53877
0MWkPbn.jpg
  • watto
    Us, bár ha lenne rá lehetőség átrakatnám Eura.
  • Gubberx
    Annie már megvan, szerintem most Janna vagy Veigar között fogok vacilálni :D fiddle is elég erősnek tűnik mert jópárszor megkserültem mikor összefutottam vele de nagyon idegesítő ahogy a pálcika lábaival botorkál :D
  • Jowanson
    ha szereted a caster-eket Annie-t és Fiddle-t is ajánlom megvételre (Ryze is jó választás, Sion-ból is lehet castert csinálni)
    Janna jó kis suport kari lehet, Zilean is jó vétel 1350-ért szerintem

Evelynn-t nem ajánlom, alacsony ELO-n el lehet vele hülyéskedni, de egy komolyabb csapat wardokkal meg elixirekkel meg fogja keseríteni az életed
  • Anthrax
    eve felejtsd el, jelenleg használhatatlan, Janna viszont legjobb support szerintem, Ashe vagy Ez mellett 4-5 perc az első torony
  • Gubberx
    Evelynn-el és Janna-al szemeztem még valaki játszott már velük?
  • Gubberx
    köszi szépen :)
  • Anthrax
    Ashe, kayle is jó ,de azok 450esek
  • Anthrax
    kassadin, veigar, ryze
  • Gubberx
    Az 1345 IP-s champik közül melyikek érdemesek unlockolásra? :)
  • JSbyMSI8800
    Huuúúú jól nyomtad! Ezreal-t már én is megakarnám venni de még nincs elég IP rá am. te melyik szerveren nyomod EU vagy USA ?
  • zsakosfrodo2
    gratz.
  • watto
    Mai Quadra.
    A stat sajna nem látszik, utolsó pillanatokba jött össze :DD

Amugy elég durva menet volt, 4v5be játszottunk kb 20. perctől, aztán a vége fele visszajött...
    46perces lett a menet és a végére 31-5-18as statom lett Ezreal papával, vele ez a legjobb menetem eddig. Tényleg megéri az árát :D
  • Roy4l
    madred-berserker-black cleaver eddig szoktam meglenni
  • szucsy89
    huu ez a Warwick nagyon imba tud lenni:D meccs felére már elimbultam, 3an nem tudtak tartani:/ már kínos volt:d ti milyen builddel nyomultok vele?
  • Roy4l
    én nem tapasztalok vasárnaponként laggokat nemtudom neked miért van
  • balsay
    Hali, azt szeretném kérdezni, hogy vasárnaponként mindig laggolnak a szerverek vagy ez csak amolyan napi betegség. Múlt héten is éreztem már ezt, de nem tudom hogy csak a véletlen műve, vagy a sok user miatt.
    Köszi a választ.
  • Eftörsokk
    egyet értek, pöcs riot, AP félig meddig support Ezreal óta nem volt support hős, ráadásul belőle is kiölték a support részt

kéne egy 6300-a support aminek skillshot stunja meg silence van :) meg skill shot healje is :)
  • daemonervosa
    Elég király lehetett az enemy, 5AP ellen 1nek van normális resistje...
  • Zomil
    Amugy olvasva az uj hös skilljeit nevetséges, h semmi kreativitás nincs a riot-ban, a hös ultija:
    Xen'Zhao charges an enemy, dealing damage and slowing it and all other enemies in the area. Audacious Charge increases Xen'Zhao's armor temporarily and lowers the cooldowns of all of his abilities.

szoval megint kaptunk egy félig tank/félig carry melee höst...

Igazán jöhetne már valami komolyabb support hös.
  • Zomil
    ez egy tipikus soraka meccs :)
    belinkelhetném az elözö 10 meccsemet amit sorakával nyertem, kb. az is igy néz ki :)
    amugy Leviathan-t ajánlom még, a sok assist miatt rendkivül jol müködik rajta :)

Amugy mostanában szinte csak soraka-val nyomom és kezdem érteni, h miért nem tud semmit se kezdeni a riot vele, kapok magam mellé egy shen-t v taric-ot és kb. teamfight közben mind az 5 embert életben tudjuk tartani.
  • avengir
  • avengir
  • Gubberx
    Én lvl 10-es vagyok most szívesen partyznék emberekkel :D name---->Dearone
  • Tababo
    AD build szigorúan szerintem. Ha szoktál haverokkal játszani kérj meg valakit hogy menjen Janna-val melléd, ütős páros.
  • Jowanson
    New Champion Approaches: Xin Zhao

"Xin Zhao will be available at the launch of Season One, which doesn’t have an announced release date yet, so stay tuned!"
  • Roy4l
    én sem mert énis megvettem de remélem egy ideig nem is lesz mert szinte mindegyik gameba lenne 2 és azt rühelleném hogy vki kezelni se tudja de beszedi előlem -.-''
  • zsakosfrodo2
    Nem hiányolom, mert megvettem. :-|
  • Eftörsokk
    Ezreal szvsz a sok nerf ellenére még mindíg egy nagyon jó karakter, ap buildje nagyon jó volt, amíg riot neki nem állt és szét nem nerfelte hogy leszoktassa az embereket róla, nem tudom mennyi értelme van még ap Ez-nek, így szvsz ad build a jobb.

Egyébként nem hiányoljátok pantheon-t a free chaimpionok közül? Megnéztem wiki-t és ha nem néztem el akkor 15 hete volt free utoljára.
  • watto
    Ezrealról mi a véleményetek? Megéri megvenni? Ha igen akkor ap vagy ad build jobb neki? Esetleg hibrid?
  • zsakosfrodo2
    Az Anivia guide remekül bemutatja, hogy hogyan is kell játszani ezzel a remek karakterrel, mindenkinek ajnálom, hogy nézze meg. :D

A TT movie is jó volt, bár inkább a "szinkron" tetszett.
  • Dns5000
    aham semmilyen chat nem mükszik
  • Dns5000
    Az is érdekes hogy a lobbi chatje nem mukszik.
    lehet a kettő összefügg.
  • Dns5000
    De miert van hogy neha lehet lani a szintujet lobbyban
    neha meg nem.Mostanában sosem látom.
  • Roy4l
    biztos hogy a lvl2es hivott egy lvl30ast és akkor igy jött képbe a lvl30as ilyent és is szoktam csinálni funból :D:D
  • Dns5000
    Akkora buziság ez a játékon kivüli fejéődés.
    Néha kirja hogy hanyadik szintűek vannak, neha nem.
    Aztán játek közben valki halomra öl mindenki és persze lvl30 a tobbiek meg lvl2-5.
    A játék után persze lehet látni a játékos szintjet.
  • Anthrax
    Egy kis Anivia guide: http://www.youtube.com/watch?v=eJAN1oDRJpk
    És egy EPIC TT movie: http://www.youtube.com/watch?v=NXDUwKjqfZY
  • Unknow
    Ez annak is köszönhető, hogy bizonyos időpontokban nem tud összerakni ez a szutyok veled megfelelő emberekkel. Evvan...
  • Roy4l
    nekem meg olyan volt hogy a csapatom legtöbb winnerjének volt 350 a többi annál kisebb enemy meg mindegyik 1200+ fölötti winje volt ennyi ...
  • Eftörsokk
    jah, 1 hete több volt a winem 80-el mint a loss-om, most 40-el több...
    de akkor is, lvl-6 os játékost? Ez azért már nagyon durva.
    ez az egész MM egy elkúrt dolog már a kezdetek óta.
  • avengir
    A héten kiírták a Riotosok; aki akarja megkeresi a megfelelő helyen, hogy mi alapján párosít a matchmaking. Vszinuleg tobb a wined mint a lostod, szval hozzaszokhatsz :)