53877
-
#2386 na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#2385 Hát nekem ma szerencse napom van. Vesztettem 1 5v5öt , azt írta 127ip-t kapok érte, erre mikor kiléptem és visszaléptem a 2700ip-mből 6700lett, szóval csak úgy a vicc kedvéért kaptam 4k ip-t :DD Is nem csak úgy írta mert megvettem Vladimirt :DD -
#2384 Hát annak annyi, mert újraindítottam a LoL-t, hogy kész legyen a log file. Most már üres a recently played :( -
#2383 recently played chat panelbe
nemtesz semmit -
#2382 Ilyen nincs!!!
Játék elején lelépett vlk tőlünk és hosszú gameben megnyertük 4v5-ben!
Viszont a játék végén nem töltötte be a statokat (waiting for stats...) grr pedig volt egy Mordekaiser player akivel jól nyomtuk ketten, sőt még magyar is volt.
Ráadásul még lolbasere se lehet egy jó ideje feltölteni semmit.
Nem tudjátok hogy kell a csapattársak nevét kikeresni a logból? Fel akarom venni friendsbe. -
#2381 Jajj bocs. -
#2380 Főleg mert 40% a capje.... -
#2379 hát aki ellenem volt vlad 4sec-enként tudta eltolni...szoval semmi sem lehetetlen... -
#2378 Nyilván nem 50% cooldown reducot fognak venni az emberek ap helyett. -
#2377 cd redu és egyböl 5sec-enként tudja nyomni, mert 2.5 secig tart -
#2376 amugy a vérpocsojás skilljén 12sec cd van max szinten nem 3 :) -
Roy4l #2375 én eddig 1vladimirt láttam felvolt feedelve de én jobban felvoltam katával és még menekülni nemtudott ugyhogy szerintem nem nagy szám hero -
#2374 Az hagyján, de 2.5secenként tolja 1es spelljét és szarrá healeli magát.
Meg az ultija is vicc, rárakom , +15% dmg, végigzongorázom midnen létező spellem elfutok és várom hogy besebezzen ulti. Kb ennyi egy ellenfél :D -
#2373 Vlad egy op szar, a "nemhalokmeg hihi" skilljét 4sec-enként tudja nyomogatni ami kb. egy Kayle ultival ér fel...nevetséges, h riot mennyire nemtud uj hösöket csinálni, inkább balance-olnák a régieket ahelyett, h ilyen fosokat adnak ki. -
#2372 Most próbáltam Vladimirt, játszottam 2 3v3-at vele, nem értem hogy tudtak ennyit bénázni azok akiket láttam játszani vele. Szerintem iszonyat erős. :D -
#2371 Rankedbe csak rammus, shen, amumu használható tank, a többi felejtös. -
#2370 valoban, sőt healerből is kevés van sajnos :=/ -
#2369 Pedig ha arról beszélünk,hogy igazi tank, akkor bizony Nasus nem az, és Morde sem.
Amumu-Shen-Alistar-Rammus. Ezek az igazi tankok. A többi inkább csak semi-tank. -
#2368 Akkor bizony elég kevés tank van a játékban :D
Kb Alistarnak Rammusnak Shennek és Mordénak vannak tanker skilljei . -
#2367 Nincs egy darab tank skillje sem. = nem tank /ultija mondjuk nem rossz de kevés/
Dpsnek hasznalható, de kevés -
#2366 Szerintem nincs igazad, a slowja nagyon jól használható duallanen jó carry társal, az ultija és aoe spellje pedig teamfightokban jó, mellesleg ultija alatt egyáltalán nem rossz tank.Ettől még lehet igazad, nem sokat játszottam vele, csak ezek az észrevételeim vele kapcsolatban :) -
#2365 Nasus használhatatlan, nincs neki jó build. :P Abszolút nincs értelme pickelni. Tanknak minden más tank jobb, dpsnek, minden más dps jobb. Farm igényes, end game champion. Max akkor jó ha 1 óránál tovább megy a meccs. Viszont sok más karakter van ami ilyen téren űbereli őt. Nasus bizony csak egy picivel jobb mint Evelyn. -
#2364 Nasus imba, csak jó build kell neki. -
#2363 Meg rankedbe mindenki más, aki nem aoe/stunner. ;) -
#2362 Játék leghasználhatatlanabb karaktere egyértelműen NASUS !!! -
#2361 Játszótársat keresek EU szerveren. LVL 20 vagyok. Tele vagyok tier 3-mas rúnákkal. A lényeg, hogy nyerni akarjon, amihez ugye tower push kell, nem a creepeket farmolni. Duo queueban ki lehetne próbálni pár párosítást amivel könnyebb megnyerni a meccset, pld carry+tank, carry+support.
Mordekaiserrel nem vagyok rossz, mainom nincs, megpróbálok mindig a free hősökkel játszani. Ha új rotáció van kipróbálom practiceban azokat amikkel még sosem játszottam.
Ingame nevem: Arnoux -
#2360 Sivir szintén low elo karakter, eve mellett ő sem túl hasznos. Bár tegnap játszotam egyet vele, nyertünk is, de csak azért mert szar volt az ellenfél. :D -
#2359 evelyn,kennen,malphite.
Gankplank szerintem nem rossz, csak általában szarul buildelik. -
#2358 Evelint tartom használhatatlannak. LVL 20alatt el-el lehet játszani vele, de később egy értelmes csapat jön Wardokkal meg Oracle potionnal, ott már nicns sok esély vele.
Szerk.: US szerverek leálltak, vagy csak nálam vacakol? -
#2357 Haverom szokott Gangplankel játszani, szigorúan funbol mert mikor azzal játszik szarrá röhögjük magunkat. Annyi vele al ényeg szedj sok infinitiedget és onehiteled az ellenfeleket :D Multkor 3infiniti edgel, parrleyel becrittelt 1500at aztán gyors autoattack 1300 és ennyi volt az ellenfél ashe :DD
Iszonyat durva hős , csak el kell érni 90% crittet meg sok damaget.
Kezdj avelisbladekkel , ks-elj le mindent parrley -vel és rakj össze 5infinity edget :D -
#2356 inkabb azt irjatok meg ki az akit a legjatszhatalanabbnak gondoltok ?!
En csak Gangplanket tartom low karakternek ( szemelyes velemeny ) akarhanyszor valaki azzal jatszik velem vagy ellenem mindig low statja van :) -
#2355 Akali :) -
#2354 nallam is ugy nez ki mintha az osszes karakter valaszthato lenne...
jah hogy meg van az osszes :-)
nem tudom ki ez a HotshotGG es nem is erdekel,de ezzel az uj karakterrel meghalni szinte lehetetlen,20 mecs alatt szereztem 3 halalt vele.5000 Hp-t meg 4-en is nehez leverni a vertocsanak + 1 ghostnak koszonhetoen teljesen halal biztos a karakter :)
kozepen meg eddig 1 karakter se tudott megallitani vele,szoval nyugodtan hivhatjuk OP-nak is. -
#2353 Hát Mundoval arra jutottam, hogy OP majom, ha baj van akkor "Ghost"+"Sadism" talán egy bárdot magadmögé dobsz lassításként és megmenekültél. :D -
#2352 free Morde:) lvl 20-as vagyok és Mordével van a legtöbb játékom (21), imádtam lvl 10 körül. Telepakoltam magam defensive cuccokkal és csata közben feltoltam a passive-os pajzsomat. Elsőre mentem be a teamfightokba és mindenki engem ütött:D Akkor voltak szép ACE-ek:) -
#2351 Mundo addig jó míg meg nem találják a heal redukat :P -
#2350 itt a 4. kép az amirő lszó van. :D -
#2349 Uncle Ryze <3 -
#2348 Na zsír! Akkor úgy látszik nekünk is most lesz!
Nekem jelenleg Garen. -
#2347 EU-ban is, itt a második hír http://eu.leagueoflegends.com/