53877
-
#1906 nemsokár jön az értelmes pick rendszer, kitartás :) -
Eftörsokk #1905 nekem meg abból van elegem pugnál, hogy ha tankkal megyek 3 tank van, ha nem tankal megyek nincs tank, ha carry-vel megyek 4 carry van... -
#1904 Már engem is idegesít a sok balfaszt csapattárs. Legjobb mikor 2 lengyel elment 1 lanera, chaten lengyelül társalogtak, és mikor harmadszor haltak meg a lanen mind a 2 ment afkolni. Csak Premadel érdemes játszani ha nem akarod felkúrni magad. -
Eftörsokk #1903 én nem tudom, szerintem ryze most már inkább túl gyenge
mióta lehet támadni a ketrece közben is, szvsz elég nagy hátrányba került, sebezni meg csak akkor sebez durván ha feedelve van
értelmes csapat ellen, akik fókuszálnak, kb semmit nem tud csinálni, mert a skilljei miatt kb melee rangre kell menni vele és ez nagy valószínűséggel halált okoz
persze ez csak az én véleményem -
#1902 nevetséges, h ryze még mindig milyen kibaszott erös és nevetséges, h mindig én kapok nyomorék csapattársakat, kurvára idegesito mikor én lehozok egy meccset 11-2-re kat-al, akkor egy nyomorék rammus miatt aki mindig egyedül koricál elveszitjük, aztán meg jön ryze és miután vakon elnyomja a 4 skilljét megöl 3 embert...semmi skill nem kell ahhoz a szar höshöz -
#1901 Ingyenes, nincs havidíja, viszont mikrotranzakciós rendszer van benne, ami annyiból áll, hogy ha mondjuk egy hősnek szeretnél skint venni, akkor veszel Riot Point-ot, és abból tudod megvenni a skint. A championoknál is van lehetőség mikrotranzakcióból fizetni, de itt van egy másik lehetőség is: minden lejátszott játék után kapsz Influence Point-ot (ha jól emléxem a nevére), amit szintén a Store-ban költhetsz el, pl hősök vételére. Természetesen van minden héten 10 db ingyenes hős, ezek közül tudsz válogatni kezdetben, amíg nem veszel magadnak hősöket. Ha egyet megvettél, akkor az már a tied marad, akkor használod amikor akarod. Remélem nem magyaráztam túl. :D -
gabeone #1900 Köszi! A játékért semmikor semmilyen formában nem kell fizetni? -
RennHUN #1899 Steamen nem csak egy kódot kapsz, amit a store-ban tudsz aktiválni? -
#1898 Ha steamen keresztül indítod a játékot, akkor néha bugos lesz a billentyűzet, magyarul nem érzékeli, ha lenyomod a skilleket. Nem érdemes steam megvásárolni, a játék ingyenes. Ajánlom, hogy EU szerveren kezdj el játszani, a honlap:
League of Legends - Europe
Vagy ha mégis US-en szeretnél, akkor itt regelj:
League of Legends - US -
gabeone #1897 Most gondolkozom a játék steames megvásárlásán. Ingame lehet mikrofon segítségével beszélni? Szoktatok együtt játszani? Egy játékbeli közösségnek örülnék itt a league of legends-ben, felnőtt ember vagyok. :) -
Eftörsokk #1896 megvolt az első pentakillem!! :D
heimerrel:D -
#1895 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en -
Hurkans #1894 Ja csak nyitott szájjal -
#1893 Én se :D Tiszta Murloc... -
#1892 o_O én ezt eddig észre sem vettem. :D -
Hurkans #1891 Dede:D -
#1890 talán ez az nem? -
#1889 Lassan jön egy új hős, nem sok infó van róla. :D
Champion Sneak Peak -
koban #1888 Az adobe air telepítve lett. A Directx 9.0-át nem engedte telepíteni és ezt írta ki:Setup could not download the file. Please retry later or check network connection. Ez az a Direct x ami a telepítő után elindul. -
#1887 http://get.adobe.com/air/ -
koban #1886 Az mitől lehet, hogy mikor megnyitom a clienst akkor azt írja ki hogy:There was an error connecting with Maestro. League of Legends will now exit. Please try restarting the application.Most mit lehet tenni? -
polly98 #1885 Hello-sziasztok, Timi vagyok, és tudom, hogy nem ide tartozik, de indultam egy netes versenyben, ahol még szükségem lenne legalább 300 szavazatra. netek komolyan csak egy klikk, nekem viszont életem legszebb nyarát adná. ELőre is köszi annak, aki segít. http://www.djuice.hu/nyarfalok#/49fa41919edbd7f3fecc6d1c06e517fd -
#1884 próbáld meg máshonnan is letölteni a telepítőt, lehetőleg a hivatalos oldalról -
koban #1883 duppla katt az ikonra , aztán van két szöveg amit végig kell olvasni. Azokat végigolvasom lenyomom és aztán írja a hibát. -
koban #1882 AppName: lol.launcher.exe AppVer: 1.0.0.32 ModName: lol.launcher.exe
ModVer: 1.0.0.32 Offset: 00005f01 -
#1881 Esetleg leírhatnád milyen hiba. -
koban #1880 3 napja próbálkozok mindennel -
koban #1879 Helló! Megtudná valaki mondani mit kell akkor csinálni ha letötltöttem a League of Legends-et beíndítom és kis idő mulva kiírja, hogy valami hiba történt? -
#1878 Én EU szerveren játszok, még csak lvl 15 vagyok, de mostanában egész jó gamek vannak. Leaver nem szokott lenni mostanában. Viszont még lvl 10 alatt folyamatos volt a leavelés, féltem, hogy ez így fog maradni. Gondolom lvl 10 alatt sok a smurf acc, aztán ha valami nem megy jól akkor rögtön alt+f4. -
Tababo #1877 Okés. Szoktunk járni tournamentre meg azért elég komolyan próbáljuk tolni.
Versenyek előtt gyakorlások stb.
TeamSpeak is alap, nem is igazán vágom anélkül hogy lehet játszani egy csapat játékot. -
Jowanson #1876 Nekem atm pár magyar emberke van friend list-be, nem tudom kik alkotják a nagy magyar csapatot, de aki akar vegyen fel bátran: JhonB -
#1875 US szerveren vagyok és már tul sokat beleraktam az accountba, h csak ugy itt hagyjam :)
De ha lesz lehetöség(elvileg lesz) akkor átrakatom az accomat eu szerverre. -
Tababo #1874 EU-n egy elég nagy magyar team van. Miért mentek random emberekkel ezt nem értem??
Ha reggel 8kor vagy hajnali 1kor támad kedvetek játszani akkor is lenne csapat.
kb idáig a teljes csapat 20 fő..4-5-6 játékos folyamatosan aktív.
Én már nem idegesítem magam random szarokkal... -
#1873 Engem a matchmaking "csak" annyira zavart, hogy letöröltem a francba a játékot, és egyelőre nincs is kedvem visszarakni. Egy sima random sokkal jobb lenne annál, mint a "most van esélyed nyerni 10-et noobok ellen, most elbuksz 10-et gyökér csapattársakkal pr0jánosék ellen". Ezt sem ELO, sem bármilyen képlet, sem a széljárás, sem éjgyomorra a reggeli vizeletem színe nem indokolja. Egy szó van rá: gyász. És a legjobb az, hogy riot mennyire meg van elégedve, hogy de jól kitalálták. nc. -
#1872 Amennyiben vigasztal ez +90nél se fog változni :P -
Jowanson #1871 egyre normálisabb ellenfeleket kapsz :)
én is hasonló gondokkal küzdök, volt egy win streak-em mostanában, most meg jön a lose streak, kapom a béna csapattársakat és/vagy a premade-eket ellenfélnek
talán segít ha premade-be tolod -
#1870 Nem értem én ezt a matchmaking-et...pár napja +25-ben volt a gyözelmeim aránya, elvileg egyre normálisabb embereket kéne kapnom, erre folyamatosan kapom a leavereket/feedereket...most nagy nehezen sikerül +20-on tartani, de eléggé meg kell szenvednem vele, nem egyszer 4v5-ben :S -
Jowanson #1869 Ha külön lesz rating a rated meccsek alapján meg külön ELO a normal játszott játékok alapján akkor semmi értelmét nem látom. De attól még lehet -
Jowanson #1868 ma megvolt életem második leave-je. botrányosan szar embereket kaptam magam mellé az elmúlt 6-8 játékban. nem is részletezem, botrány... -
#1867 Tudtommal resetet emlegettek valamelyik topicban minden ilyesmire.