53877
-
#3026 Nem. Az azt jelenti, amit toll piros medic jel bomba v3 ír. Amikor lanezés helyett az erdőben ölöd mobokat.
De... ha már felhoztad... "hogy elbujok egy bozotba és ha mellémér egy ellenhős akkor kiugrok és megijesztem?:D"
-
#3025 Mikor az erdobe olod a minionokat. -
#3024 Dzsunglizás alatt azt érti hogy az ott lévő szörnyeket ölöd, és így farmolsz. Warwicknek armort kell az elején meg hp potit, mivel van alap lifestealje. -
RABBY7 #3023 Dzsungelezés alatt mit értesz?hogy elbujok egy bozotba és ha mellémér egy ellenhős akkor kiugrok és megijesztem?:D
Még nem nyomtam warwickal,csak a lifesteal tetszik..hogy folyamtosan gyógyul és max vásárolni jár vissza a HQra...nem azért mert megölték vagy ilyesmi... -
RABBY7 #3022 Ahhoz én noob vagyok...:( -
#3021 Dzsungelezésre gondolsz? -
#3020 ap sionnal is lehet 1v2zni -
RABBY7 #3019 Lehet hogy félreértettél...tudok csapatba játszani,és még senkit se hagytam cserben...csak ha mások boldogulnak,akkor járnám a magam Lane-ját...:) (csak valahogy ez sionnal nem jött eddig össze,lehet én nem vagyok még rutinos...:( -
#3018 Mondjuk ha úgy rakja be a képet, ohgy nézzétek mennyi lámával játszottam együtt, akkor ok lenne -
#3017 Hát akkor hadd legyek az első aki gratulál. Remélem nem sodor minket össze a sors. -
#3016 Morgana meg Morde viszonylag jól bírja a 2vs1-et, meg Soraka és Garen is, de 3vs1-ben már senkinek nincs esélye.
Warwick-kal az a baj, hogy ha nem tusz eleget ölni, akkor megszívtad midgame, mert ha már lowhp hősöket se tudsz egy beugrással leölni, akkor meghalsz, mielőtt tudtál volna valamit tenni. -
#3015 Lehet én képzelem oda de mintha odaírta volna hogy "ne dicsekvés".nek szánja. -
#3014 morgana, morde -
RABBY7 #3013 Ki jó szólónak?
Nem szeretek függeni másoktól,még akkor se ha ez csapatjáték... -
RABBY7 #3012 Jól gondolom hogy mészárosnak,főként a lifesteal miatt, Warvick az igazi?
Megy és darál...nemmi bonyulultság :D
Bár multkor egy Blitzkrank szivatta szét a csapatot... -
#3011 Hát én még nem tudok mindenre egyszerre figyelni. Igazából amint meglett az ultim, mind 3 lane-t figyeltem hogy kinek kell heal és egyszer be is jött mert topon lezuzták az ellent, ugy hogy visszahealeltem őket :).
Arra jöttem rá hogy szeretek Sorakaval játszani. Mondjuk kicsit néha szemét voltam amikor a manatöltéssel akartam stealelni, de nembaj :P -
Rosewilldecay #3010 Master Yi mitakarhatott a második tear of the godess-ből? Mondjuk Manamune-t neki amúgyse szoktak rakni. -
#3009 Én nem szoktam dicsekedni olyan meccsel, ahol az ellenfélnél csak 1 értékelhető játékos van :)
Ráadásul Soraka-val csak 41 creepkill :) -
#3008 micsoda szerény név :) -
RABBY7 #3007 Köszönöm!
Imigyen vagyon az igazság :
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sion-the-last-man-standing-16650
Megcsináltam,és az eddigi 1-2/10-12-t (kill/dead) átjavitottam a legutobbi meccsemben 9/3ra!!!:)))) -
#3006 Ja azt még hozzátenném hogy mikor nyertünk 3700-am volt. Nem nagyon jártam vissza shoppingolni :P
Meg hát olyan poén Soraka-zni :D -
#3005 Nem dicsekvés, de szerintem elég szép :P ("v3ktor tha pro" vagyok én :) )
-
#3004 Lol, micsoda pro ellenfeleim voltak most. Pantheon Manamune-val (bár így is volt 11 killje), Sona meg full AP-val (jó, volt egy Tear of Godess-e, de elfelejtette folytatni :D ) -
Roy4l #3003 Rylait hp miatt szoktam főképp megvenni de lehet majd holnap kiprobálom RoA-t Rylais helyett:D,ha 1olyan hős mellet vagy akinek pont 1jó stunner kell akkor halálos páros lehettek én 1x egy nagyon jó akalival voltam és 10perc alatt 12killnél tartottunk bár ez lehet ez ellenség gyengesége miatt de akkor is jól együttműködtünk és a végén megis köszönte hogy eleinte minden killet megkapta:D -
#3002 melee: közelhacos
tank: szerintem egyértelmű, sok hp, magas fizikai és mágiavédelem, cserébe alacsonyabb sebzés (egyébként Sion csak AP buildként megy el tanknak)
dps: damage per second, tehát magas sebzésű hős
DPS Sion szerintem csak akkor jó, ha az ellenfélnél főleg közelharcosok vannak, vagy van a csapatban egy Janna meg esetleg még egy ranged stunner.
Én Sionnal inkább AP-ra megyek. Az előttem szólval ellentétben viszont én inkább tankosabb felállással, tehát inkább Rod of Ages a Mejai meg Rylai helyett (Rylait minek is?). Sheen alap persze, cipőből meg attól függ mik az ellenfelek. Ha sok a stunner, akkor a Rod mellé még egy Banshee-t szoktam. Utána meg a Sheenből Lich Bane. -
Roy4l #3001 háát én siont ugyszoktam használni hogy AP és kicsi hpval vagyis dorans ringel kezdek azután sheen-3as speedü boots ha jó a team akkor 1mejei azután 1rylai és ha még nincs vége a játéknak akkor lich bane -
RABBY7 #3000 Sziasztok!
Tudnátok segiteni?Megvettem Siont,de sajnos nagyon noob vagyok még 12 levelen is..:(
Na meg kicsit láma is...
Mondták hogy Sion meele,meg tank meg dps is...de melyik mit is jelent meg melyikkel mire kell "gyúrni"(értsd:tárgyak meg runák),és melyik milyen taktikát igényel?
Ha valakinek van kedve/ötletei/tanácsai,akkor próbálja meg részletesen leirni ezeket...megköszönném...:)
Thx előre is!
Rabby -
#2999 Na most kikapták előlem Miss-t megint Twitch-el voltam 8/6/8-at csináltam vele, de blitz oracle-el kihúzott a tömegből és annyi :D olyan idegesítő... :D -
#2998 Nem szar,csak nehéz vele jól játszani, egy oracle és annyi is volt kicsi twich -
#2997 Csáó :D Azt szeretném kérdezni tőletek. Hogy Én nekem első dolgom volt az első 6300 pontomból megvettem Twitch-t... Na most kb 3 game alatt megtanultam vele játszani és utánna sorra ilyen 13/0/10, 26/3/11 stb ilyeneket csináltam (bátyám segítségével aki Rammus) és elértem a LvL 20-at megvettem a tier 3-as runákat és azóta nem megy a game legjobb esetbe 11/11/11-et csináltam azóta. Na most nem tudom hogy azért van-e ez mert nagyobb leveleken jobban fókuszolnak twitch-re (mert ha ráfókuszolnak 1 hitelik) vagy én lettem kretén 1-ik napról a másikra. Mondjuk most Miss Fortune free és kurvára megtetszett tehát szerintem Miss-el fogok játszani. Csak ennyi lenne a kérdésem hogy Tiwtch tényleg szar nagyobbik szinteken? -
bugike #2996 http://grid.alienwarearena.com/giveaway/lol-boost/
Volt valami 9000key, csak regelned kellett egy alienware accot, es ranyomni a gombra, majd ip valtas, reg, es gomb ismet.
KB 1.5-2 percet vett igenybe egy key szerzese, ami 4wines boostot eredmenyezett :) -
B52Yami #2995 Nem az az idegesítő amikor kettő van egy line-on. Az amikor egy line-on vagy egy taric és egy sona ellen. Nem könnyű úgy pusholni, max valami jó silence és stunerrel. -
ronesz #2994 Elementz Tier 2-be rakta, ilyenkor muszáj mindenkinek megvennie és tolnia, mint a faszt :/ -
#2993 Legjobb, amikor olyan lane re mész ahol KETTŐ is van... és ott zenélnek. Nagyon idegesítő :D -
#2992 Behalt a store vagy mi? :) -
Hurkans #2991 Mikor shennel vagyok meg olyan teamet kapok ahol nem tudják ha ultizok valakire támadni kéne... -
Jowanson #2990 Mindenki ezt a fostaliga Sona-t nyomatja és nincs 1 normális tank 1 csapatban sem -
bugike #2989 http://bugi.ph33r.hu/boostftw.jpg
Nevetseges, ha akartam volna, egesz ejjel nyomogatom, es +4-eket adogatott volna, de nem vagyok telhetetlen, csak 7x vettem igenybe az ingyenes boostot ^^.
RIOT = joke -
Hurkans #2988 Amúgy ja :D néztem amikor AS-t vett a kassadin de mondom ő tudja + akkor már nem érdekelt vezettünk , kétszer annyi teamkillünk volt onnan elég nehéz visszafordítani mondjuk volt már rá példa...
Amúgy ww AP-s bookal kezdett...(aztán javított a helyzeten :D) -
#2987 az szép, azért a te csapatotban is egyedül neked, meg ww-nek volt értelmes buildje :D