53877
-
#2986 Múltkor Katerinát láttam clarityvel :D -
Hurkans #2985 A baj ott kezdődött hogy Vladimir clarityvel jött, de nem gondoltam hogy ekkora gyilkolás lesz belőle
Utóbbi két hét legjobb meccse... -
#2984 Aki a kicsit... -
#2983 Nem baj, én örülök... Előbb lesz pénzem twitchre :) -
#2982 Így van :) 4 meccset megnyerni nem nagy dolog...szóval tök ua. -
Jowanson #2981 Kárpótlásnak nem rossz, de azért ne szálljunk el. A sok lag/dc/downtime szarakodás után ez a minimum, és ez is csak 1 csont. -
#2980 És odaadták anélkül, hogy meg kellett volna nyerned a meccset. Melyik jobb? Núbokkal lejátszani 4 meccset és imádkozni hogy nyerj, vagy kapni 1000 Ip-t? -
#2979 Ugyan az mint a 4 wines IP boost kb :P -
#2978 kár :D -
#2977 Szerintem az Ip is rendben van, egyrészt 8~10 sima győzelemnek felel meg az összeg, másrészt arra költöd amire akarod. Persze hogy nem adnak RP-t ők sem hülyék... -
#2976 mégha rp lenne akkor oké...... -
Jowanson #2975 -
#2974 Húha...1000 IP!!!! Te komolyan, bújjál már el XD -
#2973 Látjátok, nem kellett volna itt nagyképűskődni, hogy így adjanak vissza, meg úgy: Mindenki kap 1000IP-t ingyen. -
BaSSeR #2972 Mikor lesz már szerver? -
#2971 Én az ilyenre csak annyit szoktam visszaírni hogy : "<3 én is téged bébi"
Vagy egyéb hülyeséget :D -
#2970 Nah azért US szerveren is van pár jóarc magyar :D
Pickeltem Sona-t erre ezt irja be a gyerek:
"Codrudy: Zomil a narkós kura anyádat"
Egy rajongó, bár sztem nem sejtette, h magyar vagyok és nem is irtam vissza neki :D -
#2969 Durva mana igénye van az új hösnek -
#2968 Legyen már szerver :D -
#2967 Meg is vettem, de még nem próbáltam ki. -
#2966 Hát nem, mert 3150. -
#2965 Annyi lesz. -
#2964 Champion spotlight
Realese Notes v1.0.0.101
Nekem nagyon 6300 a feelingem az új hőssel kapcsolatban. -
B52Yami #2963 Naja! Az a Baron mindig sorsdöntő, nem egyszer volt nálunk is, hogy odamentünk, majd fasza buffal beverjük az enemy-t és akkor jött az áldás és kikaptunk :) Late game-nél óvatosan kell bánni vele,mert ha ott elrontjátok van az enemy-nek 50 sec szétverni az összes tornyot, ami olyankor már nem nehéz. Azóta csak akkor öljük le, ha enemy-ből legalább 3 halott :) -
#2962 Tegnap volt két eléggé epic köröm.
Az elsőben volt egy kassadin, aki beszólt mindenkinek. Bár mit írtunk chaten, ő mindenhez hozzászolt, de ilyen 50IQs szinten. Aztán mondtuk neki, hogy STFU... erre megkérdi hány éves vagyok... meg, hogy milyen hülyék az EUsok meg stb. Egyszerűen teljesen megsemmisítette a saját csapatát mentálisan, hihetetlen volt.
Másik meccsen meg szarul ment nekünk. 0 db tornyot vertünk le, amíg az ellenfél már a lépcsőnknél járt mind3 irányból. Aztán ők visszavonultak és elmentek Baronhoz. DE. Mivel volt egy wardunk ott, láttuk, és a galileonknak sikerült ellopnia a killingblow-t :D Ott helyben agyon vertünk 4 ellent hála ennek. Kb 55 percig tartott az egész meccs. A végére viszont ennek hála sikerült nyernünk, volt ám öröm is rendesen.
Néha egy meccs csak azon múlik, hogy elég skótok vagyunk-e, hogy vegyünk egy rohadt wardot 90gért... ha az nincs ott, kikapunk :D -
Hurkans #2961 Visszaolvastam hogy US-en mind1 megyek játszok egyet reménykedve hátha javul a helyzet -
Hurkans #2960 EU-n vagy? akkor menjünk már együtt mert idegesít hogy mindig vmi gyökérrel rak össze meg srác rinyál h hadd ő menjen twitchel erre 1-11es stattal fejezi be az ilyen menjen az anyjába...
Előző meccs eredmény 9-35 teamkills abból enyém volt 4(shennel tankként)
Köszönöm RIOT -
#2959 2 vesztett meccs? haha :D
én azt kezdem unni, h mostmár a 4. meccsemet 4/3v5-ben játszom le, mert vki 5perc után kilép... -
Hurkans #2958 Jönne valaki most arranged match EU-n két vesztett csata után kicsit fel vok húzva h az jön normal gamebe aki először játszik a rohadt karijával -
#2957 ráadásul mid-en heimer ellen, nem is tudom állandoan a mapot lesni, oké persze szoktam azt használni, de elég, h egy pillanatra nem figyelek és máris jön a bokorbol a gank, igy legalább 2 biztositék is van, vagy a call-t vagy a mapon a miss-t észreveszem -
#2956 Nem tudod mindig figyelni a mapot. + A saját laneden el tudod dönteni, hogy milyen irányba indult el , mennyi hpja volt, visszament basere vagy gankelni indult, viszont a mapon csak egy ikont látsz semmi más infot, ezért szokták írni. -
#2955 Ja ezt én sem értem. Ott a map, elég egy pillantást vetni rá és 100% biztosra meg tudod, h hány ember MIA. Nem kell random emberkékre bízni az életed. -
#2954 Mostanában megint, találkozok rengeteg balfasszal...
Tegnap valaki kioktatott, h mekkora láma vagyok, h megkértem, h szoljon ha miss van, mert ott a map, használjam azt...Ma meg eve elleni meccsen a csapat 48perc után vett 1db oracle-t(én már addig kb. 3-4-et vettem...)
Hiába pozitiv a statom egyszerüen 4balfaszt nem tudok carryzni... -
#2953 Ej lebuktam, csak 12 vagyok..., egyre szarabb szövegeid vannak -
#2952 nem szoktam adni 15eves gyerekek velemenyere sajnalom :( -
#2951 Jaj csak nem sértettem meg a piciny lelkedet ,jaj de sajnálom -
#2950 annyira megsertettel elmegyek sirni a sarokba, te elbaszott honaljszagu cigany. -
#2949 valahogy már hiányzott egy nyomorék/nap adagom, de te megjöttél és megint itt vagy -
#2948 Pedig shen a játék egyik legjobb tankja. AP-t felejtsd el, shen egy tank, max ha szórakozni akarsz/a csapatod agyát felbaszni akkor csinálj neki AD/AP buildet :D
itt nézhetsz neki buildet, meg más hösöknek is, kezdöknek nagyon hasznos, 1-2 build meg még a tapasztaltaknak is hasznos tud lenni :)
Persze az ottani buildeket sem szabad szentirásnak venni és azért olyat keress ami legalább "good", vagy legalábbis minél több pozitiv szavazat van rá. -
#2947 az attack speed shen a legjobb, szerintem probald ki azt, ugy hallottam meccseket tud eldonteni, ha van a csapatba egy AS shen.