53877
0MWkPbn.jpg
  • B52Yami
    Pedig vicces. :)
  • Dobronski
    de utálom ezt a topikot :D
  • B52Yami
    Nm. Próbálkozz legközelebb.
  • Jowanson
  • B52Yami
    imho Ez az értelmes válasz? /faceplam imho
  • Jowanson
    ha az angol szövegből illetve abból amit írtam nem tudod értelmezni az a te problémád
  • byzhouse
    előtte még csökkentett módban próbálom :|
  • david insane
    Nyiss egy új felhasználót és oda telepítsd a lol't, én úgy csináltam anno.
  • byzhouse
    COMODO Internet Securityt használok engedélyeztem benne PMB.exe-t,LoL oldalán helpnél megcsináltam amit ajánlott,újra raktam PMB-t,de még mindig rossz! :S
  • B52Yami
    Azóta sem adtál értelmes magyarázatot. /facepalm
  • Jowanson
    nem kérdéses hogy tudsz olvasni, értelmezni már kevésbé.
    "ha már a 4. is stunolja, akkor annak normál hatása lesz?" /facepalm
  • B52Yami
    Hard words.
  • zsakosfrodo2
    Okosabb, mint te...
  • B52Yami
    Copy? Az, hogy nem olvasol a sorok között és én erre rámutattam?
  • B52Yami
    És akkor minden egyes enemy (max 3) valami fix értékkel csökkenti? Szerinted én nem tudtam elolvasni amit írtak?
  • Zeros
    és mert becopyztad mások véleményét okosnak hiszed magad?

RELEASE THE TROLLS!!!
  • Jowanson
    gyengébbek kedvéért: "Each nearby enemy champion (to a maximum of three) reduces the effectiveness of Crowd Control on Irelia. "
    azaz minden "közelben lévő" ellenséges champion (max 3) csökkenti a cc effektek hatását irelian.
  • B52Yami
    Micsoda mixet alkottak megint... Ami új és tetszik is, az E skillje. Passzívja akkor úgy mükszik, mint a merc cipő? Mi az, hogy csak 3 enemy-re? Ha már a 4. is stunolja,akkor annak normál hatása lesz?
    Kaptunk egy újabb Yi-t de slow és stunnal, és remélem nem AP ultival.
  • david insane
    Vírus irtó? Nekem sok játékomat letiltotta.
  • david insane
    New champion, Irelia

Remélem 6300(ip) as lesz.
    Amúgy nekem nagyon tetszik : D
  • byzhouse
    segíteni nem mertek :D
  • david insane
    Csak a másikat elcsesztem, mert azzal kezdtem a lolt, azt összevissza runákat vásároltam lv 5 szinten meg stb, ip (pénz) kidobás, és azon 1-2 értelmes champion van amit tudok kezelni.
  • david insane
    2 accom van : )
  • Roy4l
    nemrég még lvl 25s voltál most meg már lvl21? visszafejlődsz vagy wtf?:D
  • watto
    Azért az itemek adják.
  • david insane
    Szerintem nem rossz, 3, 30 as ellen, evelynn el elég jól megy már : D
    Kedvencem lett : )

• Zomil
    Régebben néztem néha, az account lopásos ügy elött, most meg a bannal kapcsolatos topikokban az emberek 90%-ának ez a véleménye róla.

De látom amikor felnézel akkor is csak bebüfögni tudsz vmit, ami senkit nem érdekel...
  • byzhouse
    telepítésnél errorozik miszerint a tűfal blokkolja a PMB.exe-t :| kinyomtam a tűzfalat és akkor is :D meg próbálkoztam engedélyezéssel is,de akkor se sikerült
  • B52Yami
    És az, hogy átlag playerek használják a fórumot és fikázzák egymást az téged miért zavar? A kocsmában sem Schumacherek ülnek, mégis fikázzák, hogy most milyen szarul teljesít. Hogy is van ez?
  • B52Yami
    Most összekapcsolok pár dolgot?!

<1300 stry feederekről? High elon nincs ilyen? Az imént írta kolléga, hogy ez a bizonyos személy is azért ragel, mert a többiek hibáznak(feedelnek). Ennyi erővel ő is írhatta volna ezeket a storykat.

Nem tett le semmit az asztalra és mégis nézik? Ezt is megválaszolta 1-2 kommentel lentebb az angry barátunk, hogy a cirkusz miatt.

Most akkor minek kérdezted, hogy, hogy is van ez?
  • B52Yami
    Truly truly outrageous.
  • Zeros
    Néha napján felnézek erre a forumra de mindig csak azt látom hogy az <1300 elo tolja a szart, meg a theory craftot és természetesen a sad but true storykat lvl 20 as gamekből.
    Hotshot meg nem példakép ennek ellenére nézitek a szar streamjét meg eléggé képben vagytok vele kapcsolatban, hogy is van ez?

Darkmennek: Már csak Fickdeinestorynak kellene megmutatni a LoL-t biztos konnyen beolvadna az itt kialakult forum kozosségbe is

és ofc lájkoljuk az ikszdét
  • zsakosfrodo2
    aggreed.
  • B52Yami
    Én ugyan nem akarok trollkodni, de belekötsz a saját kijelentésedbe... :)
  • anarga
    90%ban igaza van es oka van a ragelesre, arra, hogy elmondja megis miert faszlama az illeto. 1800-1700 elonal mar felkene fognia az embereknek h ne csinaljon retardaltsagokat, ne overextendeljen folyamatosan mindenfele ok es eredmeny nelkul, ne magara rakja a spellshieldet, ne nyomjon ultit amumuval 1 emberre, galioval ne flasheljen be es ne nyomjon egy fail ultit stb.

ezt a letett valamit az asztalra.... ha bitfatjijijrol mondanad vagy chausterrol meg aztmondanam, hogy oke, mert kb ket legjobb AD carry es AP player. hotshot pedig nincs veluk egy szinten. csak tud random championokkel is egy normalis szintet hozni, de nem kimagaslo, mint a masik ketto. teny, hogy o is top10 lenne solo rankedben, ha nem tier5os championokkel jatszana es nem funolna, mert a jatekai tulnyomo tobbsegeben keptelenek carryzni ot a carryk. /mielott valaki belekotne a funolas reszbe, funolni ugy is lehet, hogy hasznos vagy a csapatnak, nem pedig failelsz/

ha streamen nincs siras akkor nem nezik a streamet. ott van grackis, legjobb pelda ra. egy rohadt szar jatekos, de komolyan, innen meg egy paran lehet jobban is jatszanak nalla, megis nezik parszazan neha ezren a streamet. mert allandoan sir, allandoan ragel, allandoan nyavajog es veri az asztalat plusz interneten, ventrilon probalja felszedni azt az undorito riotos ribancot olyan failekkel, hogy inkabb kikapcsolod a streamet mert nem birod hallgatni. (mar ha erted amit mondanak). ez kell. cirkusz es kenyer, mar egy par szaz eve megmondtak. ez miatt egyszer le is lotte a streamet par napig. nem birta szegeny, hogy mindenki szar jatekosnak tartja es csak a ragei miatt nezik az emberek 99%a.

riotnak pedig ezek a streamek kurvajo reklamok. raadasul ingyen.
  • B52Yami
    imho Akkor igazam volt! imho
  • Anthrax
    Újra raktam rendszert és mikor lolt felrakom ezt írja ki folyton patchelésnél: The Launcher has experienced an error. Standalone cliens megoldja vagy melyiket szedjem le ?
  • Zomil
    Háááát, azért Hotshot nem éppem egy példakép...rendszeresen rage-el, osztja a csapattársait, mindig a másik hibás csak ö nem, ráadásul mindezt stream-elés közben, ragequitel, meg ha vesztésre áll a csapat akkor alt+tab és vmi random játékkal elkezd játszani...

Szoval elvileg totál megérdemelte, mert ezeket több ezer ember szeme láttára csinálja. Oké, h valamit már letett az aztalra, de vele se kéne kivételezni. Persze a 10év tulzás, de mondjuk 1hét kitiltáson, sztem még nem is csodálkozott volna...

Persze Riot-nál is dolgozik a gépezet, gondolom vki szolt vkinek, aztán hipp-hopp, jön a bocsánat kérés, h csak véletlen volt a ban....hogye...mert a ban csak ugy véletlen szokott lenni...
  • Jowanson
    és te beszélsz trollokról?
  • david insane
    Ő kicsoda? : D