53877
-
anarga #3706 szerintem nem, mert 9 honap utan veszi eszre, h SMPnek van jovoje, single player miatt mar nagyon kevesen veszik meg es most kezdi SMPt csinalni. masreszt mar reg kidobhatta volna a kukaba a pascalos 30 eves adatbazis megoldasokat es csinalhatott volna vmi mas adatbazist, mint h txt filekba rak mindent el es onnan olvas ki. 6gb ramomat rohogve megeszi a szerver. -
#3705 Ez a topik is 1 vicc lett . ^^ -
#3704 ez legalább jó hir, mert az a játék meg is érdemli :) -
anarga #3703 tevedsz, elsok kozott vettuk meg. nagyon hasra vagja az embert az a par marek homok amibe kerul. -
#3702 jhaaaj, most komolyan megtapsoljuk, h tudott l2-höz bot-ot irni? Ki nem szarja le azt a fost....
Meg, h minecraft szerver ne crasheljen...hüha nagy dolog...
Gondolom minecraft-bol is csak az ingyenes verzio nehogy fizetni kelljen érte... -
anarga #3701 ennyi erove, azert sem kell ide jarni, amiert tocsok/fpocok/faberov/david sane/stb. h leirjak milyen volt az elozo jatek amiben 5 leaver 10 afk es 20 creep ellen nem tudott nyerni, mert elfeedeltek az afksok.
dinsane: en 1x sem tettem fel ilyen kerdeseket. se lolban, se l2ben, se nsben, se csben, se semmi jatekban. tudom hasznalni a googlelt es hamarabb megtalalom a valaszt, mint h leirom egy forumra es varok a valaszra mint egy lusta fasz.
parszor mar le irtam, hogy nem akarok segiteni senkinek, mert nem tudom ertelmesen elmagyarazni az evidens dolgokat. erre a mondatra rakeresel itt, legalabb 5x mar leirtam. de te megis azt mondod, hogy en jovok azzal, hogy: "csak segíteni próbálok a kezdőknek". nem kurvara nem jovok ezzel buta egysejtu forumozo. -
#3700 De legalább témához hű maradok. -
#3699 Látod tipikus lenézzed a másikat, és akkor jössz ezzel a dumával hogy
"csak segíteni próbálok a kezdőknek".
Te is a 0 ról kezdted szerintem és itt mindenki a 0 ról, és én is onnan kezdem, és lesznek még őrült hülye kérdések ami neked komolytalanságnak fog tűnni, de nekem még újdonság, sajnálom hogy nem vagyok a tökéletes : )) -
#3698 Ezért viszont nem kell idejárni -
anarga #3697 szerintem ertelmes az, ha lefikazza fpocokot. -
#3696 Látszik hogy egyáltalán nem ismersz, még emberismerőnek is etyke vagy. -
#3695 Most komolyan, szerinted valakit is érdekel ,hogy a srác mit csinált l2ben vagy mit nem , ez egy lol topic ahova azért jár,hogy beböfögjön 1-2 szót és ezen kívül nem írt még semmi értelmeset, csak 1 hszt emelj ki innen tőle,ahol nem mást fikázott le vagy valami értelmetlen hülyeséget irt. -
anarga #3694 mert kene h valaszoljon barki is, mikor hulyeseget kerdezel, ami magatol ertetodo. de segitek, varj:
ne engedd h rangebe keruljon! bonyolult, tenyleg az. -
anarga #3693 ez is ide tartozik, ugye? =DDD
ma Faberov, ez a nyalfrocsoges, nem az amit en irkalok. -
#3692 Értelmes kérdésemre, ami a LOL-al kapcsolatos bezzeg senki nem tudott választ adni ..
(Lehet tennem kellet volna bele egy kis oltást, máris lett volna válaszom.) -
anarga #3691 kulturanak csak az szamit ha szepen, akademikusan megfogalmazol valamit? az miert nem szamit annak, ha nyersen leirsz valamit? minek irjak 10 oldalt, ha 1 oldalban is letudom irni ugyan azt, max nyersen. nem olyannak kell leirni a dolgot aki nem tudja mire jo a ghost/ignite, mi az a mastery stb. ergo imho tokeletesen megfelel ha nyersen irja le valaki. dmx meg mindig is olyan volt mint most, viszont tobb ember koszonte mar meg neki, mikor l2walkereket folyamatosan csinalta meg, hogy freen tudjak hasznalni, akar offon, akar barmelyik free l2 serveren.vagy minecraft servert irta at, ne crasheljen folyamatosan, stb.
ez mar nem egyszer zajlott le, valszeg nem is utoljara, hogy utalja mindenki dmxet/engem/geriket (najo ot regen nem mert akkor meg nem neveltuk meg)/olit/bugit. viszont mikor nekunk volt eloszor valami meg, kapasbol az ilyen utaljuk amugy de ha van neki akkor maris szeretjuk tipusu emberre valtozott az osszes. david sane es pocok biztos h ebbe a kategoriaba tartozik. emil meg ugyis leszarja szal ot semmi sem erdekli. -
#3690 Na idefigyelj engem te ne ítélj meg 10 pst után, rendben..
És te kis fityma fejű nyomorék mivel ez HIVATALOSAN league of legends topicja ezért én inkább témához kapcsolódóan írok, mint hogy az agyamat próbáljam játszani. Jajj ha már nincs high ELO'm akkor már nem is számítok embernek mr perfectné.
Szerintem ülj be egy kicsit anyád mellé és beszéld meg vele a gondjaidat mert itt ezek már hatalmasok, mit képzelsz te magadról hogy véleményt formálj rólam, vagy épp akárkiről ?!?! De figyelj én nem fogok a te aljadék szintedre lesüllyedni azért annyival többre becsülöm magam hogy elkezdjek ilyen szürreális képtelenségekkel leragadni, aminek az értelme megközelíti a - 10 hányadosát.
Te ilyen pákó szintet ütöd,próbálkozol nagy lenni valaki lenni, megmagyarázni ha igazad van ha nincs, teszed itt a valakit azt már 1 hete nem fürödtél,azt se tudod mi a "nő" kifejezés fogalma ...
Térj hát észhez, vedd észre magad!nyomorék vagy,kocc innen.
-
#3689 Akárhányszor látom őket, mindig csak valakit aláznak. Egyszer nem olvastam, hogy igen, igazad van... vagy valami hasonló. Mindig csak fasznooboznak, meg hogy ők milyen jók. Ráadásul ezt 100szor leírják, mert azt hiszik így még inkább igazuk van. Én már nagyon unom őket. -
anarga #3688 vemhes pocok, melyik a jobb, ha masokat alaznak a postjaikkal, vagy ha sajat magukat alazzak a sajat postjaikkal ? =)
ha en postolnam a champ rotationt, akkor minimum h kijavitanam oket, ha nem teszem, akkor egyet ertenek vele. -
#3687 Hidd el azt is unalmas olvasni, h néha mennyi hülyeséget sikerül itt összehordani a többi forumozonak...csak nem mindenki irja le a véleményét mint ök...
Nem azt mondom, h az a követendö példa amit ök csinálnak, mert darkmenx eddig csak ideböfögni járt ide...de anarga legalább hasznos dolgokat ir le...persze nem valami kulturált stilusan, de azért ti sem vagytok semmik... -
#3686 Támogatom. Jó kis fórum lenne, csak ki kellene baszni ezt az anargát meg trollt. Minden egyes hozzászolásukban a másikat alázzák. Tudom, hogy direkt csinálják, tudom, hogy erre verik minden este... de hosszú távon már nagyon nagyon unalmas. -
#3685 Azokat a free week hösöket a hivatalos forumrol szedi, szoval a riot-ot szidd, ha kassadin-t melee dps-nek irják :D -
faber #3684 Egyfelől szórakoztat, másfelől sajnállak :) Amúgy ha annyira hülyeségeket írunk, és te annyira nem akarsz minket tanítani....akkor minek szólsz be? Sőt. Ha mi annyira hülyék vagyunk ehhez és ez annyira fáraszt téged. Akkor egyáltalán...minek gyötröd magad az olvasással? Menj, játszál, a high elo-s kispajtásaiddal, akik nem bakiznak soha, és akiknek minden egyértelmű, és billentyűzettel a seggükben születtek, illetve általános iskola helyett DotA-zni jártak. Ne vesztegesd a drága idődet ránk, egyszerű halandókra. A hozzád hasonló emelkedett elmék már úgysem töltik itt az idejüket velünk noobokkal, te se tedd. Kérlek. Nem parancsolom, nem mondom meg, hogy mit tegyél. Kérlek. -
anarga #3683 amiota irtam az utobbi 2 napban, tobb ertelme volt a postjaimnak, mint amit te idehanysz hetek/honapok ota kis fpocok meg ilyen david sane pajtasokkal. vagy mint az a retardalt aki irja a champ rotationoket, morganat supportnak luxot pedig magenek titulalva (lux support, ezen nem fogsz valtoztatni, pont annyira support vagy eppen mage, mint morgana).
ammugy ennyire faj az igazsag, hogy nem erdekel, de mindig repostolsz valami faszsagot, amivel utod a sajat erveidet ? =/ -
#3682 Oltogatások határtalan sorait látom amúgy meg, bazdmeg nyissak nektek külön topicot?? már bocsi faber de minek válaszolsz neki szard LE, hagy írkáljon magának, hidd el ha mindenki leszarja, nem tud magával mit kezdeni, én úgy látom ez a League of Legends topicja, nem a bizonyítani akarok mert az életben egy 0 voltam vagyok leszek.
Fel lehetne fogni : DDD
ok?csá. -
#3681 Labancal kurvával voltam,azt nagyon faja, izgulok h ne kerüljek ellene, szerintem nerfelni fogják.
Kennenre kezdek ráérezni, viszont ww ellen 0 vagyok 5mp leszedi a hpmet még menekülni sincs idő, hogyan védekezhetek ellenük? magic resistancéval biztos nem, tán aegis of the legion-al, vagy ilyesmivel? : dd -
faber #3680 Akkor ne tedd. kopj le. -
faber #3679 Na mostmár tényleg unlak. Kopj le, menj és keres egy csajt, aki kiveri, de ne ide verjed. Minek téped magad? Engem nem érdekel, és szerintem másokat sem, kit akarsz meggyőzni a profiságodról? Szerintem majd rádír, aki kíváncsi lesz az "Anarga guideja a profi LoL-ról" c. mesterműre. De nyugodtan szóljon, aki kíváncsi még anargára...valaki?
-
anarga #3678 'TE még azt is meg akarod szabni, hogy milyen spellekkel játszak? Nem vagy te kicsit elszálva?'
en mondtam, hogy nem tudok elmagyarazni egyertelmu dolgokat, mert idegesito, hogy valakinek nem evidens ami annyira bonyolult mint az 1+1. mint peldaul ez a summoner spell dolog, vagy a runak. -
anarga #3677 http://leaguecraft.com/masteries/3100421030330100000000000000013040001000000
ezeket a masteriket hasznalta, akkor mikor neztem a paget. ennek semmi ertelme. szed ignite masteryt, viszont armor pent rak magic pen helyett. ergo dps championre buildelt, vagy valami elbaszott sajat buildet csinalt. ugyanakkor utolso played champion teemo volt.
most vagy szed ignitet es melle magic pent viszont armor pent nem. vagy vegyen mindkettot, ha hybdridet csinal. de ebben a felallasban ertelmetlen. ebbe nem hiszem h bele lehetne kotni. mert tenyleg nincs ertelme ennek.
summoner spellekhez mindenkep kell egy spell amivel tud menekulni es tud chaselni ha kell. flash/ghost. imho ghost. vagy mind a ketto. mivel annak a 10 apnek amit ignitebol kapsz, annak semmi ertelme, ahogy a 200 dmgnek sincs amit az csinal. tokjo heal ellen, de ha healert 3 max 4 hitbol oli egy normalis carry, akkor felesleges, utanna meg mar nincs heal ergo felesleges az ignite. ha a carry nem a healerre focusol akkor bena. ha meg nem tud ra focusolni mivel nincs ott, akkor nem is nagyon fog tudni healelni, ergo megint csak felesleges az ignite. szerintem egy szar spell. ennyi. mastery meg megint csak szar, tobbet er a 15% magic pennel, mint a 10 APvel amit ad.
biztos tok jo early gameben az ignite egy healeres lanen, de utanna csak waste. kidobod az ablakon az egyik summoner spelledet.
clairre nem mondtam h szar, imho egyik legimbabb summoner spell, ghost utan.
en is ignite+exhaustal jatszottam amikor meg lvl 15es volt az accom es olyan nyomorekokkal jatszottam, mint amilyen en voltam akkor. de rohadt hamar egyertelmuve valt, hogy haszontalan spell. exhaustot egyedul gragasra szedek. es soha sem fogom APre buildelni gragast (ARAM-on kivul) mert milioszor hasznosabb armor pennel es 15% cd runaval. -
faber #3676 Jaj de kis ügyes vagy :) Megnézted a runáim PILLANATNYI állását? De látom, már közben habzó szájjal vered magad a billentyűzet előtt, ezért óvatos leszek, nehogy elvigyen valami szívroham (bár így belegondolva, annyira nem is bánnám...):)
Először is, amit említesz, manaregen, az tényleg van egy elhanyagolható, mert még nem cseréltem ki 1 (azaz 1 db) rúnát. Nekem nem fáj. Neked igen...? Sajnálom.
Az gondolom, meg sem fordult a kis butus fejedben két fröcsögés között, hogy éppen cserélem a rúnákat, és két pagem van (bocsánat, mostmár 3), ergo gondoltam, amíg nincs meg minden hiányzó, berakom azokat, amik vannak, mert a haszontalanabb stat is jobb, mintha nem lenne semmi a pagen.
A masteryket illetően nekem jó így, 21/0/9 és 9/0/21 között váltva, kisebb módosításokkal, mert -bocsánat- még néha érzésre módosítom. Tényleg maradt a criple-n, mert korábban használtam lexhaust/ignit-ot is (és bevallaom, nem minden mecs közben cserélek masteryt, lusta vagyok, és van, hogy 1-2 pont nem ott van, ahol kéne...túlélem, ha ELO-t hajszolnám biztos szírohamot kapnék, ha egy pont más helyen van, de nem teszem).
Az meg különösen tetszik:
TE még azt is meg akarod szabni, hogy milyen spellekkel játszak? Nem vagy te kicsit elszálva?
A véleményed tudomásul van véve, és le van sz*rva. Nem kérdeztema véleményed semmilyen formában.
És most: /unsummon anarga troll . begone! -
#3675 ez az új heró (LebLanc) elég frusztráló hős :D, csomószor futott el low hp-val, mondom mind ezt 1 játék után :D -
ronesz #3674 szerintem csináljatok egy gamet practicebe, aztán megbirkózhat az "elo hellbe vagyok 1200zal 500 meccs óta pedig simán 1700as játékos vagyok csak sok a leaver meg a francia" csapat, illetve a "lámák vagytok oda valók vagytok" csapat aztán csak kiderül kinek lesz igaza -
#3673 nyilvan az elozo post azokra a hozzaszolasokra iranyul mikor probaljak beadni embereknek, hogy az Evelynn milyen jo champ, mert ok bizony oltek vele mar 2 embert lvl3-on. -
#3672 szerinted miben kulonbozik az elozo post az Fpocok fele o'da'ktol meg a david sane fele liraktol amiket ide fosnak es probalnak intelligensnek tunni?
vagy gondolod, hogy itt mindenki majd a te normaid szerint fog forumozni azutan miutan elsirod szivszorito banatod egy SG modnak/adminnak? -
#3671 Nah jó visszavonom az elözö hsz-em az ilyeneket tényleg ki kéne törölni... -
#3670 es egy ilyen elfogult dogevo honaljszagu cigany aki a sajat igazat hajtja akkor is ha egy lakotelepnyi bullshitet hord ossze, szerinted milyen hazigazda lesz? (igen rad gondoltam.) -
#3669 Nem látom értelmét a házigazdának, mert 1-2 hsz-en kivül, legalább kulturáltan szidják egymást :D -
#3668 Szvsz amiota ignite-ot nem lehet leszedni azota elég hasznos spell föleg, healer ellen :)
Meg azért a Clairvoyance-t se felejtsük el. :) -
B52Yami #3667 A fórum lényege. Ha nem tennék, hetente 1 poszt lenne, az is a champ rotation. De ha már kérdés? Trynda runák? crt. chance, vagy crt.dmg, vagy valami más? Értelmes item build order? Most, hogy exhasutot le lehet szedni cleanse-val kicsit használhatóbb lesz.