53877
-
#2106 Katarina.
#2096:
Meele dps-nek: Kayle (igaz hogy ő féligmeddig ranged, de ez nem baj :D), Master Yi (de nem Ability Poweres), Katarina (bár ővele kicsit vigyázni kell).
Igazság szerint nem nagyon szoktam meele-vel játszani, Garen a egyetlen akit szeretek meele-k közül :D , deint korábban írtam kezdőknek nem ajánlott. (Ui.: Nem volt netem azért nem írtam eddig.)
US-n már live a patch. -
#2105 katarina -
#2104 Én most Katarina és Akali között nemtudok dönteni :S -
#2103 Morgena sem tűnik rossz választásnak -
#2102 A warwickel is kacérkodom, mert nagyon jó kari az is, van healje meg minden. -
#2101 Van benne valami. Mondjuk én türelmetlen vagyok, és általában én vagyok mindig az első aki támad. Elnyomom ultit, azt ráfekszek az összes gombra meg balklikkre és spammelem mint állat :D
Ingyenesek közül 1 kivételével mindegyiket próbáltam. -
#2100 Először a free herokkal probaljd meg megismerni a játékot, és ha valami nagyon megtetszik azt vedd meg. Ne szórd az IPt mert 20tól szükséged lesz jónéhány runára. -
#2099 Master yivel az a skill, mikor 4en ütik és meditate :D -
#2098 Hát ez nem egészen igaz. MasterYi -hez és Jax -hez annyi skill kell, hogy rányomj jobb egérgombal az ellenfélre. -
#2097 warwick, master yi, jax, katarina ezek egész jók,de szerintem meleehez több skill kell mint rangedhez. Először tanulj meg túlélni utána már próbálkozhatsz melee-vel :D -
#2096 Hehe, a killek száma nem minden :D
Frodo, akkor kit ajánlanál melee dpsnek? Unom, hogy minden a papír mágusomat ölik először :D -
#2095 US kliens már patchelődik, de a szerverek még nem online-ok. -
#2094 Karthus = iWin gomb nyomogatása, miközben a bázison afk-olsz... az egyik legnagyobb núb kari a játékban, nem ajánlom senkinek. Akali meg pici gyakorlás után már egész jól el lehet vele játszani, őt inkább ajánlom.
#2089:
Garen tényleg csak tank builden csinál elfogadható eredményt, kezdő játékosnak inkább nem ajánlom, vedd meg helyette Teemo-t, vagy Ashe-t. Autoattack hősök (azaz nem kell velük sokmindent csinálni), kezdőknek ideálisabb. Aztán esetleg próbálj ki egy ténylegesen tank karaktert, és inkább sak utána vedd meg Garen-t, mert ő valójában inkább DPS-nek lett kitalálva, de arra meg nem jó, mert nem sok mindent tud csinálni ha focusba kerül (ezért csinálnak belőle tankot és így rohadt sok armorral és mr-el már simán elfut mindenki elől). -
#2093 dehogy, este fog leállni -
#2092 Mert ? EU-n már megy ? -
#2091 Garen csak tank builden jó, mással próbálkozni se érdemes. TT-n legjobb ,de 5v5 is simán bejön torony alá -
#2090 Én Akali-t vagy Karthus-t fogom szerintem unlockolni, valaki játszott már velük? tapasztalat? :) -
#2089 Sziasztok! Na én is elkezdtem tolni a játékot, nagyon jó! Még csak 10es vagyok. Ryze-al nyomulok, és ahogy a videóban is lehet látni, ő a király :D
Kicsit most taktikát váltottam vele, más itemeket vettem. Legjobb eredményem eddig 11/5/12. De lehet, hogy csak az ellen volt nagyon béna.
Még pár pont kell és megveszem Garen-t. Van valakinek tapasztalata vele? -
#2088 Nope. -
#2087 US-n megy már season 1 ? -
#2086 jó lett a trailer, nekem ww tetszik nagyon ,meg morgana kayle fight -
#2085 loool :D:D:D -
#2084 Egy comment a cinematic trailerhez:
"Ryze totally carried that team.
Also Ashe seemed AFK for a bit before engaging."
-
#2083 wuhuhuh, kurvafasza -
#2082 Valaki tudja kb meddig nem lesz server? :) -
#2081 -
#2080 Holnap season 1 és keresünk 2 embert 5v5-re. Min elvárások : lvl30, EU account, 3 karakterrel megfelelő szintű tapasztalat(AP, AD, support), min 300 win. Megnézzük, hogy játszol game-ben, ha megfelelő akkor maradhatsz ha nem akkor elküldünk, ezt a sértődések elkerülése miatt írtam le. Ha érdekel ingame Norgi néven megtalálsz. -
#2079 nekem simán hozzáadta az eus accomra :) -
Hurkans #2078 Azt én is becsíteltem:P
Van US accom és az egyezik a fb accountommal és így megkaptam EU-ra is
De sztem már működik rendesen az EU-s sok ideje van kinn csak megcsinálták már.... -
#2077 Nekem nem jelenik meg a videó, szóval ez lenne az. -
#2076 Olvass vissza valaki leírta régebben, hogy hogyan lehet "becsítelni" EU accounttal is a dolgot.
És aki még nem látta volna:
-
#2075 amikor a fb alkalmazás oldalára kattintok, kéri hogy jelentkezzek be, de ott az us oldal linkjét adja meg amire ugye nekem nem jó a username/pass kombóm, ergo azt írja ki h nem tudok belépni... -
#2074 persze elöször legyen facebook accountod -
#2073 http://eu.leagueoflegends.com/facebook -
#2072 onnan is tudnál linket adni?:D vagy az már megszűnt? -
Hurkans #2071 Nincs mit 3150et én is spóroltam meg ingyen skin
Kezdem megszeretni ezeket a partneres dolgokat facebookról van a tristana is nekem -
#2070 áá thx műxik:) -
#2069 -
#2068 zsír, köszi, működik. -
Hurkans #2067 Akinek nincs meg Chogath annak itt egy link ahol kék skint meg a hőst megkapod ingyen Chogath+Skin ingyé