53877
-
#2346 Összegyült egy kis IP, hát meglestem mit vegyek... Dr.Mundo jól nézett ki de nem hittem hogy ekkora OP :D
Kicsit 16-3-5 (azért haltam ennyiszer mert állandóan rám ugrottak négyen :D... És azért Xin le tudja huzni a hp-t)
Csak ajánlani tudom... Nektek ki a kedvencetek? :P -
#2345 Ja. azt hittem, hogy ez EUsra írtad, hogy most hétvégén lesz. Azt tudom, hogy NAban most lesz. EUban viszont még nem tudni a pontos dátumot. -
#2344 http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=186212
Itt a második comment.
EU-ban is lesz double IP, az EU honlapon van -
#2343 Most lesz? Erről adsz egy forrást? -
#2342 Micsoda emberek vannak?! ki gondolta volna... -
#2341 Tavaly mikor haverokkal LAN-partiztunk mi is rekesszámra ittuk :) -
#2340 Ja meg a másik nyitott egy témát és szomorkodott, hogy már ráköltött 200 dollárt (!!!) a játékra (44 000 HUF) és a RIOT még mindig nem váltja át a hősöket.
btw új rotáció van végre. -
#2339 Elképesztő, én személy szerint be is szartam. -
#2338 Nálunk is most lesz a double IP weekend.
Amúgy USA forumon a double IP weekendre commentelő elég durva.
"i just spent 50$ on monster energy drinks in preperation for this event.
i <3 you riot."
11 000 forintért vásárolt be energiaitalt a hétvégére? Durván nyomja, de a másik durva, hogy milyen élet lehet ott, hogy csak úgy kidob 11et energiaitalra -
#2337 Ismert bug, nagyon sokan írták fórumon. LEhet, hogy látod, de választani csak a freeket meg a sajátjaidat tudod. -
#2336 Nekem is freenek jelölte az összeset és ki akartam próbálni többet practiceban, de nem engedte kiválasztani. Azt írta még nem én jövök a champion választásban, mintha draft mode lenne, pedig blind pick volt. Aztán 10 perc múlva már visszaállt a szokásos 10 champion. -
Roy4l #2335 valakinek volt olyan hogy 1normal matchen bármelyik heroval tud menni?:D:D
nekem nemrég volt 1olyan mindegyik herot ugy jelölt mintha free lenne és free is volt mert vladimirt ki is probáltam:DD: -
#2334 Hehe... ezt más is mondta :D Egyelőre ennyi hivatalos infó van:
"Yes, we will. we just need to confirm a couple of of things before we can announce a date.
More news shortly
Tecumseh" -
#2333 Jó lenne nem jövőhéten mert akkor nem leszek itthon, mondjuk most már vasárnap se.
Amúgy még mindig nincs csempijön rotáció:( Ki akarom próbálni ezt a Xin Zhao-t, ki tudja mikor lesz újra free. -
#2332 Úgy nézki ezen a hétvégén, csak a NA szerveren játszoknak lesz dupla IP, EUsoknak még nem tudni pontosan melyik hétvégén... -
#2331 Na ilyen jót sem mentem még. A két csapat több mint a feléig nagyon kiegyensúlyozott volt és én is jól játszottam Garennel. :D -
#2330 skinek meg a boostok, de hőst is vehetsz pénzért,de azt lehet ipből is -
#2329 Igazi pénzért csak boostot és skineket lehet venni. Minden mást lehet venni ingame pontokért is. -
Hugh Hefner #2328 um, most kezdem a játékot, a closed betaval játszogattam régebben... mi kerül itt pénzbe? csak a skinek, vagy bizonyos hősök is? -
#2327 Most lettem lvl 20 volt 15k-m maradt 3k, de lvl 20on nincs full rúna csak 2 nagy, és 3x6 kicsi. Még akarok venni 6 armor pent, hogy legyen egy külön page a physical dmgnek is, az lesz 2500, aztán lvl 30ig elleszek, addigra meg úgyis lesz IP-m. -
#2326 Nagyjából 24k IP. -
#2325 egy teljes rúnázás mennyi ipbe fáj úgy kb? -
#2324 Még mindig nincs új rotáció pedig játszanék már az OP Xin Zhao-val, de arra meg nincs IP, hogy championt vegyek mert kell a rúnákra. -
#2323 Láttam tegnap egy HotshotGG-s streamet vladimirrel. Ranked duo-t játszott, de feedelt, mint az állat. Lehet nagyon nem vágta a hőst, de nem tűnt túl erősnek amúgy sem. 1/11 stattal zárt, pedig jó csapata volt.
Aki nem vágná HotshotGG-t, US top6 ranked 5v5 premade -
#2322 Én is. :D Főleg hogy Xin is ott van.:S Na majd kipróbálom, ha ingyenes lesz. :) Láttam mondjuk tegnap 1-2-t, eddig nem tűnt meggyőzőnek, persze lehet hogy nem tudtak vele játszani, kíváncsi leszek azért majd hogy mit lehet vele alakítani, de így hogy 6300-ba kerül, nem hiszem hogy megvenném, mert amúgy se az én játékstílusomnak felel meg. :D Remélem hamar ingyen is lesz. -
#2321 a fene :D reménykedtem hogy a 3000-es kategóriába kerül -
#2320 6300 -
#2319 Mennyibe kerül az uj vámpír hős(IP)? -
#2318 Csak Troll kötekedik, meg az a múltkori gyerek akinek a nevét sem akarom visszakereseni. :D
Már megy US szerver (vééégre), és játszottam egyet (Pantheonnal, de ez most nem fontos), volt két Vlad termsézetesen, az ellenfélé egy kaki volt (miután jól legyilkoltuk egymás után 4x :D), a mienk meg hozta azt amit a videoban láthattunk. :D Sajnos 5v4 volt (mi voltunk 4-en), de nyertünk. -
#2317 Béta csak US szerveren ment igy oda regeltem, utána meg nem kezdtem ujra eu-n :)
amugy anivia= cryOPphoenix ahogy hivják a forumokon :DDD -
Hurkans #2316 Jól van látom mindenkinek jól megy az egymásba kötés:)
Mire nem jó a fórum ugye? -
#2315 anivia nem? D jégmadár? :D -
#2314 Anuvia az melyik? :D
-
#2313 fantasztikus hir. minek neked amugy ennyi champion ha egyikel se tudsz jatszani ? :( -
#2312 Nem tudtam hogy az US hamarabb indult (vagy ha nem hát miért játszana ott bárki magyar?)
EU szerver természetesen. -
#2311 azt kihagytad, h EU v US szerveren :) -
#2310 Keresek olyan magyar játékosokat lvl 10-20 között akik:
1. Tudják hogy nem a frag hanem a győzelem a lényeg.
2. Tudják melyik kari mire jó, CC-DD-tank felosztás, meg hogy pl. Sivir jó farmolni a miniont meg a towereket ezzel megosztani az ellenség sorait ezért 5 vs 5ben hasznos lehet, 3 vs 3ban mér nem annyira, stb.
3. Ügyelnek az XPzés / csapdaállítás (ellenség leölése) egyensúlyára.
4. Nincs ellenükre Teamspeak / Ventrillo stb használata.
Egyelőre főleg 3 vs 3-ra, aztán ha lesz elég ember akkor 5 vs 5-re is.
Karijaim: Olaf és Akali, következő vagy nuker (Anuvia) vagy vmi overpowered új lesz (pl Vlad :) )
Xin Zhaom (vagy hogyhijják) nincs azzal lehetsz te :)
Tizenkét évesek akik az egész mapon keresztülüldözik az ellenséget, illetve olyanok akik nem értik meg hogy attól még hogy vki a haverjuk nem lesz jó játékos, meg azok akik mindig kifogásokat keresnek NE jelentkezzenek.
Akit érdekel vegyen fel ingame, név: Rócsild, szint 16os vagy írjon privit vagy akármi :) -
#2309 Remek.
Nem rég megvettem Nidalee-t, két nap múlva a második héten jött ingyen kariként. Ma megvettem Morde-t, erre most olvasom, hogy a harmadik héten ő is ingyenes lesz (XIN is az lesz :D ). Szóval aki ki akar próbálni valami karit, de még nem volt ingyenes, az szóljon, megveszem és nemsokára ő is jön ingyenesen kipróbálhatóként. -
#2308 Az bannol akinek a legnagyobb a ranking-ja az adott csapatban.
Amugy én utolsonak szeretek választani igy amit választok nem tudnak ellene pickelni v én tudok olyat pickelni ami jó ellenszer a másik csapat ellen.
Csak sajnos disabler-el nem szeretek játszani, pedig általában abbol van hiány, mert kipickelik a tankokat+cc nélküli carry-ket aztán meg sirnak, h nincs cc a csapatban...ezért sajnos sajnos kénytelen vagyok hanyagolni a mainjeimet(kat, kayle, nid). Mostanában inkább morgana-ra álltam rá, elég jó kis disabler és nem elhanyagolható dmg-et csinál. -
#2307 soloban akinek magasabb a ratingje az az első és igy megy tovább , ha soloba 2en jelentetek akkor a leader lesz az első