53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    Nem is azt mondta, h Corki-t vegye meg és tolja vele :D
    Csak azt emlitettem, h annak ellenére, h szerintem legalábbis erös hös, eléggé kevesen használják.
  • Roy4l
    azt figyeltétek amikor mondtam jöjjön ellenem 1v1ezni egyből hogy bekussolt és még nemis vett fel?:D pedig nemvagyok egyáltalán jó játékos csak egyszerűen sokat játszottam és tudom a legtöbb heronak erősségét-gyengeségét de most garenozok tudom nemkell hozzá sok skill de kogra gyüjtök :D
  • anarga
    jo bocs, nem kalkulaltam bele hogy retardaltak ellen dps sorokaval is lehet penta killt csinalni / vagy a dps janna amit annyira emlegettek itt egy idoben. nem mindenki jatszik a harshegyi pajtasokkal.

tapasztaljam ki? oreg tobb jatekot jatszottam mar evelynnel is, mint ahany jatekot te osszesen jatszottal + osszesen gondoltad hogy jatszol es vegul nem jatszottal + a korod + az anyad 'vendegeinek' a szama.

======================

kogot mindig banoljak, plusz csak nehany secig van range.

elobb tanuljon meg jatszani alapveto championokkel, utanna mehetnek a nehezebbek mint a corki vagy anivia.
  • Dobronski
    reqw
  • ToCsEk
    tudom ismerem, toltam már vele, szerintem elég jo heró, igaz tudni is kell vele :D
  • Dobronski
    Fiddle free, próbáld ki.
  • ToCsEk
    fiddlesitck vagy fortune?
  • Zomil
    alapbol 500range, a Bio-Arcane Barrage-el +250

Kog jó, csak már a tankos meta kimenöfélben van, igy már egyre kevésbé hasznos.
  • Zomil
    Mondjuk, ha már ranged carry-knél tartunk, sztem corki-t is érdemes megemliteni, mert ugyan kevesen játszanak vele, elég jó AD carry, hála a buffoknak, ennek ellenére még mindig alig látni...bezzeg teemo-t/heimer-t elöszöeretettel pickelnek az emberek -.-
  • B52Yami
    Itt viszont én is egyetértek a többiekkel, hogy ashe a legjobb.
    Ha már range, Kog-nak mennyi a range? Jól lehet vele aprítani ad-ra építve, tornyot is rangen kívül lehet bontani(ha jól emlékszem)Csak menekülni nem tud, és ha kap 1 stunt fekszik. Vélemény?

Kell neki egy babysitter azt csá, pl janna, vagy sona.
  • Unknow
    Pedig Teemo tényleg nem ér még most se semmit. Map controlra türhető aztán kész. Az ,hogy idegesíti az ellenfelet nem egyenlő azzal, hogy jó champion. Megtanulhatsz vele játszani akárhogy, sose fog annyit érni mint Ashe,Tristana,MF,TF,Twitch...

Ashe pedig még mindig a legjobb carry a játékban. (Több okból is.)
  • Roy4l
    szerintem elég nagy noobság teemonak critet rakni inkább csinálnál APre vagy talán ADre na de crit WTF?!
  • Hurkans
    +1
    Itt oltogatod amikor a te értelmi szinted egy székkel egyenlő...
  • Roy4l
    nah mivan itt okoskodsz és nemmersz kiállni ellenem? ha olyan pro vagy állj már légyszives ki ellenem
  • Roy4l
    vegyél fel friendba:Appled és toljunk 1v1et nézzük meg milyen pro is lehetsz
  • david insane
    Ki mondta hogy pro vagyok? Ki mondta hogy én értek a lolhoz?
    Csak annyit mondtam hogy ő nem ért a lol on belül te emohoz, 2 hónapja megyek vele átlagban, és igen is erős és tud valamit,mit szutykolja, nem mondtam hogy fúúgeci bever 3 tankot, meg 1 et is egyáltalán, de akkor se gyenge, a gyenge nem itt kezdődik.
  • Roy4l
    attól hogy lvl5s és ilyeneket csinált attóm nemvagy Pro, nekem is voltak ilyenek hogy 1v3ba levertem még nagyon kicsi szinten de szart se érdekel de nemhiszem közepes ELO-s teamet igy bevernél és szerintem teljesen igaza van anarganak tehát te nem értesz a lolhoz^^
  • david insane
    Jólvankuss, 25 vagyok de ne zavarjon talicska :'D
    gombák nélkül is megy, na okcsá.
  • ronesz
    hát igen, level 10es summonerként biztos jó dolog lehet teemoval "kritelni", bárcsak én is olyan pro lennék, hogy az ellenfeleket a gombák fele húzzam, ahol aztán majd jól "belasúlnak", ezt követően mind a három ellenfelet megölve egy double killel legyek gazdagabb

(szerintem te vagy a hülye, de legalábbis nálad többet ért a lolhoz)
  • jazzy
    Köszi #3842, #3846
  • Zomil
    Itt egy link a championok range-éröl. Sajnos nem a legfrissebb, mert pl. mf nincs már rajta, de frissebbet nem találtam. Ha megnézed lvl18-ra trist-nek 703 lesz a range-e
  • david insane
    A másik meg az, tökéletes fb't hajtok vele véghez, nemvolt olyan h ne halt volna min. 1 , elmenekülnek és egyszer csak azt veszem észre hogy irkálja ki hogy én megöltem azt, amazt, méreg megszedte őket.
  • ToCsEk
    hát ez is game függő szerintem :D milyen erős az ellenség stb.. de az tény hogy teemo idegesítő méreg rager :D
  • david insane
    Szádra ne vedd emot, már bocs de akkor én vagyok a hülye vagy te nem értesz a lolhoz? lvl 6 tól megállíthatatlan vagyok vele. dmg, krit , attack speed, 3man jöttek rám egyedül voltam azt , persze gombákfelé húztam őket, aztán még lasúltak méreggel rájuk, aztán vissza gyorsan azt kill kill kill, double kill.

Tapasztald ki, és aztán mondj rá ilyet ; D
  • anarga
    9 vagy 10 ranget kap minden levelen. 150+ lvl 18on.
  • jazzy
    Tristanának nagyobb a range mint az Ashenak? (Én kezdő vagyok, azért kérdezem, mert úgy vettem észre Ashenek a legnagyobb)
  • anarga
    najo...

ranged dps = carry.

sivir support/pusher de kurvara nem carry.

teemo nem eros, teemo gyenge. teemo szar. (ok 50 perc jatek utan es 15k+ erteku itemekkel eros, meg soroka is dps 50 percnyi jatek es 15k+ erteku dps itemekkel, mint a letezo osszes rohadt champion a jatekban. merc,BC,BT,BT,LW triple potion, kesz a ranged dps soroka. ertelme? nincs. teemonak ertelme? nincs.

ami a legidegesitobb a postodban: ashe kurvara nem support. ashe az egyik legjobb ranged carry, ha tudsz vele jatszani, viszont kurvara nem olyan egyszeru. 'ha nem tud farmolni semmit sem er' ez a letezo osszes kurva championre igaz.

tristananak a legnagyobb a range, ergo talan o lehetne legjobb ranged carry. jo engage (jump+ulti). tud menekulni (ulti+jump).

///// nevetseges a postod /////
  • ToCsEk
    köszi az infókat, mf-t lehet megveszem de még alszok rá párat :D

szerintem kennennel igen könnyű játszani :)
  • Zomil
    Mf kb. az egyik legerösebb ranged dps, bár mostanában azt veszem észre, h egy AD TF is elég erös.
  • ToCsEk
    hmhmhm és miss fortune?
  • Cobra.
    Milyen téren leghasználhatóbb? :)
    Sivirt eléggé felerősítették,viszont még mindig könnyen hal, Ashe nagyon jó support, de ha nem tud farmolni, akkor semmit nem ér, Tristana talán a legmagasabb dps-ű és mellette még menekülő skilje is van. Teemo szintén erős, cserébe kisebb a range-e, ezért más ranged karakterek tudják harassolni. TF 1vs1-ben meg gankeléskor elég erős, de teamfightban 1 stun és halott. Nidalee és Kennen inkább nukerek, de simán megesznek szinte bárkit 1vs1-ben, cserébe nehezebb velük jól játszani.
  • ToCsEk
    melyik a leghasználhatóbb range dps?
  • darkmenx
    Íme a mai:
    Jah, tegnap volt egy arc, aki 20-as lvlű volt és mundoval ment, ilyen brainless tank stílusban és mindenkit lenubozott (én voltam lvl 25, a többiek lvl30), aztán a meccsett nyertük és ő lett a legszarabb (kb. 4v5ben betoltuk, mert megsértődött és csak azért sem jött segíteni, amikor kellett volna:D)
    De mondjuk, akkor a csapatban 2en legalább mindig bevártak (gondolkodtak), a 3. meg követte a másik 2-t, szal többségében jó csapat volt xD
  • B52Yami
    Volt már! :)
  • darkmenx
    Akkor: A mai élménybeszámoló,

Sona/Morde/Yi/Katarina/MissF(én). (szar setup valamiért biztosan, de ettől most tekintsünk el....)

Summoning...Katarina mid, én bot...Másik három elindul topra. Mennek, mennek...
    Yi: Sona...go bot...we are on TS with Morde.
    Sona: No.
    Morde: FFS go bot nuub.
    Sona: No.STFU. Need 1 melee 1 ranged on both line, I need tank.

Ez kb. lvl 8-ig így ment, hárman fent ökörködtek, én lent jól elvoltam, középen Kat is...de hát ugye ez még se frankó.

Lvl 9:
    Yi: MF... come top, me and Morde will go down.

Ok, felkocogok, ők lejönnek. Csakhogy Sona: teleport...már megy is le hozzájuk.

Eztán már beindult a gank, így végülis csak még egyszer leosztották egymást, ki miért noob.

Kb. 5 szintel később Sona meghalt 1-2 teamfightban... ezután elvonult ERDŐzni, mondván, hogy "Morde letting me die intentionally".

Nagy nehezen megnyertük, de a délelőttre el is ment a kedvem a LoL-tól.
  • david insane
    v másik topicba verik a nyálukat : D
  • B52Yami
    1300-ra énis felviszem... összeszedek értelmes tank meg dps runa szettet, majd utánna. Varikkal szeretek játszani, de azokat gyorsan le is nyúlják, többivel meg nem nagyon tudok. Morganaval pl pozitív a statom.
  • polarka
    a trollok vissza mentek az erdőbe
  • bugike
    Add az accodat es az msnedet pmben, ha meg mindig all az ajanlatod, 1600-ra biztos nem fogom felvinni, de 1300-1400-ra minden gond nelkul, es akkor bizonyitva lesz, hogy mindenki oda valo, ahol van (vagy csak nagyon csunyan szerencses leszek MM-el...)
  • david insane
    mi ez a csönd? : D