53877
0MWkPbn.jpg
  • ronesz
    you mad
  • anarga
    te annyira buta vagy, hogy az valami felelmetes. komolyan azt gondolod, hogy azert irtam thornmailt mert 100 armort ad? olvasd mar el, legalabb google translatet hasznalj, az is kepes leforditani, ugy hogy egy akkora hulye is megertse, mint te.

nem bann rendszer, hanem ban rendszer. egy kurva darab n betu van benne.
  • david insane
    Milyen igazad volt, +100 armor.
    Rammusal voltam, yi meg se sebzett ; DD

cobra, nem kellene se a enemynek se saját teamnak leavelni, és azon szerencsétlenkedni hogy, jajj remélem nem rage quitozik, nem olyan balfasz. Sajnos meg merik mert nincs semmi hátul ütője, jöhetne már a bann rendszer.
  • Cobra.
    Van matchmaking, csak "kissé" bugos :) De ne aggódj, lesz majd olyan is, hogy az ellenfélnél lesz a leaver, akkor jó eséllyel ti nyertek. Szóló meccseknél sajnos az dönti el a végeredményt, hogy hol van több leaver/idióta feeder.
  • jazzy
    Van valami matchmaking system a játékban? Lehet, hogy csak egyszerűen szerencsétlen vagyok, de az utolsó 10 meccsben 9nél kiléptek, vagy afkoltak a csapatomban, amíg az ellenfélnél senki sem.

(Igen kis szintű nyomorék vagyok aki sír és nincs neki 50% winrate-je)
  • anarga
    barmilyen bonyolult es barmennyire valoszinutlennek tunik a valasz, thornmail csodakra kepes.

btw ha 2 utesbol leszed az a Yi, akkor ket lehetseges opcio van. vagy kurvara le vagy maradva lvlben es o 18as mikor te viszamasztal a jatekba lvl1en. a masik pedig hogy szarra lett feedelve, ergo /surrender.
  • david insane
    Hát beszarok, YI ellen komolyan már félek menni, akár kennenel akár evelynel, vagyok rám nyomja az ultit, azt 2 ütés, milyen buildel tudom ezt bevédeni?
  • david insane
    dehülye xddd

Am yaminak igaza van :'D
  • B52Yami
    Ilyenekre ne reagálj byz, értelmetlen. :) Erre veri otthon, csak segítesz neki.
  • darkmenx
    előtte még csökkentett módban próbálom :|
  • byzhouse
    ez a rész játékra vonatkozott. gyökér
  • david insane
    HANG vagy! csak úgy mert xd
  • darkmenx
    majd,ha lesz új gépem :((( bye
  • byzhouse
    gyökereknél? most próbálnám ki ezt a kib*szott játékot,de errort ír ki.
    nem gondolod,hogy te vagy a gyökér?
  • B52Yami
    Anarga most büszke vagyok rád, végre egy értelmes, magyarázatot adó hozzászólás.
  • darkmenx
    csak olyan gyokereknel fordul elo aki moddolja a klienst, amugy semmi baj nincs a mostani updatetel :(
  • anarga
    szerinted megis mi a faszert kuldtem el zylorekat a kurva anyukba egy fel eve? mert az ennel sokkal gyengebb dolgoktol lett tele a faszom es inkabb jatszok randomokkal ha nincsenek bugiek, de retardaltakkal nem fogok. en egy szoval sem, sehol sem mondtam, hogy top eloban, high eloban, mid eloban, barmilyen eloban csak serious game folyik. nincsenek leaverek, nincsenek afkk. en csak azt mondtam, hogy en veszem komolyan a jatekot addig a pontig, amig valaki nem kezd el retardaltasagokat csinalni.
  • daemonervosa
    Kurvasok embernek ez van most, szoval chill out bro
  • byzhouse
    ok feladom :D letöltöttem 1 oldalról becsomagoltan-felraktam és launchernél mikor megnyomom playt próbálja betölteni a szervert meg alatta 2 cucc de leáll a launcer és újra indul.

majd,ha lesz új gépem :((( bye
  • Hurkans
    ragequit powa...
  • watto
    twitch és nasus keményen küzdöttek ahogy látom :D
  • B52Yami
    Én most játszottam egy olyat, ahol az ez* és kennen egy db ultit nem nyomott el 25 perc alatt :) Sajnos velem voltak :(
  • Hurkans
    Mostanában tipikus meccs...
    Véleményeket várok...
  • Roy4l
    próbáld még hogy a LoL game client-launcher és Lobby is legyen engedélyezve a tűzfalnál
  • byzhouse
    aha
  • B52Yami
    Azóta is ugyanaz a hiba üzenet?
  • byzhouse
    települjön már fel ez a kcsg játék :|
  • daemonervosa
    Az alap build zerk boots és madred, a többi változó
  • Anthrax
    Funoljanak nyugodtan,csak ne az én játékomat basszák el. 5en mennek ilyenre akkor nyugodtan,de ezek 3an voltak és simán elkurták a játékom.
  • jazzy
    Kog'Maw-ot hogy kell itemelni? Az a jó, amit felajánl, vagy érdemes AP-ra is kipróbálni?
  • B52Yami
    Mindenki funol, csak anarga nem, mert szétbassza az ideg, ha kikap.
  • david insane
    Hát persze hogy sms payment! Kivétel Magyarország -.-"
  • ronesz
    a különbség csak az, hogy ők funból csinálják, itt páran meg azt hiszik tényleg így kell őket játszani :/
    amúgy nem értem a logikát, azért mert ők high elosok, miért ne funolhatnának NORMALBAN (tehát nem rankedben), illetve a másikra válaszolva miért ne sírhatnának a balfaszokról a saját teamjükben RANKEDBEN(ráadásul 10 hónappal ezelőtt)?
    amúgy meg egész jó statjuk van szal a nagyszájúakat itt simán szétbasznák még így is
  • david insane
    Anarga kissé elvan tájolódva ....
  • Anthrax
    Anarganak üzenem,hogy a top elos köcsögök is normalra jönnek funolni az AP WW AP tristana és az AD Annie-vel, szóval ők se jobbak a low elos hülyéknél akik ugyanezt a buildet tolják
    http://imagefrog.net/show.php/127451_retardtopelo.jpg
  • Zomil
    Még jo hogy high elo-ban nincs sirás a béna játékosok miatt...
  • david insane
    Ja és megint a műbalhé, amit már szerintem páran unnak, csak nem mondják.
  • david insane
    Ha valakinek nehéz lenne értelmezni a magyar szöveget, nesztek full angol.

Irelia - English version
  • Zomil
    Nem egyezhet a véleményem másokkal?

Most okosnak hiszed magad?

"RELEASE THE TROLLS!!!"

Nah bujj vissza gyorsan a kis lyukadba...
  • watto
    Úgy ovlastam hogy "condom internet security" :D