53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Még sosem nyertem úgy, hogy egyel kevesebben voltunk :D

• Roy4l
    első blitzcrankes stattom:D:D
  • Roy4l
    1120 a ranked solomba a ratem és kb 1ik sem az én hibám mert mindegyiket hoztam egyedül de semmit se érek így ....
  • Anthrax
    Solo ranked 1 vicc ahogy van, semmi értelme
  • Fpocok
    Tudom, olvastam. De szerencsére ma visszarakták.
  • avengir
    Server túlterhelésnél szokták kikapcsolni a practicet.
  • Arnoux
    sokat játszott practice gameben
  • Fpocok
    Ranked lvl 30 only és újra van practice game.
  • zsakosfrodo2
    Csempiön szník pík - Nyú Vempájör

(U.i.: Remélem senkit sem zavar a gyönyörű angolom, csak nincs kedvem rendsene leírni. :D)
  • Roy4l
    elméletileg csak az hogy lvl30asok tudnak rankedozni ,én szerintem csak az volt
  • Dns5000
    volt valami mini patch, hol lehet megnézni mi változott?
  • Fpocok
    EPICWIN!
    Szarul álltunk, nagyon.
    Aztán jött a lag, de mi jobban akartuk a győzelmet (értsd: ők surrendeztek előbb :D :D)

• Kasya
    szerk: vagy csak én nem jegyeztem meg jol a multkori statjaimat? o.O
  • Kasya
    Valaki tudja, moért van az, hogy nyerunk és -meccset -rankingot kapok? Nem mint ha zavarna, de mégiscsak minuszba számol :D
  • Unknow
    Ezt nem centiméterben mérik. Csupán csak szar meccseket nem szeretünk játszani ahol még a játék alapjaival sincsenek tisztába egyesek.
  • Roy4l
    ez hogy is van hogy csak lvl30asok rankedezhetnek?!?! én eddigi ranked mecseimet mindig 20-28 körülivel játszottam...
  • QuippeR
    hát ez szörnyű. és ez centiméterben mekkora veszteség? sajnos nem ismerem a váltószámot.
  • watto
    Én azon döbbentem le mikor 53winnes sivirrel dobott össze, de már Skinelve volt.
    Nemtudom 53winnel hogy lehetett 20fölött, biztos nem csak skint hanem xp-boostot is vett.
  • Unknow
    Mi 1450/1480-ról leestünk 1350-re. Mert néha bekerült a csapatba egy 80 wines , 1200 ratinges , professzionális lvl 20-27-es játékos :P
  • watto
    Én voltam már 1070es ratingen is :DD most épp 1230, de én örülök neki hogy csak 30asok rankedezhetnek.
  • zsakosfrodo2
    Az elmúlt pár napban leesett a ratingem 1100-ra, hála a sok núb csapattársamnak. Sosem nézem hogy ki hányas lvl-en van, mert engem sem érdekel, de ettől függetlenül igenis számít hogy ki hányas lvl-en van. Egy lvl 30-as jobban tud játszani adott karakterrel mint egy lvl20-as. Ezen felül a hírben az is le volt írva, hogy míg olyan csapatban, ahol mixelve voltak lvl30 és kisebb játékosok, ott a nyerési arány 32.5% volt, csupa 30-asokból állónál meg 52%. Sztem ez mindent elmond a kisebb szintűek "tudatlanságáról".
  • Unknow
    Mérvadó, mert nem mindegy,hogy 80 meccs után vagy ott, és ismersz 1 karaktert, vagy 150-200 meccs után és már talán kettővel is tudsz játszani. A rúnákról nem is beszélve.
  • Fpocok
    Szerintem meg a lvl az pont nem mérvadó itt, mivel valaki úgy is lehet 30, hogy egy meccset sem nyer. Én azért akarok olyat, hogy lehessen bannolni karaktert, mert nagyon unom már ezt a dolgot.
  • Unknow
    Hát, ne haragudj, de számomra ez egy nagyon jó hír. Igazából rankedben nem sok keresni valója van olyannak aki még nem 30, mert általában úgyis miatta úszik el egy meccs. Nagyon ritka,hogy nem...
  • Fpocok
    Remek, felemelik rankedet lvl30ra, mint követelmény. Az +10 szint amit ki kell bírnom az op Xinekkel
  • avengir
    Majd amikor neked is elkezdi mínuszba számolni a nyert rankedeidet
  • Fpocok
    Na most már minden jó, csak azért WTF, ilyet még nem tapasztaltam.
  • Fpocok
    HELP!
    Most végeztem egy játékkal amit nyertünk. Aztán kiírta, hogy waiting for stats... mondom most nem, majd megnézem summoner profileban. Bementem, és nem volt beírva a meccs.
    Relogoltam, és kiírja, hogy még megy egy játék, és ugye reconnect. De ha megnyomom nem csinál semmit, mivel már nincs is játék, aztán kiírja, hogy game has crashed. Akárhányszor belépek, nem enged semmit csinálni, csak ezt látom.

Ötlet?
  • Dns5000
    Lol nekem most 2x volt olyan szar xin hogy ő fedelt a legtobbet persze az én csapatomba volt mind a 2x pedig amikor meglatom, akkor minidg azt gondolom, hogy nyertünk tök mind1 mennyit bénázok.
  • Fpocok
    Sajna még kell 5 szint, de utána azt fogok, amíg nem nerfelik.
    Bár most két kör zsinórban nélküle.
  • zsakosfrodo2
    játsz rankedet és kérd, hogy bannolják. :D
  • Fpocok
    Xin épp most nyert meg két egymás utáni meccset a csapatának... egyedül.
    Nekem teljesen elvette a kedvem, hogy minden partiban van egy noob noskill xin...
  • Dns5000
    ja xin reménytlen charge slow aztám meg a feldobások miatt nem lehet mit csinálni
    ki a fasz taláta ezt ki
  • zsakosfrodo2
    8db skálázódósat, és 1 db flat cd rúnát veszel, akkor lesz maximális a cd, ami 18-as szinten: -7.85%

Ha csak flat-et, vagy csak skálázódósat veszel, kevesebb jön ki.
  • Kasya
    Sziasztok...segítsetek. Elfelejtettem, hogy mennyi a max CD reduce runa, amit ossze lehet hozni?
  • watto
    Eddigi leghosszabb menetemen vagyok túl, 89perc és győőőztünk xD
    Ability poweres Blitzkrankom volt, 700abilitypower :D
    Ultim már 1300at sebzett, 1es spellem 6-700 +lichbanenek köszönhetően a feldobás is olt 700dmg-t xD
  • Fpocok
    Aki Xinnel játszik és azt mondja, hogy nem op, azt pofonvágnám!
  • watto
    Ja, mondta barátom is akivel 3v3premadet játszuk. Egyszer kifogott egy jó kört 4winnel felhúzta 1300fölé és ő is mondja hogy ott már nem vészes a helyzet.
    Csak ját odáig eljutni kín szenvedés.
  • Unknow
    1300 körül már nincs annyi idióta, addig húzd ki. 1400 pedig (lekopogom) eddig nem is találkoztam olyannal aki nagyon - nagyon vészes lenne.
  • Neoncsoves
    Nekem Shen a kedvencem karim (igaz még csak lvl5 vagyok)