53877
-
Eftörsokk #1986 bakker, azt hittem az hogy bedobálja randomra a kis szintűeket 30-asokhoz már elmúlt, hogy kijavították vagy mittomén, erre bead a csapatomba egy l6-os twitch-et :S mindenkinek ilyen 300-400 win-je volt rajta kívül, gondolom mondanom se kell hogy feedelt is szerencsétlen rendesen -
#1985 jah veigarral ilyet a "remake" elött lehetett csinálni :D
sajnos az uj ulti eléggé gyengécske -
veaigar LOL warwick fail xD -
Tababo #1983 Veigar Ulti
Warwick Ulti
Lehet már volt linkelve. Elég fun... -
#1982 Ma 4 meccsből 2x leavelt 1 vagy 2 ember 3v3-nál, persze az én csapatomból.... Úgy nyakonvágnám az ilyeneket :D -
Jowanson #1981 egyet értek, a játékról beszélgessünk, de az "írás" rövid í-vel, "inkább" 1 b-vel, ékezetek mellett a "játékról" rövid ó-val, utána a "beszélgessünk" egy s-sel...
nem vagyok grammar náci, de amikor minden (második) szóban alapvető nyelvtani hibák vannak az b@ssza a szememet -
drakosz #1980 mindegy ne öljük egymást az iráson inkáb a játékrol beszélgesünk :) -
#1979 Nem az ékezeteiddel volt gond... :P -
drakosz #1978 probáld ki a SUN onlinet ékezetel nem enged irni -
Tababo #1977 Amíg a meccs nem ér véget nem tudsz új játékba kezdeni ha jól tudom. Ha dc-t kaptál próbálj meg minél gyorsabban visszamenni mert elég nagy kibaszás -1 player.
Ha szándékosan léptél ki akkor csak gratulálni tudok.
Rúnák: View Summoner Profile és ott alul a Runes fülecskére katt. -
#1976 Szerintem senki nem követeli meg az átlagosnál jobb helyesírást :P Egyébként meg akárhol játszottam eddig mmoval, sehol nem találkoztam az általad újításként behozott nyelvezettel. Biztos én vagyok túl öreg... -
Dns5000 #1975 megvan
ha leavelsz utánna muszály reconnectelni? -
Dns5000 #1974 vettem par runát de hol jelennnek meg?
játáknál a runa választó képernyőn nincsekek ott
-
drakosz #1973 Bocs a helyes írásért de szándékosan és megszokásból írtam így mert sok olyan mmo-val nyomulok ahol se ékezet se vesszőket se pont satöbbi nem enged meg így gyorsabb de ha neked úgy jobb akkor profeszori szinten fogok írni csak a te kedvedért :). -
Tababo #1972 -
Roy4l #1971 ma nekem is volt 1leaver társam de nyertem azt a mecset mert velem volt 1ryze-gangplank-amumu és én pantheon és enemy:ww-shaco-kog maw-nidalee-ashe és végülis a csapatomba a 2-3 AOE-s miatt nyertük meg a mecset ez nagyon ritka szerintem lvl30nál -
#1970 Inkább írni tanulj meg, ne játékkal töltsd a tanulásra is fordítható idődet :P -
#1969 Biztos azért léptek ki mert meglátták a helyesírásod ^^ -
RennHUN #1968 Nem szép dolog fölöslegesen beszólni. -
drakosz #1967 akor az update javitota ki de mindegyis a fö hogy megy csak a sok a léver tüne végre el a játékbol mais amit utoljára jácotam a végére 2-en maratunk 5 elen -
#1966 nem szép dolog ref linket ide szemetelni... -
RennHUN #1965 Az újak itt regeljenek. -
RennHUN #1964 Biztos hogy nem az ingyenes hősökkel volt baj. Azótal volt update is. -
#1963 Sziasztok :) pár napja játszom én is ezzel a jó kis játékkal :) Vegyetek fel havernak: Dearone -
drakosz #1962 végre rájötem mi volt a gondja a játéknak a multheti ingyenes hösök miat szorakozot mert most hogy ujak vanak megint normálisan fut -
#1961 ez nagyon jo!
nem. -
Roy4l #1960 -
Roy4l #1959 valakinek kell ilyen skin?:D:D Fantom Pantheonnak elneveztem xDDD -
#1958 Nem , csak beállítottam alapnak. Tehát nálam minden shaco Mad-hatter. Alap pirosat nem nagyon szerettem :D -
#1957 Mad-hatter Shacod van? XD Hát rohadjál meg :P -
#1956 Mai Quadra :D
Az volt a szerencsém hogy felső lanen eltudtam feedelődni Teemo és Shen ellen.
Onnantól ment a gank ide oda, elég jó kis menet volt :D -
szaba75 #1955 Sziasztok
Felraktam a játékot regeltem elindítottam bejelentkeztem de amint bejelentkeztem bead egy ablakot amibe ezt írja: Game is still in progress...
Aki tud segíten pls Nem tudom mit kellene csinálni. -
#1954 Én +20ról rontottam le 4nap alatt -10re, megpróbáltam haverok nélkül játszani.Nem nagyon érte meg, csak felideesítettem magam, meg elrontottam statom :(
Mondjuk előző menet Shacoval 20-3-5 tök jó menet volt, és végre nem noobokkal dobott össze. Bár az ellenfélnél volt pár érdekes arc, ap-s Tristana, de elnéztem neki :D -
#1953 nah azt a 25+ gyözelmet sikerült +12-re levinnem, hála a rengeteg leavernek és a nyomorék feedereknek...
most is veigarral 11-4-13 és vesztünk, mert csak 4-en vagyunk... -
#1952 Szerintem AD jobb mivel AP-s csak shivre megy , a mi tény hogy nagyot sebez , de nincs backstabdmg-je meg az illu se ér túl sokat. -
#1951 amugy melyik shaco a jobb? ap v ad? nem játszok vele, de mind a 2 fajta elég gyorsan meg tud ölni :D
engem amugy blitz huzása zavar, nem sokat lehet ellene tenni, ha kicsit is skilles a játékos:S -
#1950 hát igen, általában elimbul mert mindig van min. 1 noob csapattársam aki feedeli:/ -
#1949 late gameban nem sokat ér :D
de aki jól játszik vele és tud csalogatni akkor gg :D -
#1948 Az attól függ kivel vagy:D
Előbb toltam egy Shaco menetet, aranyos hero, megérte megvenni.
Többnyire Oracle elixirrel megoldod a problémát, de ha már el van imbulva az se nagyon segít. -
#1947 Sacho ellen írjatok már vmi taktikát