53877
0MWkPbn.jpg
  • Anthrax
    http://www.onlinebajnoksagok.gportal.hu

Jelentkezzetek :D
  • watto
    Eddig nem is néztem, ma vettem észre hogy már -26 ban van a win-los arányom. Tegnap pl, akali fent sahcoval: meghal 1x, meghal2x, meghal 3x, killel1et , beírom neki stop feed pls. Erre válaszolja hgoy 1-3-0ás stat nem feed. Rá 2 percre meg hal még1x és kileavel.
    Az a vicc napi 9-10játékból összejön 3ilyen.
  • daemonervosa
    minden összeadódik ,ami nem UNIQUE item bonus
  • szucsy89
    ha van 1 tárgy ami pl. ad 15% crit chancet, akkor ha veszek belőle 5öt akkor összeadódnak?
  • Gubberx
    Rendben :)
  • Azur92
    Felvettelek titeket. A lényeg annyi,hogy egyenlőre a nevem alatt ott lesz mindig az időpont kiírva dátummal együtt,hogy mikor játszunk, későbbiekben weboldal is lesz.

• Roy4l
    Appled ha kell még pantheon/ww/ashe/katarinaval szoktam menni és LvL 30 xP
  • Gubberx
    én benne vagyok :) Dearone a nevem ingame
  • Hurkans
    Lennék ha lehet nevem mint game Hurkans
  • Azur92
    Hy!!!

Csapatot keresünk 5v5,3v3-ra. Még a season 1 indulása előtt jó lenne egy jó team,mert elegünk van az 1-2 randomos 5v5 buktákból.

Teamünk nagyon jól játszik,csak kellene még ember, legalább kettő. Akinek lenne kedve csapatban tolni,megbeszélt időpontokban. Az írjon ide,és a játékban felveszem.

EU szerver.

• Gubberx
    oks :D
  • avengir
    Legális, de az updater majd sírni fog miatta :)
  • zsakosfrodo2
    Miért járna érte ban? Használj nyugodtan, ha ahhoz van kedved.
  • Gubberx
    A costum skinek használata legális vagy ban járhat érte?
  • Anthrax
    http://www.leaguecraft.com itt vannak pár guide-k ,de némelyik igen elvetemült baromság, még ha fel van pontozva is
  • Gubberx
    köszi
  • Anthrax
    szerintem már páran igen, jó is, most passive-ja kapott nerfet de szerintem még mindig elég jó
  • Gubberx
    Twisted Fate-et próbálta már valaki? :)
  • Gubberx
    Lényeg hogy fun vele játszani :D 1350-et megér
  • Jowanson
    Egyik legjobb élményem vele, egyedül voltam alsó lane-en nasus+sion ellen, többször is megpróbáltak megölni, a végén odáig fajult hogy lvl6-7 körüli tower dive probálkozásba mindketten belehaltak.
    Ezek után team fight-ba garantáltan én voltam az első számú célpont
    Majd észre fogod venni hogy sok esetben initiator-nak gyenge/nem megfelelő, illetve lassításokkal nagyon lehet szivatni, egy Ashe meg mostanában a legtöbb csapatban van
  • Gubberx
    Jaja általában mindíg vérszemet kapnak mikor meg elfutna már késő mert belassítom és vagy én vagy a társam lekapja :)
  • Jowanson
    Singeddel lehet szivatni a noobokat akik sokadik próbálkozás után se tudnak megölni és mindig utánad mennek, vérszemet kapnak stb.

Ha kikapsz egy jobb csapatot, azok vagy lefocusolnak majd vagy leszarják hogy ott rohangálsz a poison trail-el, olyankor érdemes ultival leállni csapkodni egy kicsit valamelyik ranged-et/caster-t
  • Zomil
    lenne, ha nem lenne szar bugos a fling skillje...
  • Gubberx
    Rájöttem Singed a legtápabb hero :D
  • avengir
    Aham, remélem ezt most már sikerül elindítani, ha már tavaly októberre ígérték. A pendragon féle, "nem biztos, hogy akkor kezdődik, csak vszinű" hírkiírásra nem alapoznék.
  • Anthrax
    Janna is mostanában elég gyakran,de ezzel az ingyenességgel az a céljuk,hogy megnézzék,hogy mennyire használható egy karakter, aztán jön a nerf bunkó vagy, csináljunk belőle op karit mint pantheon
  • zsakosfrodo2
    Week 33 (this week)

Alistar, Tank
    Annie, Mage
    Janna, Mage
    Katarina, Melee DPS
    Kayle, Support
    Malphite, Melee DPS
    Singed, Tank
    Teemo, Ranged DPS
    Zilean, Support
    Kog'Maw, Ranged DPS

nem tudom hogy vagytok vele, de Zilean már vagy 2 hónapja minden második héten ingyenes....
  • avengir
    Apt és Adt éri meg neki tenni egyszerre.
  • JSbyMSI8800
    Ez alatt mit értesz pontosan, hogy "hybrid" ha megkérhetlek egy kicsit kifejtenéd ezt nekem
  • JSbyMSI8800
    Jó neked, 9-10 nap alatt lvl 17-re, én nem vagyok olyan pro. Jó is volna.
  • zsakosfrodo2
    Így van. 4 hsz-el lejjebb... Nem szoktam ilyet írni, de olvass vissza néha.
  • Roy4l
    az új hős season 1el együtt fog jőnni tud erről valaki valamit?
  • avengir
    Jelenleg hybridnek éri meg legjobban kibuildelni.
  • Arnoux
    Elvileg van egy olyan bug amivel meg lehet nézni a másik játékos hányszor vesztett. Nem tudja valaki hogyan kell kihasználni?
  • razz
    lvl 17-re 9-10 nap felhuzni kb...
  • zsakosfrodo2
    OMG

Jön a Season 1, Július 13-án (várhatóan jövő hét ilyenkor).
  • JSbyMSI8800
    Kayle nekem is megvan már, de eddig értelmesen nem tudtam használni, nem tudnál adni rá valami tippet, hogy mit kéne neki venni, ami a legjobban éri meg, vagy valamilyen tanácsot
  • JSbyMSI8800
    nah igen, én is us-en vagyok, nem az eu-n kezdtem de az us-en már 17-es vagyok úgyhogy nincs nagy kedvem újrakezdeni eu-s on.
  • Zomil
    Jó kérdés, hallottam olyanokrol, h tiltottak már el vkit pár napra, de hivatalos riot-os megerösitést sehol sem láttam ezzel kapcsolatban pedig engem is érdekelne.
  • Anthrax
    Report Playernek van valami értelme? Tudja valaki,hogy mit kap az akit reportolnak ? Érdemes nyomni, ha valaki afkol kezdőn ? Mennyi report után kap bant valaki, egyáltalán kaphat bant vagy csak eltiltást?