53877
-
Jowanson #2506 Ezzel csak az a baj, hogy ha pl a csapatodnak tankra van szüksége. Nem fogsz tankot választani mert nincs hozzá megfelelő rune page-ed.
Vagy pl manaless hőssel akarsz egyet játszani (Morde/Kat) mert épp free, összeraksz egy runepage-et neki, és kiválasztják előtted. Van 1 runepage-ed ami jó casternek/dpsnek/amire összeraktad. Mondjuk dps-nek és van már 3 dps a csapatban meg 1 tank, kéne 1 mage de nincs hozzá rune page-ed.
Ritkán fordul elő ilyen, de előfordulhat, és szerintem zavaró. Kellemetlen tud lenni amikor tudod hogy nem jó a csapatösszeállításotok, a töltőképernyőn meg meglátod az ellenfél balanced csapatát.
Egyébként állítólag IP-ért és RP-ért is lehet majd ezeket venni, legalábbis amikor még pár hónappal ezelőtt szó volt több rune page-ről akkor ilyesmit emlegettek. -
#2505 US-n ha megy a server, mennyi az új hős és mennyi a runa book ? -
#2504 ja és nem is beszélve a trynda shaco és gp crit dmg bookról, bár az nagyon ritkán próbálom és csak funból -
#2503 Sajna nem úgy van, rankednél függ a többiek pickjétől is, és itt a solora értem, ha nem pickel senki tankot neked kell, ahhoz külön runa book kell, nálam például két fajta AP build is van, egyik csak ap és spell pen a másik mana regen, AD hősnél is WW-nél Attack speedet hozok kékbe és sárgába, másik AD-nál meg mana regent azokba slotokba, szóval van variálási lehetőség bőven -
#2502 Ez hülyeség. Két rúnalap bővel elég, ha tudod melyik az a két hős amivel majd szretnéd tolni a ranked/normal játékot. Pl. én általában Ryze/Pantheon szoktam lenni rankedben, ezért erre van 1-1 lapom. De pl a Ryze rúnalapom jó Malzahar-nak, vagy bármelyik mage hősnek a játékban. A Pantheon lapom meg általában a melee dps heroknak jó, bár ez már nem annyira jó minden hősnek. Ha most tudunk venni +7 lapot, nem jelenti azt, hogy jaj sokkal nagyobb előnyben vannak azok, akiknek van. Egyértleműen előnyben vannak, mert le tudják fedni kb az összes hős rúnaigényét, de ez a különbség nem számottevő sztem. -
#2501 Na, most viszont eljött az idő, amikor fizetni kell majd az egyenlő esélyekért :P -
#2500 Hmm. Kicsit nagyra sikerült, elnézést. -
#2499 Szereztem egy rajongót. Nem tudom, mivel érdemeltem ki.
Egyszerűen nem tudom felfogni a trollok hogy gondolkoznak. Mellesleg ranger Temoo volt, gondolom anyucija vette neki és ő vagy 10 éves lehetett.
-
#2498 Tudod mi a legfontosabb:
Rune Pages now available for purchase in the Store!
* Individual Rune Page
* Bundle of 7 Rune Pages
Végül erről is lehúzták a lóbőrt, mindenből a pénzt,de legalább több runepage !!!
-
#2497 Peccs nót
Kiemelném a legfontosabbat :D
Skins
* Alien Heimerdinger now has Alien turrets
-
Jowanson #2496 meg is van, thx -
#2495 Holnap valószínűleg patch US-en, és
Galio, az új hős. -
#2494 Azt te is megtudod nézni. Fogod, megnyitod a kliensedet, aztán megnyitod a profilod. Bezárod a cuccot, és a logok között az utolsóban rákeresel erre: unranked rating. Már, ha jól emlékszek...lehet,hogy nem, de akkor majd javítanak. -
Jowanson #2493 Megnéznéd nekem a normal game ELO-mat pls? Summoner name: JhonB
thx -
#2492 5v5 premade soloban pedig sztem azok maradtak a topon akik első nap játszottak 19 meccset , ami pont elég volt arra,hogy kikerüljék azokat akik most 1200 alatt mutatják meg képességeiket. -
#2491 Azért féregnek hívni valakit azért mert ő nem azon a szinten tol egy játékot mint te, elég erősen arra ad következtetést,hogy bizony kéne valami elfoglaltság neked a valóságban. Arról nem is beszélve,hogy te még itt nem adtál summoner nevet soha, ők meg vállalják. (Meg általában mindenki más is.) Meg hamár itt tartunk kérlek csatolj egy képet magadról a legközelebbi postodhoz, hidd el, szerintem lesz aki szerint a féreg jobban illik rád mint rá :P -
Jowanson #2490 "5v5 normal gameben durvabb enemyt kapsz, mint 5v5 rankedben"
Meg talán normálisabb csapattársakat is, legalábbis az elmúlt időben nem nagyon akartam átnyúlni a monitoron, bár tény hogy keveset játszom.
1 szó mint száz, engem meggyőztél hogy normal-t játszak ezen túl is.
-
anarga #2489 nekem valahogy sikerult bekerulni.
sot, ami azt illeti, normal gameben tobb elom van mint alth0rnak, linaknal mar nem, ropke 70el le vagyok maradva mogotte. (igen meglehet nezni normal game elot is. adsz nevet megnezem)
nem kell itt ez a faszsag h jo csapat nelkul. egyedul is meglehet csinalni, csak nem fogsz ott maradni mert jon egy ilyen burkifli mint innen a 90%-a az embereknek es elbukod miatta a jatekot, akarmennyire durvan is carryzel/supportolsz/tankolsz/whatever.
akik 5v5 premade/solo-ban ott vannak a toppon, csak azert vannak ott mert idoben felkerultek es kimaradtak az ilyen fereg 1300-1500 kozotti failerekbol.
wickd-nek 3 hetig volt 1200-1400 ELO-ja amig vegre ravette maxeket (hirn es k0sta) hogy jatszanak vele es felhuztak. viszanyalta magat a kis 15 eves fereg.
5v5 premade 3v3-on kivul semmi ertelme nincs ennek a ranked faszsagnak. 3v3 pedig egy fos, ergo csak a premade a jo. de 5v5 normal gameben durvabb enemyt kapsz, mint 5v5 rankedben
/DISC -
#2488 Draftolás azaz egymás után választasz hőst és amit választottak azt nem lehet még1x, emellé jön a banolás amikor 2-2 höst egyik csapat sem választhat, rendszerint shaco heimer xin és vlad :D -
#2487 akkor most a noob kérdés: mi az a draft mode?:D -
#2486 Szerintem ez a draft mode marha jó dolog. Szvsz jó lenne ha lenne normal gameban is. Draft mode meg all random lenne normalban, akkor minden happy lenne :) -
Jowanson #2485 Én továbbra is csak normal game-et játszok, a rankedet játszóktól kérdezném hogy miért játszotok (solo) rankedet? Amennyire én hallom 80%-ban csak felb*ssza magát az ember agyilag.
Jár érte több IP? Amennyire én tudom nem.
E-peen fényezés? Top 100-1000-ben egy jó csapat nélkül úgysem leszel benne.
Vagy csak a draft mode miatt? -
#2484 Igazából nagyon egyszerűen megoldható az ilyen, aki leavel az kap jelentős mínuszt, a vesztes csapattól meg nem von le semennyit. -
#2483 Go solo ranked szombat-vasárnap délután :D Mikor 10 perc utan 2v5 be vagytok kénytelenek folytatni :D Amugy járhatna vmi negativum is a sok leavert.... -
#2482 Az is benne van , ez tény...ettől függetlenül szerintem nagyon nagyon nehéz lezuhanni 1200 alá. Azért tennie kell az embernek :P -
#2481 aggreed. -
#2480 eddigi tapasztalatom alapján, a szerencse nagyobb szerepet játszik solo ranked-ben, mint a tudás... -
#2479 Azért számít...valamit jelent az,hogy sokan 100 meccs után sem esnek le bizonyos rating alá nem de? :P -
#2478 köszönjük ismét az értelmes bebüfögést... -
#2477 Lehet utolsó percben eladott mindent. Amúgy ww ilyen cuccokkal nagyon durva:D Malady eléggé fura számomra Kog'mawon. -
B52Yami #2476 Jó, de rankedről beszélünk... lvl 30ig cumók nélkül? :O -
Hurkans #2475 Ezreal nem vett itemet se?
WTF ilyet még egy újonnan kezdő se csinál -
B52Yami #2474 Hát nem tudom... ilyen paper dogok ellen lehet. -
#2473 kar, hogy egy ilyen builddel meg a tegnap kezdett jatekos is pofanrohog, de legalabb azt elerted, hogy nem Fpocok meg a kanciganyfrodo a legnagyobb balfasz jatekos a forumon -
B52Yami #2472 Biztos erős enemy lehetett, ha a ww azokkal a cuccokal ilyen statot tudott produkálni. -
#2471 A Guideok között is van legalább 1 fizikai sebző Janna build. Jó ez (főleg solo meccsre), mert az ellenfél nem várja, hogy fizikai sebzéssel harassolod. Mondjuk tankok ellen semmit nem érek vele, de ritkán van 2 tank egy lanen. -
#2470 Az itembuilded érdekes, de a stathoz grat.
Janna item buildeket meg találsz itt, a Guides fül alatt. Remélem segítettem. -
#2469 DPS JANNA aki ezt kitalálta -
#2468 Szerintetek Solo-ban mennyire számít a tudás és mennyire, hogy milyen csapattársakat kapsz? A bukott meccsek 90%-ban volt legalább 1 leaver fagy 2 idióta a csapatban. Úgy meg elég nehéz nyerni (bár eddigi játékaim során volt 2-3 meccs, amit 4vs5-ben is hoztunk).
Itembuild meg erősen ellenfélfüggő, ráadásul találkoztam nemrég egy elég jó dps Janna-val, azt próbálom most utánozni -
Fletley9 #2467 Köszönöm a választ