53877
0MWkPbn.jpg
  • Gubberx
    Valaki tudna nekem egy programot ajánlani amivel a letöltött custum skineket meglehet nézni mielőtt betszem?
  • Gubberx
    Szerintem nem rossz az új design, a kisebb hibákat úgyis javitják remélhetőleg hamarosan, lagg-om szerencsére eddig sehol nem volt még a patch óta.
  • Cobra.
    Nekem se tetszik az új design, meg az is zavaró, hogy nem tudom megnézni a rúnaoldalakat, csak kiválasztani, hogy melyiket szeretném. Ráadásul tegnap már a hősválasztó oldalon is akadozott a játék, bár a meccsben alig volt lag szerencsére.
    És én is hiányolom a plusz rúnaoldalakat.
  • Gubberx
    igen
  • Anthrax
    EU game-ben másnak is háttérben a lol-eu oldala jelenik meg,hogy oldal nem található címmel ?
  • Dns5000
    Nincs szó premaderől.
    Kb 1az 1000hez az esély az első szintű szupere játékosra meg a 30szintű noobra. Lvl 30hoz kell vagg 300-500at játszani addira már nincs olyan aki nem tanul meg játszani.
    Amit tapasztalok az hogy 10szint+ átalában az jelenti hogy 3-4 embert kinyír egyedül a végjátékban.
  • Unknow
    Eu minden rendben, de ahogy Te is mondtad valszeg azért mert itt kevesebb a gamer.

Szerintem nem kell aggódnotok, nem sokára nyitnak az ázsiai szerverek nem?:)
  • Zomil
    délután toltam ranked-et meg normal-t is minden oké volt.
    aztán 8kor gondoltam tolok még1 ranked-et aztán az történt amit irtam :S

Eu-n nm hiszem, h ekkora lagg lesz kevesebb játékos van mint US szerveren, mivel itt ugye nem csak US van hanem eu játékosoktol kezdve máshonnan is vannak
  • Roy4l
    én 1ranked mecset játszottam olyan 16:00körül és semmi laggom nemvolt de az 3v3 volt és azóta csak pár normalt toltam:D , azért elég durva laggok is tudnak lenni vagy ha ezek amiket irtál az lagg, mert ha az akkor elég durva lesz EU-n is :/
  • Zomil
    ismét használhatatlan az US szerver, nyertünk de nemtudom hogy 3perceként ledobott valakit tölünk is ellenféltöl is...teleportálgattak az emberek...hála a sok reconnect-nek nekem kb 30 minion volt mid-en :D
    ryze és taric kevésbé laggoltak, igy mindig velük mentem és véletlenszerüen nyomtam a skilljeimet hátha sebzek valamit :D
    nem tudom hogy nyertük meg, de most egy darabig senki ne nyomjon ranked játékot...
    jah aki ellenünk volt anivia néha tojás formában mozgott :D
    meg ha elég ügyes voltál a bokrokkal kb. láthatatlan tudtál maradni :D
  • Roy4l
    nekem az új kinézése tetszik , a heroban is HoNba is jó volt meg itt is :D, a betöltések azért lassúak mert gondolom egyszerre sokan töltenek és ahoz lehet kapcsolódóan ,mert practicen sokkal gyorsabban töltődik be legalább is nekem
  • Gubberx
    nekem 8/9-en áll a patchelés és nem megy tovább :S már 3x ujratettem a játékot is..
  • Fpocok
    Szerintem az új design szar. Ezelőtti sokkal jobb volt. Ráadásul annyi csilivili szar van benne, hogy több memóriát is eszik.
  • Unknow
    Azért az nem fix, hogy eldőlt. Lehet,hogy az ellenfélben van 5 magasabb szintű, de akkor valószínűleg nálatok 3-4 ember premade. Ezek ha mondjuk TS-en vagy ventrin vannak, simán kiegyensúlyozzák azt a lvl capet. Smurfökről nem is beszélve.
  • Dns5000
    Meg azt sem értem, hogy miért tart midig legalabb 4 percig, hogy betöltsön?
    Hon 20mp alatt betöltődött midenkinek, itt meg tuti van valaki akineknek évekig tart.
  • watto
    Szint nem feltétlenül egyenlő a skillel.
    Egy rahedli DotA játékos is játszik, és lehet hogy lvl1es de jobban játszik mint egy 20as.
    + Az se feltétlen igaz hogy minnél többet játszik az ember annál jobb, mert még 30ason is próbálgatják a Championokat, és nem mindenkinek van meg a fix hero amivel megvan saját buildje , stratégiája ...stb.
  • Dns5000
    De mi az értelme annak hogy még elsem kezdődött a játék máris eldőlt?
  • szucsy89
    lool tetszik az új style
  • heringer
    us szerveren keresek "barátokat"játékra...
  • Gubberx
    EU server indulásáról van vmi infó?
  • zsakosfrodo2
    Meg amúgy is, megérné neked kilépni, ha látnád, hogy nincs esélyed? Draft módban (ranked match) ha kilépsz, kapsz egy leavet és egy lose-t IS és még mellé a 8 perc büntit a queue dodge-ért. Simán megéri... Ha Normal módban játszol, akkor meg ne csodálkozz, mert most néztem a server statust (mivel amcsi szerver nem megy éppen), hogy a 2 fős premade-eket bugosan matchmaking-elte a rendszer (azaz rossz helyre küldte őket). Hurrá...
  • szucsy89
    na látod, pont ezért nem írja ki, hogy ne legyenek kilépések...
  • Dns5000
    Ezek a szintek akkora buziság.
    Általában összreak valami magasabb szintű csapattal, aztán csodálkozol hogy halott állapodban töltöd az egész játékot.
    Legalább írná ki az összes játékos szintjét. Még mielőtt a játék elidul és amikor látod, hogy semmi esélyed akkor kiléphetnél.
  • Gubberx
    én Lv16 leszek nemsokára
  • szucsy89
    mikor lesz újra szerver? nem lehet tudni?

egyébként ki milyen szintű?:D csak úgy kíváncsiságból kérdezem, viszonyításképp hogy én hogy állok a magam lvl13-as szintjével:D
  • zsakosfrodo2
    Ja, US-en játszok, mivel amikor regisztráltam azt sem tudtam hogy van külön EU (ráadásul én még talán closed beta-ztam is, de lehet hogy csak az open beta-ban játszottam először, már nem emléxem. Akkor tájt sztem még nem volt külön EU).
  • Unknow
    Van US accja is a legtöbbeknek, így kipróbálhatjuk azt ami jön majd hozzánk.
  • Fpocok
    Ja ok, értem.
  • Gubberx
    US verziót toljuk :) de brutál lagg van szal megnéztem milyen a season 1 és léptem is kifelé :D
  • Fpocok
    Ez most hogy is van? Ti nyomjátok, pedig még eun nincs? Vagy nektek amcsi kliens van?

Megvettem Garen-t. Eléggé jó móka vele tolni. Tetszik, mert vannak fontos képességei. Ugye tudsz gyorsan futni, illetve menekülésnél van shield is.
    Észrevettem, hogy lvl10 felett nem ad pontot practice gamenél (Nem azért nyomom, hogy gyüjtsem a pontot, hanem mert egyik most kezdő haverommal toltam)
  • Unknow
    Pedig ígérték őket :P Ez mind Season 1-re volt beígérve mielőtt még kint volt a Q&A. Akkor tájt még a tabok is bent voltak a klánhoz/teamhez. Beígérték, ahogy a több rúna oldalt is, aztán nem lett semmi.

Btw nem csoda, hogy lagol, 100k ember tolja kb :D
  • Gubberx
    remélem délután már lesz server eu-n is:)
  • watto
    Huu ... akkor nem cska nekünk :D
    Mi nyomtunk 1et megnyertük .
    Aztán a 2. nál már laggoltunk és surrendeltünk, US-en játszok, te is?
  • zsakosfrodo2
    Ezeket nem ígérték, erre emlékeznék. Ha ígértek is ilyet biztos nem a Season 1 indulására. Vita vége.

Viszont játszottunk most egy Ranked meccset haverral... ne játszatok ranked meccset, mert laggol mint állat. El is veszettük. A heroe-k össze vissza ugrálnak, a mobok megállnakq és nem csinálnak semmit, nem látom ha egy player elnyomja a skilljét... Nevetséges volt.
  • Zomil
    amugy jó nagy szar ez az adobe air megütném aki kitalálta, h ezt használják...
  • Unknow
    Klán rendszert Season 1-re ígérték a Team rendszerrel együtt. Enélkül a kettő nélkül bizony hajukra kenhetik a Season 1-t.
  • Zomil
    Irva volt forumon, h a következö 1hétben még hibásan fog müködni a kijelzése ezeknen amig belövik.
    Klán rendszert sehol nem igérték erre a patch-re.

Engem az jobban idegesit, h ignite ellen mostmár semmit nem lehet csinálni...a flash-t még mindig nem vették ki a faszba...és a beigért hös balance-ot basztak megcsinálni igy s1 kezdésére(eve,kennen)
  • Unknow
    Nem méri a lostokat, eltűntek a most play championok és ilyen fantasztikus dolgok. (Legalábbis nálunk eltűntek...) Sehol a beígért klán rendszer, sehol a beígért "kövesd nyomon a statjaidat" és stb. Ehelyett most kaptunk egy nagyon szép klienset, ami még több memóriát eszik mint eddig. Fantasztikus...egyedül a ranked game és a draft mode az újdonság. Viszont lehet,hogy ezt én így nem kértem volna ezekért cserébe...
  • Gubberx
    Bővebben? :)
  • Unknow
    Ez a Season 1 többet vett el a játékból mint amit hozzáadott. Elég kiábrándító....