53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Basszus ez a robotkezű mennyire tápos, nem csak, hogy behúz, hanem feldob a levegőbe, ezzel stunnol is! #&@#&@#& nem igaz már...
  • watto
    :D Én azt bírom mikor beiro mchatb ek it szeretnék hozni, pl előbb poppy és kibannolja a csapattársam.
  • zsakosfrodo2
    Én abból tudom hogy veszíteni fogunk, hogy nem beszélik meg, hogy ki mit pickel. Pl én állandóan beírom hogy kivel leszek, de ők meg magasrról leszarnak. Volt olyan menetem, ahol a csapat összes kommunikációja abból állt, hogy én írtam a misseket (mind3 laneről), próbáltam csapatutasítani. A legvégén beírta valaki a másik csapatból valakinek hogy noob.
  • Dns5000
    Ja ezt én is utálom amikor szará feedelik az ellenfelet aztán nem akarják feladni, pedig teljesen egyértelmű, hogy vesztettünk. Inkább tovább feedelnek.
  • watto
    Örülj neki, én 1100on vagyok 5v5soloban, olyan emberek léptek be ma is, eldobom az agyam. Teamstat ilyen volt 10.percen hogy 2kill-13die, mondtam hogy vesztettünk és nem akarom tovább rontani a statom, úgyhogy visszaveszek a játékból és beállok defelni, erre írják hogy ezt nem lehet megjósolni Earlybe.
    Már hogy a francba ne lehetne? Warwick 5-0-0 meg Jax 6-1-3 megjósolom hogy egyedül kúrják be a fél teamet mert nyílvánvaló. Mind 1, azt a menetet is 1-0-1el zártam, de szerintem most hagyom abba az 5v5 solot, félek kivel lehet még összekerülni.
  • Fpocok
    EU
  • zsakosfrodo2
    EU/US szerver?
  • faber
    Sziasztok!

Ha valaki rankedelne, Faberov néven megtalál (lvl22 btw)
  • Dns5000
    hehe megvertük xin-t
    igaz mengint 2x annyi killje volt mint másnak de nyertünk :D
    Twisted Fate map controll FTW!
  • Roy4l
    háát én ranked soloba szoktam lenni legtöbbször és ott xint mindig kibannolják ugyhogy nekem vele semmi bajom nincs:D:D , viszont tegnap csak 4losevel kezdtem azután 2win - 1lose -1win és utoljára még1 lose :D
  • zsakosfrodo2
    Nekem sem ment valami jól, próbáltam ranked match-eket játszani, de állandóan olyan béna csapattársakat kaptam, hogy megint -1 -ben vagyok. Viszont játszottam Xin Zhao-val és tényleg kell neki egy nerf. Első játékomat elveszettem (persze megint nem tőlem függött), de a második már simán hoztam vele.
  • Fpocok
    Ehh.. ma nagyon szar napom volt. Többször is pedig mi álltunk jobban, egészen az utolsó pillanatig. Meg volt pár kör, amikor alapból kevesebben voltunk :S Remélem ma jobban fog menni.
  • Anthrax
    Azt chargenak hívják jobb helyeken :D
  • zsakosfrodo2
    Beteleportál = bedashel, ez a 3-ik skilje ha jól tudom (vagy valamelyik...).
  • Unknow
    Beteleportál? O_o Nálatok aztán érdekes Xinek lehetnek XD
  • Dns5000
    Az nem segít mert, ugye begakol egy csomo játékost 6-10szint küröl és annyi xp töblete lesz hogy már 1vs2ben is simán nyer.
    De van még valki akinek telepor+aoe slowja van? ez magában OP.
    Kezdéskor azt csinája hogy betelerotál üt 1et elrohan. Semmit nem lehet tenni ellene, mert lassítva nem érem utol sehogy.
  • Unknow
    Xin tényleg imba... 1st pick vagy ban nálunk is.
  • Cobra.
    1vs1-ben valóban erős Xin, de arra van még más harcos is. Simán figyelni kell, hogy ne kerülj bele 1vs1 csatába vele, főleg ha tud vele játszani az irányítója. Csapatharcban meg első vagy második célpont kell, hogy legyen.
  • Fpocok
    Nem kicsit imba a xin. Nekünk pont most szólt be egy nagyképű magyar (Ganjaman16), hogy a haverom milyen noob a karival. Szóval elég vicces, hogy valaki Xin nel van és más, gyengébb karival lévőnek szól be lol.

• Dns5000
    A probléma hogy iszonyat tápos lesz ha ütöget valakit.
    A leírásánál azt írját hogy lassítani kell és távolt tartani.
    Telepot+aoe slow= nem lehet távolt tartani.
    Xin= win.
  • watto
    Nem is vészes annyira.
    Ha nem hagyják elimbulni akkor nem megy semmire, Shacoval és Ezreallel is betudtam ütni.
    Bár tény hogy AD-buildes kis feed után nevetségesen erős.
  • Dns5000
    omg Xin again
    nincs értelme jatszani amig nem nerfelik
  • Dns5000
    Xin nek kell egy hatalmas nerf
    iszodat tápos
  • daemonervosa
    Annie a legdurvább nuker imho.

Solomid , szedj rodot early game, 1es cipőt és APnak bluepotot, ha tudsz carryzni akkor MEJA, ha nem megy jól akkor szokásos nuker build.summoner skillnek pedig flash,ignite vagy cleanse
  • szucsy89
    ez az Annie nagyon durva, hihetetlen mekkorákat sebez:)

tudnátok mondani hozzá h mire kell figyelni vele, miket szoktatok neki venni, és milyen hős(ök) ajánlottak mellé?
  • Hurkans
    Tetszik hát mióta free csak vele játszok :D(mindig vele játszok amikor free:D)
    Biztos megveszem majd ha összejön a pénz rá
    Ellenben van olyan vele amire figyelni kell?
  • watto
    Próbáld ki amíg free, aztán ha tetszi kveddm eg :D
  • Hurkans
    Köszi akkor megfogom venni:P
  • Gubberx
    Tegnap unlockoltam Akali-t, félelmetes egy karakter :D Gyakorlatilag ha okosan használja az ember 2-en sem tudnak kárt tenni benne és a végén menekülőre fogják :D
  • Zomil
    tudom hülyén fog hangzani de nyerni kell pár meccset és felhuzni magad olyan 1300körülre, onnantol már normális emberekkel találkoztam :)
    jelenleg 1364 ponton vagyok, de sajnos most nem leszek 1 hétig igy ez az idöszak kimarad :(
  • watto
    Szerintem megéri, AD-s buildet használom, bár voltam párszor AP-val is, de az 300abilitypower + LichBane comboig nem igazán ér sokat.
    Szerintem elég jól használható Champion.
  • watto
    Uram isten, mi értelme ennek a Ranked 5v5Solonak?
    Úgy felidegesítettem rajta magam.
    Első menet: 53winnes Sivir belép, de persze skinelve van, gondolom abból tellik XP-boostra is, na mind1 , elég szépen elfeedelte ellenfeleket.
    Aztán néztem tovább is hogy kinek hány winnje van, 103,111,210,140.
    3menetet vesztettem el 1huzamban, utólsó volt a legszánalmasabb.
    Tehát mikor a 11éves tristana nem megy midre, hiába küldjük, a kis barátjával akar menni (nem volt más rangedünk) , aztán az alsó lanen 10x halnak 1ütt, akkor az már kicsit felhúz.
    A végére Team - Stat 3-19 lett abból nekem volt 2killem, Shacovl soloztam miden (nem is volt olyan rossz:D) , meg Garennek lett 1.
  • Hurkans
    Egy kérdés Ezrealt megéri "még" megvenni most épp free és már mikor kijött megakartam de aztán nerf után elment a kedvem meg nem is nagyon láttam
    És ha van értelme akkor mien build ajánlott akinek megvan adhatna tanácsot...
    Előre is köszönöm
  • darkmenx
    kat-al.
  • Zomil
    egy quad kat-al :)

• zsakosfrodo2
    Igazából láthatod, hogy milyen rúnák vannak a lapon, mert ha ráviszed az egeret, akkor kiírja egy kis idő múlva a lapon található rúnák adatait.
  • Anthrax
    EU-ba ladder működhetne már igazán
  • Gubberx
    ty
  • ToCsEk
    kiválasztod a hőst, 3 fül custom skin ( mindenről van kép)
  • Roy4l
    én amelyik weboldaldról szedem a skineket ott raknak mindig képeket a skinekről