53877
-
#4106 Épp valamelyik nap írtam egy nagy szájú Corkinak, hogy hamarosan úgyis következik a nerf, meg is érkezett. -
B52Yami #4105 Komolyan? És tényleg van olyan, sasoltam róla videot. -
#4104 Van legendary kill, mégpedig akkor amikor 5-nél több embert ölsz meg egymás után :) -
#4103 Elvileg annyi lesz.
Szegény Sonat jól lenerfelték. -
faber #4102 Irelia 6k-s lesz vagy erről még nincs infó? -
B52Yami #4101 DE! Végre buffolták a spell vampiric itemeket és swain-t is. :) Az új item meg hasznos a nagy nukerek ellen pl.: ryze, annie, veigar. A többi változtatás annyira nem érdekel.
Trollok vélemény? Áhh inkább ne. -
#4100 Nem örülök, hogy free a Teemo, eddig is utáltam ellene játszani -
#4099 Week 19 (this week)
Code:
Fiddlesticks Mage
Morgana Support
Nunu Tank
Sion Tank
Sivir Ranged DPS
Teemo Ranged DPS
Zilean Support
Nidalee Melee DPS
Garen Melee DPS
LeBlanc Mage -
faber #4098 -
#4097 "ide jarsz hazudni es elvarod h mindenki veled rohogjon a nem igaz faszsagaidon."
Ide? Ahol az ősök szelleme jár? Itt az én hátamon csattan minden...ne fütyülj... -
B52Yami #4096 legendary kill nincs. Az csak olyasmi kijelentés, mint az UT-ben a "godlike" -
#4095 De durva, penta kill, legendary kill . fúúúúúúú -
#4094 Amikor beköszöntem ide akkor is megmondtam hogy:
"Sziasztok lassan fél éve lolozok" (idézem tán, linket?) x'ddd
Hol itt a hazugság? : D -
#4093 4 hete játszok? Hol írtam én ilyet?! Mert azt szívesen megnézném.
És hagy tudjam már én jobban hogy smint ez az egész ..
A másikat kaptam 15 körüli szinten, és elcsesztem az ipt ..
Drámázzál már nagyobbakat, 2 szint miatt x'ddddddddddddddd
te vicc vagy ember :'D Kell neked a műdráma.
FÉL KEMÉNY ÉVE LOL OZOK,(elején funnybol)...
de akár printelhetek regisztrációs dátumot is, sőt account lapomat is ha szeretnéd, komplexusba szenvedsz te már nagyon.
Főkép azért jöttem ide hogy megerősítsem a tapasztalataimat, aminek így visszanézve a fele mind baromság volt ...
Komolyabbra szerettem volna fordítani a játék menetemet.
/next/
Azt se tudod milyen szerzet vagyok honnan, azt te már fújod a himnuszt?
TE "idiota, hulye, analfabeta, bena, idegesito" szar alak : $ -
anarga #4092 dude, azt hazudtad lvl25 vagy majd ilyen lvl22-23as screent adtal es azt hazudtad ez egy masik acc mert elbasztad mert vettel tier1/2es runakat. namost tekintve h azt allitottad 4 hete jatszol es 4 het alatt 2 db 20+os accot felhuzni eroteljesen arra utal, hogy te bizony tobbet ulsz a gep elott mint en, ami viszont azt jelenti, hogy te vagy az akiket szidsz, kockak. ami megint csak nyomoreksagra vall.
folytassam meg? ide jarsz hazudni es elvarod h mindenki veled rohogjon a nem igaz faszsagaidon. -
#4091 ahanem *-* -
#4090 xd -
#4089 okcsá -
#4088 GIGOLO! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4087 Anarga te klinikai eset vagy, bocsi de nem volt gyerek szobád? xddddd
Am jókat röhögök rajtad, meg a erőlködéseiden, így tovább (YY) XDDD -
#4086 hol hazudtam? xd -
#4085 de imádom mikor: i afk no funny match (N)
Pedig megnyerhettük volna : D -
anarga #4084 amugy igen, artottal. az idiota, hulye, analfabeta, bena, idegesito, szar kerdeseiddel. arrol nem beszelve, hogy hazudsz. ami foleg idegesit. -
anarga #4083 kerlek vagd fel az ereidet. KERLEK. jaa kepet ne felejts el kuldeni, lehetoleg anyadnak videot is csinalj. biztos kivancsi ra. -
#4082 Hmm... Nagyon jó meglátás hogy csak a kockák értenek angolul :) -
Roy4l #4081 Én nem tanulok angolt de mégis letudom fordítani az itemek képességeit meg a játékokkal kapcsolatos dolgokat , 10éve tanulok németet és ezmellett ez is megy , ne vegyél mindent magadra szerintem ,szerintem itt kérdezhetsz de nem olyat hogy nagyon noobnak néznek hanem biztos megvan az a szint ami után válaszolni fognak normálisan -
ronesz #4080 biztos új vagy még az interneten -
#4079 Attól hogy egy itemet nem tudtam : ((
Jajj istenem, eddig olyan örömmel jártam ide : ss
De most így az egész játéktól elveszitek a kedvem, és olyan szar érzés, és hogy haljak 5 percen belül .... Ártottam én neked?? Azon kívül hogy nem vagyok kocka, és böngészem egész nap az itemek után a netet...
Sajnálom hogy mertem kérdezni, sajnálom hogy be mertem vállalni hogy kedvelem ezt a játékot, elo ide vagy oda .. :///
Nem tudok mit mondani, kössetek bele ebbe is, légy boldog anarga büszke lehetsz magadra, az ilyet mint te az élet majd jól megpofozz.
-
#4078 hát most na kell a hangulat -
#4077 Az hagyján, de hogy még arcol is mellé :D -
#4076 érdekes úgy "játszani" ha valaki nem tudja a skillek, itemek tulajdonságait -
anarga #4075 tevedsz. en biztos hogy nem. en azt szeretnem h dogoljon meg 5 percen belul. -
hurkagyurka #4074 de mi azt akarjuk hogy hülyén halj meg -
#4073 Nagyon szépen köszönöm, te legalláb nem sajnáltad ezt az 5 percet, és leírtad valódi jelentését, és már is okosabb lettem. : )))
-
B52Yami #4072 Persze a hangnem megint nem stimmelt, ezt azért hozzá tenném. -
B52Yami #4071 Ezt meg anarganak, hogy ne legyen annyira angry:
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=317816 -
B52Yami #4070 De most igaza volt anarganak, nem azért kell a thornmail, mert + 100 armort ad(ami 2000 gold-ért nem is olyan rossz), hanem, ha jól emlékszem, akkor a sebzés 30%-át visszasebzi, ergo master Yi saját magát üti agyon. + a te sebzésed. Ha meg evelynnel vagy, ne te támadd be elsőnek. Rámegy valakire és akkor be tudod stunolni, akkor elég könnyű megölni. Kennennel meg nem hiszem, hogy problémát kéne okoznia, max, ha szarrá van feedelve. De ilyen esetben bármelyik kari az, pl karthussal is öltem már meg evelynt 2 Q-val, mert agyon voltam feedelve középen. -
hurkagyurka #4069 Te meg az a****ért nem bujsz már vissza a barlangodba? -
hurkagyurka #4068 you tard -
#4067 :'(