53877
0MWkPbn.jpg
  • zsakosfrodo2
    Nana... a L'art pour L'art az egy jó kis csapat. Fórumtrollokat ne emeljünk fel az ő szintjükre.
  • faber
    Félig-meddig én is. Troll például a maga faragatlan modóján vicces. Anarga már kevésbé, de ha egy kicsit gyakorolja, még ő is felveszi a versenyt mondjuk a L'art pour L'art-al
  • B52Yami
    Szerintem ez már átment viccesbe. :) Jókat szoktam aszalni a kommenteken.
  • faber
    Vigyázz az ilyen trollveszélyes övezetben :) A legkissebb hiba, baki, nyelvbotlás, vagy rossz kijeelntés, és élve felfalnak :)

• david insane
    istenem ._.
    okcsá
  • faber
    (Tényleg ez a LoL fórum!)
  • faber
    LOL
  • darkmenx
  • daemonervosa
  • faber
    Rankedre gondolt, imo.
  • darkmenx
    kerlek definiald a ranged game fogalmat.
  • david insane
    Ranged game -.-"""

Szóval a sima menetekbe is érvényes, értem : D
  • darkmenx
    milyenek azok a ranged matchok?
  • B52Yami
    anarga féle angry trollok gameben, semmi extra :)

"Amúgy a runák élnek a sima matchokba is? Vagy csak rangedbe? : D "

Ha ezt úgy érted ahogy gondolom, akkor ja, mindenhol használhatod őket. :)
  • faber
    Ty, troll
  • anarga
    cool story bro.
  • faber
    Mai élménybeszámoló (átlagos low ELO csendélet ismeretlen szerző tollából, avagy életünk napjai, teamspirit és hasonlók...):

Sona/Morde/Yi/Katrina/MissF(én). (szar setup balamiért biztosan, de ettől most tekintsünk el....)

Summoning...Katrina mid, én bot...Másik három elindul topra. Mennek, mennek...
    Yi:Sona...go bot...we are on TS with Morde.
    Sona: No.
    Morde: FFS go bot nuub.
    Sona: No.STFU. Need 1 mele 1 ranged on both line, I need tank.

Ez kb. lvl 8-ig így ment, hárman fent ökörködtek, én lent jól elvoltam, középen Kat is...de hát ugye ez még se frankó.

Lvl 9:
    Yi: MF..come top, me and Morde will go down.

Ok, felkocogok, ők lejönnek. Csakhogy Sona: teleport...már megy is le hozzájuk.

Eztán már beindult a gank, így végülis csak még egyszer leosztották egymást, ki miért noob.

Kb. 5 szintel később Sona meghalt 1-2 teamfightban....ezután elvonult jungelzni, mondván, hogy "Morde leting me die intentionaly".

Nagy nehezen megnyertük, de a déleőttre el is ment a kedvem a LoL-tól.
  • Jowanson
  • zsakosfrodo2
    Kedden US, szerdán EU ha jól tudom. Legalábbis US-ben biztos vagyok.
  • jazzy
    Mikor változnak a free play karik? Minden héten hétfőn?
  • anarga
    rangedben egyaltalan nem elnek a runak. mind halott.
  • david insane
    Hát az elég aljas lenne.

Amúgy a runák élnek a sima matchokba is? Vagy csak rangedbe? : D
  • B52Yami
    Az addig ok, de ha kikapsz olyat, hogy van több ranged, vagy több mage és no tank, te is beválasztod vmelyiket a kettő közül?
  • david insane
    Van jó runám, kennenhez,és teemohoz : )
  • B52Yami
    Btw. szerintem ne is kezdd el, amíg nincs értelmes dps-tank-vari runa paged. Nekem is kéne valami jó dps és tank, amíg nem lesz nem is folytatom a "szenvedést". Na meg main karik mind a 3 rétegbe, amivel úgymond "jól" kened.
  • david insane
    Ranked 30 lvl től basszák meg : ////
  • Zomil
    Irelia*
  • Zomil
    Elvileg most november végén jön ki Irealie melee dps. Elvileg akkor jön ki a magma chamber is a grafikai update-el...de mint tudjuk riot-rol van szó :D
  • B52Yami
    Lett egy újabb nuker, amit két héttel megjelenés után már senki nem fog használni. Én már valami jó közelharcosra vágyom, vagy GP rework-re, imádom azt a karit, csak sajnos a játékok nagyrészében használhatatlan.
  • Zomil
    Nemtudom...valóban brutális single target burst-je volt, de csak 1 targetre, és elég könnyen meg lehet ölni, ha elkapja egy stun, föleg most, h nerfelték a Q range-jét. Én kicsit tul soknak érzem a nerf-et, szükség volt rá, de sztem nem ennyire.
  • B52Yami
    Na úgy már korrekt.
  • anarga
    mert W, flash, E, Q, R, W csak elirtam. nem volt hpm es gondoltam belefer h meghaljon, meg is halt.
  • B52Yami
    Még nem próbáltam, de kíváncsi lennék 1 deathfire-al és egy lich bane kombóval mit lehetne alkotni. :)
  • B52Yami
    De miért nem W Q R E W? Így még erősebbet sebzel. Q-ra rányomod az R-ből újra a Q-t, akkor a Q második része aktíválódik, majd ultival ezt 50%-al erősebben(nem 6 elött), amire még rárakod R-t, bár akkor ott kell maradni. Vagy, mivel a Q-nak baromi nagy range volt... Q-R-és arra a W és E W, így a Q 2. felét teljesen kihasználhatod.
  • anarga
    kb olyan mint 2 kog vagy 3 ezreal fel evvel ezelott.

kozepen mindent megol lvl6 elott. single targetre 5x jobb burst caster mint annie. ne csodalkoz a nerfen =) 10 jatek utan sikerult megneznem milyen, mert mindig banoltak.

sajat turrettol flash, W, E,Q,R,W. enemy meghalt es visza kerultel a sajat turretedhez. barmi ellen. 70 mr-e volt, 1000+ dmg. semmi ertelme sincs jelen allapotban, de ez a nerf keves.
    W+R team fightban megint csak durva. fel hpt leveszel mindegyikbol. tul imba. ezrealt counterelni lehetett legalabb, de ezt a szart nem igazan =D max 5 silence + 5 FoN+5 banshie, de mire ossze szeded oket, vege a jateknak.

Qja olyan mint ezreale csak annie auto attack rangel. van slowja, stunja, silence.
  • david insane
    mordert amúgy xdd

ashe, 4500 hp vel, tankerként geci váá XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • david insane
    mst kit nerfeltek? labanckurvát?
  • Zomil
    Amugy ezek után azt hiszem maradok a jól bevált aoe stunnereknél, az aoe cc stack-eléssel legalább nem foglalkozik a riot...
  • Zomil
    LOL, riot nem szarozott:

For Q-R the following changes:
    Reduced the initial damage on Sigil of Silence to 70/110/150/190/230 from 80/125/170/215/260.
    Reduced the cast range on Sigil of Silence to 700 from 750.
    Increased the cooldown of Mimic to 40 seconds from 30 seconds at all ranks.
    Reduced the damage amplification on Mimic to 10/25/40% from 20/30/40%. (The tooltip was incorrectly stating 20/35/50%).

To address her mana efficiency we made the following changes:
    Increased the mana cost on Sigil of Silence to 70/75/80/85/90 from 60/65/70/75/80.
    Increased the mana cost on Distortion to 80/90/100/110/120 from 60/70/80/90/100.
    Increased the mana cost on Ethereal Chains to 80 from 70 at all ranks.
    Reduced her mana per level to 50 from 56.

Ez most jött ki "hotfix"-ként, de azért ennyire nem éreztem op-nek leblanc-ot, pl. anivia/annie simán 3skill-el kifekteti gond nélkül annyira nincs semmi armor/mresist-je...ráadásul még sosem volt rá példa, h 2nap után nerfeltek volna egy karaktert...Látszik, h szart sem érnek azzal, h lecsökkentették a ptr létszámát...
  • ToCsEk
    hát omg már a hangja sem egyszerű :D