53877
0MWkPbn.jpg
  • watto
    Shaco nemhiszem hog mostanában lesz, mivel rohhadtrégi champion és már megtették volna. Szerintem.:)
  • szucsy89
    xint már nerfelték, és amúgy meg is látszik rajta...bár ettől függetlenül még férne rá..:D
  • angyal2232
    hi mindenki, azt akarom kérdezni hogy xin zhao nerfelve lesz meg shaco nemsokára? csak mert kurvára ráférne mind2re, meg még jó pár hősre..
    mellesleg aki akar játszani EU-n játszom lvl 7 vagyok addoljatok: angyal
  • Fpocok
    Nem találtam róla hivatalos infót.
    Nekem a Takedown most 2538. Szóval gondolom akkor 2500 felett. A többi nekem még ezüst.
  • szucsy89
    mennyitől arany? és a win mennyitől?:d
  • Fpocok
    Ráviszed egeret kiírja. Amúgy kill+assist+tower
  • Anthrax
    Az mit is mér pontosan ?
  • Fpocok
    Na végre bearanyozódott a Takedowns! :D
  • zsakosfrodo2
    Új hős sneak peak
  • Fpocok
    Nekem nem. Nekem mindig 40 körül van, persze ha nem töltök közben.
  • Anthrax
    ms akart lenni mc helyett :S
  • Anthrax
    Tegnap óta 130-160mc van ingame, ez másnak is előfordul vagy megint nálam fos a net ?
  • Roy4l
    én is az AD re mert harassnak nagyon jó a bouncing blade és az auto attack se gyenge:D én mind a kettő fajtával toltam és AD katával jobb vagyok
  • Zomil
    AD: erösebb ulti, erösebb bouncing blade, erösebb auto attack
    AP: több hp, erösebb shunpo, ap itemek uniqe tulajdonságai(zhonya, rylai)

hogy kinek melyik kell mindenki döntse el maga, én az ad-ra szavazok :)
  • B52Yami
    Szerintem is csak akkor erős xin, ha felfeedelik. Ha mégse és van esze, akkor otthagyja a line-t egy olyan társnak, aki tudja tartani és elmegy dzsungelezni, az ellen viszont nagyon nem tudsz mit tenni.
  • B52Yami
    Jó sok lett a "de" a kommentben.
  • B52Yami
    Katarina...jókor jó helyre pörögsz be, akkor pikk-pakk lemegy az enemy hp-ja. De amúgy grat. De ha már katarina, miért jobb szerinted az ad, mint az ap?!
    Én tegnap csak low társakat fogtam ki, de hát ez ilyen.
  • Roy4l
    első quadra killem ugyhogy az enemy jobban állt mint mi és jobb is az itemjeik:D
  • Roy4l
    én mecseimen xin az mindig feeder mert mindig átmegyek arra a lanera gankelni és enyém mindig a kill:D:D
  • Zomil
    nem olyan durva ö, rammussal taunt rá, a többiek meg beverik, csak nem szabad elfeedelni, mert akkor valóban erös
  • thesnowy
    Amúgy ti nemgondoljátok hogy xin egy kicsit túl erős?Énis vele nyomom de volt már olyan hogy 3 csávót lenyomtam eygszerre 10-esek voltunk + még egy csapat miniont is.Ha valakit elkapok az nem nagyon menekül :D
  • avengir
    Én reportolnám a srácot verbal harrassért ;)
  • Anthrax
    lol-eu forumán a guide részben van egy ilyen topic
  • Fpocok
    Sziasztok!

Van valami oldal, ahol le van írva, hogy melyiknek mi a capje? Pl a rune-oknál mennyit lehet kirakni egyes cuccokból, mert gondolom nem lehet mindenhova azt tenni, hanem van egy maximum.
  • B52Yami
    Persze logikus amit itt írsz, de egy értelmes team match nem úgy néz ki, hogy 5v5 ben szembe futtok 1mással... Én flash+ghost komboval toltam ashe-vel... úgy is a legtöbb halálom egy meccs alatt max 5 volt. Na mindegy, felesleges ezeken veszekedni, minden kari csak akkor jó, ha jól használják. Ami tegnap kiakasztott, hogy belaggolt a gépem, újra kellett indítanom és már írták, hogy report... visszaléptem bezúztunk pár embert és jött a duma, hogy hax, cheat--> majd bannoltat. :) Tegnap 2xer is láttam ilyen dumát. Ez a játék is lesüllyed erre a színvonalra?!
  • Jowanson
    Egy jó Ashe nem fogja hagyni hogy bárki is csemegézzen belőle, azért van a slow-ja hogy tudjon kite-olni amennyiben rámennének, azért van 600-as range-e hogy biztos távolságból tudja küldeni az áldást. Neki közbe lesz dmg-e lévén ranged + volley, akit meg kite-ol annak nem sok pl. Cho. Legvégső esetben ott az ultija ami még közelről is 1.5-2sec-re stunnol+aoe lassít. Ha viszont közel érnek hozzá tény hogy hamar eldől, mint bármelyik ranged carry.
    Cleanse+ghost+swiftness csuka, movement mastery+1-2movement quint és a frost shot+volley-val a range-e miatt bárkit jó eséllyel elkite-olgatsz, pár játék után ez az én tapasztalatom, pedig volt hogy engem próbáltak focusolni.
    Nem "a slow"-ja miatt különleges, hanem a spammolható(4sec CD) aoe slow-ja miatt, szerintem, de persze nem csak emiatt. Akár egy egész csapat támadását/visszavonulását 1 skillel lelassítja úgy, hogy közben hozzá sem tudnak érni, ha jól csinálod persze.
  • szucsy89
    omg ez a Vladimir megölhetetlen, most vettem meg 3 meccsen vagyok túl de még nem tudtak megölni:D kicsit OP
  • B52Yami
    Haverokkal egyik nap nagyot aszaltunk (lvl30) arranged match. Kezdésnél nézem ki mit vesz...ryze attack speed elixier. Már itt is kérdeztem, hogy wtf. Majd ryze: ninja tabi és a magic resistes cipő :) surrender!!!
  • B52Yami
    Egyetértek oreal-al :P Amikor Cho'-val játszottam mindig ashe volt az első akire rányomtam az ultimat... dobbantás, sikoly ulti. Papírkutya az a kari. Persze 1órás game után bármelyik kari tud 1500dmg/sec critet lőni.
    Ashe-t 1 jó teemo is leputtyogja 1v1-ben. Én most taricra kattantam rá 10win in a row.
  • oreal
    hogy Ashe eros lenne ,hmm izlesek es pofonok
    en belole szoktam csemegezni :) ugy orulok mikor meglatom Ashe jatszik ellenunk, akkor mar tudom kb 10 ingyen frag garantalt a jatekban, 2 utes es mar fekszik is.A stunja valoban jo elismerem,a slow-ja nem egy cucc barmelyik karakternek lehet slowja ettol nem hiszem kulonleges lenne.
    de mint irtam is persze izlesek es pofonok.
    A MISS beirasa nem tudom kinek fontos vagy miert,a chat ablak helyett inkabb a mini mappra nezek es ott latom vagy nem latom ki hol van.
    Amugy se lehet magadat masok MISS reportjara bizni.A sajat szememnek jobban hiszek.
  • Hugh Hefner
    ez a játék tényleg egy lol néha... az utóbbi 5 játékom kb arról szólt, hogy hol van ügyesebb xin zhao meg master yi. azt vettem észre, hogy ha nem folyamatosan sok v sok csata van, akkor ezek bedarálnak mindenkit, és csak akkor lehet megfogni őket ha többen fókuszálnak rá azonnal. csak szerintem férne rájuk egy BASZOTTNAGY nerf így kapásból?
  • Jowanson
    Mostanában én is játszottam Ashe-val kb 6 meccset, szerintem baszott erős még mindig pedig párszor már nerfeltek/fixeltek rajta dolgokat (pl. volley régebben 9 nyilat lőtt ki és messzebbre, egy célpontot volt hogy több nyíl is eltalálhatott, volley+cold arrow lassítás stackelődött, stb)
    5v5be borderline OP-nak tartom, szerintem a legerősebb karakter akivel eddig játszottam, Ashe tényleg egy hard carry. Ha eleinte nem gankelik le párszor erős early mid és end game-ben is szerintem, függetlenül attól hogy mid-re ment vagy sem.

Spammelhető aoe dmg+slow, most így hirtelen nem jut eszembe hogy bármelyik másik karakternek volna 4sec CD-s spammolható aoe dmg+slow skillje.
    Az ultija nevetséges, alacsony CD, jó sebzés, stun+aoe slow, mi kell még? Szerintem nem kell hozzá különösebben nagy skill hogy eltalálj vele bárkit is félpályáról, első pár meccs alkalmával többször is sikerült és nem tartom magam különösebben skillesnek. BTW van más olyan carry/ranged carry akinek ilyen erős init skillje van?
    E-jére ráfért egy rework, de szerintem már csak pont erre volt szüksége egy egyébként is erős karakternek, hogy még erősebb legyen: map control. Legalább jó nagy rajta a CD.
    Összegezve Ashe egy baszott erős ranged carry imho, akinek van egy kis skillje pikpakk megtanul vele egész jól játszani, aztán meg jön a többi apróság E-t R-t megtanulni jól használni.

Nem véletlenül az egyik legtöbbet játszott karakter, bár ez lehet ranked óta változott. Szerintem azért mert kevésbé ügyesebb illetve egy skillesebb játékos kezében is eredményesen lehet használni.
  • Fpocok
    OMG, megtaláltam a nekem való karaktert! :D ASHE!
    Nagyon jókat játszok vele, jó változatos karakter. A legjobbam 22/4/19. Jó hosszú és szoros meccs volt! :D :D
  • Zomil
    általában érdemes követni azokat amik nagyon jó szavazást kapnak, mert azok tényleg jók, de ugye itt is sokszor az van mint hon-ban, sok minden a szituáciotol is függ. pl. nagyon darálsz, akkor veszel olyan itemet ami kill-re/assist-ra ad stack-et, ha nem megy olyan jol akkor persze ezt kihagyod, vagy nagyon erös az ellenfél magic dmg-je akkor veszel banshee vail-t stb.
  • watto
    Pontosan ahogy írod, de ha azon az oldalon olvasol guideot le vannak írva szituáviókkal változó itemek is. Csak ne felejtsd el Rate szerinti sorrednbe rakni, mert vannak elég elvetemült példányok is :D Ami Good-ra van értékelve az már sokat tud segíteni.
  • Hugh Hefner
    még egy utolsó kérdés, aztán belevetem magam az oldalba... ezeket az ajánlott tárgyakat érdemes betartani, vagy úgy működik mint mondjuk honban, hogy nagyon nem lősz mellé velük, de azért vannak esetek amikor jobban jársz ha nem követed
  • Hugh Hefner
    köszi, ez nagy segítség ez az oldal : )
  • watto
    1es szinten valószínüleg totál kezdők vannak, előfordul a te eseted is hogy HoN-oztál, meg én is DotA-ztam mielőtt elkezdtem ezzel játszani, tehát nem meglepő. Nagyobb szinten írják a miss-t , bár van mikor elfelejti az ember mert elbambul meg ilyenek, de írják.

Surrender gomb a menüben van valahol nem emlékszem mi a pontos neve, asszem vmi other options vagy ilyesmi.

Guidek, leírások itt vannak: KATT
    Külön hősökhöz is meg minden . :)
  • Hugh Hefner
    valamit nem értek ebben a játékban... hon pubban azért tök máshogy játszanak az emberek... mondjuk a totál kezdő játékokba ott már rég voltam, de itt egyáltalán nem szokás misst mondani? senki sem mondja. mert az feltűnt, hogy a hero vadászás itt jóval nagyobb hangsúlyt kap, mint a pusholás, csak furcsállom. meg azt is, hogy volt, hogy 4 szinttel magasabbak voltak mint mi, és meg tudtuk nyerni, mert nem akartak pusholni, pedig már kerestem a surrender gombot (tényleg, hol van?). meg úgy a csapatban mozgás sem annyira az erőssége az embereknek. jó, eddig 6 win 3 loss -nál járok, szóval nagyon az elején, csak kicsit furcsállok egy-két dolgot.

ja és még egy kér(d)és, van valahol valami guide, vagy esetleg tudnátok mondani pár tippet, hogy hogy érdemes összerakni a runekat, meg a masteryket? masteryből eddig azt választottam ki, hogy kevesebb ideig legyek halott, gondoltam az kezdőnek nem lesz rossz.
  • watto
    Mondjuk tegnap már monta pár haver ventrin, hogy valami nem ok.
    Ki-be lépegetva kapott 1600+ -t egyik csávó, a másik meg elvesztett 1000-t egy relog után.