53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    Kis off: Valve holnap jelenti be a Dota szerü játékát :)
    Kiváncsian várom.
  • Unknow
    Ugyan már...mint írtam Poppy ellen még mindig megéri kiszedni, hogy átüsd a passzívját a kis dögnek. Persze ezt is csak akkor érdemes ha tudod ,hogy lefogod gankelni early gameban.
  • Zomil
    pontosan egynek se...valóban az elég kevés :D
  • Cobra.
    Nem rossz a mostani Malady, csak kevés hősnek jó :)
  • Unknow
    A noob is kezdőt jelent :) Végtére is a newbieből jön. :) Egyébként valóban, lehet erős kifejezés volt. Az új malady amúgy kicsit olyan mint egy mini rageblade.
  • Zomil
    Azért noob helyett inkább kezdöt irjunk már, mégiscsak enyhébb kifejezés :)

Malady-val az a baj, ha picit rádobsz egy kis pénzt egyböl kapsz egy starks fevor-t ami 100szor hasznosabb, neked is és a csapatnak is :)
    A Remake malady meg Jax-nek, Teemo-nak meg 1-2 másik hybridnek tökéletes lesz és valóban megéri majd megvenni.
  • Unknow
    Loál..a malady jelenleg a LEGHASZNÁLHATATLANABB itemek egyike. Sőt..lehet, hogy a leghasználhatatlanabb XD Aki maladyt vesz 90%, hogy noob. A maradék 10% akkor veszi TALÁN ha van egy Poppy az ellenségben.
  • Anthrax
    kezdőknek való item a malady, nektek pont jó lesz, új malady meg hibrid castoknak jó lesz, a magic rez csökkentése miatt
  • Fpocok
    Szerintem az, hogy nagyon OP, olcsó és jó. És ezért fikázzák azt, aki vesz.
  • Gubberx
    Én kicseréltem a fájlt ahogy a leírásban szerepel, de minden hang maradt a régi :S
  • Fletley9
    Mi baja van mindenkinek a Maladyval ? (oké remake után tényleg használhatatlana lesz 25 ap írtó kevés) De a mostani formájában szvsz nem olyan rossz item az...persze vannak nála jobbak is ,de olcsó és pl TF-nek igen kedvező dolgokat ad early game..
  • zsakosfrodo2
    Week 14:

Anivia, Mage
    Corki, Ranged DPS
    Katarina, Melee DPS
    Kayle, Support
    Nunu, Tank
    Singed, Tank
    Tristana, Ranged DPS
    Veigar, Mage
    Zilean, Support
    Pantheon, Melee DPS

És Sneak peak, bár már mindenki látta, aki meg akarta nézni az új hőst. :D
  • Fpocok
    Vajon mit patcheltek ma?
  • Cobra.
    Ellenfélfüggő, bár Maladyt azért ne vegyél :)
    Én AP-re szoktam inkább rakni, mert úgy lehet vele tankolni is.
    AD-re Trinity Force kötelező, meg ha sok a stunner, akkor Banshee is.
  • Hurkans
    Több hőssel sikerült ezt :D
    Eve,Mf,Galio,Garen na most ebből a következő patchbe kb mindenkit nerfelnek így a megvételnek sincs értelme....
  • polarka
    Én ekkor szoktam más hőst kipróbálni:)
  • Hurkans
    Sorozatban most volt a 6. winem normal gamebe az elmúlt 2 napba, kezdek félni....
    Ilyenkor szokott az jönni hogy két hétig csak vesztek
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!

Szerintetek Sion-t mire érdemesebb build-elni ? AP-sra: magic pen, zhonya's ring, Mejai's Soulstealer, Lich Bane vagy AD-ra: armor pen, Bloodthirster/Malady, Inf. edge, Trinity Force ?
  • Gubberx
    25 és fél :)
  • avengir
    hanyas a summoner szinted?
  • Cobra.
    Már egy ideje egyszerre csak 1 gomba hat egy emberre. Tehát hiába gyalogolsz bele 4-be, csak egyszer kapod meg a sebzést (persze az más, ha lejárt a dot és utána megint belelépsz egybe).
  • Gubberx
    pedig ez benne a legjobb :D leteszek egy helyre 5-6 gombát, kimegyek, hagyom hogy elbízza magát és rácsalom a gombaföldemre :D instant halál :D
  • Zomil
    Katarina a jelenlegi metagame-ben kb. használhatatlan, rengeteg stunner van a játékba, és ez a minimális buff se sokat fog változtatni rajta, karthust se érzem tulzottam erös hösnek.
    Teemo meg jelenleg nem sokat ér, early game-ben elég jol tud harasszolgatni, de mid-late game-ben nem sokat tud hozzátenni a teamfight-hoz, a gomba is kb. csak egy ward-al ér fel, ha nem ap-ra megy rá, de egy oracle-el le lehet szedegetni simán öket.
  • Viktor99
    Egy kis op szar! Őt utálom a legjobban. Ne tudjátok meg milyen sikítós üvöltős idegbeteg üvöltést toltam le miután 3 gombába belementem és utána még low hp-val melecammogtam egy gombába és ezért haltam meg. Én rohadt ideges voltam, haverjaim meg röhögtek mumble-n -_-
  • Viktor99
    Na ne! Buffolják Karthust és Katarinát? Kérdem én, van ennél a csapatnál olyan aki kipróbálja a játékot vagy csak teszt nélkül beleobálnak mindent a játékba?
  • Gubberx
    rájöttem TeEmo egy nagyon op kari :D
  • Zomil
    jah, átmásoltam és átneveztem az eredeti fájl nevére, mondjuk én US-es vagyok, ezért US kliend-re raktam fel, gondolom te EU-ra probálod, nemtudom van-e különbség a kettö között
  • JSbyMSI8800
    neked működik ? mert nekem nem akar hogy csináltad csak bemásoltad meg átneveztem az eredeti fájl nevére ?
  • Zomil
    ez nagyon jó :DD
    van hon-os verzio is egy másik topicban amit linkeltem, de valahogy a klasszikus dota jobban tetszik :D
  • B52Yami
    Nekem a kedvencem a phantom dancert stackelő anivia volt, aki 2 másodperc alatt végigsuhant a pályán és a társai elé nyomogatta a falát, hogy ne tudjanak mozogni. :) Szerencsére ellenem volt.
  • Zomil
    Nem hiszem el, h minden játékban kell lennie 1kis pöcsnek akit az elégit ki, ha elbaszhatja mások játékát...
    Most is volt egy kis nyomi Ez, aki mindenkinek megmondta a frankot, h szar buildet használ, mikor meg ment az ellenfél baronozni, és már csak 3-an éltek tölük, és iszonyat lassan ölték baron, 2-nek volt kb. negyed hp-ja, én meg egyedül probáltam megakadájozni, h megszerezzék, de nem mert Ez-nek most épp jungle-zös kedve volt és ezért szart az egészre, utána meg minket fikázott, h mekkora szarok vagyunk...az ilyen ugy fel tud baszni....
  • B52Yami
    Csak azt nem értem, hogy taric-ot miért nerfelik még mindig?! Lassan már semmit nem healel.
  • B52Yami
    Már megvan. Örülök swain buffnak, így sem szoktam meghalni vele, de mostantól sokkal jobb lesz :)
  • Zomil
    ha a test realm-esre gondolsz azt lentebb már belinkeltem egyszer...
  • B52Yami
    Hali. Tudna vki linket dobni az új patchről?
  • Fpocok
    Valamiért elcsúszott az utolsó két név. Ők is a nerf kategóriába tartoznak.
  • Fpocok
    PTR Patch note v1.0.0.103

BUFF:
    -Anivia
    -Blitz
    -Cho
    -Corki
    -Fiddle
    -Karthus
    -Kasadin
    -Katarina
    -Malphite
    -Nasus
    -Poppy
    -Rammus
    -Sivir
    -Swain
    -Tryndamere
    -Twisted Fate

NERF:
    -Galio
    -Miss F.

Ők azok akik csak buffot vagy csak nerfet kaptak/kapnak.
    -Morgana
    -Taric
  • RaSzTaH
    l2p issue.
  • haxorz
    Sziasztok!
    Eu szerveren keresnék egy normális csapatot, nemrég jöttem át eu-ra usáról, mert a haverok is jöttek. Jelenleg summoner lvl 7 vagyok, főleg ap-s karikkal tolom. Ha valakinek van egy norma csapata légyszi szóljon, mert már elegem van h minden meccsen feedelik az ellent utána meg leavelnek.
    Xfire: palinkahun
    LoL: Teh Palinka
  • Fpocok
    Érdekes.
    Tehát ment már, aztán meg nem? Esetleg írj az eu fórum help részlegébe, tényleg nincs ötletem :S