53877
-
Eftörsokk #1946 hát, végső esetben win reinstall valszeg segít :P -
drakosz #1945 jo nektek hogy tutok jácani én már mindent meg probáltam ujra telepitetem meg minden de továbra sem indul el -
Eftörsokk #1944 az igen ezt le írtam valahogy
na szóval, a lényeg az, hogy minden patch után laggol ez a mocsok szerver -
Eftörsokk #1943 á bakker, minden egyes patch utána napon laggol ez a rittyós szeró tell me why???? :D -
#1942 Nekem leghosszabb 71perces volt :D -
#1941 Azért ritkán tart egy meccs 30 percnél tovább :P 10ből 2-3 ami talán elmegy 40percig. -
#1940 Nekem első quadrakillem lvl15ön volt kb, és tök véletlen.Azóta sem tudtam megismételni:D Amugy Ryzeal sikerült összeművelni, gyönyörűen lelasthitelt mindenkit az ulti + spellfux kombo :D -
RennHUN #1939 A quadrakill gyér ellenfél ellen is quadrakill. -
#1938 Grat, bár az beárnyékolja az eredményt, hogy a 26. percben már beütöttétek a középső inhibitort, így igen gyér lehetett az ellenfél tudása. -
#1937 Nem szoktam vagizni itt a statjaimmal,de ezt azért belinkelem: support janna-val quadra kill :D
http://imagefrog.net/show.php/95256_quadra.jpg -
#1936 Kog'Maw kikurt jónak tűnik , videót néztem róla de nagyon tetszik, lehet ez lesz első 6300as champion amit megveszek.
Még Twitchen meg Ezrealen ondolkodom. Mind1 majd kitalálom :D -
#1935 Az új hős 6300 ip lett. -
#1934 igazábol én még 1szer sem láttam(najó talán 1-2szer), h a commuunity-re hallgatott volna a riot, kivéve a sirás nerf miatt. de ugy látom, h elég önfejüek és ugy gondolják, h amit ök kitalálnak az ugy jó ahogy van
malzahar is 1hétig tesztelve volt, folyamatosan követtem a hsz-eket vele kapcsolatban, rengetegen könyörögtek h a voidlingen változtassanak és az ultin...erre semmi nem változott kaptunk egy olyan passzivot ami az ellenfélnek +xp és +pénz forrás, az ulti meg mercury-val fele annyit sebez, de ha van cleanse akkor még annyit se :S
mindezt 6300ip-ért -
#1933 Így jár az aki nem lövi fel a test realmet és hallgat a communityre :P -
#1932 release notes v1.0.0.94 -
#1931 pár dolog ami meglepett a patch notes-ban:
Ezreal
Removed the heal component from Essence Flux
Essence Flux attack speed buff/debuff increased to 20/23/26/29/32 from 5/10/15/20/25
vagyis mostmár még könnyebben lehet tornyot zuzni?
a másik meg ashe...eddig is a játékok 90%-ban volt, de az ingyen clairvoyance-el most 99%-ban jelent lesz...
veigar esete meg sztem most olyan, mint Kayle-nél átestek kicsit a lo tulso oldalára :S
-
#1930 Végső esetbe tedd újra a játékot. (mondjuk én az ilyenekért csinálok biztonsági másolatot.) -
drakosz #1929 a tüzfalon mindent végig zongoráztam a virus irton is még ki is kapcsoltam öket de továbra is ezt a hibát nyomatja -
#1928 Gondolom nem tudsz angolul. A hiba arról szól, hogy a tűzfalad talán nem engedélyezi a kapcsolatot. Próbáld meg a Windows tűzfalban vagy a vírusírtódban beállítani a kivételezést a LoL-lal. Esetleg ki is kapcsolhatod, hogy megnézzed, hogy tényleg a tűzfallal van-e problem. -
Roy4l #1927 nézd meg hogy a tűzfalnál bevan e pipálva a League of legendsből valami mert aztirja hogy a ha van tűzfalad akkor az blokkolja -
drakosz #1926 üdv a segitségeteket szeretném kérni van 1 problémám tegnap elöt ota a problémám a következö miután kiválasztom a höst és belépne a játékba nem enged föl hanem valami hiba jelentést ir emiat meg is kapta az elsö 3-rom leave-met pedig soha nem lépnék ki
ez az üzenet amit ki ir
(unable to connect to the server. if you have a firewall, it may be blocking the fire wall's documentation. would you like to retry the connection ?)
nagyon hálás lenék ha tudnátok megoldást a problémámra elöre is köszönöm -
Eftörsokk #1925 bakker, ma kipróbáltam poénból tank kennen-t, gondoltam miért ne, ap-s, ad-s buildje elég useless a végjátékban, és mit ne mondjak pozitívan csalódtam :D persze az elején elég könnyen hal, de utána... ha jó a csapat, és engem fókuszálnak, van időm stunolni az egész enemy teamet akkor nyert ügyünk van :D
elég fun :D -
Eftörsokk #1924 ez az aura stack shako-n elég fun:D klón, és duplázod az aurákat:d -
#1923 jah ez a legutobbi patch ota van igy, starks fevor meg shoul shroud(remélem jól irtam öket :D), a nálad lévöre is meg az auráért is megkapod a bonuszt, de ha nálad van mind2 akkor csak az egyiket kapod meg nem mind2-öt, szoval amit irtam igaz :) -
#1922 mi probálgattuk és 2 ugyan olyan aura összeadódik, mármint 2x adja meg de nem ugyan azt adja, persze nem mind2 itemnek nálad kell lennie. -
#1921 Itt máshogy van ez a hősös dolog. Van Store, ott lehet venni saját herokat, de hetente van asszem 9 random amivel játszhatsz.
Herokat amugy IP pointért lehet venni amit játékok után kapsz, ha győzöl többet ha vesztesz kevesebbet. -
#1920 thx all...ja meg miért tűnt el az összes eddigi hősöm egyik napról a másikra? igaz lettek tök újak...már épp kezdtem annievel ownolni:D -
#1919 ha dota-bol jöttél akkor azt is elmondom, h itt nincs orb effect, az összes uniqe passive-ot megadja ami nálad van, de csak 1szer, ha 2 ugyanolyan itemed van akkor csak 1szer fogja megadni a uniqe tulajdonságot -
#1918 Ha bejönnek ők is a fűbe, ha bewardoznak a fűbe, ha kilépsz belőle.
Bűrmit csinálthatsz benne azt nem látják. -
#1917 füben akkor látnak meg, ha:
1. kitámadsz a füböl
2. egy ellenséges hös/ward a füben van -
#1916 én is így vagyok vele, elvégre a készítők nagyrészt ugyanazok...
hát főleg olyan dolgok nem világosak amik a DotAhoz képest megváltoztak, pl. amikor a "fűben" vagyunk akkor mikor láthat meg minket az ellenséges hős? ha itt teleportálunk akkor is láthatatlanok maradunk? majd még írok ha eszembe jutnak dolgok -
#1915 Tiszta DotA amugy :D
Én kb 4évig dotáztam, aztán ezt is kipróbáltam és ráragadtam.
-
#1914 írd és válaszolnak a gosuk :D -
#1913 Hi!
most kezdtem el játszani pár napja, még nem igazán vágok pár dolgot (bár DotA-ztam régen), valami magyar GY.I.K. nincs?
vagy ha nincs akkor majd ide írom szép sorjában ha nem gond:D -
#1912 Leírnád tömören mi a hír? Korán van még ahhoz hogy angolul olvassak :DD
"What about making a vuvuzela Teemo skin? "
Ez azért megtetszett kommentek között :DD -
#1911 Köszönöm Zomilnak, aki mondta, hogy OMGOMGOMG.
OMGOMGOMGOMG -
#1910 Azért néha sirni tudnék mikor azt látom, h annie+sion nem tudja 2v1-ben megölni sorakat... -
nem biztos, hogy szegeny riot szar. lehet inkabb az isp-d. :=( -
#1908 Senki sem mondta, hogy mos azonnal jön a Seaon 1, mert adtak ki róla információkat. Jön, amikor jön, én várom. -
#1907 Lett volna végre ma 1 győzelmem erre nem elkezd lagolni, ez a riot se jobb mint a goa volt, season 1 is nagy vakítás volt,hogy maradjanak emberek játszani ,aztán jön megint új hös season 1 helyett...érdekes