53877
-
anarga #3986 hotshot nem szokott ragelni annyira, hogy az miatt banoljak. ha grackist meg nem banoltak, akkor senkit sem fognak rage miatt.
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337276 -
B52Yami #3985 imho Nagy izgalommal követjük az eseményeket, lehet ez lesz a LoL vége? Nem let a srác öngyilkos? Megy még a streamje? imho -
B52Yami #3984 Nem baj :) imho
"valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt."
Biztos rosszul értelmeztem. -
Jowanson #3983 imho nem az. járj utána mielőtt butaságokat hordasz össze imho -
B52Yami #3982 Akkor ő is ugyan olyan elmebajos angry troll, mint itt egy páran? :D Szegény nem bírta a feszültséget? Valahogy nem tudom sajnálni.
GG Riot. -
Jowanson #3981 folytatás:
valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt.
na de mire fel kap 10 year ban-t? ez a riot részéről azért elég szánalmas imho. első alkalommal lehetne valami warning 24/48h ban vagy valami ilyesmi (a'la wow és hasonló mmo-k), de egyből 10 év? ennyi erővel mér nem törlik az accát?
szánalmas -
Jowanson #3980 ezen megy a fórumon a vita.
van aki azt mondja h "we dont know, no1 knows".
másik rész azt hogy livestream közbe rage-elt v fb után ragequit-elt/shittalkolt, vmi ilyesmi.
lehet hallgatni livestream-en a "mestert" ;) http://clgaming.net/index.php?page=livestream -
#3979 Milyen okból banolták ? -
#3978 LOOOL hotshotgg 10éves ban-t kapott :DDD -
B52Yami #3977 Merc cipő, banshe, és a silver stash, vagy mi a neve. Válogathatsz. -
#3976 Nem a stunja ölt meg persze, csak amíg stunban álltunk kaptunk 2 spellt és feküdtünk. -
B52Yami #3975 xD- ből sos-em elég! -
#3974 Nem is beszélve teemo első abilityijéről ami magic damagét csökenti neki -.-" -
ronesz #3973 a stunja amúgy nem sebez
jótanácsként amúgy kezdőknek javasolnám, hogyha nem is tudnak kipróbálni minden karit, mert nem volt még ingyen és nincs rá ip, akkor legalább a skilljeit érdemes elolvasni, hogy tudd mire lehet számítani tőlük -
#3972 ezt most magyarul -
B52Yami #3971 xD-ből sosem elég! -
#3970 jól esik az xDDDDDDDDdd? nem lenne elég 1 xD? -
Dobronski #3969 ezt mé nekem? -
B52Yami #3968 Durva mi? xDDDDDDDDdd Én is meglepődtem! -
#3967 aztarohadt xdddddddddddd -
B52Yami #3966 Én este 6-ot játszottam úgy, hogy valaki mindig feedelt. Középen tartom a tornyot veigarral morde ellen, erre meglepiből rámugrik egy pantheon... nézem a táblázatot... 13-0 :) Ja mondom jó, nekem az volt az első halálom.
Úccsó játékomat nyertük, bár ott én feedeltem :) Már, ha a 6 halál a végére annak számít. -
#3965 Most kaptunk egy szarrá feedelt 20as soulstealerre stackelt veigart.. 2 lövésből megbaszott mindenkit a stunjával, hiába mentünk rá többen, ismét azon buktunk, hogy volt 1 balfasz nálunk 0/9el 20 perc után.. -
Dobronski #3964 Twitch a legállatabb, mindig enyém a FB a patkánnyal. -
#3963 Evelynn el ezt egyszer ki kell próbálnom!
http://www.youtube.com/watch?v=SVAi08_G0Tc
Amúgy oracle,ha kiderül kinél van az enemybe, akkor azt célozzuk be először, aztán veheti az oracléját újra, és már minuszba lesz item szinten : D -
#3962 Veszel 1 oaraclet és megfogtad twitchet.
-
#3961 ez is game kérdése, csak azért erős mert sok newbiee nem vesz soha vardot vagy elixrirt így kedvére sunyulhat mindig -
#3960 Twitch nagyon erős, és építeni is könnyű *-*
Én is Twitch -re gyűjtök most : D -
#3959 Ez a Twitch nagyon durva, vagy lehet csak én találkozok jókkal, mindig ilyen 20 körül vagy afelett ölnek, kevés halállal. -
#3958 meglátnálak az utcán, felrúgnálak, és mennék utamra : ))) -
#3957 mi timszpiket hasznalunk, akkor nem lehetunk durvak? -
#3956 nem nehéz... csak ha soloban fogod tolni 4 random noobal, akkor sok idegesség lesz, ez az a játék amit 4 haverral kell ventriloval tolni és úgy szétzúzni mindenkit, akkor nem lesznek noobok, leaverek stbstb -
#3955 aha, sok játékban szenvedtem ideg összeroppanást.
amúgy nehéz ki ismerni a játékot?(néztem hiv. oldalon tutorialt hát ilyen wow/w3 keveréke,ami nem lehet túl nehéz :D) -
anarga #3954 ha nyerni akarsz es normalisan szeretnel jatszani, nem pedig csak funolni es a tobbi 4 emberrel kicseszni, mert te csak funolsz, mivel nem erdekel se a stat se az egesz, csak szorakozol, akkor az idegeidet probara teszi. amennyiben viszont nem eros az idegzeted, olyan hulye leszel mint david 'insane' szarvas, mert idegosszeroppanasod lesz. -
#3953 ezt most magyarul -
anarga #3952 ha nincs eros idegzeted, olyan hulye leszel mint szarvas insane david. -
#3951 tetszetős game. el lehet vele szórakozni vagy hamar rá lehet unni? :D -
#3950 Szánalmas vagy: )
Eltudnád mondani mi bajod van velem? Mert arra NAGYON kíváncsi lennék : ) -
#3949 okcsá -
#3948 Szerintem meg térjetek a topic témájára => League of Legends.
Köszöntem : ) -
#3947 Clap...Clap...