53877
-
Dns5000 #2866 Az van hogy 1 hete nem lehet jatszani esténként :S
Tul sokan vannak, legalabb csinalhatnanak egy queue-t és lehetne látni, hogy 3óra mulva juthatok be,mint régen a wowba :P -
#2865 Van még valaki egyébként, aki még most is szídja a GOA-t? :)
A lolclient (Adobe Air) lelövése semmti nem ér, mert egyik játéknál lefagyott magától és ugyanúgy játszhatatlanul szaggatott a játék. Volt, hogy 1-2 másodpercig nem tudtam mit csinálni, mint amikor elmegy a kapcsolat, csak itt nem ugráltak a creepek meg az ellen simán ledarált és közben láttam is mi történik. -
#2864 Streamelik Pocok meccset, amit több ezren néznek, hogy tanuljanak belőle. Mivel rengetegen nézik, és rengeteg reklám van közben, így simán visszajön a Riotnak a pénz, és igazából nem is kell nekik más játékos. Ezért lőtték le az EU szervereket, Pocok játszik önmaga ellen, ez bőven elég.
Na látod Pocok, most tényleg baromarcú voltam és trollkodtam, de úgy érzem belefér :P -
#2863 fórumon nyitottam egy témát,hogy riot csak a hős és a skin gyártás a fontos mert abból van pénz és a szervert meg telibe szarják. Na ki lettem okítva,hogy a hősöket más csapat csinálja és más a szervert, akkor kérdem én, hogy 1 hónap alatt kijött 3 hős, szerver azóta is játszhatatlan, akkor nem érné meg nekik valahogy az erőforrásokat átcsoportosítani a szerver karbantartásra ? Tudom naiv kérdés, mert abba nincs pénz... -
#2862 Miért szerinted miböl tartja fennt a riot a szervereket? -
#2861 Azt írják fórumon, hogy 1 óra. Egyébként már pár órája halott :) -
#2860 Eu szeró meghalt megint, nem hiszem ezt már el... -
Hurkans #2859 Kösz
Másrészt csak hogy tud aki ilyen sose fogja fel, tapasztalatból mondom :D nem egy ilyennel találkoztam már...
Amúgy személy szerint utálom a hülyéket(nem a kezdőket mert én is voltam és mindig vagyok ha újat próbálok ki) és sajnos a világon egyre több a hülye, régi mondás okos enged ezért vannak már jó ideje a hülyék "hatalmon" és lesznek is -
#2858 Dehogy, csak valszeg rájött ,hogy ha már kiosztották őt ennyien a fórumon, és most már az is osztja aki védte, valszeg lehet benne valami. :P A szerverre én azt mondanám, hogy majd késő este fellövik mikor már nincs annyi player. -
Hurkans #2857 Működik a szerver hogy csönd lett? -
#2856 Komolyan is írom, furcsa mód eddig is trollkodhattam volna ,hogy ha akartam volna. Eddig azért védtelek mert egyszerűen utálom ha valaki a kezdőket cseszegetni, de te tényleg idióta vagy. Szerinted miért írtam le neked logikusan a dolgokat? Olvasd vissza, értelmezd, fogd fel, ha nem megy, akkor meg ásd el jó mélyre magad, hogy ennyi idő után se sikerült értelmezni a dolgokat. Meg aztán szerintem ez nem trollkodás, viszonyítsd össze a profilodat az enyémmel, aztán mondhatod, hogy nem vagy szar... -
#2855 Ja jóvan. Rájöttem, hogy troll vagy. Először azt hittem, hogy komolyan irod... -
#2854 Furcsa módon itt rajtad kívül mindenki nagyképű, meg amikor megvédünk azért mert "jaj ne szóljatok be szegénynek még kezdő", akkor mekkora jó arcok vagyunk. Egyébként szívesen, hogy fizetjük helyetted. Ez pedig tény, és nem állítás. Az meg ,hogy noob vagy tény. Szarok a statjaid, szarul játszol, mutatja ezt a profilod is. Vagy ha ezt valaki megemlíti már nagyképű? Mert téged senki ne bántson, elég nagy bántás az, hogy f*szláma vagy :P -
#2853 Hmm. Elfelejtettem bezárni, sry :D -
#2852 Nem hittem, hogy megint a [b]nagyképűsködéshez[b] jutunk ilyen hamar... köszönöm, hogy fizeted HELYETTEM és életben tartod HELYETTEM... baromarcú.
Bírom, hogy akik vettek valamit, azt hiszik, hogy ők itt a Janik. Na mindegy. -
#2851 Erre van egy ideiglenes megoldás, a prioritásokkal kell tökölni. Azt hiszem valami olyasmi, hogy mikor elindul a játék, alacsonyra rakod a kliens prioritást, magasra a játékét. Aztán amikor ténylegesen betesz a játékba, ki kell lőni a folyamatokból a lolclientet, és ez helyreteszi az FPS-t, de ofc nincsenek statok így a végén. -
#2850 Szerintem te nem fogod fel a problémát. Azok miatt az emberek miatt játszhatsz ezen a szerveren akik fizetik HELYETTED ezt a játékot, szóval feedelhetsz, csinálhatod a noob statok, és közben még fizetned se kell, mert mások életben tartják ezt a játékot. Így a hozzád hasonlók tudnak játszani.
Szerinted itt van még aki a boostokért fizet? A legtöbbünk már nem tudja mire költeni az IP-t, XP-t már nem láttunk a béta óta, a skineket pedig tudod használni úgyis ha nem vetted meg őket. Azért néha megértem, hogy kiakadnak a hülyeségeidre. Tényleg nem gondolkozol... -
#2849 Nekem már mindegy hogy megy vagy nem, a legutóbbi patch óta teljesen játszhatatlan a játék. Előtte 85-90%-on ment mindkét mag, patch óta 100% és akadozik a játék. -
#2848 Nekem már mind1 lenne csak működne jól...:D -
#2847 Ha havidíjas lenne annak lenne értelme. Ha skineket vettél, akkor azokat meg is kaptad, nincs mire panaszkodnod. Ha boostot, akkor az időt szerintem megkapod.
Amúgy nem rég volt ingyen IP boost, lehet megint lesz emiatt. -
#2846 EU teljesen meghalt. Már hetek óta haldoklik. Most pl a fórum sem jön be. -
#2845 Hát, senkinek nem megy. A szerver többet áll mint megy. Azt hiszem a Riot tehetne egy szívességet és most "fizethetne" nekem. Visszaadhatná az eddigi elköltött RP-met , és meghagyhatná azokat a cuccokat amiket vettem rajtuk. Ez talán fair lenne... -
#2844 Srácok senkinek nem megy most a szerver vagy csak nekem??? Köszi sziasztok. -
#2843 Season one cinematic trailer WITH CHAT! :D
-
#2842 Közelről sem vagyok pro, de néha előfordul egy ilyen.
Amumuval ma reggel egy kis "ölelésre" vágytam :D -
#2841 Ja de elég fapados ,de legalább van :D -
#2840 Az hagyján, de van végre observer mode :P -
#2839 Háhh még megy valami :) -
#2838 WCG USA DÖNTŐ STREAM Most kezdődik második meccs... de gondolom mindenki alszik már :D -
polarka #2837 asszem jó ideig nem fogok többet jáccani:\ -
polarka #2836 Nemtom mit pöcsöltek el, de azóta állandóan buzi a server, ha meg felmegyek, h jáccak, akkor 0-15fps között van a játék. Korábban pedig simán ment warpolások nélkül. -
#2835 Ja, mindenképpen elgondolkodtat, pedig még nem játszottam mundo-val. :D -
#2834 BASSZUS! EZ ODABASZ!
-
Jowanson #2833 Azzal játszom akivel épp kedvem szottyan. Tény hogy sivir jelenleg annyira nem illik bele a metagame-be de ez van. -
#2832 jah, 30alatt jó kezdöknek...azon kivül nagyon másra nem.... -
#2831 Szerintem meg hülyének kell lenni, aki ilyet ír, mint te. Sivir remek support karakter.
Amíg nincs havidíj, addig senki ne panaszkodjon, hogy néha le van hallva a szerver. Most kivételesen tovább. -
#2830 Nem szoktam őket megvédeni, mert nem kedvelem őket, és mindannyian tudjuk mióta belinkelték az ELOjukat meg ilyeneket ,hogy csak trollkodnak de... Azért az az ő dolga ,hogy mire költi a pénzét, és ha ő erre szeretné, akkor erre fogja, és nem hiszem ,hogy vagizásból szúrta be. Most kivételesen sztem azért áll ez itt, mivel a szerverek továbbra is használhatatlanok, ő meg kidobott egy rahedli pénzt azért, hogy valamit fejlődjön ez a szar game, erre tessék. Az, hogy anarga rákontrázott nem az ő véleménye volt :P -
#2829 Cserébe kaptál csodálatos stabil szervert, jól működő és optimalizált klienset és egy, a fejlesztők által látogatott fórumot. Hát nem csodás, hogy a pénzünk jó helyre megy? :D Na de komolyan, valami kompenzációt adhatnának a fizető játékosoknak. -
#2828 Azért ahhoz is sokat kell inni, h sivir-t válassza valaki... -
polarka #2827 30as lvl körül ilyet tolni
Tegnap toltam egy olyan meccset, h egyénileg egész jók voltak a csapatok, de nálunk összevissza 2-3asával támadtak az emberek, meg leszedtük az összes ellent, erre elmennek 2-en junglezni, ahelyett, h toltuk volna a tornyokat és az inhibitorokat... Már menet közben majdnem agyvérzést kaptam (najó, csak idegesített kissé). És egészen a végéig ez ment, aztán az ellen a totál vesztes szituból bealázott a sok feed miatt.