyire jó játék (közben már 3 ellen odaállt, hogy feedeljék őket az öngyilkosok, és a meccs 10. percében voltak 15-ösök), és megerősítették, hogy szerintük ez vicces (mindig meglepődöm, hogy egy tardnak mennyire alacsony az elvárása a poénokkal szemben, és mennyi ideig tud ugyanazon élvezkedni).
Ha nem ilyeneket kapok, akkor szimplán feederek vagy leaverek a csapattársaim, vagy olyan az ellenfél, hogy 5 stunoló dps. Most akkor vagy én vagyok retardált (hiszen ilyen csapatokba rak folyamatosan), vagy a matchmaking rendszer egy kalap #%&@ ... -
Tababo #1418 Mai első meccsem remek volt.
Kaptam egy olyan jaxet aki játszani nem tud csak feedelni. 3vs1 és azt hitte győztesen kijöhet belőle. Folyamatosan ezt csinálta és mindezt torony alatt.
Feléledt ment torony alá meghalt, feléledt ment torony alá harcolni meghalt...
Ami a legjobban tetszett hogy ezért én voltam a hibás mert Tarical nem healeltem. Lövi a torony és 3an ütik de azért mentsem meg.
kérdésem a következő.
MIÉRT JÁTSZIK AZ ILYEN SZARCSIMBÓK?????
MIÉRT KELL MÁS JÁTÉKÁT SZÉTBASZNI??
MIÉRT NEM TAPOSOTT MÁR VALAKI BELE AZ ARCÁBA??
-
Essencia #1417 Tocsek game?:D Amúgy asszem recommended itemekt változtatja meg ha jól olvastam.., mert van 1-2 faszság item heroknak.:) -
#1416 leírnád magyarul hogy ez mire is jó? -
#1415 http://lol-europe.com/board/showthread.php?p=428746
ha valakit erdekel ilyen. most fejeztem be a toolt 20perce. -
#1414 ma nálam is rossz volt, igaz én US szerveren játszok :D -
Eftörsokk #1413 egyébként csak nálam nem működik a lobby chat? se game elött se game után, vagy ez valami szerver hiba? -
Essencia #1412 Ma megvolt életem 2.ik Ace(5v5-be) xD -
Jowanson #1411 Ilyet se játszottam még. WW juglezik, megöli valami neutral kb 1 percnél, ragequit.
4v5-be hoztuk a meccset
pic -
#1410 Azért Blitzhez elég nagy skill kell. Nem mindegy ám mit , mikor, hogyan és stb... Az egy nehéz karakter. -
Roy4l #1409 nem kell nagy tudás hozzá csak egy jó build meg jókor elnyomni a Q skilljét és máris halott az enemy 3v1be:D nagyon veszélyes szerintem 3v3ba blitz -
#1408 én mindig megtalálom azokat akik épp tudnak :D -
#1407 Ez egy kicsit tényleg húzós lesz. Bár...hála égnek Blitzel nem tud minden hülye játszani :D -
#1406 főleg nekem, elsőre vinni egy hőst mindig gg :D -
Jowanson #1405 Jax, Blitz, Fiddle, Kass...
Izgalmas hét lesz -
#1404 hm, akkor holnap ezek szerint ezek jönnek:
Blitzcrank Tank
Fiddlesticks Mage
Jax Melee DPS
Kassadin Melee DPS
Malphite Melee DPS
Singed Tank
Sivir Ranged DPS
Taric Support
Twisted Fate Ranged DPS
Kennen Mage -
Roy4l #1403 az amerikai oldalon van olyan cikk hogy New Free Champions (Week 21) és általába a következő hetit is leirják -
Eftörsokk #1402 honnan lehet megtudni hogy mik lesznek a free hősök? -
#1401 sött fiddlesticks is ingyenes lesz :D -
Roy4l #1400 jövőhetet nagyon nemvárom jax ingyenes lesz és mindig elszedik majd tőlem és olyan buildet összeraknak amivel még 1embert se fognak tudni ölni -.-..... még blitzcranknek se mert elég veszélyes 3v3ba szerintem -
bugike #1399 ace akkor van, mikor mindenki halott az egyik csapatban, es az kapja az acet, aki az utolso elot megoli. gyakorlatilag ez semmi, egyszeruen csak mindenki meghalt azt jelenti. -
#1398 én nem játszok 3v3at, mert 1 csak ingyenes herokkal nyomom még 2 nincs skillem ahhoz még :D -
Roy4l #1397 tocsek acet 3v3ba egy mecsen kb 5-6 darab mindig van de grat mert nekem sohasem volt 5v5be acem:D -
Essencia #1396 Hááát nem tudom,hogy vagytok vele de ez a Katarina(Bocs ha rosszul írom) elég gyenge csak okosan kell ellene játszani:) -
#1395 hehe megvolt az első ace killem -
#1394 bokor kemp :D
-
#1393 aki nyomja eu-ban az vegyen már fel : nemprau
-
Roy4l #1392 lich bane unique passivja valamikor aktiválodik és sima shootra megy vagy ütésre de skillre szerintem nem -
Eftörsokk #1391 lich bane skillje működik physical skillekkel is mint pl pantheon dobása, vagy csak auto attackra adja a +p bónuszt? -
#1390 Sage's ring-et kivették a játékból mostani patchel.
AD: attack damage
AP: ablity power -
#1389 Ezek jelenleg csak a test realm-en vannak, elvileg a következö patch-ben bekerülnek.
Kry: hát nemtudom, olvasgasd a forumot, persze nem a qq részt, de a tapasztaltabb játékosok szerint is Katarina jelenleg a leggyengébb hös.
Valóban jól játszható nekem top1 hösöm, de egy ügyesebb csapat ellen sajnos elég gyenge. Amugy eddig is az AD katarina jobb volt, nagyobb dmg, több skillel+auto attack, szoval engem nem zavar. -
Roy4l #1388 Sage's ring az van az +500manát ad ha jól emlékszem a nevéhez , régen Zhonya's Ringhez kelett anyag a sage's ring ha jól emlékszem:d -
Essencia #1387 Na sikerült köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!! Tocsek gyere gamelni