53877
-
#2266 internet is serious business -
#2265 Nézzél ranglistát és megtudod kik ők. Nem fogok ezen vitatkozni veled mert nincs értelme.
Te 12-13 éve még max 5-6 lehettél és lehet sokat mondok. Senkit nem kell hülyének nézni, és beállítani magad velünk egy idősnek. Amennyiben elmúltál volna már 18 nem így beszélnél az emberekkel és tanultál volna némi tiszteletet. Erre már szerintem mindenki rájött itt... (Ha meg nem így van, akkor valami gond lehet a szociális életeddel, mert azt nem hiszem ,hogy normális, felnőtt ember megtürné veled szemben.) Félre lehet ezt tenni, és megpróbálni normálisan viselkedni, vagy adhatod itt továbbra is a 13 éves Pistike stílust, aztán majd valaki díjazza ezt a fantasztikus személyiségedet. -
anarga #2264 nagyabol 12-13 eve kinottem ebbol a segitsunk a masiknak, mivel buta fergek es nem fogjak fel.
obischek valakik? bocs, nemtudtam hogy tudnak jatszani.
viszont az rohadtul irritalo, hogy azt hiszi, hogy o (dns, royal, neontarisznya, frodo, pocok es a gang) kurva jo es mindenrol a csapata tehet. pont annyira tehet a csapata arrol, hogy veszitenek, mint amennyire o tehet arrol, hogy nem nyeri meg egyedul, ha masra nem is, de meatshieldnek mindig hasznalhatoak.
felkene ebredni es nem irnam ezeket a hulyesegeket.
mindenesetre trolin lehet rohogni mikor ezeket irogatjak, plusz az ilyen tipusu commentekre a reakciokon.
/disc -
razz #2263 Minden jó turret-ek ellen aminek van ad-je vagy attack speed-je. 400+ meccs katarinás távlatából asszem kijelenthetem hogy jó turret-re inhib meg 5-6 ütés szokott lenni 1 hosszabbra nyúló meccsen. -
#2262 Azért rólad is elárulja ez a néhány hozzászólás ,hogy kb hány éves lehetsz. Normálisan is el lehet neki mondani,hogy mi a baj azzal amit mond, nem kell itt verned a nyáladat ,hogy Te milyen király vagy. Mi sem írkáljuk, hogy jaj mennyire faszák vagyunk agyonvertük Obischweinchenéket, hogy köpni nyelni nem tudtak. Vissza kéne venni az arcból. Az amikor valaki arra veri a nyálát, hogy milyen ellenséget kapott, az csak azt minősíti, hogy az ő nevét meg senki nem ismeri.
Inkább próbálj normálisan beszélni, és segíteni nekik, hogy mi - miért történt, mit ronthattak el. Lehet ám normálisan is társalogni. -
anarga #2261 najo, ez a kis monologod mindent elarult arrol, hogy miert is van 1000es ELO-d. fogalmad sincs a jatek lenyegerol.
kkbythx -
#2260 ...nem akarok állást foglalni, de a második skill a toronyra is stackel. Továbbá pár bf sword után,de akár anélkül is, elég gyorsan aprítod a tornyot vele.
Régen amúgy tankoltak Katarinával, néhány elvetemült még most is rakja neki ezt a buildet, mert anélkül is van dmg. (Ez olyan 25-30perces meccseknél van.)
A top elo meg azért tényleg más tészta :P Lehet ,hogy bunkón adta magát elő "nem tudom a nevét", de ettől még van igazság abban amit mond. -
Dns5000 #2259 Lol igen Katrina pure dmg magic dmg, egyik sill sem használható torony ellenen, sőtt az uti még mobokra sem. Az alap amage meg szart sem ér, low hp no armor. Kb a legrosszabb kari torony rombolásra. <szarkazmus>Teljesen egyértelmű, hogy az én feladatom lett volna tornyot rombolni. </szarkazmus> Godolom te tankolni meg jungelezni szoktál Katarinával. Birom az ilyen idiótákat akik azt hiszik mindent jobban tudnak másoknál aztán mégsem. -
#2258 get a life man... -
anarga #2257 nice typing fail at me. -
anarga #2256 en countereltem feedelt mar feedelt alth0r twitcht. 1x sem faileltem alth0rek/zylorek ellen miden. altalaban kapjak a deniedt. szal szerintem nem hasonlithato ossze a ket szituacio. en hoztam mar 1v5ot top elo ellen. 33 killunkbol 28 volt az enyem, nekik pedig 41 volt.
es nem, nem jatszok magyarokkal, bugiek kivetelevel, ergo nem fog sorkerulni arra, hogy veled jatszak. osszerakni sem fog az mm, tekintve van egy jopar szaz elo koztunk.
de ha meg is felvennelek es jatszanek veled, kapnal olyan elo boostot, hogy lereagalni nem tudnad a jatekot. -
Roy4l #2255 anarga 1x gyere velem 5v5 solo rankedra és kiv leszek hogy 5v1be mit fogsz érni mert amiket írsz arról én azt vonom le hogy te még egy full feedelt teamot is képes vagy beverni ^^ -
Roy4l #2254 kiváncsi lennék mit kezedenél ha egy 20as felfeedeli az enemyt és beléd csap 700-800akat és 2csapásra behalsz??!! csapatjáték számít a legtöbbet meg hogy milyen teamot kapsz.... -
anarga #2253 ti nevetsegesek vagytok, komolyan.
81-32 eseteben, valoszinutlen, hogy te egyszer sem elted volna tul a teamfightot es egyszer sem tudtad volna a turretet siman leszedni, nem kell a creepeket eltolni odaig, hogy leszedhes egy turretet, foleg nem 40+ perces jatekokban, ahol bo dupla annyi killetek van.
katarinanak meg csak pure dmg kell, ergo rohogve le kellett volna szedned a turretet. btw az katarina, nem karina.
itt szidjatok a tobbi ferget alaptalanul, mikor ti sem vagytok jobbak. ha ilyen 1000-1100as elotok van, az mar abszolut igazolja, hogy ott a helyetek, mert egy jatekot sem vagytok kepesek carryzni. ofcourse, mert mindig minden masik jatekos, az osszes bena, csak ti nem. =DDDD
ha ez igy van es nektek van igazatok nem pedig nekem akkor en meg annal is jobb vagyok, mint gondoltam. -
#2252 Előfordul az ilyen, általáb ez is a béna csapattársak miatt jön össze. -
Dns5000 #2251 Ilyet bazz 81-32 kill lett a mi javunkra és vesztettünk.
Ezt hogy a faszba.
Mindig szétvertek valami tornyot de mi amire odaértükn 1 toronyhoz 1-2 ember mindig ott állt és megvédte :S. Aztán rohanni kellet vissza a mitornyunkhoz. Az hittem simán nyerünk ennyi xp meg arany előnnyel.
16-2-18at csinaltam. Karinával.
Shaconak vagy Rammusnak tornyokat kellett volna rombolnia :S -
#2250 veletlenul nem a zsakosfrodoval vagy Fpocokkal jatszottal? meglepodnek ugyanis ha nem igy lenne, mert hasonloan faszlamak :( -
Neoncsoves #2249 ennyi faszláma buzit még nem láttam... hülyegyerek kör elején kilép még mielőtt elkezdődne az egész (minionok se voltak) erre 2v3ban szenvedtünk végig... persze a maradék társam nem volt a kommunikáció mestere szóval ő se válaszolt egyetlen-egy beírásra sem. egyedül kellett 2 köcsöggel szarakodnom lent, bár egyikőjüket folyton megöltem -
#2248 Xint nem kell elfeedelni. Mid Gameban, akármilyen hülye vagy, összeütöd neki azokat az itemeket amikkel ledarálhatsz egy csapatot. -
#2247 A köv update-vel érkezik az új hős.
A skilljei alapján Tank/Mage lesz, lore-ja érdekes, és bejövős hős.
Magyarul: OP mint Xin. :D -
#2246 Attol meg hogy valaki nem tud vele játszani, xin még imba marad -
#2245 -
anarga #2244 =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Roy4l #2243 ha xint nem feedelik el nekem az utolsó 5-6 mecsemen azvolt és akkor agyon tudtam verni kennenel nagyon gyenge főleg ugy hogy még ütni se tudott rajtam:D:D -
anarga #2242 mivel nem igazan tarsalgok low elo putrikkal, de egy keresnek eleget teve:
faszlamak vagytok. meg az utolso loteri kutya is kepes 1/1es w/lt osszeharacsolni soloqueueban. -
#2241 csak azert, mert te szoltal maris elmegyek sirni a sarokba, ugyis minden jatekba amit jatszottal olyan kimagaslo eredmenyt ertel el, hogy mar legalabb Fpocokkal vagy egy szinten :( sajnalom az elveszett practice jatekaidat, biztos jokat jatszottal te is a botok ellen :=( -
Dns5000 #2240 Én most egy csomo szar xin játékossal talákoztam.
Abszolult gyengék voltak.
Ha jó a felálás, a lane-jebe van tank meg ranged és tudják mire képes xin akkor nem fog feedelődik fel és nem lesz olyan nagy probléma. -
Neoncsoves #2239 ma 2x is sikerült Xin-nel találkoznom. 5v5-ben akárhányan mentünk rá, mindenkit megölt... kurvára idegesítő az a karakter -
#2238 Örülök, hogy nem csak nekem csinálta... illetve sry, akinek szintén ilyen, úgy értem, hogy végre nem vagyok egyedül.
Amúgy én nem azért játszok, hogy aztán esténként arra verhessem ki, hogy de jó a statom, hanem a kis örömök miatt, mint pl a 4v5 ben való nyerés. -
#2237 Nekem is eltűnt 5 győztes meccsem (a vesztettet nem is figyeltem, meg alapból már nem is látni a Normal Game-nél), gondolom a patchelés előtti pár nap eredményei tűntek el. -
#2236 Nem muszáj itt rontanod a levegőt, örültünk, hogy benéztél.
Többieket meg megkérem arra, hogy ne válaszoljanak neki, mert ezzel is csak megy a flame.
#2229:
Észre sem vettem a win/loose arányodat, mivel nem azt néztem a képen. Igazából nem érdekel senkit (gondolom), hogy mennyi a win/loose-od, a statodat néztem, meg hogy 5v4-ben nyertetek. Téma részemről lezárva. -
#2235 O practice jatekos, gondolom ott volt +1 -be a statja :> -
#2234 Ezzel csak az a probléma,hogy akkor már matematikailag se lehetnél 17 :P -
#2233 fura, hogy csak neked tunt el :=( -
#2232 Van egy korábbi kép amin még simán 1 fölött van az arány. Haveroknak nem tűnt el, nem tom mivan wtf -
#2231 Hülye troll.
Mellesleg a patchkor elveszett a winek száma és nulláról kezdte el számolni. Írtam RIOTnak, azt mondják majd megnézik. -
Dns5000 #2230 hehe illik hozzád a neved :P
Dont feed the Trool pls :P -
#2229 vajon mikor fogja megunni a sok kaknub, hogy linkelgeti az elbaszott statjait foleg az ilyet amivel magat egeti.
HELLO 26 42 2
fail. leulhetsz moricka. -
#2228 kezd a tököm telelenni az 5v5 soloval, nem igaz hogy hozzánk rakja be mindig a legnagyobb noobokat, 10 gameből 8 loss...ilyen peches nem lehetek, és nem miattam kapunk ki...(volt már olyan is de mostanában már nem jellemző...) :@ -
#2227 Szép-szép, csak nekem tegnap úgy volt 9/3/10-es Blitzem, hogy normális csapat volt az ellenfél, nem ilyen láma banda, mint akiket te kaptál