53877
-
B52Yami #3746 Nekem a kedvencem a funny sunfire capesek voltak, amit haverokkal nyomtunk, csak tankokkal. Az elején nagyon sux, de, ha már mindenkin volt 2-3 akkor csak összeragadtunk 1 kupacba, azt mentünk elörre. Vagy a hasonló stuner pörgés: veigar-taric-sion-ashe-és még egy. -
#3745 A lolban 2 kedvenc menetem volt, egyik tegnap másik kicsit régebbről.
-3 healer, én(Sona), Kyle, meg az a kék üveges dagipasas, ilyen tanker meg ww ellen, nagyon szarul kezdtünk, vagy 20x haltunk mondom healtra nyomoljunk, ok, beindultunk 3 man jöttek geci nyomták skilleket mint állat, mi meg healoztuk egymást meg magunkat geca, nem bírtak velünk, azt kinyírtuk őket, hp'nk max volt, hát mivel rájöttünk erre, egyértelműen nyertünk : D 2 órás menet volt.
-A másik meg tegnap, akali,katarina,Kennen(én)3 órás menet, annyira szarul álltunk nemvolt már towerünk meg semmi, csak a fő meg ellőtte 1 ami védi,katarinának elmagyaráztam hogy amíg stunolom őket, akkor nyomja be azt a forgó skillt, addig akali meg szedje őket, és sikerült is, felhoztuk, nyertünk ... Végén mikor a fő épületet ütöttük kilépett mind XDDDDDDDDDDDD gondolom idegesek voltak : D
Valakinek van hasonló kedvenc matchja? : D -
faber #3744 Még egy-két röpke gondolat. Én elfogadom azt, hogy noob vagyok. Követek el hibákat. Még messze nem tökéletes sem a runapagem, sem a masteryjeim. És ez lehet frusztráló látvány valakinek. Lehet noobzni. Nem várom el, hogy értelmes és konstruktív hozzászólással reagáljon rá bárki is . Mert hát ugye minden evidens, és én, meg még jó páran, akik számára valami nem az vagy másként gondoljuk, hülyék vagyunk.
Ami viszont tény: még ranked/nem ranked soloban még aki esetleg akarna, vagy akit esetleg érdekelne az, hogy feljusson high ELO-ba, és mindent úgy csinálna, ahogy a nagy könyvben meg van írva, csak flash + ghostal menne mecsbe, csak utolsónak pickelne, csak tankot, ha nincs, supportot, ha az kell, carryt, ha az hiányzik, és minden egyes mastery pontot komoly kalkuláció után helyezne el (mert végül is ez nem játék, nehogy már egyéni legyél, jól érezd magad, nyerni kell!! ha nem vagy 101%-os, sz*r és senki vagy és jól kiröhögünk...); nos, szerintem annak sem volna túl sok esélye, mert ez van, amit 3742-ben is írtak. Minden mecs elején az ember imádkozik, hogy "jaj, csak ne a csapatunkban legyen a leaver", "jaj, csak Sona ne rohanjon már előre, mint egy tank", "jaj, csak ne Mordét kezdje el ütni, ha már ott van mellette TF"...Ide a rozsdás bökőt, nem vagyok az a típus, aki nem vállalja a hibáit, aki mindig csak azt mondja, hogy más a hibás. Nem. Én is az vagyok sokszor. Folyamatosan finomítom mind a rune-kat, mind a mastery-t, mind a buildeket. De ha egy mecsben sem volna leaver low elo-n, komolyabban és csapatszellemben gondolkodva játszanának soloban, még volna is esély fejlődni, előrelépni. Igy nincs. -
B52Yami #3743 Én tegnap egyet játszottam csak, bár normálban próbáltam az új karit. (elötte kipróbáltam practice ban)9-6, igaz nem a legjobb stat, de két társam középen és másik line-on 1-10 és 5-10. Corky és fiddle halálra volt feedelve. Ez most nem sírás, mert leszarom, csak próbáltam az újat, hogy élesben mit lehet vele alkotni. Csak megerősítem a korábbi állításom, hogy még mindig fos a balance és szerencse is kell a játékhoz.
De ti überhighok sose funoltok? Írod , hogy yi-re szar a 6phantom, persze, hogy szar...te sem gondolom, hogy az a main buildje. Vagy, hogy tryndamari és teemo szar, ok lehet, de hót unalmas mindig "high tier" karikkal játszani. Mundo ok, hogy dps és nem tank, mert nincs semmi tauntja meg cc-je, de ha már csak ő csinálhatna valami semi tank buildet, akkor be lehet vele szaladni elsőnek a tömegbe, vagy legalább elkezdeni a harcot és felfogni pár stunt vagy rootot, esetleg ultit. -
Dobronski #3742 ez a mecsméking bazdmeg... nyertél egy ranked solo-t??? iiigeeen? akkor legközelebb veszteni fogsz bazdmeg istenem de felbasz -
#3741 Hamarosan új feature: (Tegnap nem linkeltem, de gondolom nem zavarja a közösség nagyobbik részét, hogy most igen.)
Battle Training -
B52Yami #3740 Új kariról véleményetek? Szerintem jó nuker 1v1-ben (kiv.tank ellen), de teamfightban ?! Q-R-W-E-Q (én így próbáltam) rotációval 200 ap val, nem gyengén sebez, talán még 1 deathfire azt 2500+dmg. Csak a Q-R már több mint 1000dmg, ha jól számoltam(lvl-18) -
faber #3739 Összesben high elo-ban (ahol gondolom, hozzád hasonló okoskák játszanak, akik nem pickelik ezt a két karaktert) vélhetően akkor senki sem játssza. Low elo-ban ezzel szemben elég sűrűn van Trynda (láthatólag olyan is, aki szerint tanknál is jobb o.O). A 60% (gondolom, még neked is lejött) egy "hasamra ütök" adat volt. De mond, hogy kevés Tryndameret látni az 1000-1400-as sávban.
Na ennyi, ma talán berekeszteném a vitát, nem etetem a trollokat :P -
anarga #3738 minimalis kulombseg volt kozte. 0.7 es 1.0 evelynen, 1.7 es 2.1 trnydameren. en osszeset irtam be.
<3 20+ perces que timek.
az nem tank garen, hanem spin 2 win garen. -
#3737 Gratula,de az rammus és akali lámasága volt, hogy sikerült megölnöd öket 1v2ben -
#3736 tank Garenről mi a véleményetek? mostanában ezt próbálgatom, 2-3 sunfire-el egész jó sztem -
faber #3735 Azt is meg tudod mondani, hogy low eloban mennyiszer van ez a két karakter és high elo-ban mennyiszer ? -
faber #3734 Bocs, én bízok benne, hogy ha első-második embernek lockolok, 3-ból lesz EGY aki tankot választ. De persze az én hibám. magyrázd meg :) -
anarga #3733 Tryndamere 1.95%
Evelynn 0.90%
azert ez majdnem 60% =DDDDDDDDDDDD -
anarga #3732 akkor pickeled es nem lockolod le, legvegen pedig valasztasz mast es lockolod.
konklucio? use ur brain. -
faber #3731 Akkor a normal gamek kb. 60%-a default lost. Tehát? konkluzió? Nem lehet sehova se haladn. -
anarga #3730 ezert nem kell lockolni amig nem valasztjak ki. inkabb jatszok jungle udyrt/malphitet esetleg nehanapjan rammust mint hogy legyen egy hasznalhatatlan 'tank'
10 sec alatt meg at lehet irni a masteryket es kivalasztani a runapaget, spelleket.
mar ez a 3 is elegge gaz. 3 squishyvel nem lehet elkezdeni a jatekot. szal az is hibazott, aki 3diknak valasztott. ww elemegy, mert 1 jungler kell.
btw 1 dpsetek volt, ashe. teemo egy szar. teemo helyett egy tank es ertelmesebben nez ki a team.
trynda=default lost. evelyn=default lost. -
#3729 *mundonak nem AS meg AD item kell* fixed. -
#3728 mundonak nem kell AS meg AD item kell, hanem health/hp reg es IGEN ez a build a dps. -
Dobronski #3727 aha tényleg nem... mundoval voltam 2 perce, rámjött egy akali meg egy rammus (mindannyian fullhp no cd), és double killeztem. Még minionjaim sem voltak, mert bokorban gengeltek. Ott sírtak mekkora noob vagyok... who talking? -
faber #3726
Pardon, lus nem volt, Ww volt az 5. -
faber #3725 Közelebb áll egy tankhoz, mint Leblanc, Teemo, Ashee vagy Lux, nemgondolod? Vagy szerinted, ha már mindenki be van lockolva, és beválasztja Mundo-t (azt persze hiába is mondanánk neki, hogy rendes tankot válasszon, úgy se fog), akkor ESETLEG nem járnánk jobban, ha hp-re/regenre armorra/magic res-re gyúrna, mint még egy dps-nek?
Vagy másik élmény még tegnapról: szintén belockolt 4 ember, várjuk a nagy meglepetést, vajon az 5. fog-e tankot pickelni? Ó hogyne. TRYNDAMERE, "Better than a tank" felkiáltással. És persze 1/6 meg néhány asist. Much better. -
#3724 Inkább semitanknak mondanám, de egyedül semmit nem ér az tény -
anarga #3723 az ilyen postok miatt reagalok ugy ahogy szoktam. Yis dologra nem is reagalok, mert faszsag, van legalabb 10 hasznosabb bitem Yire mint a PD. meg lehet verni? megis hogy, pofanrugod vagy mire gondolsz?
mundo nem tank. malee dps. nincs tauntja es stunja sem. -
faber #3722 Rammus bejelenti, 1 halál után (tower dive, lvl 1-en Leblanc + Ashee ellen), hogy "If I die once more, I am going to the sofa watch TV". És megy is, 2. halálnál.
Előtte mecs: Mundo (Egyetlen tank) itemei: Attack speed cipő, Emblem of Valor, Banshee weil, végén hp regen vest. Mikor mondom neki, hogy esetleg ha már ő az egyetlen tank, vehetne hp-t, kicsit több hp regent. Válasz: "Noob. I play as I want"
Ennyit arról, hogyan is lehet nyerni, vagy egyről a kettőre jutni solo-ban. -
soma12 #3721 Hát nagy marha lehetett master yi vel kell csinálni hogy zeal aztán phantom dancer + attack speed és akko má nagyon fasza me gyorsan ellehet menekülni de ugyanakkor gyorsan meglehet verni valakit... -
B52Yami #3720 Hány másodperc alatt futott végig a mapon? :) Legalább jax-el csinálta volna ezt :) -
Jowanson #3719 amiért mindenki más: funból -
#3718 Amugy ismét sikerült egy retardáld emberrel összefutni...teemo-val volt és csak zealt vett, majd miután meglett mind a 6 beváltotta öket phantom dancer-re...persze vesztettünk...kiváncsiságbol megnéztem a profilját és az utolso 10 meccsen mindegyik karakterének csak zealt stack-elt, még annie-nek is....most komolyan az ilyen minek játszik? -
#3717 "Also, we're putting in an indicator on people who have oracles (something floating above their head) in the next few weeks."
Ezt egy riot-os irta...most ez komoly? ennyire idioták az emberek, h lusták végigkattintani kinél van oracle? -
faber #3716 Szívesen! -
#3715 Sikerült, milyen igazad volt : d
Nagyon szépen köszönöm ^^. -
#3714 valakit mindig? /b/ro rajtad kivul 1 olyan ember van akire ugattam azota miota leirtam ide az elso postomat. (en legalabbis.)
vagy meg sok Fpocok jar ide? :(
vagyis a mai nappal kettore nott ez a letszam miutan Anthrax is beallt melletek a sorba pedig nem emlekszem, hogy barmikor is irtam volna 1 rossz megjegyzest ra :( na de gl hf.
-
nah lehet röhögni, pro team -
faber #3712 Félves szólok hozzá, mert anarga majd ebben is kijívít. De a leaguecraft-os skinekeket a Data\characters\ könyvtárba kell tenni, minden karakternek a nevére kell könyvtár és ebbe mennek a fileok, karakter skin, load screen, stb. Plusz van olyan skin leagucrafton, ami particles-t is cserél Annak a particle részei a Data\particles könyvtárba mennek, de azok általában ilyen struktúrával is vannak bezipelve. De ott leaguecrafton a skinek letöltési linkje mellett van "how to install" link is, jobban leírják ezt, amit azért is érdemes nézni, mert nem minden hősnek az a neve, mint az ingame. Pl. Warwick-nak Wolfman néven kell könyvtárat csinálni... -
#3711 olyat találtam hogy data, és characters oda beillesztetem nem-e.
heropak_client et nem találok : o -
#3710 és nincs odairva hogy kell berakni?
amugy a heropak_client.zip-be kell belerakni a skineket és felülirni a megfelelö fájlokat -
faber #3709 -
#3708 A skineket amiket letöltöttem amúgy hova kell openelni? mert lol datába tettem külön mappa lett h kennen, azt skinje maradt : o -
#3707 ennyi erove, azert sem kell ide jarni, amiert tocsok/fpocok/faberov/david sane/stb. h leirjak milyen volt az elozo jatek amiben 5 leaver 10 afk es 20 creep ellen nem tudott nyerni, mert elfeedeltek az afksok.
- Hol írtam ilyet? Nem tudom mért rangsorolsz egyszer ide egyszer oda, azt 1 hete se vagyok itt, tök vicces vagy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD