53877
0MWkPbn.jpg
  • Unknow
    Állítólag változtatnak rajta mikor majd kijön. Legalábbis valamelyik veres ezt írta.
  • Unknow
    Hm...mostani hősök ennyire OP-k lennének? Vladimir volt sztem az ami OP volt utoljára. A többi mind - mind fogható, talán Sonát kéne most egy kicsit nerfelni. Nem értem a sírást. Amúgy is...ha minden hős OP akkor végülis balance van.
  • Zomil
    annyira nem nagy szám hös, föleg, hogy az ultijához melee range-ben kell lenné, és semmi tank képessége nincs a hösnek :)
    szoval, h valaki értelmesen tudja használni, érteni kell majd hozzá(pl. katarina is ilyen nála se lehet elsöként beultizni a tömegbe), szoval az elsö pár napba szvsz könnyen verhetö lesz amig az emberek nem tanulják meg használni :)
  • Hurkans
    De miért? Mi benne annyira jó? vagy ez is csak OP mint mostanába 5/4 új hős?
  • avengir
    6300 :D es igen megy a siras a hivatalos forumon, hogy legyen inkabb 9k+
  • Anthrax
    6300 vagy 3100 olcsóbb biztos ne, hacsak nem raknak be egy 9600as-t is :D
  • Gubberx
    Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni az új hős.
  • Unknow
    Az a legdurvább ,hogy az ilyen embereket ráadásul nem is bannolják. Gondolom látványosságnak maradnak a játékban :P
  • Zomil
    láttam már ennél durvábban is ilyen 300win mellett volt 200leave :D
  • Fpocok
    Mekkora egy szar a minőség. Rohadjanak meg, hogy csak pénzért lehet látni valamit.
  • lolSL
    LoL WCG döntő most kezd
    http://live.wcg.com/Video/Live.aspx?id=19298
    main stage-re kell rakni fent.
  • Fpocok
    Na ezt übereljétek...

• zsakosfrodo2
    Ha még valaki nem tudna róla, az új hős, ami várhatóan jövő héten érkezik:

Swain, the Master Tactician
  • Cobra.
    Azért vicces, hogy az ellenfél milyen láma volt még így is.
  • Dobronski
  • Dobronski
    Fú, de felbasz.
    1 noob, 2 leaver, én + 1 játékos aki tudott játszani.
  • Cobra.
    Most, hogy free Xin, csak feeder Xin-ek vannak. Amikor nem ingyenes, akkor legalább 30% tud vele játszani :)
    Twitch még inkább játékosfüggő, mert volt, hogy Janna-val leöltem 1vs1-ben (még lategameben is, igaz jobb k/d-m volt, mint neki).
  • Anthrax
    szereted, na jól van én se tudok írni :D
  • Anthrax
    Ha szeretek a kicsi szőrös dolgokat akkor twich is befog jönni :D
  • Dobronski
    Új ulti? wut?
  • Dobronski
    :)
    Fú, nagyon rossz meccs volt, elsőnek játszottam xin zhao-val, szal volt núbkodás.
  • Fpocok
    Ilyen már velem is volt. Beírtam, hogy sok sikert, erre le kurva anyázott, angolul. Hogy miért?
    Teemo az jó. Kiváncsi vagyok milyen új ultit kap majd :D
  • Gubberx
    Amugy én vagyok Dearone :)
  • Dobronski
    Tetszeni fog Twitch, ha a kedvenc karakterem teemo?
  • Gubberx
    Beírom meccs elején hogy gl & hf, erre visszír a másik csapat hogy fuck you ::D:D lol
  • Unknow
    Vicces...de a poén kedvéért kb én is ezt szoktam vele csinálni, leszámítva az "only sunfire" stackelést. Ami pedig a legfontosabb ,hogy működik :D Oké, természetesen addig amíg nem premade vs premaderől van szó.
  • Jowanson
    na végül lett kép
    hát ezt érdemes volt megnézni
    garen imba shit, csupa tank itemekkel iszonyat dmg-e van
    how to play garen: link
  • Jagumo
    nem OP Twitch. Sunyi harc közepén kell kijönni különben focusolnak rád és 1 hit.
  • Jowanson
    van hang de fekete a kép :S
  • daemonervosa
    btw ha valakit érdekelne a wcg:

http://www.clgaming.net/livestream.php
  • daemonervosa
    Persze hogy nem, csak jó csapat kell hozzá. Ha az elején tud szedni fraget, és a csapat jól pakolja a wardokat, és vigyáznak az oracle-el akkor az egyik legdurvább carry.
  • Unknow
    Senki se mondta, hogy op... :) Leszámítva azt aki linkelte a statjait vele, dehát ő még most érez rá a játékra. Ettől függetlenül nem egy rossz karakter.
  • daemonervosa
    pont ezért nem op a twitch :)
  • Unknow
    pedig a banshie megéri ám, meg a guardian angel is :P Full dmg-re nagyon - nagyon ritkán éri meg bármit is kitenni minden def nélkül.
  • B52Yami
    De most nem a teemo buildről beszélünk? :)
  • daemonervosa
    Twitchet csak full dpsre éri meg buildelni. Ha veszel rá armort /hpt nem lesz pénzed damagere, nem fogsz tudni megölni senkit,téged viszont ugyanugy megölnek mivel lehetetlen elmenekülni.
  • Unknow
    Akkor már nem egyszerűbb a Starksot kirakni, BC-vel? :P A többi úgyis ellenség függő, hogy kell -e hp és egyebek. Egyébként az infinity még mindig az egyik legjobb item twitchnek ha gyorsan kitudja farmolni.
  • B52Yami
    Hát nemtom, én szeretem a 900-as criteket darálni. :) Bár láttam már olyan TF-et is akinek nem volt egyetlen dmg iteme, csak attack speed. 1v1 ben jól darált.
  • daemonervosa
    cipőnek atkspeedes, ha van ellened sok cc akkor resistes. Witsend + vamp scepter ha tudsz szedni korán fraget, akkor occult később pedig black cleaver.
    nem kell neki semmilyen maloldy meg infedge
  • razz
    malady