53877
0MWkPbn.jpg
  • anarga
    hotshot nem szokott ragelni annyira, hogy az miatt banoljak. ha grackist meg nem banoltak, akkor senkit sem fognak rage miatt.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337276
  • B52Yami
    imho Nagy izgalommal követjük az eseményeket, lehet ez lesz a LoL vége? Nem let a srác öngyilkos? Megy még a streamje? imho
  • B52Yami
    Nem baj :) imho

"valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt."

Biztos rosszul értelmeztem.
  • Jowanson
    imho nem az. járj utána mielőtt butaságokat hordasz össze imho
  • B52Yami
    Akkor ő is ugyan olyan elmebajos angry troll, mint itt egy páran? :D Szegény nem bírta a feszültséget? Valahogy nem tudom sajnálni.

GG Riot.
  • Jowanson
    folytatás:
    valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt.
    na de mire fel kap 10 year ban-t? ez a riot részéről azért elég szánalmas imho. első alkalommal lehetne valami warning 24/48h ban vagy valami ilyesmi (a'la wow és hasonló mmo-k), de egyből 10 év? ennyi erővel mér nem törlik az accát?
    szánalmas
  • Jowanson
    ezen megy a fórumon a vita.
    van aki azt mondja h "we dont know, no1 knows".
    másik rész azt hogy livestream közbe rage-elt v fb után ragequit-elt/shittalkolt, vmi ilyesmi.
    lehet hallgatni livestream-en a "mestert" ;) http://clgaming.net/index.php?page=livestream
  • Anthrax
    Milyen okból banolták ?
  • Zomil
    LOOOL hotshotgg 10éves ban-t kapott :DDD
  • B52Yami
    Merc cipő, banshe, és a silver stash, vagy mi a neve. Válogathatsz.
  • jazzy
    Nem a stunja ölt meg persze, csak amíg stunban álltunk kaptunk 2 spellt és feküdtünk.
  • B52Yami
    xD- ből sos-em elég!
  • darkmenx
    Nem is beszélve teemo első abilityijéről ami magic damagét csökenti neki -.-"
  • ronesz
    a stunja amúgy nem sebez
    jótanácsként amúgy kezdőknek javasolnám, hogyha nem is tudnak kipróbálni minden karit, mert nem volt még ingyen és nincs rá ip, akkor legalább a skilljeit érdemes elolvasni, hogy tudd mire lehet számítani tőlük
  • darkmenx
    ezt most magyarul
  • B52Yami
    xD-ből sosem elég!
  • darkmenx
    jól esik az xDDDDDDDDdd? nem lenne elég 1 xD?
  • Dobronski
    ezt mé nekem?
  • B52Yami
    Durva mi? xDDDDDDDDdd Én is meglepődtem!
  • darkmenx
    aztarohadt xdddddddddddd
  • B52Yami
    Én este 6-ot játszottam úgy, hogy valaki mindig feedelt. Középen tartom a tornyot veigarral morde ellen, erre meglepiből rámugrik egy pantheon... nézem a táblázatot... 13-0 :) Ja mondom jó, nekem az volt az első halálom.
    Úccsó játékomat nyertük, bár ott én feedeltem :) Már, ha a 6 halál a végére annak számít.
  • jazzy
    Most kaptunk egy szarrá feedelt 20as soulstealerre stackelt veigart.. 2 lövésből megbaszott mindenkit a stunjával, hiába mentünk rá többen, ismét azon buktunk, hogy volt 1 balfasz nálunk 0/9el 20 perc után..
  • Dobronski
    Twitch a legállatabb, mindig enyém a FB a patkánnyal.
  • david insane
    Evelynn el ezt egyszer ki kell próbálnom!

http://www.youtube.com/watch?v=SVAi08_G0Tc

Amúgy oracle,ha kiderül kinél van az enemybe, akkor azt célozzuk be először, aztán veheti az oracléját újra, és már minuszba lesz item szinten : D
  • watto
    Veszel 1 oaraclet és megfogtad twitchet.
  • ToCsEk
    ez is game kérdése, csak azért erős mert sok newbiee nem vesz soha vardot vagy elixrirt így kedvére sunyulhat mindig
  • david insane
    Twitch nagyon erős, és építeni is könnyű *-*
    Én is Twitch -re gyűjtök most : D
  • jazzy
    Ez a Twitch nagyon durva, vagy lehet csak én találkozok jókkal, mindig ilyen 20 körül vagy afelett ölnek, kevés halállal.
  • david insane
    meglátnálak az utcán, felrúgnálak, és mennék utamra : )))
  • darkmenx
    mi timszpiket hasznalunk, akkor nem lehetunk durvak?
  • szucsy89
    nem nehéz... csak ha soloban fogod tolni 4 random noobal, akkor sok idegesség lesz, ez az a játék amit 4 haverral kell ventriloval tolni és úgy szétzúzni mindenkit, akkor nem lesznek noobok, leaverek stbstb
  • byzhouse
    aha, sok játékban szenvedtem ideg összeroppanást.
    amúgy nehéz ki ismerni a játékot?(néztem hiv. oldalon tutorialt hát ilyen wow/w3 keveréke,ami nem lehet túl nehéz :D)
  • anarga
    ha nyerni akarsz es normalisan szeretnel jatszani, nem pedig csak funolni es a tobbi 4 emberrel kicseszni, mert te csak funolsz, mivel nem erdekel se a stat se az egesz, csak szorakozol, akkor az idegeidet probara teszi. amennyiben viszont nem eros az idegzeted, olyan hulye leszel mint david 'insane' szarvas, mert idegosszeroppanasod lesz.
  • byzhouse
    ezt most magyarul
  • anarga
    ha nincs eros idegzeted, olyan hulye leszel mint szarvas insane david.
  • byzhouse
    tetszetős game. el lehet vele szórakozni vagy hamar rá lehet unni? :D
  • david insane
    Szánalmas vagy: )

Eltudnád mondani mi bajod van velem? Mert arra NAGYON kíváncsi lennék : )
  • darkmenx
    okcsá
  • david insane
    Szerintem meg térjetek a topic témájára => League of Legends.
    Köszöntem : )
  • watto
    Clap...Clap...