53877
-
anarga #3906 """"""Jajj higadjmár mást kifigurázni azt megy.
Mondtam én hogy tanulnod kell a posztjaimból?
Hisz én tanulok a másokéból : D
Roy4l te meg higadj már, 1v1 ezek igen,csak azért nem írtam mert nem a gép körül forog a világ, tudod itt valakinek élete is van :'D"""" -
#3905 higadjmár.okcsá. -
#3904 enjoy your aids -
anarga #3903 nem tunik fel, hogy nem csak angolul nem tudsz (amit igazabol leszarna mindenki), de meg azt sem mondanam, hogy magyarul sem tudsz, mert amit te itt osszehordasz az nem a nyelv ismeretenek hianyat, hanem a butasagodat tukrozi. te egy buta eloleny vagy. -
#3902 sok gyökér faszláma hogy nem lehet egy gamet 5v5ben befejezi mert mindig kilép egy gyökér. 4 gameből 4 leaver -
#3901 Problémád hogy nem fújom a magyar nyelvet, csak gondolkodj vajon miért, angol saját hibám miatt ilyen szörnyű.. Németet tanultam 8 évig,és későn jöttem rá hogy angolt kellet volna.
Nem hiszem el, le tudnál rólam koccolni?
Tudom voltál te is "tudatlan"... És mit hiszel te magadról?? Csak mert 4 csillag van a neved mellet az felhatalmazz arra hogy be pofázz mindenkinek?? Térj már észhez.
-
#3900 A "régóta játszás" mikor volt > mint az angoltudás? Csak én nem látom a logikai kapcsolatot? -
#3899 Értem, köszi szépen :D
Elég hülye volt aki mondta, pedig az is elég régóta lol ozik és csak azért bíztam tudásába, de úgy tűnik már nem elég a régóta játszás : S -
#3898 Most tényleg nem akarlak megsérteni, de mégis hogy várod el, h komolyan vegyünk, mikor egyértelmü, h nem tudsz angolul vagyis, fogalmad sincs mit csinálnak a skillek, csak kitapasztalod öket... -
Jowanson #3897 rosszul mondták. sebez: Magic Damage: 80 / 125 / 170 / 215 / 260 (+0.8 per Ability Power)
és blind-ol Blind: 1.5 / 1.75 / 2 / 2.25 / 2.5 seconds
(megvakítja akit meglőttél vele, az időtartam alatt az összes attackja misselni fog. attack, nem abilty.) -
#3896 "Nekem azt mondták az azt jelenti *-*"
omg -
#3895 Hát teemonak, az első ab.-jaa mikor 1 nyilat belé lő, arról beszélek : D
Nekem azt mondták az azt jelenti *-* -
Jowanson #3894 "...Nem is beszélve az első abilityijéről ami magic damagét csökenti neki..."
Mirő beszész? -
#3893 Teljesen igazad van , ők jobban értenek a játékhoz : ))
És én kérek elnézést a nem értesz a lolhoz kijelentésemért, meggondolatlan volt :/ -
#3892 De itt nem csak a gombáról van szó, igazán jó 1v1 be is szerintem, attól füg kik ellen : ) Ashe, meg ilyenek ellen akiknek a def szintje maga a 0 azok ellen simán megy. 3v3 is tökéletes, mert amég a többiek közelharcolnak mérgezem őket,távról mérgezem őket, már az is valami :'D Nem is beszélve az első abilityijéről ami magic damagét csökenti neki -.-" de tökmind1. kinek hogy és mivel esik jól játszani .
OFF! -
B52Yami #3891 Lehet igazuk van, de nézzük a másik oldalról:
lvl 25körüli a gyerek, azon a szinten én is 25+ killt szereztem teemoval 30-40 perc alatt. Magasabb szinten tényleg nem fog vele ölni, max, ha véletlen beleszalad a bogyóba egy 0hp-s. Így ne csodálkozzunk, hogy jó karinak tartja.
Gragas? Tökéletes alakzat bontó :)
All random all mid-re OP. :) -
faber #3890 Nem értem mi a pöcsért nem lehet megcsinálni, hogy vagy az ilyen leaver g*ciket kibannolja az ember, vagy legalább ha azért bukok, mert a paraszt kis köcsög belépéstől afk-zik, akkor ne veszítsek statot....szánalom -
faber #3889 4 játék. 3-ban leaver. 1-ben feeder. Mhm. -
#3888 Nem akarok belefolyni a trollkodásba, mert minek de:
1v1: Ökörség. Először is 1v1-re teljesen más championok jók mint 5v5-re, 3v3-ra. Ráadásul sok karakter nem is tud érvényesülni így, és nagyon sok dolog ki is esik a játékból. 1v1-ben nem derül ki, hogy ki a jobb játékos, vagy javíts ki ha tévedek, pl wardolni, supportolni és egyebeket ilyenkor nem igazán kell.
Ettől függetlenül ha kell én adok neked summoner nevet, jöhetsz ellenem 1v1-re, de valszeg nem fog meglepetés okozni a kimenetel. Semmi közöm anargáék brancsához, nem is tudok róluk semmit, nem is érdekel de:
Abból amiket ti ide írtok, és ők ideírnak, egyértelmű az ,hogy sokkal jobban értenek a dolgokhoz mint ti. Lehet ezt te, és a többiek trollkodásnak fogjátok fel, de akármilyen bunkó stílusban adják elő, a legtöbbször tényleg igaz. Teemot se trollkodásból fikázta le, tényleg szar 5v5-re, evvan. -
#3887 megaszondtam :'DXD
higadjmár xdd -
#3886 Jajj higadjmár mást kifigurázni azt megy.
Mondtam én hogy tanulnod kell a posztjaimból?
Hisz én tanulok a másokéból : D
Roy4l te meg higadj már, 1v1 ezek igen,csak azért nem írtam mert nem a gép körül forog a világ, tudod itt valakinek élete is van :'D
-
#3885 Sajna nem. Annyit tesz, hogy nem látod mit ír. -
faber #3884 Akit ignore-olok ingame, azokkal többet nem kerülhetek össze csapatba (kérlek, kérlek, mondjátok, hogy így van...) vagy van valami értelme? -
Roy4l #3883 lolbase.net szerint volt annyi az ELOm augusztus 10.én azóta nem frissült de szerintem nem rontottam sokat talán picit jobb is lett -
#3882 +1
(erősen kételkedem benne, hogy a jelenlévők többsége ezt képes lenne megérteni/felfogni)
-
#3881 Week 18 Free Champions:
Annie, Mage
Ashe, Ranged DPS
Heimerdinger, Support
Rammus, Tank
Ryze, Mage
Taric, Support
Poppy, Melee DPS
Shen, Tank
Akali, Melee DPS
Kog'Maw, Ranged DPS -
ronesz #3880 ugyan az 1300 már azért elmegy, de annak aki ilyeneket mond, ajánlanám elolvasni ezt -
Roy4l #3879 nemtalált csak 1303ELOm van de legtöbb meccsen nem az én hibám miatt kaptam ki :// -
#3878 :O
Champ Sneak Peak - Irelia
New Skins: Hextech Janna, Karate Kennen, and Coral Reef Malphite -
#3877 Ez inkább a RablóRoma a RablóRomát eset :) -
#3876 shennel meg mindig csak 1 jobb tank van, amumu. miert is ertelmetlen?
omfg 900 elo :( -
Roy4l #3875 annie jó nuker ,shenről meg régen volt jó tank amikor kiadták de nagyon lenerfelték igy értelmetlen szerintem -
#3874 hát lehet csak mákom volt és álmákat kaptam de elég jól ment vele :) -
#3873 Annieről és Shenről mi a véleményetek? -
Roy4l #3872 szerintem eggyáltalán nem táp én legtöbb herommal amivel szoktam menni(kata,ww,kennen,akali,garen,sion,ashe,mf) ezekkel általába verni szoktam de lehet hogy high eloba van skilesebb is de éncsak low elon vagyok igy nemtudom:d -
#3871 gragas ennyire táp. (mennyire?) -
ronesz #3870 nagyon politikailag korrekt libsi vagyol ám
srác kezdő még, de kurvára fennhordta az orrát, helyrerakta, most meg ő a hibás? gondolom az is fáj neked amikor egy rabló romát jól helybenhagynak a rendőrök -
#3869 lol, szolhattatok volna hogy gragass ennyire táp -
#3868 Na az olyen emberek utálom a világon legjobban mint amilyen te vagy. -
#3867 szerintem 'o' a hulye. en is mindig critre buildelem teemot aztan csak szarom a gombakat nagyon adja, foleg mikor belehuzok 3 ellenfelet aztan lecritelem oket meg mergezem mikozben kiserem piroskat (annie) az erdobe, hogy nehogy megtamadja a csunya farkas (warwick).
totalisan neked adok igazat, szerintem nagyon jo jatekos vagy, sokat tanultam a postjaidbol csak igy tovabb!