53877
0MWkPbn.jpg
  • Cobra.
    Igaz, csak kettőt játszottam vele, de kicsi a range-e, alacsony az AP bónusza és alig van hp-ja meg fizikai és mágikus védelme.
  • ronesz
    Imádom mikor az emberek 3 meccset nem játszanak le egy karival, de már osztják az észt hogy OP vagy UP.
  • Cobra.
    Elég karcsú lett az új hős, remélhetőleg buffolnak rajta kicsit hamarosan.
  • Zomil
    Haverral arra a következtetésre jutottunk, h csak azért tünik barnásnak, mert ugye fekete/sárga a ruha, de az ij kékes fényétöl barnásnak tünik, és valóban ha jobban megnézed a képet tényleg látszik, h az igazábol fekete/sárga szinü
  • Fpocok
    DE így most tök szar. A képen barnás. A játékban meg kék.
  • Zomil
    Én meg arra válaszoltam, h nem kapott uj alap skin-t csak a kép lett más -.-
  • zsakosfrodo2
    A skinről ő is azt kérdezte, hogy új "classic" skinje van-e :D (az az alap).
  • Zomil
    Amugy ahogy elnézem Riot-nak sikerül egyre jobban elásni magát a játékosokkal szemben...Mostani csodálatos akciojuk a béna patch-en kivül, h sikerült egy olyan spotlight-ot csinálni amiben Swain 2 skillje nem is a végleges kiadott skill :D
    Ha igy folytatják egyre többen fogják megutálni öket, bár nemtudom mennyi esély van, h esetleg nagyot bukjanak a dolgon és változtassanak a dolgokon.

Ashe-nek nincs uj skin-je, csak az alap kép lett más.
  • Fpocok
    Ashe nek új classic skinje van? Ilyen barnás...
  • Gubberx
    én is most kaptam csak meg :D
  • Fpocok
    Megkaptam bonus IPt végre.
  • faber
    Lehet lassan fontolóra kell vennem RP vásárlását...most úgyis Twitch az egyik favoritom :)
  • Fpocok
    AKAROM!!! MOST!!!4

• Fpocok
    Ability Power.
  • Zomil
    Ezzel semmi ujat nem mondtál...mindenki tudja, h azért nem raknak ki patch note-ot, mert nem akarják, h mindenki tudjon a változtatásokrol...

Persze csodás megoldás, mert igy meg senki nem tud változtatásokrol igy még tesztelni se lehet...
  • Fpocok
    Ja oké. Akkor csak még nem rakták bele.

Amúgy a patch tényleg szar... kiadnak új eve skint, ráadásul FREE is és nincs rework :S
  • RABBY7
    Hali!
    Ha azt akarom hogy Teemo mérge a legtöbbet sebezze akkor az minek a függvénye?Mármint a sebzés nagyságának..
  • zsakosfrodo2
    A patch notes-ot ugye azért nem rakták ki (nem feltélen neked írom, hanem ilyen közérdekűen), mert nem akarják hogy kiszivárogjon... Bár nem vagyok biztos benne, hogy ez volt a legjobb döntés amit tehettek ennek érdekében...
  • Zomil
    nem kamu csak nem rakták bele a végleges patch-be...mint ahogy az eve rework-ot se amivel már fél éve le vannak maradva...

Ráaádsul kicsit felvannak most háborodva az emberek, h ilyen kicsi patch-t adtak most ki...nem véletlen áll a patch topic -250-en...

Ráadásul még tesztelni se lehetett normálisan, mert hogy a riot baszik kirakni patch note-ot a test realm-re igy az emberek totál véletlenszerüen tesztelnek, aztán vagy észreveszik a változást vagy nem...
  • zsakosfrodo2
    Week 13 Free Champions:

Alistar, Tank
    Ashe, Ranged DPS
    Cho'Gath, Tank
    Evelynn, Melee DPS
    Karthus, Mage
    Morgana, Support
    Nasus, Melee DPS
    Ryze, Mage
    Ezreal, Ranged DPS
    Sona, Support
  • Gubberx
    Ha valaki lvl 20 körül van és unja a random team-et felvehetne friend-nek és nyomhatnánk együtt :D
  • Fpocok
    Mi ez a kamu, hogy targetelhető lesz vlad? Én nem látom sehol.
    Mellesleg nekem NEM TÖLTÖTT LE PATCHET. WTF?
  • Gubberx
    ja
  • faber
    6300-as?
  • Cobra.
    Jónak tűnik az új hős, szerencsére jó range-e van a normal attackjának.
  • Gubberx
  • faber
    Hát igen, van ilyen és persze ez is bosszantó....báááár...én voltam már olyan mecsben (kettőben is, egyszer győztes, egyszer vesztes oldalon...), ahol kb. 20-25 killes előny ellenére győzött a már-már vert csapat, mert a már biztos győzelem tudatában a felfeedelet ellen támadott, és elhullott, a másik csapat meg szépen berusholt, középen tower-inheritor csit-csatt....nexus...hello
    Mondjuk ez ritka, meg most pugról beszélek, sajnos arangedet csak egy haverral játszok...
  • Gubberx
    Én azt utálom mikor 50:10-re vezet az ellen és széjjel vannak feedelve, megy a meccs már 50 perce és hiába nyomunk surrendert van aki no-t nyom és beírja hogy: we can win.....
  • faber
    Az ilyen haljon meg. Úgy kéne itt is, mint HoN-ban: legyen leaver protection...5 leave, és nem mész rankedre....10-15 és szinte semmi mecsre....na akkor majd elgondolkozik a kis hernyó, hogy leavel-e (jó, persze, most jöhet az, hogy na és ha valakinek sz*r a netje, szakadozik...namost akinek olyan netje van, hogy szakadozik, az eleve esélytelen, mert laggol, meghal...ne játszon online játékot, ne csesszen ki mással....másrészt ha arra mondjuk nincs mód, hogy az önkéntes leave-et megkülönböztessék a hálózat miattival, akkor is lehetne mondjuk egy időperiódusos rendszert kialakítani, hogy ha X időn belül van mondjuk 10 leave, akkor pápá egy időre....aztán ez resetelődik...)
    A hátamon mindig feláll a szőr, mikor mecs közepén benyögi a kis pondró, hogy "i have to eat sorry"...aztán a tök jó mecsből bukás lesz, mert anyuka ráparancsolt, és elhúz/10 percre afk.....
  • faber
    És a vicc az, hogy orkyból pl. egy darabot nem látni (asszem ő is 6,3k-s, ár nekem még ingyen megvolt betas skinnel), hetek óta egyet nem láttam...sok olcsó champion meg sokszor kentelbe veri a drágákat, pl. abilitys Yi valamelyik nap halomra mészárolt mindenkit, én is általában Morgenaval igen kellemeseket szoktam pusztítani....
  • faber
    Én nem látom a patch notesban, hogy targetelni lehetne....csak csökkent fél seccel a tócsa, nőtt fél seccel a slow-ja, és a damaget változtatták....vagy valami elkerülte a figyelmemet?
  • Unknow
    Tény, hogy értelmét veszítette a legendary champion fogalma. Egyébként komolyan...igazán köthetnének kritériumokat is néhány hőshöz. (Főleg a bonyolultabbakhoz)
  • avengir
    Tiszta ryze...

Es azert akarnak 9ks hosoket mert annyi 6ks hos van mar, hogy ertelmet vesztette a legendary champ fogalma. Popy, gragas, stb... ezek nem 6ks hosok es a jatek megjelenesekor nem voltak bent a kezdo 40 hosbe.
  • games4ever
    Übereltem :D:P
  • Hurkans
    Mi értelme lesz vértócsának akkor? Legalább 5szörös sebzés kéne neki hogy legyen értelme mert így...
  • Zomil
    Garen :)
    DAMACIAAAAA!!! :D

Jax jelenleg kicsit UP.
  • Gubberx
    Garen vagy Jax unlockolásán gondolkodom :D szerintetek?
  • Zomil
    Sztem is Vlad volt op, bár most meg akkora nerf-et kap, h senki nem fog vele játszani(vértocsa közben is lehet targetelni). Sona-val csak az a baj, h tul könnyüre sikeredett, pedig azért egy erös support hös, szoval igazán adhattak volna neki olyan skilleket ami több ügyességet kiván...Egyszerüen gyerekjáték vele ks-elni és iszonyat idegesitö mikor már a 8. kill-t lopja el...A vele való játék a következöböl áll: elindul a teamfight és QWEQWEQWEQWE ennyi, semmit nem kell csinálnod :D
  • Unknow
    Őszinte leszek..én örülök, hogy 6300as mindegyik. Utálom mikor bejön egy karakter, és mindenki megveszi mert "ócsóúgyseszámít". Aztán természetesen így több noob játszik velük = több feeder. 6300ért legalább meggondolják megvegyék -e.
  • Hurkans
    Hát nem tudom MF-en is lehetne mit nerfelni Sonával nem nagyon találkoztam de szerintem nemsokára free lesz Vladot mindig banolják... pedig én szeretem...amúgy nem rosszak csak mind 6300asak most már vagy 3150...
    Új hősök közt volt egyáltalán olcsóbb?