53877
-
#3186 Am komoly kis ulti. Teamfightoknál előny a csapatnak. -
#3185 Sajna már az egész hon dotakopp, ugyhogy mindegy melyikből idézünk. De tényleg idegesítő néha az ilyen.
(Én is dotáztam de scak kevés ideig mert felidegelt az irányítás :P) -
#3184 "Please make sure your video card supports shader model 2.0 and that it is using drivers from the manufacture."
Ez a hibaüzenet fogad ha csatlakozni szeretnék egy játékhoz Eu-n és USA-n is. Gf 9600 GT vid kártyám van ami bőven támogatja a shader model 2.0-át, felraktam a legújabb drivert a saját oldalukról.
Nemrég LoL-oztam, azóta semmit se változott a gépem. Az offical fórumon is látok ilyen hibákat, de nem írtak rá megoldást. Valszeg nem az én gépemmel van baj.
Valami ötlet? -
faber #3183 Sorry, nekem érthetetlen a DotA kimaradt az életemből -
#3182 Ahha. Végülis nem lesz op az új hős ULTI -ja. Alíg várom, hogy MINDENKI ezzel ugráljon majd. -
#3181 HoN HoN HoN... Mirana senkinek se jut eszébe DoTA-ból?:P -
faber #3180 Tény. HoN-ban én nem szerettem, supportok (Witchslayer, Electician, Voodoo Jester, Polywog) jobban bejöttek...mindegy is..
De azért itt is igen jó csapat és összmunka kell majd azért, hogy ezt a herot kihasználják...3 sec stealth jó, meg minden, csúnya 0 hp-s elmenekülések meg gankek lesznek...de kell egy kis adrenalin... -
faber #3179 Jónak hangzik ez a teemo-ulti, bár én valami újabbat vártam :D Na de sebaj, így majd jó gyorsan lehet teletojni a térképet varázsgombával =) -
#3178 egyik kedvenc hösöm hon-ban :) csak ott némileg több skill-t igényel a vele való játék, és nincs is akkora jelentösége a stealth-nek, mint itt lol-ban -
faber #3177 Azért ettől nem kell kétségbe esni...HoN-ban van ugyan ilyen hős, csak ott az a különbség, hogy a stunja igényel egy kis skillt, hogy betaláljon...cserébe viszont 7/9/11 seces ALL MAPra ható stealtje van (off-topik, de ha valakit érdekel, itt meg lehet nézni... Valkyre a HoN-ban) -
#3176 Én már látom magam előtt a ravage bugot ahogy nagyon messziről is stunnol :) -
#3175 Evere nagyon kiváncsi leszek, a többi ezért nem kapott akkora átdolgozást. -
#3174 Semmi fake nincs ebben, már a dev-ek megmondták, h következö patch-ben jax,teemo,ryze,eve átdolgozás várhato.
Ráadásul mindig ide kerülnek ki a leak informáciok. :) -
#3173 Nem tudom mennyire fake ez a patch note... de elég érdekes. Pl szinte mindenkinek csökkentik a spell cooldownját. Teemo kap új ultit, illetve átdolgozzák. EVE remake. Buffolt warmog és visztlát lifesteales malady :D -
polarka #3172 én ma találkoztam 1 feedelt swainnel, aki belassított, lerootolt aztán meg szívta a hp-t, a nem tankokat pillanatok alatt kinyírta -
#3171 jah és az ulti a map 1/6-a kb. szoval lizard-tol ellövöd mid tower-ig ami-azért elég durva tekintve, h instant dmg, és akit elér az sebzödik, kb. mint Ez ult, csak kisebb hatótávval, és instant vagyis nem kell várni, h odaérjen -
B52Yami #3170 Most ez komoly?
Van rootja?!
Terület stealth?!
Slow?!
És aoe ap ulti?! -
#3169 Uj hösnél ismét op szagot érzek...
Prismatic Wave - Fires a Prismatic Wave that bends the light around any friendly target it touches, stealthing them for 3 seconds. In addition, Lux gains passive cooldown reduction(3/6/9/12/15%).
Az a 3sec stealth, egy rakat höst nem kicsit imbává tesz(gondoljatok arra, h fiddle/nunu/kat stealth-ben ultizik...)
akit érdekel itt a hös
és itt a test realm-re felkerült patch :) -
B52Yami #3168 Nana, azé láttam már annyira szörnyű karthust is, aki csak a tornya alatt állt cipő nélkül ap-t stackelve és várta, hogy leessen neki pár ingyen frag,aztán csodálkozott , hogy a 20.percben már ő feedelt a tornya alatt. Semmi nem ér egy rosszul játszott karthus. Másik dolog, hogy a falat nem használják jól. Lvl 3-tól fallal és 2-es q val simán lehet csinálni first bloodot.
Swain meg egy hulladék, tegnap láttam egy aránylag jó játékost, de akkor is, ha elnyomta az ultiját és nem volt rajta kék buff, mehetett a bázisra manáért, baromi gyorsan lezabálja neki. -
faber #3167 Kb én is ezt tapasztaltam. Ultija tényleg életben tartja (másra nagyon nem jó), de a többi skilljétől nem vagyok különösebben elszálva. Rendben, a rootja hasznos lenne, de szinte bármelyik magenek jobb cc-je van.
Amúgy meg lehet, tényleg csak az a gond, hogy az emberek, akik megvették, még nem ismerték ki eléggé, vagy mint Corky-val, nem mindenkinek egyértelmű, és 90% nem játszik jól vele....a maradék 10% meg agyonver vele mindenkit...legalább nem egy no-skill Karthus, akivel még egy szellemi fogyatékos is képes durván gyilkolni... -
Jowanson #3166 durva swain-el még én sem találkoztam, viszont volt olyan hogy az ellenfél csapatában volt feedelt swain (zhonya,rylai,15+stack ss) és semmit nem tudott csinálni a lassításán kívül.
minionok mellett 1v1-be nem nagyon fogod tudni agyonverni az ultija miatt, de ezenkívül imho semmire nem jó. túl gyengék az AP ratio-i.
talán valami caster/tank hybridnek-féleségnek tudnám elképzelni mint vlad-ot, spell vamp-al, ha már az ultijába úgyis bele van építve.
-
polarka #3165 jah, ez elég idegesítő még normálban is
ha új hőst próbálok ki, akkor én az pracban csinálom, az arra való -
faber #3164 Király :) Eddig minden héten az volt, hogy "ú, de imba/op az új hőős, remélem, nerfelik!" (Xin, Miss Fortune, Vlaid, Sona...mindnél mondta valaki itt-ott)...most végre egy nem túl táposat sikerült a játékba tenni :)
Mondjuk eddig olyan nagyon durva Swain-ekkel eddig még én se találkoztam...de nem is baj, aki kipróbálás nélkül kiadta érte a 6300 IP-t, az így járt, aki meg nem (mint én), az majd kipróbálja és megnézi, hogy bejön-e neki...
Amúgy jó is lesz ez az "ingyenes minden"-hétvége...végre kipróbálhatom a béta óta bekerült hősök közül azokat, amiket eddig nem tartottam érdemesnek megvételre és ki se volt alkalmam próbálni (sőt még Shaco-t is, ő ha jól rémlik, már bétában is volt, csak nekem valahogy kimaradt...)...Garennel pl. még sosem játszottam....csak már előre félek, milyen noobkodások lesznek, mindenki össze-vissza fog bénázni, mert nem a meglévő hősével tolja...rankedbe se kell menni, némelyik állat még oda is tuti sosem játszott hőssel megy, felsírtam anno, mikor a 0 killes Miss F 15 perc után benyögi, hogy csak most próbálja ki ...persze rankedben... -
#3163 shaco -
Roy4l #3162 valaki tudna leírni 1jó shaco buildet? -
Dobronski #3161 nyanyanyanyanya -
#3160 inkább te ülj le... -
#3159 Én meg kiegészítettem egy plusz információval. -
Dobronski #3158 #3153 -
#3157 Most mi a fasz bajod van? -
Dobronski #3156 ülj le egyes -
#3155 Hétvégén az összes hős ingyenes lesz... és ip boostot is kapunk :D -
Dobronski #3154 thats baad -
#3153 Hétvégén elvileg ingyenes lesz mindegyik hős. -
Jowanson #3152 ez egyre rosszabb... -
#3151 Másik bug,hogy ha van valakin aurá-t adó item és az illető halott, akkor az egész térképen megkapod az aurát adó cuccot. -
polarka #3150 feltettem XP-t, most már nem akad a játék:) -
#3149 Megvan az uj "kedvenc" bug-om :D
Karthus-t sikerült elbaszni riotnak :D Ha ugy hal meg, h aki megölte az a passzivja közben meghal(torony,hös minion), akkor azt ugy érzékeli a játék mintha saját magát ölte volna meg, vagyis kill streak után saját magának adhatja a gold-ot. Ráadásul látja az ellenfél chat beszélgetését, és ha ez nem lenne elég néha halhatatlanná is válik és nem hat rá semmi dmg :D -
#3148 Az új hős E skilljével meg lehet ölni aniviát tojás nélkül, illetve kartust, még valakit, meg tryndamért ulti közben :D -
#3147 Pedig 3 meccsből is meg lehet mondani ,hogy ez bizony semmit nem ér mert nincs normális szerepe a csapatban :P