53877
-
ronesz #3066 Mindenki ki akarta próbálni, hiszen új volt, most már csak azok játszák akiknek be is jött. Amúgy abszolút jó kari, talán a legjobban eltalált az utóbbi jópárból(se nem UP vagy OP), amikor a team engedi, mindig vele vagyok. -
Pantal #3065 Garen volt Down és egy killje volt a minionokat sen nagyon ütötte -
#3064 Ezt azért annyiba javítanám, hogy a maladyt semminek nem érdemes kivenni. (Kivéve ha van az ellenfélben Poppy.) -
Jowanson #3063 2-3 early kill + jo farm
-
B52Yami #3062 Ki volt abban? Mid-en volt? -
Pantal #3061 Azt modjátok meg az, hogy lehet lvl6 Warmog's armorban lenni? természetesen lealáztak minketahogy illik -
B52Yami #3060 Szerintem attól függ mire akarod gyúrni. Híbrid, Ability power, vagy dmg.
Ha AP, akkor én cooldown redut tennék kékre, ap-t quintekre, sárgára mana reg és pirosra magic penetration. De ez csak az én véleményem. Nézz körül itt: mobafire , van pár jó build+leírás. -
RABBY7 #3059 Hali!
tud valaki tanácsot adni?
Teemoval nyomom,általában mérgezésre megyek meg attack speedre...adjatok tanácsot hogy milyen runákat vegyek,mert ilyenszinten nem nagyon vagyok képbe...lev 15ön vagyok,szóval csak a tier2es cuccok elérhetők...de már van 6-7 ezer pontom a runákra...
köszi előre is!
(jahm,csináltam 12/0-t vele,végre a sok profi csapat után kifogtam egy zsák noobot...(vakok közt félszemü a király,én is noob vagyok...általában a fenti arány az esetek többségében 3/10 vagy rosszabb...:( ) -
Hurkans #3058 Valaki aki rankedezik meg tudná mondani nekem hogy Sonát látni-e még mivel mikor kijött sokat láttam és akárhányszor ellenem volt vesztettem de most nincs egy se utóbbi 10 meccsbe... Miért van ez? Mégis szar? -
B52Yami #3057 Énis valahogy úgy, de ha van rá lehetőségem mindig veszek neki zöld lötyit az extra crit chance-ért és attack speedert, főleg az elején baromi hasznos. És oracle-t is érdemes venni vele, volt, hogy az egyik enemy ellen vagy 8-10 wardot szedtem le, hogy legyen mozgásterem. Bár level 20-on nem hiszem, hogy nagyon wardoznának. -
#3056 Én Twitchnek rakok 1Bloodrazort1Malady-t meg 1Infinityedget, aztán ha ezek megvannak csak dmg itemeket veszek. -
#3055 LvL20-as...nem kell tőle megváltást remélni :P Inkább adj neki valami ötletet rá. -
#3054 A twitch abszolut nem op, főleg ilyen vacak buildel nem. -
#3053 Megvettem Twitchet... Hihetetlen OP ez a kari :D
-
B52Yami #3052 Nem is járnak wcg-re :P -
Dobronski #3051 Én is! LOL! -
#3050 Én csak annyit tudok mondani, hogy ha franciát látsz a csapatban, akkor készülj fel a vesztésre (már ha az ellenfélnél nincs másik francia). Eddig minden meccset elbuktam, amiben volt csapattársnak legalább 1 francia. -
#3049 No offense,de néhány magyarnál még a random is jobb, és épp többiek gamelnek addig elmegyek 1-2 meccsre, de tény,hogy ha normális játékot akarok látni csapattal kell -
Dobronski #3048 Ezért kell olyan emberekkel menni, akit ismersz. Én ts-en szoktam a haverokkal nyomulni, vagyunk vagy 8-an, igaz nem mindig fér be az ember az 5v5-be, de nem baj. :) -
#3047 Week 12 free champions:
Annie Mage
Heimerdinger Support
Karthus, Mage
Rammus, Tank
Sivir, Ranged DPS
Taric, Support
Warwick, Melee DPS
Shen, Tank
Kog'Maw, Ranged DPS
Xin Zhao, Melee DPS -
#3046 Ez a játék egyre szánalmasabb, free hero-->free kill körülbelül, ma ellenfélbe 2 meccsen 2 karthus mind2 afk toronynál és utána leave, 3. meccs AP WW mellettem, gondolhatjátok mennyire fos volt, hogy lehet egy AD hero-t AP-ra kirakni komolyan ,ez 30on nem fogták fel még hogy nem ? -
#3045 Ez a RAMMUS rohadt jó! :D -
#3044 Late gameban ugyan annyira hasztalan, azzal a különbséggel, hogy a sárkány/nashor és egyéb dolgok sokkal hamarabb lemennek smiteval, és nem kell várnia rád a csapatnak annyit. Dzsungelre nem véletlen visznek smiteot. -
#3043 late gameben heal és smite is kurvára ugyanolyan hasztalan, akkor már smite,hogy gyorsabban mennyen jungle -
Jowanson #3042 levered smite és heal nélkül is, csak sokkal lassabb vagy. még lassabban jön az xp és az a kevés pénz is. számít az a ~10 másodperc 75 másodpercenként, kb annyit dob rajtad a smite eleinte (ahányszor használod), próbáld ki és meglátod.
commentary szintén dan dinh-től: http://www.youtube.com/watch?v=4Pmp2k-tDgk -
#3041 Smite helyett heal es ugyanugy level 1-en levered a golemet ill. late gameba hasznosabb. -
Jowanson #3040 szivesen. warwickal jól lehet játszani, ha van még dps akkor nagyon jól bele tud illeni a csapatba az attak speed boostjával, meg az ultija se rossz most hogy nem lehet már cleanse-elni, de sajnos még mindig bele lehet szakítani stunnal/taunttal/silence-el/pushback-el (szinte bármivel).
Arra figyelj hogy ha (csak) jungle-zol nem lesz annyi aranyad mint aki lane-en van, többek között ezért is kell gankelni, ha lehet akkor amint megvan a piros buff. Nézz ki egy olyan ellenfelet ahol nincs ghost/flash/cc, esetleg beszélj össze a 2v2 lane-esekkel hogy hagyják őket kicsit push-olni és akkor 3v2be rájuk lehet ugrani, bár ulti nélkül kicsit nehéz. Várhatsz lvl6ig és akkor kicsit könnyebb dolgotok lesz, bár addigra már valószínű nekik is lesz ultija.
A solo lane-re pedig figyelj és segíts neki ha kell, ez nagyon fontos. Ha beütik egy tornyotokat már te sem tudsz annyira biztonságosan mozogni a jungle-ban és inkább hátrány leszel a csapatodnak. -
#3039 köszönöm a részletes választ :) -
Jowanson #3038 http://www.youtube.com/watch?v=-PwjmAK3flY
Én attack speed markot és HP quint-eket használok, 9 pont utility-be hogy tovább tartsanak a neutral buffok. Megpróbálhatod smite nélkül is bár úgy sokkal lassabb leszel.
Dodge v merc csuka, madreds aztán meg ami kell. Damage-ed lesz elég egy madreds+még valami itemmel, javaslom hogy 2. itemnek valami hp-s tank itemet válassz (randuins/banshee). Az első pár gank után garantáltan téged fognak focusolni egy team fight-ban. -
#3037 Én most unlockoltam warwicket mert tetszett de még nem találtam értelmes guide-ot rá, valaki tud esetleg egy jót? -
B52Yami #3036 Ha már az érdekességeknél járunk, kedvencem az attack speed-el kezdő ryze, aki mid game-ben vett két fajta cipőt, hogy majd az jó lesz neki. (dodge-ost és 3mas futisat). Csak sajnos az én csapatomban volt :( -
Hurkans #3035 Master yi szimplán volt hülye Garen meg nem tudott már mit kitalálni hogy ne dögöljön meg 3 másodperc alatt(magic resist luxus) -
#3034 Senki. Csak kettő van rajta... azt hittem tud valamit, amit mi nem :D -
Jowanson #3033 unique: nem stackel, btw ki mondta hogy stackel? -
#3032 Ugye milyen kemény dolgok vannak? XD -
#3031 Thornmail stackel? Nem hiszem, de lehet tévedetk. -
Jowanson #3030 jesszus
zhonya stackelő teemo, dupla malady, dupla thornmail egy ilyen csapat ellen ZOMG
van még mit tanulnom -
Hurkans #3029 5 dps VS 1 tank 2 healer/support 2 dps=
-
#3028 :DDD Ez jó!
(Amugy rakéta, nem cerka :[ ) -
#3027 Éhes Cho'Gath-ot nem árt kerülni