53877
-
#3666 kértem házigazda jogot, majd kiderül kapok-e vagy nem, de kezd fárasztó lenni,hogy mindenkinek megakarják magyarázni,hogy mivel játsszon és mi mennyire szar, de igazából senki se kérdezte a véleményüket -
#3665 Tegnap én is játszottam Zomillal 3 játékot, és tudom, hogy mindegyikben én is voltam a hibás, hogy vesztettünk. Az elsőben Garenként feedeltem, a másodikra már nem is emlékszem... :D A harmadikban meg MF-el játszottam kifejezetten szarul, pedig MF-el nem szokásom rosszul menni. Ha rosszul is indítom a meccset, a végére általában pozitívban szoktam lenni. -
Jowanson #3664 -
anarga #3663 Faberov runa pagei:
page1
19 pdmg @ lvl 18
7.2% crit chance
13% crit dmg
page2
7.6 magic pen
67 ap @ lvl 18
0.31 mp reg / 5
ez megis mi a jo isten ?
page1 evidens h semmire se jo.
page2nel meg mi ez a 0.31 mp reg/5 es miert 7.6 magic pen ? miert nem 8.5, hogy ertelme is legyen, mivel tobbet er az az 1 db magic pen runa mint az az 1 db ap/lvl redhez.
quintet meg miert rakod ap/lvlnek? ha flat ap-t raknal, annak meg ertelme is lenne, legalabb annyi, mintha flat hpt raknal, de quintbe a ap/lvl runa az faszsag. flattel tobbet ersz az eleen, sokkal, utanna mikor mar tobbet erne az ap/lvl tobbet ersz a flat hpval.
masteriesek pedig megint csak viccesek. 21/0/9. de h burning embers es cripple is... full dps runat raktal, viszont szedtel burning emberst, ami APnak kene, ugyan akkor nem szedtel magic pen masteryt, amivel tobbet ernel mint azzal a 10 ap-vel amit az ignite utan kapsz. cripple pedig exhausthoz kell. ergo te valszeg exhaust+igniteval mesz, ami a legszarabb dolog ami letezik. ghost+flash. mindig. najo neha egy exhaust+ghost, ha armor pen gragassal jatszok, de az ritka.
es te akarod megmagyarazni nekem, hogy te csak bent ragadtal a 'low elo hellben' es nem a te hibat. ilyen masterykkel, feltetelezett summoner spellekkel es runakkal nem csodalkozom. -
#3662 lassan elférne egy házigazda a topicban -
#3661 SHITSTORM. -
anarga #3660 amilyen runakat hasznaltok, ertelme sincs. nem tudom mar melyikotoknek neztem a runait, de nem is ertettem, hogy elo ember ezt hogy gondolhatja komolyan. -
anarga #3659 azt mondtad malzahar, katarina, teemo eleg ahoz h nyerjel, csak nem akarsz ezekkel jatszani, mert megunod. ebbol kovetkezoen noob vagy, mert nem esik le az egyertelmu dolog, hogy ezekkel nem fogsz gameket nyerni.
mondogathatod h en vagyok a hulye etc, de en legalabb tisztaban vagyok a jatekkal, nem mondok faszsagokat a jatekkal kapcsolatban, mint te.
nincs 3-4 hete, mikor serverek szarok voltak, h kaptam 3 leavet es jo ha 2en voltunk bent a jatekban vagy eppen senki, es lostot kaptam. az a 4 nap nekem ~250 eloba kerult. de meglepo modon visza tudtam maszni 1270rol.
resetelnek a rankedet, ugyan ez tortenne meg, talan 3bol 1x kimakolnatok es felkerulnetek 1400-1500ig, vagy megfeljebb, de idovel ugyis leesnetek 1200-1300 ala. pont ahogy en is lent ragadhatok, de idovel ugyis felkerulnek. -
B52Yami #3658 Én nem vagyok high, sose voltam az... tudom, hogy hibázok, sőt szoktam feedelni is, ha nem úgy jön ki a lépés, de azt nem viselem el, hogy valaki kiforgassa a szavaim és a fos blance és matchmaking rendszer miatt generált elo alapján ítéljen el. Lépjen be az accomra, toljon pár meccset ezen az elon és kíváncsi vagyok, hogy 1000-ről felviszi-e 1600-ra, vagy akár 700ig is lerontja. :) -
faber #3657 Nem baj, a házi trolljaink ezt úgyse fogják fel, szerintük mindenki noob, mert nekik sikerült anno felkecmeregni high ELO-ba. Akinek anno nem/később kezdte, és beragadt a low Elo Hellbe, az mind noob, l2p. Sőt, minek is él egyáltalán? -
#3656 ehh, kiszámoltam, még 149490 ip kell és megtudom venni az összes hőst -
#3655 Sztem is 2havonta egy ranked elo reset nem lenne rossz :) -
B52Yami #3654 ladder reset* -
B52Yami #3653 Ezt magyarázom...ts-en mondja anno haverom: "nyomok pár rankedet" és azon röhögtünk, hogy 6-ból 4-ben leavelt egy társ, 5.ben meg afk volt 1 társa. Kár, hogy nincs valami rank reset, vagy valami ilyesmi, mint diablo2-ben a leader reset,lehetne újra próbálni. Főleg így, hogy mostmár bannolgatják is az ilyen afk-s ip farmosokat. -
#3652 Rankeden már én sem játszok...beleragadtam az 1200-1300 elo-ba, és érzésem szerint ennyire szar azért nem vagyok :D
De egyerüen nem lehet kijutni innen ugy, hogy egyesek itt probálnak ki elöször karikat.
Mondjuk az én hibám, mert mikor elindult a ranked nem voltam itthon csak gyorsan lenyomtam kb 6meccset(amit simán nyertem) és kb 1350-ig kusztam fel, de mikor hazajöttem sajnos addigra a jobb játékosok feljebb mentek a bénábbak, meg maradtak ezen a szinten :)
FreddyHawk:
EU vagy US szerver? -
FreddyHawk #3651 Egy másodpercre megszakítanám a vidám troll csendéletet :
Level 20-as vagyok és borzasztó gyorsan rájöttem hogy igazán jól aratni csak franciamentes pre-arranged teammel lehet és itt van esélye annak, hogy nem visz el agyérgörccsel a mentő a többiek hülyeségei miatt :
Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettőig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.
Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estéről estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.
kösz a figyelmet, ölhetitetk tovább egymást -
B52Yami #3650 Ja meg a 0-16ot rakó első ww gamet játszó játékosok ellen sem tudsz mit tenni.(rankeden) És az is rögtön -20 helyezés. -
B52Yami #3649 Flamer* -
B52Yami #3648 Nekem az az ismerősöm a barátnőm, csak ezt nem így fejeztem ki...mert abból is csak troll duma lett volna, hogy blablabla "milyen csaj" az stb. Aztsem mondtam, hogy én sosem hibáztam rankeden, pl volt, hogy 0-5 öt raktam morganaval...és?, de a postommal nem is azt akartam kihangsúlyozni, hogy ki mennyire noob, vagy high elo, hanem, hogy unbalanced a játék. Csajom, aki biztos nem játszik annyival jobban, mint én, hogy 300+ eloja legyen,még is ott van?! Ezért nem érdemes nézni. Egyzer lecsúszol 1100 alá, ahogy énis egy rossz kezdősorozattal, nincs visszaút. Ha az elején sikerült 1400 fölé jutnod, amihez soloban szerintem szerencse is kell, onnan könnyű magyarázni, a játékok 50%-a nem 4v5 ben megy leaver, vagy hasonszőrű "noobozó" 0-10-et rakó High Pro falmer rage quiter miatt. Most mondhatod megint, hogy low vagyok stb, de pl amikor a team egy db wardot vagy oraclet nem vesz, amikor az enemyben van twitch, vagy társad épp twitch-et választ, amikor az enemy ben van twisted... stb. (normalban 80+ winem van, sztem nem 1000-es elo vagyok) Várom a további troll flameket. -
#3647 off:
csak benéztem, de meglepődve tapasztaltam azt, hogy nekem is van olyan nyelv amit abszolút nem értek :D néhány szót igen, de a többit nem :D ez aztán a szleng :D
on: -
#3646 heh, 3v5ben kikaptunk 30perc alatt XD két német fogta magát és ragequitelt also laneről :D -
faber #3645 ELO = E-peen? -
#3644 Nemnagyon. -
faber #3643 Akár ezt is mondhatnád, nem....? -
Hurkans #3642 Szerintem csak valaki unatkozik otthon a 3napos hétvégén és itt éli ki magát... -
#3641 -
#3640 Az most trendi! Postolj! Meg postold be a LoL-Hungarys bajnokság shotjait és stb :D
Egyébként vicces mekkora flame alakult ki abból,hogy közölték, hogy "LOW ELO NOOB vagy" -> Ami végülis beismertek, csak közölték, hogy őket nem érdekli az ELO. Igazából, akkor nem értem min megy a vita :D -
faber #3639 Trolls are asembling. They never do typho. They never lose a game. They never made mistakes. They are awsome!
By the way, ne célozgass, ha gondod van, mond bátran. Ha esetleg én lennék az "50eves minimalberes betanitott munkas", akkor 30, nem minimálbér és nem betanított . És nincs sok élettapasztalatom, csak kis koromban azt mondták, hogy ne legyek furkó, tartsam be az illemet. Lehet, néha követek el helyesírási hibákat, és ezúton is töredelmesen sajnálom, főleg ha gyorsan gépelek.
ELOn meg látom, még fogunk kicsit csámcsogni. Nincs 1800 ELO-d? Nem is vagy ember!!!
-
#3638 de mégis van, 1439 60win 48 loss legendary friend -
#3637 Minek rakjunk be shot-ot +win-röl? Én is rakhatnék be, de leszarom... Nem mindenki akar itt bizonygatni dolgokat...Viszont látom, te nagyon be akarod bizonyitani, h faszacsávo vagy.... -
#3636 nekem 100 több van, postoljak shotot ?:P -
anarga #3635 nem fognak, mivel nincs ilyen. 700-1200 elo (egyiknek van 1 ismerose 1340 elo). /end of story. -
bugike #3634 Akartam egy szep kis hozzaszolast irni a nagy 50eves minimalberes betanitott munkas pajtasoknak, akiknek ekkora elettapasztalat utan sem sikerul helyesen irniuk, de inkabb kihagyom, egyetlen kerdesem van:
Valaha fog valaki ide postolni olyan shotot is, amiben tobb WINje van, mint LOSSa? -
#3633 *benne : D -
#3632 ÓÓ szegény én, akkor most kennenemel low leszek *-*
Pont azt szeretem bennem h nem kell mana : D
De am neki hp, attack speed, és abilityi power kell nem? : D
mm int alapokra gondolok : D -
faber #3631 Anytime! -
anarga #3630 thx emiliano. -
faber #3629 Na....működött a troll summon....
"en nem leszek az akitol tanulni fog barki is, mert "
Fixed for ya! -
anarga #3628 hany sst postoltam, amiben a statjaim vannak, ugy hogy senki sem kerte? mindezt olyan szinten, ahol iszonyatosan bena jatekosok vannak ?
en nem leszek az akitol tanulni fog barki is, mert nem tudok elmagyarazni egyertelmu dolgokat, tekintve, hogy rohadtul idegesito, hogy valakinek az egyertelmu dolog nem evidens. pl malady teemo.
tessek, mi az az elo, ez egy rohadt nevetseges kerdes. googleba beirja es a legelso talalat lesz az. ezert miert kell forumra irni? -
faber #3627 ELO
De ilyen kérdésekkel vigyázz, mert ez olyan, mint valami rossz varázsige...trollokat szummonál, akik lenooboznak....