53877
0MWkPbn.jpg
  • Anthrax
    van már server
  • Cobra.
    Elvileg csak délután.
    Aki meg sírt Teemo miatt, annak tessék, jól le lett gyengítve a mostani patch-ben.
  • faber
    Teemorol még annyit: nem akarok nagyon tovább menni az op/nem op vonalon, de lássuk be: blind és a dotja: ez két skill. Ha nem hagyod, hogy a dot végigtickeljen rajtad, és nem vagy hülye, úgy szét lehet verni, mint a huzat. Jó, nekem is volt 18/1/16-os mecsem vele, de ez nem mérvadó. Az ellenség fasz volt. Mikor olyan group volt, aki tudta, mit csinál, oracleval felszedte a gombákat, dot-ra figyelt, volt, hogy szarul jöttem ki a dologból.
    Én azt mondom: mindenkinek van egy stílusa, van, amire ráérez, amelyik karakter szinpatikus neki. Én az olyan karaktereket preferálom, amelyek nagyo ütnek, és lehetőleg rugó-módra, retorzió nélkül. Törékenyek, gyengék, de nagyot ütnek, és csak akkor, amikor a legjobbak a lehetőségek, legkisebb az esély, hogy visszaütnek. Tweetch, Teeemo, Katrina, Yi ilyenek. Vagy az olyanokat, akik kiröhögik a retorziókat: Mundo, Shen, Morgena, Olaf, Vladi, Ww. Aki egyikbe sem tartozik, de bejön, az Malazar, Sivir, meg még egy-két ad-hoc herom. De például sokak kedvence bohóccal, Shacoval béna vagyok, be is látom. Kasadin se fekszik. Swain se. Singed se.
    Ez van, mindenkinek vannak preferenciái, elvárható, hogy azokkal a hősökkel jó legyen (nem feltétlen azért, mert a hős op). Azért, mert látok egy olyan játékost, aki nagyon ráérzett Teemora, vagy Miss Fortunera, még nem kezdem el osztani, hogy "jáj, milyen noskill karakter" "nerf/kick/ban"...egyedül Karthus-t tartom (kicsit) op-nak, mert az, hogy megölöd, de még akkor is ki tud nyírni, meg hogy MINDENKIT MINDENHOL sebezni tud 1000-1200 hp-ra a végén, az kicsit gusztustalan. De ez van, egyébként egy lassú szar szemét, akit 5 sec alatt kinyír egy dps....kis hp+magic resivel meg simán counterezhető.
  • faber
    Mi a skill pontosan?

Szerintem LoL-ban az, hogy
    1. Ismerd a karaktered, erős és gyenge pontjait, építs az erőssekre, védd a gyenge pontokat (pl. Yi első skillje erős? -> go magic damage, és kibszott jó ganker lesz....Karthus lassú dög? Ne kolbászolj előre a tankok órra eltőtt, ahol bárki levadász...stb.)
    2. Ismerd az erős és gyenge pontokat. Ne kezdj el mele carryvel egy ankotütni, pl. ne állj neki Ww-al (most nem egy felfedelt, Bloodrazor + Infinitys ww-ról beszélek!) Shent melezni lvl4-en...ne légy hülye!
    3. Ismerd fel a takitikát, tudd, mikor kell támadni, mikor meghátrálni....mikor van értelme egy tower dive-nak, egy Mundoval ultizva röhögve befutok toronyalá, vagy Katrinával be és ki shumpózok, kibírva 1 lövést...de egy lassú sértült hőssel még akkor se futok be sokszor, ha az ellennek 100 hpja van, mert minek öljem meg, vagy ami még rosszabb, haljak bele a próbálkozásba?
    4. Igen, kell némi reflex is, hogy jókor, jót nyomjona az ember...
    5. Ismerd a stratégiát, nem kell neked szarni a spanyol viaszt, ha valaki már kipróbált egy hirót, írt hozzá guideot, lehet belőle meríteni, persze átvenni nem kell, mert lehet, te más stílusban nyomod...

Vagy valakinek van jobb elképzelése, mi is az a varázslatos "Skill"? És milyen játékhoz kell? Az, hogy valaki célba tud lőni CoD-ban, az skill? Az, hogy egy stratégiai játékban tudok zergelni, az skill? Az, hogy pókerben tudom, mit kell tenni, ha egy jó flop lejön, az skill? Mi a skill?
  • szucsy89
    mikor lesz szerver nem tudja valaki?
  • Unknow
    Izé, tehát kevesebb winem mint lostom. Swain teljesen használhatatlan egy olyan játékba ahol az ellenfél nem rendkívül idióta. Egyébként se értem minek linkelgetsz ilyen statokat. Ha nem felvágásból akkor miért? Csak mert bizonygatni lehet úgyis, hogy pl LEÍROD, hogy miért nem használhatatlan. Vagizásra, ez a stat nem jó.
  • Unknow
    Itt azzal a szöveggel jövök, hogy ha kevesebb winem lenne meg lostom, nem lenne nehéz ilyet összehozni Swainnel XD
  • B52Yami
    Megy a netkarate :)
    Lehet jókat pörögni swain-el, csak a szokásos probléma van vele, mint minden másik varinál is... 60 perces játékban egy dps-nek 3-4 ütés. Pl ashe stun-putty-putty és halott.

Lux mibe fáj? (ip)
  • watto
    Ops duplapost.

Szerinted azért linkeltem hogy bemutassam milyen kemény vagyok?
    Ment a fórumon a hupák hogy szar, kipróbáltam, ennyi.
    Szerintem ha nem szereted a flamet akkor ezt a topicot töröld le a látogatási listádról :)
  • watto
    Direkt azért linkeltem :D Nekem buff előtt nem nagyon ment vele, lehet most is mákom volt.
  • razz
    nem személyeskedésből hanem általánoságban mondtam,akinek inge az veszi magára...
  • razz
    most kezdjek el énis linkelgetni 40+ kill-es statjaimról ? a faszverős meg flamelös kommenteket is belehetne fejezni, attól mert ettől nem lessz senki se skillesebb, attól mert nem irkálok mindennap be valami szarságot még olvasom a fórumot rendszeresen...
  • zsakosfrodo2
    most buffolták swaint, bár patch előtt is lehetett ilyeneket csinálni, játékos tudása válogatja.
  • watto
    Ja és pls ne gyere itt a "kemény vagyok ranked gamebe" szöveggel, mert már uncsi :( Azért nehari <3
  • watto
    Ha nagyon akarsz, amugy itt a teljes, nem lvl 5 :)
  • Unknow
    Mutassak lvl 5-s accot ahol Evelynnel ownolnak?
  • watto

Akkro most mi is a baj Swainnel?^^
    Solo azt csá ...
  • Unknow
    Healje nincs, szóval azért azt nem hiszem XD
  • Zomil
    áááá annál durvább :D
  • Unknow
    Pre-nerf Ezreal 2.0?
  • Zomil
    Ez a lux iszonyat durva, late game simán csinál 800dmg-et cd reduval, 24másodperceknént...most gondolhatjátok...elnyomom teamfight elején végén, meg még utána chase-elés közben :D
  • Hurkans
    Lvl 30 vagyok és lehet hogy nem játszottam már 400+ gamet de azért a kedvenc karijaimmal tudok játszani és az hogy pár buildem láttad amikor pl lehet pont próba vagy hülyéskedés volt hát mondj amit akarsz az se tudom ki vagy Roy4l de biztos...
    Amúgy is bassza már az isten fabernek írtam erre fpocok elkezd itt ugrálni... Elmondtam a véleményem ha nem tetszik el lehet menni a picsába...
    Ha már az ember a véleményét se mondhatja el mert mindenki beleköt hát erre csak egyet lehet mondani ... tipikus...
  • ronesz
    kommentek alapján itt kb Zomil az egyetlen aki tudja is miről beszél többi kok
    teemo imba, nem kell egy karihoz se skill, flame, kb ez itt a színvonal
  • Roy4l
    Milyen oltások mennek :D:D Hurkans te még lvl30as sem vagy és már is itt jártatod a .... ?... nem vagy olyan überpro , 1x-2x játszottam veled még buildelni nem tudtál és csak néztem milyen marhaságokat raktál és a stattjaidnál is voltak olyan buildek hogycsak néztem....
  • Unknow
    Eddig se értettél hozzá, most ,hogy már kijött hozzá patch, még annyira se fogsz. Akkor most minek erölteted ? :P
  • Terrorcigano
    Regisztrálj más néven és gyere vissza írogatni, ha valóban fontos neked ez a topic. Az "utálat tárgya" lettél....ennyi, el kell fogadni.

Illetve azt is el kell fogadni hogy vannak jó és rossz játékosok.
    Lehet hogy bc2-ben tök pro játékos vagy ez meg nem megy annyira...na bummm, ebben semmi cink sincs.

Viszont Unknown és darkmenx "kritikáit" meg el kell fogadni.
  • zsakosfrodo2
    Patchel a kliens.
  • darkmenx
    mikor mi flameltunk milyen nagy volt a pofad, most meg a sajat pajtasaid utalnak ki a communitybol, sad.
  • Fpocok
    Mert már nem játszok egy hete nem írhatok ide? Mert egy hét alatt annyi patch jött ki, hogy már teljesen másik játék lett.

• Unknow
    Akkor meg miről beszélsz még mindig? XD Amúgy teemo tényleg egy szar karakter. :P Csak nem azért mert imba,hanem pont fordítva.
  • Zomil
    Nem érte mi ez a nagy flame már megint :D
    Amugy teemo erösen közelit eve felé a patch elött, mivel teamfight-ban HASZNÁLHATATLAN. A jelenlegi metagame egy dologbol áll: aoe cc stack-elés, lásd: galio,amumu, sona, kennen, stb.
    Hála a mostani update-nek kap egy szép buffot, de még igy is nagyon gyenge karakter marad.

Frodo: pedig igenis akad olyan hös a játékban amihez skill kell: pl. Ez, Anivia, Nasus, csak hogy párat emlitsek, de még akad :)
    Bár tény, h a skill-t igénylö hösök vannak kisebbségben.
  • Hurkans
    +1
  • Anthrax
    akkor miért jöttél vissza vagy miért írogatsz ide ha nem is játszol , bármi is legyen húzz a fenébe
  • Fpocok
    Baszki, ne legyél már ekkora SEGG. Abba is hagytam, de úgy látszik olvasni neked is luxus.
  • Anthrax
    te meg azt mondtad abba hagyod és letörölted, már azt hittem volt egy jó napom
  • Fpocok
    A sírást TE kezdted...
  • razz
    teemo erős...^^ nem,egyedül az ultija ami aoe-s az összes többi skillje nem, 1v1-ben is erősen verhető csak meg kell várni míg elmúlik a blind,teamfightban lowhp-n meg nemkéne utána rohangálni...
  • Hurkans
    Nem, nem vertek el vele másodjára mondom és azt is hogy ki az isten szólt hozzád? ne osszad az észt ha nem lett lap osztva és senki se sírt csak elmondtam a véleményem...
    Lehet frodo hogy igazad van nem tudom dota kimaradt én jobban szerettem a custom gameket w3-ba...
  • Fpocok
    Azért szar kari, mert valaki elvert vele? Talán nem sírni kéne és noskillezni... l2p.
  • zsakosfrodo2
    Szögezzük le, hogy ebben a játékban szvsz NINCS, azaz NINCS olyan karakter amihez skill kellene. Bármelyik hősnél a legnagyobb skill, hogy időben elnyomd a képességet, és hogy tudd irányítani, helyzeteket felismerni. A képességek csak azért vannak, hogy segítsenek megölni az ellenfelet, nem a képességek nyomogatásától lesz valaki skilles játékos. Uff.