53877
0MWkPbn.jpg
  • david insane
    Ebbe a videóba van olyan feje 0:58 nál.

http://www.youtube.com/watch?v=PRq6OSkLkKs&feature=related

Boxy Remix
    http://www.youtube.com/watch?v=jw0oDH5MmzA

Amúgy meg oldalt még vannak videók, ilyen elmazavaros picsa xdd
  • B52Yami
    Na kezdtem 1 rankedet, 5:26 ashe left the game, mert meghalt torony alatt.
    4v5 első felvonás.
  • B52Yami
    Nekemsem azzal van bajom, hogy ő überhighpro double killt nyom xy-ra is!
    Hanem, hogy megkérdezi valaki, hogy milyen jó élményünk volt és ő erre lefikáz, hogy mert én jól érzem magam és funolok,TS-st (10megás nettel zabálja a sávszélességet) használok ezért noob vagyok.

Szar interface?
    Indít ts... connect to server...lerak asztalra...3kattintás
    Ennyi a ts használat,hol nem szarom le, hogy néz ki.
  • ToCsEk
    linket
  • david insane
    Ennek a csajnak a videói, rohadt durvák xddddd
  • Fpocok
  • Fpocok
  • faber
    Javítom magam:*sőt
    És: átkosban sem volt népszerű. Mert divat sajnos volt.
  • faber
    Különben meg nem volna bajom veled, sőtt még a LoL-hoz való kompetenciádat is hozzáértésedet is elismerném, ha
    1. Értelmesen adnád elő és érvekkel alátámasztva
    2. Nem fikáznál másokat
    3. Nem adnád úgy elő, hogy csak amit te kijelentesz, az az igazság, az megkérdőjelezhetetlen, és aki ettől eltér, az mind hülye. Tudod, ez már az átkosban (tudom, te akkor még csattogó lepkéket sem toltál, de biztos mesélték) sem volt divat, hogy fent kijelentik, mi legyen, és attól tilos eltérni.
    Ez alatt értem a "csak ghost/flash" vagy a "Ventri jó, TS szar" kinyilatkoztatásokat.
  • faber
    Bocsánat. Te még wikipediánál is jobban tudod. Én kérek elnézést, ők meg noobok!
  • faber
    "ventrilonak meg volt ideje elterjedni, mivel 6-7 even at mas nem volt"

Ez nem azt jelenti, hogy 6-7 éven át csak Ventri volt, más (pl. TS) nem?

Mindazonáltal kit a retket érdekel, hogy 6-7 éve mennyi volt a Ventri és a TS sávszél használata? Mondom, ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy mindenki használjon Linuxot, mert a Win98 szar volt és ebből egyenesen következik, hogy a Win7 rossz.
  • anarga
    ez a release date egy faszsag. ts1beta tavaszal volt mig ventrilo beta nyar kozepen jott ki.
  • anarga
    interface tovabbra is ugyan olyan szar mint volt ts1 ts2 idejeben.

emilke, te pedig olvasd el megegyszer amit irtam, hatha sikerul ertelmezned a 30 eves buksiddal, hogy 6-7 eve ts1 ts2 annyi savszelesseget zabalt, hogy 300-500as pingel senkinek sem volt kedve jatszani tsel. mivel a 30-40kb/st lazan megette. ISDN/512 DSL idokben. remelem most mar felfogtad. igen tudom hogy elobb jelent meg mint a ventrilo. amig nem volt ventrilo, roger wilcoval szenvedett mindenki vagy ahol adott volt, ingame wilcoval.
  • Dobronski
    vegyél fel, ugyanez a nevem mint sg-n.
  • faber
    NAGYON OFFTOPIC!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

By the way, mivel szereted a tényeket, utánnanéztem (wikipdia rulez)

Ventrillo:
    Initial release August 3, 2002; 8 years ago
    Stable release
    3.0.5
    3.0.3 (Server) / August 24, 2008; 2 years ago

TeamSpeak
    Initial release 26 Aug 2002
    Stable release
    2.0.33.7 (Client)
    2.0.24.1 (Server) / Nov 2008

Hol van az a 6-7 év, ahol nem volt TS és csak Ventrilo volt...?
  • jazzy
    amúgymeg a win7ben kevesebb szám van
  • faber
    ...ja és egyébként a Win7 szar, mert a Win98-ban nem volt Aero Peak és pont.
  • faber
    Konkluzio: anarga pr0 a Lol-ban, de vagy 5 éves TS-t használ, vagy 512-es netje van és ezért a TS a hibás és szar. És különben is, l2p TS fejlesztők, evidens (de nekik se magyarázza meg, mert nem tudja, csak őt zavarja...)
  • Fpocok
    Mi van velem? Örülnék ha leszállnátok rólam, főleg, hogy amikor itt sem vagyok.

TS3 sokkal jobb mint a Ventri. Ez a 3as nagyon jó lett.
  • Zomil
    értem, szoval azért szar a ts, mert 5éve szar volt... :DDDD
  • anarga
    hasznalhatatlan interface. ventrilonak meg volt ideje elterjedni, mivel 6-7 even at mas nem volt, ts1/ts2 meg annyi savszelt evett isdn/512es dslek idejeben, hogy nem lehetett mellette jatszani.
    kliens es szerver verzio meg egy hulyeseg, ott van a ventrilo mix.
  • faber
    Azért jó, hogy vannak legalább tényleg vicces trollok is
  • B52Yami
    Lassan már kezdek örülni, hogy nem vagyok a "god" eloban, ha ott nem tudnám jól érezni magam és néha tank annie-t játszani, vagy hasonszőrű dolgok. :)
  • B52Yami
    Már bocs, de mi köze a ts-nek a lolhoz? Ventrit is használok, de fele társaság itt, fele ott van. :) Most téget az zavar, hogy más örül a játékának?

anarga vesztés után:

http://www.youtube.com/watch?v=PbcctWbC8Q0

Most már csak így foglak emlegetni, angry madzsar kid.
  • faber
    Ezt aláírom. Korábban én is Ventrit szerettem, de ott ugye korábban (lehet már nem) szinkronban kellett lenni szerver és kliens verziójának. Mostmár TS-t (és néha...oh blasphemy!!! Skypot/MSN-t, a nem rendszeres játékos haverokkal) használok, és 10 megás neten fügyülök arra a pár kb-ra, torrent jóval többet pörget :P

/off

Csak azt nem értem, azt miből gondolja egy olyan preciz valaki, aki három tizedesjegyig tudja az egyes karakterek előfordulását normal LoL mecsben, hogy hogy Teamspeak nem olyan elterjedt. Számszerű indoklás, anarga baby? Ez kb. olyan, mint a Windows/Linux vagy az Iphone/Nexus, esetleg az Exploler/Chrome/Firefox vita: kinek a pap, kinek a papné

/on
  • Zomil
    ts régebbi verziojai nagyobb sávszélt használtak, mint a ventri és a hangot is torzitották, de a ts3 már jó, nincs nagy különbség a ventri és a ts3 között...föleg miota 10megás netet ma már olcson hozzádvágnak.
    Mondjuk én a ventrit szeretem, de ts-el sincs semmi baj. :)
  • faber
    Hát de most komolyan. Nemakarom, hogy úgy jöjjön le, hogy én direkt kötök bele anarga-ba (ha akarnék, sem tudnék, ő mindenben tökéletes ), de azért ez komoly mondat...

"/ ts-t retardaltak hasznalnak, mivel egy szar program, nem veletlenul nem terjedt el. /"

Most légyszi anarga, erre is linkelj egy százalékos adatot, vagy diagrammot, hogy hányan használnak és mit és mire alapozod ezt a kijelentést. Közgazdászként rendkívül érdekelnének a vonatkozó viszonyszámok és arányok.
    Valamint (az remélem, nem fárasztja le a kicsi troll lelked és szellemed) azt is, hogy a nagy és hatalmas anarga mivel voicekommunikál? (Ha te már a telepátia szintjén állsz, és a másik négy társaddal egy fensőbb létsík szerencsés kiválasztottjaiként már gondolatokkal jelzitek egymásnak a játékra vonatkozó utasításokat, azt is tudomásul vesszük és megpróbálunk felemelkedni hozzád)
  • Gubberx
    :D:D:D:D:D:D:D
  • faber
    Istenem....szip...már TS is a gyengék fegyvere. OH GOD MIÉRT!!!!!
    Kérlek, kérlek, ne rombold le az álomvilágomat....ha Ventrit sem használnak a pr0-k, csak Skyp-ot, vagy összekötözött konzervdobozokon osztják a "wtf noob l2p"-t, komolyan kivetem magam innen a harmadikról....:P
  • Zomil
    Nem rossz az a tier lista, csak tulságosan nagy befolyást szerzett, és szvsz némi változtatással képes lenne a jelenlegi metagame-et is megváltoztatni. Jó példa ez arra, h mid/low eloban galio elvétve volt, mikor Elementz felrakta tier1-re minden 2. meccsen volt 1db :)

Amugy leblanc jó kis hös, nagyo erös a single target dps-e, de nemtudom, h a jelenlegi meta-ba belefér-e.
  • Jowanson
    szerintem itt az emberek többsége, többek között az immáron "Fpocok award of the month"-os anarga is átlátja a szitut, csak másképp áll hozzá.
    a megfelelő champion választás is messzemenőkig fontos. válassz egy olyan championt aki tényleg jó abban amire való, és jól is tudod használni.
    érdemes elementz tier listjét figyelni: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533
    habár ez draft mode-ra vonatkozik és erősen szubjektív lista.
    ja és rankedet én nem játszok, jót nem hallottam még róla, beérem a normal gamekkal.
  • anarga
    te tenyleg nem erted=)

/ ts-t retardaltak hasznalnak, mivel egy szar program, nem veletlenul nem terjedt el. /

masodik helyzett ugyan ugy szarul erzi magat, nyertes pedig orul. ennyirol van szo. ha ezt nem tudod felfogni es csak bemagyarazod magadnak, hogy de a reszvet a fontos, de azert jot szorakoztunk stb, en leszarom, de en magamat nem fogom hitegetni ilyen hulyesegekkel. nyerni kell. ez a lenyege az osszes letezo olyan ajteknak, amiben van nyertes es van vesztes.
  • B52Yami
    De Jowansos megmondta a frankót, látom ő átlátja a szitut... Majd megpróbálok ügyesebb lenni ranked solon, de feljegyzem a statokat és, hogy hány játékból kapok ki, falmert, leavert, afk-t rage quitert, vagy olyat aki már az első karakterválasztásnál azt írja be, hogy "you are all noobs". stb. Kíváncsi leszek a statsztikára. Felírom az én statomat is, nehogy aztán az legyen, hogy persze te mindig high voltál. (bár a stat nem minden 20 teamfrag hátránnyal is lehet win.) A játék a szórakozásról szól "play for fun"
  • B52Yami
    Az, hogy funolsz nem feltétlen jelent defeat-et. És az, hogy jót röhögsz haverokkal ts-en, de mégis kikapsz szerintem nem feltétlen rossz időtöltés. Másik kiröhög? Foglalkozol az ilyesmivel? Ligában láttad már, hogy a nyertes kiröhögi a másikat? Vesztesként is be lehet írni, hogy GG és élvezni a játékot... még mindig csak egy játékról van szó. És figyeld erre fogsz azzal reagálni, hogy "akkor te örök vesztes leszel blablabla". Túl komolyan veszed a dolgokat! Pihenj egy kicsit és ne csak abban leld az örömöd, hogy double killeltél valakiket. :)
  • darkmenx
    vegyel fel Fpocok neven jatszok EU-n
  • anarga
    anyad =D
  • FreddyHawk
    Egy másodpercre megszakítanám a vidám troll csendéletet :

Level 20-as vagyok és borzasztó gyorsan rájöttem hogy igazán jól aratni csak franciamentes pre-arranged teammel lehet és itt van esélye annak, hogy nem visz el agyérgörccsel a mentő a többiek hülyeségei miatt :

Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettőig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.

Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estéről estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.

Nagyon szépen köszönöm az eddigi jelentkezőket, látszik hogy vannak itt értelmes arcok is, és igazuk van, mert szóltak hogy nem mondtam de az EU szerverről van szó, az EU környezetben keresek játékostársakat, az ajánlat most is él, küldjetek pm-et.

kösz a figyelmet, ölhetitetk tovább egymást
  • darkmenx
    most mar elnyerted az Fpocok award of the monthot :D
  • anarga
    funra ott van ARAM (all random all mid). annal jobb nincs.

ez van, en nem fogok nem komolyan venni egy jatekot, mert ez a lenyege, nyerni kell. ha elbukom a jatekot, akkor az kurvara frusztralo, mert elbasztam 25-35-x percet az eletembol a semmire es ez rohadt idegesito. lehet masnak rohadt jo erzes az, ha megbaszak es rohog rajta a tobbi, viszont engem ez idegesit. ezert vagyok pluszban es ti ezert nem.

2 jatek maradt meg benne, egyiket buktuk, masikat nyertuk. bukottban 1.5 milio (!!!) dmget csinaltam heimerrel, masikban solo laneztem ashe+janna combo ellen meg marcius-aprilis korul, alth0r+linak volt btw, es double killeztem a 10dik perc korul, utanna pedig gankel oltuk meg oket, az a ketto is az enyem lett. es nekem koszonheti alth0r a 65dik lost gameet.
  • Jowanson
    ... "Minden mecs elején az ember imádkozik, hogy "jaj, csak ne a csapatunkban legyen a leaver", "jaj, csak Sona ne rohanjon már előre, mint egy tank", "jaj, csak ne Mordét kezdje el ütni, ha már ott van mellette TF"..."
    sajnos amíg be vagy ragadva abba a low-mid elo hellbe, addig ez van, de ha egyszer feljebb jutsz észre fogod venni, hogy egyre több olyan emberrel kerülsz össze aki használja a fejét, még ha a team setup nem is ideális.
    szerintem meccs előtt inkább azon járasd a fejed hogy az ellen csapatnak mire jó a setupja(van-e jungler, sok aoe/cc, ne a flash-el rendelkezőket próbáljátok gank-elni, stb.), mire kell vigyázni, hogy lehet megfogni őket, és ugyanez a saját csapatotokra.
    tudom, mert én is jártam ott, sok szar meccs után nehéz pozitívan hozzáállni, de szerintem érdemes.