53877
0MWkPbn.jpg
  • Kry
    Hát a banolásba nagyon utálom h például a favoritommal (shaco) egyáltalán nem tudok játszani, mert tuti hogy mindig banolva van.

Am azt h ki a csapatkapitány azt full randomba választja ki? Mert eddig kb 1szer voltam... És nem mind1 hogy hanyadiknak választhatsz.
  • Zomil
    soraka-t kihagytad :)
  • Fpocok
    Valszeg nem csak a véletlen műve...
  • Anthrax
    Banolás is jó dolog lenne, ha nem fixen mindig ugyanaz a 3 kerülne banba :D Shaco heimer xin fix ban ,mellé néha shen vagy taric betéved
  • Zomil
    mivel én szinte csak rankedet játszok igy nem zavar, maximum mindig ki lesz banolva :D
  • Dns5000
    lol ez a xin nerf szart sem ér
    támadó sebesség -3%
    skill dmg -5%
    slow időtartam -0.3s
    Attól még ugyan úgy belassít aztán folyamatosan feldobál a levegőbe lehetetlen elmenekülni.
  • Zomil
    jah csak nem mid/high elo-ban :)
  • Fpocok
    Gondolom amikor kijön a patch. Végre nerfelik Xin-t is.
  • szucsy89
    mikortól vehető az új hős?
  • Roy4l
    kennenel nemtudom mi a baj én simán hoztam vele midet 10ből 8x szerintem egyáltalán nem gyenge csak tudni kell kezelni:D
  • Tababo
    qrva 1szerű a történet...BAN
  • Dns5000
    Faszom már minden játékban van xin és middig elbassza a játékot.
  • Zomil
    persze olyanokkal meg nem foglalkoznának, h eve remake vagy kennen buff...hátha valamilyen szinten játszhatóak lennének ezek a hösök...
  • Zomil
    megint egy fos patch, gondolom kijön az uj op hös...
    kat-ot nem értem minek kellett nerfelni föleg a passzivját, aminek amugy is csak akkor van értelme a megöl valakit/assistol most már csak fele annyi gold jár, ennyi erövel kaphatna valami uj passzivot is...bouncing blade cd-jét is felesleges volt megnövelni....
    Kayle-t sikerült megint tovább nefelni, miota kijött a "remake" azota csak nerfelik, inkább kár volt változtatni rajta, hagyták volna ugy...
  • zsakosfrodo2
    És gondolom mindenkit érdekel a release notes, szóval tessék:
    Release notes 1.0.0.97
  • zsakosfrodo2
    én úgy akartam belinkelni, hogy:
    The rivers will run red.

De így se rossz. :D
    És ahogy sejteni lehetett, sztem is kicsit erős, de közel sem annyira mint Xin, ami nagyon idegesítő lesz benne az a földbebújokhogynedögöljekmeg-spell.
  • Hurkans
    2. Xin lesz Vladimir de jóó...
  • Fpocok
    Vlagyimír Csempiön Szpotlájt!
  • Fpocok
    Akkor jó, van remény :D
  • Unknow
    Udyr se volt OP mikor bejött ... meg még sorolhatnám.
  • Zomil
    szvsz pl. malzahar egy nagy fos volt és még mindig az :D
  • Fpocok
    Hát alap, hogy minden új kari OP, hogy sokan megvegyék.
  • Unknow
    Még ki se jött, de neked már OP? Fantasztikus vagy XD

Garen:
    Flat HP, és HP regen. Esetleg armor pen.
  • Fpocok
    Remek, végre nerfelik Xin-t, erre lesz másik op karakter... Én még csak nem régóta tolom, de mindig ilyen, hogy kéthetente jön új op karakter?
  • szucsy89
    zsíír:)

Garennek milyen rúnákat vegyek? vmi tipp?
  • zsakosfrodo2
    Count Vlad, Marquis Vlad, Hot Rod Corki, Groovy Zilean skinek a köv patchben.

Várhatóan (mint ahogy szokták), holnap jön a US patch.
  • Anthrax
    igen,de Mo-n nem lesz idén wcg ha jól tudom
  • avengir
    wcg
  • Roy4l
    igazából ilyen akkor jött ki nekem amikor én egyből átváltottam mozzilara és nem engedtem hogy behozza egyből és akkor szokott ilyesmiket kiadni hogy nagyon kis méretűvé rakja és ez csak season 1 óta van ilyen nekem:s
  • Fpocok
    1. Rakd újra
    2. Töltsd le újra, és rakd úja.
    3. Esetleg cseréld le a VGA driveredet.
    4. ... nem tudom, ilyet még nem láttam.
  • Roy4l
    ilyenkor mit csináljak ha igy jön be egyből nekem a champ választás?:S
  • Fpocok
    Megint sikerült nyernem egy 4v5 -öt. Olyan boldog vagyok! :D A kis dolgok is nagy örömet szereznek. Elég jól belejöttem ebbe rázós srácba :D
  • avengir
    Nekem a tömeges képek jobban bejöttek; meg a ferde szemű kínai által vart plüss :D
  • ToCsEk

• darkmenx
    es budos szeplos pattanasos plusz szemuveges is igaz? es meg 150cm sincs :(
  • Dns5000
    Miért ne lehet ne öregebb? Csak megmaradt szegény azon a szellemi szinten.
  • zsakosfrodo2
    Első mondatodra válasz: Szted miért nem írok visza neki? Már rég lezártam magamban ezt az egészet. Más topikban is hisztiznek, és az hogy most kezdett el trollkodni nekem csak egyet jelent: Sztem Troll az, csak alreggel. Na de most már erről tényleg nem írok többet, legközelebbi hasonló megmozdulásnál elgondolkodok azon hogy felkresek egy modit, nincs ilyenekre itt szükség.
  • Roy4l
    kiváncsi lennék milyen néven gammelsz , az látszik rajta hogy nem 18 vagy fölötti mert igy tényleg senki nem viselkedik VAGY elkényesztették ,régen őt állandóan verték iskolába és most rajtunk akarja visszaverni:D
  • Unknow
    Természetesen a neten senki sem hazudik, mindenki kigyúrt, jóképű, szellemes, TOP ELO player és stb...

"internet is serious business"

Na ennyit a trollkodásról, mr anonim gamerek. :) Végülis titeket már itt egyszer elküldtek a búsba, nem értem miért hajtotok rá megint. Na de akkor hajrá...
  • anarga
    12-13 voltam. FAILED.

internet iz veri serius biznis.