53877
0MWkPbn.jpg
  • Dobronski
    Hi!

Shen-t most vettem meg, tudnátok adni 1-2 tipet, buildet? Eddig próbáltam tankot az nem jött be, de az AP-és nagyon jó.
  • watto
    FAIL!

Na látod ez nem jutott eszembe...
  • Viktor99
    Nem akarok ünneprontó lenni de sztem elég lett volna az oldalt lévő képecskére kattintani amikor közeledik :P
  • watto
    Ezt mi is megcsináltuk haverokkal, én voltam Zilean, de tudd emg hányadik próbálkozásra sikerült ráraknom a speedet, olyan gyors volt alig lehetett eltalálni :D
  • Viktor99
    Érdemes meglesni a többi videóját is :D

• B52Yami
    Minion controll, lot of early kill. Más magyarázat nem hiszem, hogy van. :)
  • Pantal
    Megtudjátok mondani niért van az hogy a játékban vannak olyanok akik lvl 5 már több ezer goldot érö tárgyaik vannak?
  • Fpocok
    Új map + Grafikai tuning + Egyéb !!!
  • Fpocok
    Real life Garen. ROFL :D
  • Fpocok
    Faszom, hogy már megint unavailable.
  • Unknow
    A win-lose arány nem sokat számít mivel minden winért-losért más ELO-t kapsz. Én most 94× winnel vagyok és 89× lostal vagyok ugyan annyin szinte (azt hiszem 100 pont volt a különbség köztünk a javára mikor lehetett ezt nézni) mint az akinek 110 winnel van több winje mint lostja. Nincs mit vitatkoznom. Shotot is csinálhatok end gameről ha kell, de mikor ezt legutóbb megtettem, akkor meg az volt a probléma ,hogy miért itt verem a nyálam a statjaimra :P

Solo Rankedbe mi 1500-ról vertük magunkat vissza 1350-re, premadeba meg szerintem látszik ,hogy egész jól megy a dolog, a probléma az ,hogy csak 3an vagyunk rá, ezért még a 10 meccset se bírtuk lemenni.
  • Zomil
    Valóban megvédted, de egy ilyenen ne dühödj fel...felesleges...ha nem tudsz egy hsz-re kulturáltan irni akkor ne tedd, látok itt néha én is olyan dolgokat amikre nehezen állom meg, h ne szoljak be, de fölösleges csak magadat járatod le...persze az más kérdés, h miután probálsz segiteni még mindig nem fogadja el amit te mondasz :D

Nah mind1, a lényeg, h sztem ezt a flame-et zárjuk le, felesleges...Én elhiszem, h jól játszol, eddig nem volt problémám veled. US-es vagyok, tényleg nem izélgetésböl, de egy win-loose arányra kiváncsi lennék(rankedet megnéztem solo 70-70, premade 6-1, Athem néven ezt találta), nem kell screenshot, csak ird be :)
    Én magamat olyan erös mid elo-snak érzem a magam 800+ játékával. 30win fölé nem nagyon tudok menni sajnos. Rankedet meg hanyagoltam 22-18 után mert 1300-1400 fölé solo-ba nem birtam sehogyse menni, olyan 1350ig felküzdöm magam majd utána mélyzuhanás és 1250-töl kezdhetem elölröl :(
  • zsakosfrodo2
    Igazad volt, tényleg linkeltem egy képet ... májusban, jó friss, biztos tükrözi a mostani statomat is. Ha nem szeretsz idejárni, nem kell, ha nem tetszik valakinek a hozzászólása nem muszáj rá reagálni. Részemről ez volt az utolsó hozzászólás a flameben.
  • Unknow
    Ez csupán annak köszönhető, hogy nincs kedvem ennek a 3 figurának a hülyeségét hallgatni. Pl Zsakosfrodo screenjeiért csupán egy lapot kell előre-vissza menni a linkeknél. Azt hiszem ott van egy Ryze-os meccse. Egyébként ilyen arcokkal nem hiszem ,hogy kultúráltan kéne viselkedni, lévén ontják a hülyeséget és még büszkék is rá. Azt hiszem azért nagy általánosságban azoknak (akik nem ők :) ) normálisan szoktam válaszolni.

Meg ha visszanézed, amikor Fpocokot itt cseszegették akkor is mellé álltam, de a hülyeségnek van egy bizonyos határa.
  • Zomil
    kapcsolatban*....
  • Zomil
    "Amugy meg igazat adok neked" mármint az avengir dologgal kacspolatban
  • Zomil
    "nem játszik innen senki US-en", ez nem igaz, ugy tudom, h 3-4 ember(köztük én is) US-en játszik, többek között azért, mert bétát ott toltuk és nem volt kedvünk eu-n ujrakezdeni :)
    Mondjuk amint lesz lehetöség, h eu-ra át lehessen rakatni az acc-ot én átfogom, de sajnos ez elég sokára lesz vagy egyáltalán nem lesz, pedig most hogy eu-t is riot kezeli, sztem nem okozna nagy fejfájást nekik, söt még hasznos is hozhatna, ha pénzért lehetne acc-ot költöztetni...

Amugy meg igazat adok neked...viszont lesüllyedni troll szintre szintén nem szép dolog töled, pedig eddig ugy láttam sikerült kulturáltan/segitökészen megoldani a dolgokat, viszont az utobbi pár hsz-ben erösen az ellenkezöjét bizonyitod...
  • zsakosfrodo2
    ha találsz screenshotot rólam, amin a statjaim vannak, akkor gj...
  • Unknow
    Már egy ideje...úgy 3 éve :P Mi van? Talán sértőnek találtad, hogy belinkeltem a régi beszélgetéseinket? Vagy esetleg az a probléma, hogy te fantasztikus statjaidat mutató screenshotjaidat nem csaptam közéjük mert akkor rólad is meg lenne a vélemény?
  • zsakosfrodo2
    mivan vége a sulinak?
  • Anthrax
    lol-hungary.hu kupa akit érdekel, nem én szervezem ,csak jelentkeztünk mi is
  • Unknow
    Persze, mert ő közölte, hogy ilyeneket nem írt :P Nehogy már ne keressem elő az aranyköpéseit :D
  • Fpocok
  • watto
    Ilyenkor miylen előszeretettel keresgetsz a hozzászólások közül, mikor én írom hogy nézd meg, akkor már lusti vagy :)
  • Unknow
    Ezt mintha már egyszer letárgyaltuk volna, hogy nem játszik innen senki US-en, erről még vitatkoztál is egy sort a barátoddal. Aki aztán belinkelte, hogy az EU-n azért játszanak idióták, mert a Riot most átveszi a GOA-tól. Azt senki nem tudja azóta se, hogy ez nálatok, hogy függött össze. Ezeket is linkelgessem? Meg azt mondtad itt nem régiben, hogy szívesen feljössz EU-ra, megmutatod ,hogy kell ezt csinálni. Én ezt régen is kértem tőletek, (erre se emlékszel szerintem) hogy gyertek és játszatok egy meccset ellenünk.
  • avengir
    Nyílván nem :D Szerintem nem adtál NA accot, felvettelek volna ;)
  • Unknow
    Btw, ti továbbra is zhonyát stackeltetek, én sehol nem írtam az archangel staffot...azt is baromság stackelni, mert csak AP-val semmire nem lehet menni ha nincs semmi survivabilityd, de a zhonyaban aztán abszolút nem stackel össze semmi. Már pedig bizony arról volt szó XD Komolyan azt hiszed ,hogy ha nem jársz ide 1-2 hónapot akkor eltűnnek a hozzászólásaid és mostmár kevésbé leszel hülye? :D
  • Unknow
    Senkivel nem kevertelek össze, ez az avengir név és a 15 perces surrender egybefort. A creepek hiánya a US-en szintén. Olvass vissza ha nem hiszed el, hogy ezeket a hülyeségeket te mondtad. Már akkor is mondtam ,hogy nyugodtan meg lehet keresni, gyere fel: Athem néven megtalálsz. :P Úgy látszik rossz a memóriád, persze arra én se szívesen emlékeznék amit levágtál XD

Hamár ennyire rossz a memóriád:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=29 -> Zhonya stackes vitád.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=28 ->
    Itt bizonygatod , hogy nincsenek creepek! (Ez csúcs!)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=24 -> Itt is nyomod a hülyeséget.

Szóval kivel keverlek össze? Egy játékost senki nem felejt el. Keressem ki a 15 perces surrender vitádat is? Vagy elég ennyi hülyeség tőled? Also, már anno is megadtam a summoner nevemet is, akkor is megnézted, akkor se jöttetek játszani.
  • zsakosfrodo2
    Van egy Unique Passive-ja, de te gondolom a sima Passive-ra gondolsz.
  • avengir
    Te összekeversz valakivel kicsi rigó Továbbra is várok egy publikus accot, statot, hogy te milyen pró vagy, mert eddig még nem láttunk tőled semmit se.

Az aura tárgyak stackelnek, ne akard már megmagyarázni, hogy de nem és igen, simán lehet 6 archangel staffat pakolni, mert a passzívja továbbra se egyedi képesség, de nyilván én néztem el valamit.

Továbbra is várok egy summonert nevet tőled ;)

• zsakosfrodo2
    Sivir, MissFortune, Janna, Sona (új hős), Rammus/Amumu --> Instant Win.
  • B52Yami
    Ezzel a movement auraval össze lehetne rakni egy jó kis hit and run csapatot, sivir ultival kombinálva :)
  • Zomil
    Amugy igy ránézésre, egy janna-val együtt, kb. legyözhetetlen csapatot tudnak létrehozni... :)
    Mindenesetre mivel nagyon szeretem a support hösöket, igy tuti az egyik main-em lesz :)
    Bár rankedben biztos nem, mert ott instant ban-t fog kapni :D
  • Zomil
    Akkor inkább ezt linkeld be :)
  • Kry
    Nah sztem pár ember imája meghallgatásra került, mert a kövi hero eléggé support heronak tünik igy első ránézésre: LINK
  • Zomil
    "Az oroszok úgyis előbb teszik fel a test realm contentet mint ahogy azt a riot kitalálja."

milyen igaz :DDDD
  • Unknow
    Az oroszok úgyis előbb teszik fel a test realm contentet mint ahogy azt a riot kitalálja. Egyébként se értem miért gáz ha kikerül a test realm info, a legtöbb helyen ez tök publikus.
  • Zomil
    "Anyways, Pendragon announced that once they get the new test realm forum setup, that all current testers will be cleared, and that they will begin a much stricter application process for future testers. All new testers will be required to sign a paper copy of the NDA, and fax that along with identification back to Riot. Pendragon stated that the purpose of these extreme measures is to prevent leaks."

Azért sztem a Riot kicsit kezd tulzásba esni a leak megakadályozásával kapcsolatban...Mondjuk eleve nem értem, h a test reaml-es informáciokat miért kell ennyire titokban tartani. Azért test realm, h az emberek testeljenek és minél többen testelhetnek annál kissebb az esély, h vmi bug kireül live-ra...de nem, ehelyett még jobban lecsökkentik a test realm-esek számát...
    Ilyet amugy még sosem láttam, h egy cég ennyire fél volna a leak-töl, a legtöbb online játékban publikus tesztelés van, amin bárki aki játszik a játékkal részt vehet benne...érdekes modon a hon-ban nincs ezzel probléma :S
    Persze értem én, h azért nincs nyitott tesztszerver, mert nincs hozzá elég erös gépük, de akkor sem értem miért kell ennyire védeni, h nehogy valami kiszivárogjon...
    Ráadásul még igy is kicsi az esélye,h sikerüljön, mindig lesz valaki aki elmondja a haverjának aki elmondja az ö haverjának aki kirakja egy orosz forumra :)
  • Fpocok
    Ez.
  • Fpocok
    Ez meg volt? :D
    Az igazi ok, amiért nem jók a szerverek: