53877
0MWkPbn.jpg
  • Cobra.
    Nekünk meg 5-nek beadott egy olyan idiótát, aki elején felfeedelte az ellenfelet, majd kilépett... Mondjuk nekem meg megint teljesen játszhatatlan volt, pedig tegnap este játszottam egyet és nem volt vészes. Hálózati gondom se lehet, mert más online játék megy probléma nélkül.
  • Anthrax
    Ilyen csapattársat senkinek nem kívánok, Whiter volt a neve,de szerintem elírta és Whiner akart lenni, egész meccsen csak sírt
  • polarka
    most flémeljetek arról, h ki kezdte a flémet x)
  • Unknow
    Btw mielőtt lámázunk kérlek majd írj rám gamebe, aztán mond el, hogy mennyire pro vagy és miért. Érdekes dolgokra fogunk kilyukadni sztem.
  • Unknow
    ? Szerinted miért mondtam, hogy keressétek meg a profilomat? Mit shotoljak le rajta? Ugyan annyit láttok belőle amennyit mások. Ráadásul a ranked + normal gamet csak így lehet együtt megnézni. Analfabéta vagy? Keressél rá, és látod mennyi gamem van.
  • zsakosfrodo2
    Erre csak azt tudom mondani, hogy ha van 3000+ játékod, akkor nem esik nehezedre csinálni egy screenshotot, és ahogy olvasom már csökkent 2000+ -ra... :D akkora láma vagy mint ez: pici
  • Unknow
    Csak gondoltam felemlegetem a régi jó dolgait , hamár visszajött mégis XD Azért valjuk meg, amit régen lerendezett az priceless volt. Főleg az, hogy ellene 15 perc után surrendelt az ellenfél. XD Meg ,hogy ő nem creepel, mert creepek azok nincsenek a US-en, csak az EU-n! Őszintén, van akinek ez nem hiányzik?
  • Jowanson
    ó je, ismét a régi hangulat
  • Unknow
    Az updater frissít magától továbbra is , de úgy látszik ez is csak nálad nem működik. Tudod, ez olyan dolog ami miatt nem jártál fel a fórumra, mert te voltál az egyetlen akinél 15 perc után volt surrend gomb a játékba, akinél stackelt a zhonya, akinél a backdoor jelentése tök más volt, és nem voltak creepek a játékba.

Egyébként azt hiszem egyszer már lebeszéltük ezt a dolgot, hogy neked még lenne mit tanulni, hogy pl az unique itemek nem stackolnak, aztán ezért megsértődtél, elküldtél minket a picsába, és ,hogy te többet nem jössz ide XD Szóval hajrá, gyere csak fel EU-ra, stackeld a unique cuccodat aztán mutasd meg mit tudsz Mr. Low ELO :P
  • avengir
    Azért faszságokat ne beszélj, nekem minden figura rózsaszín mert van másfél órám átállítani, bár kicsit gáz, hogy emiatt az updater nem tud magától frissíteni; a skineket viszont így is megveszem rpért, hogy a TÖBBI játékos lása, hogy eltudok költeni VALÓS pénzt nem létező dolgokra.

A RIOT pont vásárlással te csak támogatod a fejlesztő csapatot, hogy továbbra is fennmaradjon a játék; az átlag európai player eddig 230 jurót költött a lolra, remélem te ezt már túllépted.

És nem, engem sajnos nem tartasz el, mivel én NA serveren játszom, az EU megmarad a kezdő trolloknak, de ha te már zárt béta óta tolod, akkor neked is NA accod kell, hogy legyen. Légy szíves vegyél majd fel in-game vagy adj egy summoner nevet, akarok tanulni egy 3000+ játékot lejátszott embertől. Esetleg vmi klán vagy bajnokság ahol lehet veled találkozni?
  • Gubberx
    köszi
  • watto
    Nemtudom, én mind1ikhez megtaláltam magamtól. 1-2 réginek van más neve, az újak ugyan azok mint a játékban. Ha valamelyiket nem tudja akinek szüksége van rá, googlezzon rá vagy kérdezze meg it és leírom.
  • Unknow
    Nem fogok nyomozni hozzászólások után, hogy vajon kivel is beszélek. A costum skin nálam meg egyenlő azzal amit az userek csinálnak.
  • Unknow
    Nem árt hozzá az a leírás sem, hogy mit hova kell másolni, mert ha jól emlékszek sok karakternek más mappát kell csinálni mint ami a neve. Leaguecrafton van erről talán lista?
  • watto
    Ha tudnál olvasni láttad volna hogy használom. :)
    + azt se írtam 1szóval se hogy én szeretnék egyedi dolgot, nem értem mit kombinálsz.
  • Unknow
    Na és? Akkor már nem is használod a skint? XD Azt mondtam, hogy ingyen is lehet használni ha akarod, és egy fillért se kell érte fizetni. Amennyiben meg ennyire egyedi dolgot akarsz, fizess érte te is.
  • watto
    ahova raktad a játékot mappában ott menyj tovább a "game" mappába és lesz egy ilyen fájl: HeroPak_client.zip

Na ebben benne van a játék összes skinje, jó keresgélést.
  • watto
    IStenem, nézz vissza pár 100hozzászólást és lesz képem ahol Shacoval vagyok Madhatter skinnel. De még mindig azt mondom hogy nem ugyan az, mert mindenkit ugyan olyannak látsz, nem leszel más a többiektől, és ők se látják, ez érted?
  • Unknow
    Majd ha Anthrax erre jár elmondja, ő segített nekem is megcsinálni. :P Küldesz neki egy PÜ-t, tuti helpel.
  • Gubberx
    és hogy férsz hozzá azokhoz a skinekhez ingyen? :)
  • Unknow
    Pedig fizettem/fizetek, ha olyan skin van amibe úgy érzem munkát fektettek, megéri megvenni, akkor azt ált megveszem azért, hogy támogassam a játékot, hamár játszok vele.

Egyébként nem kell ps-elnem, vannak itt páran akik ezt megmondják neked szívesen. Rankedekkel együtt kb 2k gamem van fő accounton, de ennyi van a többieknek is javarészt. Practicet ugye nem számoljuk. De az is van már lassan 500-600 meccs. Egyébként fogod, felmászol a játékba és megkeresed a profilomat. Nem nagy cucc...
  • Unknow
    ...és szerinted itt most miről van szó? Az originalt is tudod használni anélkül , hogy megvennéd. Természetesen más nem látja, de nem hiszem, hogy ettől még rontana a dolgon, mert ugye a skin lényegében meg lesz. ^^ Látod, úgy szólsz valamibe bele, hogy gőzöd sincs a dologról.
  • zsakosfrodo2
    Ebből nekem csak az jön le, hogy te sem fizetsz semmiért, vagyis akik fizetnek, azok HELYETTED fizetnek (mert ugye neked már nem kell semmi RPből...). Na milyen amikor a fagyi visszanyal? :)

És nehezen hiszem hogy játszottál már 3k játékot. Screenshot or never happend.
    U.i.: PS-elni és tudok annyit.
  • watto
    Custom skin nem egészen ugyan az mint az origi, tudni illik mindenkit olyannak látsz.
  • Unknow
    Pedig jobb ha tőlem tudod,hogy a skinekért nem kell fizetni, egy egyszerű másolással lehet őket használni. Abszolút free :P Ráadásul 3k game után nem igazán kell semmit megvennem RP-ből. OMG újat mondtam?
  • watto
    Persze hogy van, értem én mit akar mondani.
  • darkmenx
    nalam legutobbi patch ota 170 helyett 205-210 FPS-el megy a jatek :(
  • Jowanson
    Igazad van, aki fizet bizonyos extra szolgáltatásokért valószínűleg azért teszi, hogy igénybevehesse azokat, nem azért hogy más - aki nem fizet - is játszani tudjon a játékkal.
    Ettől függetlenül az állítása még igaz, miszerint ha az, aki fizet bizonyos dolgokért nem tenné, akkor _senki_ nem tudna ezzel a játékkal játszani (nem csak az aki per pillanat nem fizet érte).
    Csak az ő megfogalmazása szubjektívebb, de attól még van igazságtartalma.
  • Dns5000
    hmm már reggel 8:30kor is busy a server ez eszméletlen
  • watto
    Jajj istenem, ne mond már hogy te azért fizetsz a játékért hogy más játszani tudjon és nem azért hogy legyen skined ...szb. Kétlem hogy ennyi jóindulat szorult volna beléd. a fórumon írt commentjeid alapján nem egy segíttőkész embernek tűnsz :)
  • Unknow
    Pedig ez azt jelenti, hogy a fizetők (köztük én is) , helyette fizetnek. Mert ugye ha ő nem teszi, valakinek meg kell tenni helyette. :P
  • Eftörsokk
    annyiban igazat adok pocoknak, hogy nem helyette fizetsz, mert neki nem kell érte fizetni, de való igaz, ha nem fizetnél nem tudna ő sem játszani,de akkor se helyette fizetsz :)
  • Unknow
    Helyetted fizetünk, mert ha nem vizetnénk, nem lenne alapszolgáltatást. Remélem te se gondoltad komolyan, hogy létezik olyan dolog a világon,hogy: ingyenes. Szóval igen, amíg nem fizetsz, helyetted fizetünk.
  • Fpocok
    Ennek örülök. Sokkal szimpatikusabb az ilyen hozzállás, mint a megígérünk fűt fát, vedd meg, azt majd akkor koppansz.
  • Hurkans
    Nemrég olvastam hogy a fizetős játékokból kevesebb a bevétel mint a mikro-tranzakciósokból (mint a lol is) tehát nem lesz fizetős max ha megunják a sok rinyálást kicsit javítanak a dolgon de nem valószínű
  • Fpocok
    Remek, most már nem csak busy, meg unavailable, hanem egyszerűen azt hiszi, hogy nincs is netem.
  • Fpocok
    Abból. De mi az, hogy fizeti HELYETTEM? Nem fizet HELYETTEM semmit. Én csak az alap szolgáltatást veszem igénybe, majd fizetek extráért ha lesz kedvem. Aki viszont fizet, az meg is kapja az extra cuccait, ami az alap szolgáltatáson felül jár. De HELYETTEM nem fizet senki. Ha mindenki csak ingyen játszana, akkor bezárnák a boltot, de az csakis az ő üzletpolitikájuk miatt van, csinálják akkor fizetősre. Szerencsére sokan vannak akik EXTRA szolgáltatásokat vesznek, így megmarad a játék.
  • polarka
    Nálam is hasonló a helyzet.
  • Unknow
    Btw van szerver, de mindenki csak saját felelősségre. Van egy olyan érzésem, hogy aki most belép egy játékba az bizony leavvel fog távozni.
  • Zomil
    " Tudom naiv kérdés, mert abba nincs pénz... "

Ahogy te is irtad, abban nincs pénz...amig az emberek megveszik igyis-ugyis a cuccokat függetlenül attol, h stabil-e szerver nem fognak foglalkozni vele :S