53877
0MWkPbn.jpg
  • Hurkans
    Ezért szar kari mert nem kell hozzá tudás de amúgy ki szólt hozzád?
  • Fpocok
    Ne legyél már hülye!
    Valszeg azért feedelődik fel, mert jó és sokat öl.
    Szerinted mi a faxt csináljon a Teemo a lövésen és blindelésen kívűl?
  • Hurkans
    Nem vagyok ellene béna meg tudom ölni általában a probléma az hogy felfeedelődik és a hülye poisonja gyilkol, ezek szerint én még nem találkoztam noob teemoval mert nekem mindig pozitívba vannak velem is és ellenem is.
    Szerintem no skill mivel lőszlőszlősz és a poison megöl esetleg blindelsz is......
    De ez szubjektív....
  • Anthrax
    Ebben a játékban a tetves csigazabáló franciáknál nincs rosszabb, goa idején szerver miatt már megutáltam a nyomorék francia beképzelt fasszopó kis társaságot, de mostanában, ahányszor kapok egy francia pöcs cigányt boritékolható a kikapás
  • B52Yami
    Jaaa, értem. A dmg runák többet adnak, mint eddig. Legalább van értelme megvenni.
  • B52Yami
    Ja és valaki tudja mennyi lesz az új kari?
  • Anthrax
    a runa erejét növeli 200%-val ahh
  • B52Yami
    Sziasztok!

Az új runák hogy működnek?
    Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Strength damage increased by 200%
    Lesser Mark, Mark, and Greater Mark of Might damage per level increased by 35%
    Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Strength damage increased by 200%
    Lesser Glyph, Glyph, and Greater Glyph of Might damage per level increased by 35%
    Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Strength damage increased by 200%
    Lesser Seal, Seal, and Greater Seal of Might damage increased by 35%

A basic dmg-et növelik 200, ill 35%/lvl...vagy azt is amit cuccokból szerzek?! GP miket lőne 200%-os dmg-el 10.percben egy bf sworddel?!
  • Anthrax
    Az új holiday rúnákról tudni valamit ?
  • zsakosfrodo2
    Megnéztem a videot és amit csinál 4:00-tól 4:20-ig (soraka mentéses rész) az nagyon durva. Szvsz. :D
  • zsakosfrodo2
    Release notes 1.0.0.103

+

Champ Spotlight, bár ez kérdéses mennyire friss, még nem néztem meg.
  • Zomil
    Lux 3150...nagyszerü most mindenki vele fog játszani, és folyamatos qdodge lesz...
  • faber
    Azért mondjuk imádkozok, hogy valami értelmes, minimum a HoN-éhoz hasonlóan hatékony leaver-protectiont végre betegyenek/átvegyenek LoL-ba...report/ignore semmit sem ér, és ez a legnagyobb hiányossága LoL-nak...
  • faber
    Ígyigaz.

De mindegy, nem fizetnek, úgyhogy nem fogom itt promótálni, Pocok szíve joga, hogy így itélje meg...mondjuk napokba én is beléptem, de már annyira elszoktam tőle...LoL után túl lassúnak tűnik, meg idegesít, hogy portoláshoz mindig venni kell azt a sz*r követ (vagy a portólós cipőt).
  • Gubberx
    Videó alapján nem nagyon jön át teljesen, én kipróbáltam és tényleg szép, ill. elég jó kis darkos hangulata van.
  • Fpocok
    Én viszont egy honos videót sem tudtam végignézni, olyan ocsmány.
  • faber
    Ja, és barátom, ha nem értesz hozzá, Teemoval sem lesz pozitív statod....mikor ingyenes, meg lehet figyelni, hány fogyatékos van, aki játszik vele, és a kis hp-s hőssel bemegy rambózni, hülye helyre teszi a gombát, stb...voltam olyan mecsben, hogy Teemo egy killt nem bírt összehozni, pedig még akkor ingyenes sem volt...
  • faber
    Mindenki azt utálja, ami ellen béna....és én már szerintem minden karakterről hallottam, hogy "túl könnyű", "op", stb....volt már Xin, Karthus, Jax, Miss Fortune, Garen, Vladimir, Trynda is közellenség. Ki ezt utálja, ki azt. Én azt mondom: ismerd meg mind, találd meg a gyengéjét, és ne nyafogj!
    Teemoval miért lehetne "csukott szemmel is pozitív statod"? Kevés hpja van, ha nem vagy vele óvatos, egyből megdöglesz, ultija (főleg még most) sok más ultival szemben nem olyan erős, és stratégiai gondolkodást igényel (ha hülye heylre fosod a gombákat, semmit se érnek). Ja, hogy ha figyeled a hp-det, tudod, hová tedd a gombát és jól itemelsz, jó vagy vele?
    Tanuld meg használni, tanuld meg legyőzni, ne sírj....
    Én is utálom Karthust (ahhoz nem sok skill kell, hogy egy mindekit sebző ultit eltolja), mégse nyafogok, mert tudom, hogy például rohadt lassú, papír és magic resist+hp stack =gg ellene. Trynda is sokszor okoz bosszúságot ultival, de cc+ MOAR dots és hello. Sokan a patkányt is utálják, de azt elfelejtik, hogy az egyetlen előnyét 400g-vel counterezhetik. Aki hülye, és erre nem képes, az halljon meg, megérdemli!
  • faber
    Látod, Pocok? Szerinte is szebb a HoN :)
  • Hurkans
    Utálom az olyan karaktereket amikkel csukott szemmel is pozitívba lesz a statod ha nem értesz hozzá akkor is...Pl: Ryze,Teemo meg most perpill nem jut több eszembe de van egy pár...
  • Cobra.
    Mi a baj vele? Talán a gombái?
  • zsakosfrodo2
    Holiday Skins - Lux Skin Bundle
  • Hurkans
    Már megint teemo:@ de gyűlölöm akkora egy szar :@
  • Roy4l
    Pont jó mert mostanába akartam Teemot megvenni meg Blitzezni is volt kedvem:DD:
  • zsakosfrodo2
    Week 15:

Annie, Mage
    Blitzcrank, Tank
    Heimerdinger, Support
    Jax, Melee DPS
    Sivir, Ranged DPS
    Soraka, Support
    Teemo, Ranged DPS
    Shen, Tank
    Garen, Melee DPS
    Swain, Mage
  • Gubberx
    Hali, kipróbáltam és nagyon nem tetszik :S egyetlen pozitívum amit találtam benne LoL-hoz képest hogy szebb a grafika, de maga a játék nem jobb annyival hogy fizessek érte :) Majd talán a dota 2 :)
  • penge25
    Szeva gubberx koma, hiányzol ám (jó értelemben), nem jössz Honozni inkább? Ha gondolod dobhatok neked meghívót 10 ingyen játékra, hidd el ég és föld a HON és a Lol. Írj egy mail címet privibe és küldöm a meghívót, most még van eladó account is 3500 Ft-ért 7k helyett.
  • B52Yami
    Olyankor nem szabad szólni neki, hogy ne tegye. Nyugodtan darálja a manáját a semmiért.
  • Fpocok
    Az történik, mint anno Xinnel. Egy hangyapöcsnyit nerfelték, és alig volt. Azért néha még láttam heimet... de tök aranyos, ahogy ennyi idővel a patch után is gránátozták a tornyot :D
  • Roy4l
    engem a legjobban galio ultija-garen-karthus ulti meg amikor ashet támadnám le sionnal de egyszerűen lelassít-.-...de azt most megfigyeltem hogy alig van heimer de volt 1időszak ahol mind a kettő teamből elvitték...hála az égnek hogy most nem divat heimerezni ^^
  • Zomil
    Garennél idegesitöbb hös számomra nincs a játékban, najo talán karthus r skill-je még mindig vezet...Egyszerüen, ha nem vesz semmi értelmes itemet akkor is iszonyat erös, az ultija meg a ks csucspontja...Off-tank, szoval megölni is baszott nehéz, de az utlijának hála meg iszonyat dmg-et ki tud osztani...és hogy még jobb legyen még silence-elni is tud...ráadásul csak a cd tartja vissza...
  • Unknow
    Nem úgy volt amúgy ,hogy letörölted? Ilyen dolgokkal nem illik ám viccelődni! Beleéljük itt magunkat erre te meg... sigh T_T
  • Gubberx
    o_O
  • Fpocok
    Szeretnék innen is gratulálni annak a retardáltnak, akinek a játék nickje: Narkoskurva.
  • daemonervosa
    Garen = sunfire stack, nincs ezen mit ragozni.

spin to win
  • Gubberx
    arra az 1 darabra gondolsz?
  • daemonervosa
    biztosan nehéz lehet sunfiret stackelni
  • Gubberx
    Kezdek ráérezni Garen erejére :D
  • Zomil
    hm vmi nemjó, itt van még1szer:
    régi:

uj:
  • Zomil
    aki nem tudja hogy nézett ki eredetileg:

és az uj:

Sztem a 2. sokkal inkább illik egy light mage-hez, mint az elözö :)