53877
-
#2546 Shop/Other --> 6300 IP egy lap. -
#2545 aggreed. -
Kasya #2544 Mostansag nem nagyon olvastam a forumot, de ha jol ertem lehet venni több runa táblát? Ha igen, hol? -
#2543 Corki jó nagyon szerintem, csak kevesen tudnak igazán jól vele játszani, azért ha 3-4 embert szétszed az nem Corki OP-sága hanem az ellenfél balfaszsága mellesleg :D -
#2542 Corky top10 legszarabb imho -
#2541 Szerintem nem OP, vagy csak én nem láttam pro Corkit. :D Ap vagy AD buildje volt? -
#2540 Játszott már valaki Corki ellen? hát ez felháborító esküszöm, olyan szinten OP a champion hogy 3onkat meg 4ünket szedett halomra mikor felmentünk mid-re és egyedül,és egy szinten voltunk vele nagyon messzire el lő hatalmas dmg-e van és olyan mintha több ultija lenne.. pedig nem! nerfelhetnék... -
#2539 Bár nem vagyok 30, ha felveszel, akkor játszhatunk, meg válaszolok is. Aullah néven vagyok. -
#2538 van esetleg valaki olyan (30as) aki felvenne friends listbe és válaszolna a noob kérdéseimre? esetleg 1-2 meccset is tolna velem és mondaná a hibáimat stb?:) -
#2537 van itt valaki aki lvl 11körül van és szeretne játszani?
ha akar akkor addoljon nyugodtan friendnek:) : angyal EU-n játszom!:) -
#2536 -
#2535 Zseniális topikot találtam. Érdemes megnézni az összes képet :D
LOL Activity Book -
#2534 Na, még egy gyöngyszem. Egész meccs alatt csak trollkodott, az ember nem tudott koncentrálni. Aztán végülis nyertünk, de akkor sem hagyta abba...
-
#2533 EU/US? -
#2532 van itt valaki aki lvl 11körül van és szeretne játszani?
ha akar akkor addoljon nyugodtan friendnek:) : angyal -
#2531 Én is ezen az oldalon állok. Engem nem zavar. -
Hugh Hefner #2530 még véletlenül sem vitát akarok szülni, csak mondom, ha nem tetszik a micropayment, akkor ott a hon, ott egyszer kell fizetned, és nem húznak le többször. igazából választhatsz : ) -
#2529 hát ezaz:) de igen már rájöttem hogy arrangedet lehet solot nem -
#2528 lvl 30 a limit -
#2527 Hali!
Haveromnak lenne egy olyan problémája hogy mikor indítaná a játékot ez a hibaüzenet ugrik fel: "The launcher has experienced an error. Please restart the application." 3x töltötte le és rakta újra + megpróbált mindnent ami a supportban le van írva de sehogy se jó. Valaki valami ötlet? -
#2526 premade rankedet lehet -
#2525 6300as lett az új hős.
btw mi a fasz, lvl21 vagyok és tudok rankedet tolni?:O
-
#2524 2. Megtaláltam. -
#2523 Két dolog:
1. Lehet tabot nyomni, miközben victory vagy defeat felirat van a meccs végén! :D
2. IP ért hol lehet venni runepaget? Mert én csak RP ért találtam storeban. -
#2522 pedig a skineket igenis sokan megveszik :)
szvsz elég jó pénzeket szednek össze belölük -
#2521 Valahol azért érthető hogy drága, mivel ha belegondolsz semmiért nem kell fizetned kivéve a skinekért. Ha már ingyen akarsz játszani akkor dolgozz meg érte :)
Akinek meg igazán szüksége volt új rune pagera, biztos meg volt rá az a 6300ip mert nem ma kezdte.
'Szerintem... -
#2520 -
#2519 Állítólag valami adatbázis problémájuk van azzal ,hogy minden hőshöz külön rendelhető a mastery. Volt erről szó... Sztem csak simán nem akarnak olyannal foglalkozni amiben nincs pénz. -
#2518 Mert még ki kell találniuk ,hogyan tehetik fizetőssé azt is :D -
#2517 Szerintem semmi gond nincs a 6300ips extra runepaggel , még többet is megérne, hogy ne kelljen pakolgatni.
btw, miért nem csinálnak több mastery paget? mondjuk minden championhoz külön?! -
#2516 Új hős megint 6300? -
Jowanson #2515 ezt a lehúzást... FU riot -
#2514 Megint pénz lehúzás rendesen -
#2513 Van szerver, egy rúnalap 590 RP vagy 6300 IP.
A 7db-ot tartalmazó packot csak RP-ből lehet megvenni 2600-ba fáj. -
#2512 Nem akarlak kioktatni vagy valami, de azért hidd el, nem mindenki itt tart mint te. 2 rúna lap nem elég arra, hogy ha kell tudj: tankot,ap hőst, phys hőst pickelni. Ez önmagában 3 verzió, arról nem is beszélve, hogy ha már van pár rúnád, akkor minden hősre mást és mást használsz. Na meg ha mondjuk kell egy olyan karakter a csapatban aminek nincs manája, és az egyik rúnádba pont mana regen van, a másikban pent nem az a penetration ami kell... Azt hiszem ez teljesen érthető.
Azért itt sokunknak 4-5 oldal rúnája van, majdnem minden herora mást használ és stb. Mint ahogy egyébként már a legtöbbeknek. Az a 2 lap marha kevés.
Az meg ,hogy nem számítanak a rúnák, na ilyen ökörséget is ritkán mondanak azért. -
#2511 Patch van, "hamarosan" lesznek szerverek. Mai napra csak 11 órás server maintance-t írtak ki... -
drakosz #2510 üdv csak én nem tudok US-a szerora csatlajozni ?
amugy az új hős videó http://www.youtube.com/watch?v=sOQGg1-RzWw -
#2509 EU Gm írta,hogy ipért is lehet venni, nem csak rp -
#2508 Reménykedek benne, hogy igazad van IP/RP terén.
Könnyen megoldom azt a problémát ha nincs tank, mivel nem szoktam tankkal játszani, nem azért mert nem szeretem őket, hanem azért, mert nem sokat játszottam még velük, és nem fogom őket azzal szívatni, hogy most kipickelek egyet. Múltkor Sionnal mentem, gondoltam AD buildet választok neki, ezért azt a rúnalapot válaszottam neki, amit pantheonnak is szoktam. Aztán rájöttem hogy nincs tankunk, ezért végül a 21/0/9 és dps rúnalappal tank buildet raktam össze. Enyém volt a first blood, 3 killt csináltam vele, míg egyszer meg nem haltam. Játék végén 5000 hp-m volt (Warmogs armor + Sion E skillje). Semmit sem számítanak a rúnalapok, kivétel játék kezdetén. Ugyanígy a masteries sem számít sokat, BÁR azért nem fogok Katarinával 0/9/21-es masteries-el menni. :D -
#2507 Még szerencse, hogy Ip ért is lehet veni runepaget. Szerintem ez így teljesen rendben van. Akkor lenne mocsokság, ha csak RPért lehetne.