53877
0MWkPbn.jpg
  • Unknow
    Nem a te hibád, a Riot írja minden héten, hogy "most jön az Evelyn remake" :D
  • zsakosfrodo2
    utánanéztem, és igazad van, tévedtem.
  • Unknow
    Te milyen Evelyn remaket láttál? Vagy hol láttad? Mert mióta én játszok, azóta nem volt :P Az, hogy buffolták nem egyenlő a remakeval.
  • zsakosfrodo2
    Evelyn remake már volt... vagy lemaradtam valamiről és már megint remake-elik? :D
  • Unknow
    Evelyn remake is jött volna. Az új játékmódokat meg már...hm, mióta is ígérik? Season 1-re mondták talán ,hogy lesz domination,ctf meg ilyen apróságok.

Teszem hozzá, én már akkor is elégedett lennék ha a klienset lecserélnék pl.
  • Zomil
    Elméletileg Irelia-val jött volna ki a magma chamber és a grafikai update is... :D
  • anarga
    mundo teljesen rendben van 5v5ben. junglezol vele es kesz, tokeletes ganker lvl3on red+blue utan. 2 slow reddel. nem kell jobb. midet lazan meglehet vele szedni ha a masik is segit.

amumu,galio es? ugyan az tortenik mint 5v5ben vagy 3v3ban. semmi kulombseg nincs. idoben kell lereagalni, nem kell 1 spoton rohangalnia mindenkinek.

uj map lehet 5v5 ugyan ugy. mas lane vonalak, tobb tower vagy eppen kevesebb, nagyobb map barmi. teljesen megvaltoztatja a jatek menetet es az itemeket is amiket venni kene. map controlt nehezebb szedni es teleportnak is lenne ertelme.

errol jut eszembe, summoner spellekkel is kezdhetnenek valamit, mert nagyabol a 80%uk teljesen hasznalhatatlan.
  • Unknow
    Ezt mondjuk adnám én is. Majd biztos kész lesznek ezek a módok mikor az Evelyn remake is.

Ez a Magma Chamber se fog soha live-ra kerülni... Pedig elméletileg már "bent" van.
  • Zomil
    ujabb mapoknak semmi értelme, igy is sziv a riot h 3v3-ra és 5v5-re is balance-olja a hösöket...5v5 böven elég.
  • darkmenx
    ctf map kell meg fps mode, az adna'.
  • ronesz
    soha nem értettem mi a pöcsnek sírnak az emberek több mapért
    dotába is volt 1, még csak nem is kettő mégis kurvára elvolt mindenki, személy szerint pedig tényleg bőven elég ez a kettő ami van. a 9v9es teamfightoknak meg már csak az elképzelése is nevetséges és könnyen belátható, hogy ezek a karikat nem lehet csak úgy berakni akármilyen mapra, mert rohadtul szarok lehetnek az egyiken, míg a másikon imbák mint a szar (lasd mundo 3v3ba legjobb, 5v5be legszarabb, de képzelj egy egy galiot vagy egy amumut 9v9be...)
    a játékmódokkal mondjuk már egyetértek, szívesen tolnék én is néha -art vagy rd-t vagy akármit
  • anarga
    faszsagok. championt raernek csinalni. itemeket raernek csinalni. mapokat kene csinalniuk. 9v9et 5 lane-val. random all normal gameket. random all ranked gameket. test gameket custom gamehez, lvl18 kezdesnel es 30k gold.

de mielott nekiallnak, meg kene fixelni a kibaszott pvp.netet es a kurva adobe airt kidobni az ablakon.
  • Unknow
    Leblanc nem volt op, egy erős hős volt a hotfix előtt, de túl könnyű. Én igazából annak örülnék ha jönne megint valami tank. Csak ne olyan designban mint Galio vagy ilyesmi.
  • B52Yami
    + a concept art milyen istenkirály volt, most meg egy 4 darabos szörfdeszkával mászkál. Én valami olyat pirat karit szeretnék, mint a lineage2-ben a zaken, de semmi nyomorék ultikkal, meg ap ratios faszom aktív-passzív skillekkel, olyan igazán jó dps karit, like olaf.
  • Zomil
    Amugy nem érte, h Riot nem tud egy rendes höst csinálni, vagy elbaszott op lesz akit 2nap alatt hotfix-elnek(lásd leblanc), vagy csinálnak egy tök jó höst, ami papiron király, de igazábol a kategorián belül vannak jobbak...Irelia jó jungler/ganker lenne, de akkor már inkább ww esetleg akali.
  • Zomil
    Jó lenne Irelia, de a spelleknek elbaszott range-je van és az ultijának használata nagy faszság...faszom fog pl. menekülés közben magam mögé mutogatni az egérrel vagy chase-nél pontosan követni az ellenfelet, mikor a creepeket kerülgetem, h ne akadjak el bennük...ugy az egész ulti koncepcio egy hülyeség...
  • Unknow
    Nincs is jobb mint egy AP Rammus... XD
  • B52Yami
    Szerintem is totál tré... Elfutni 0 hp-val, arra jó. Tegnap a gyerek aki rankeden próbálta, beszól, hogy olyan,mint WW csak stun nélkül. Nem tudom hol élt... legalább xin-hez hasonlította volna, vagy yi.
    Tegnap rankeden!!! Teemo nak mondjuk, hogy bogyózza be nashort, kérdi az hol van. :)
  • Cobra.
    Abyssal Galiora is kötelező, meg ha fel vagy feedelve, akkor Nunu-ra és Rammusra is érdemes rakni. Egyébként szerintem olyan 500 körüli lehet a hatótávja.
    Irelia előnye, hogy majdnem olyan nehezen hal 1vs1-ben, mint Warwick, mondjuk eddig 2 meccsen találkoztam csak vele, szóval sok infot még nem szereztem róla.
  • daemonervosa
    akalira is szokták, de láttam már nunun is
  • darkmenx
    uj karit tegnap reggelire ettuk kogmaw-val
  • B52Yami
    Kennenre, fiddle-re, swain-re és néha amumura szoktam megvenni, ja meg karthusra.

Új kariról vélemény? Velem tegnap volt egy rankeden, aki ott próbálta ki elsőnek, nem feedelt, áhh neeeem.
  • B52Yami
    De hagyjátok már, van vagy 16 éves, serdül és azt hiszi övé a világ. Max megsérteni tudjátok, de megtörni nem, tehát le kell szarni. Nem védeni akarom, de kíváncsi lennék melyikőtök idegesebb ilyenkor...

De azt sem tudom, hogy fiddle passzívja mekkora távra hat?! Mint pl MF slow köre?
  • darkmenx
    úgy fejberugnálak, adod itt magad azt kitudja a való életbe mennyi vagy, lenne pár tippem.
  • daemonervosa
    Annyi kb mint a fiddle passzivja, szóval csak AP meelee-re éri meg venni.
  • B52Yami
    Uncsiiii!

Na, de valaki meg tudja mondani, hogy az abyssal scepter "debuff"-nak mennyi a ható távolsága?
  • Unknow
    Szerintem mától csak Flóra margarinnal kend a kenyeret, az kíméli a szívedet.
  • Zomil
    Istenem csak huzz már innen a picsába ne irj többet csak csendesen olvasd a forumot. Mostmár tényleg nagyon unalmas a faszságaidat olvasni.
    Vedd már észre magad, h saját magadat égeted, és mindenki elkönyvelte, h egy idiota kis vérpistike vagy, aki még hülye is. Menj el egy angol tanárhoz, juss el legalább 600+ lejátszott meccsig és utána gyere vissza, és meglátod máshogy fog mindenki hozzádszolni és csak röhögni fogsz rajta, h mekkora hülye voltál...
  • david insane
    A flame - az angol láng szó - került át a webkettő szótárba szándékos indulatkeltés jelentés alatt ...

Szóval te flamelsz, epic fail :'D
  • david insane
    üres szavakal dobálozol bazdmeg.
    epic fail, mert rohadtul nem tudsz mit felmutatni.
  • anarga
    meg mindig arra varok, hogy felfogd miert kezdtunk most flamelni teged es miert vagy skizofren.
  • david insane
    reagálni már luxus : ))

Még mindig linkre várok ahol hazudtam.
  • anarga
    ::D>DL:D>DL:D>D:LD>:DLD:>D:LD>D:LD

buta vagy. futyolsz es hazudsz.
  • jazzy
    Elmagyaráztam helyetted a linkelt képpel.

Amúgy hozzám normálisan szóltak amikor kérdeztem
  • watto
    Iróniára gondolsz?
  • david insane
    Húú ritka barom fogadhat el egy efféle pesszimista barmot, voltál te e közelmúltba bulizni, kikapcsolódni a nem létező haverjaiddal ?!?!
    Mert nagyon rád férne, agyadra megy a gép :'''D
  • david insane
    Retardált baromarc ...

"ossze vissza hazudozol."
    MÁSOLD MÁR BE NEKEM AHOL ÉN HAZUDTAM !

Most is csak támadni tudsz, a hülyeségeiddel bazdmeg, meddig írtam?! kurvaszád 6 napig azt?!

Ha meg túl intelligens lennék az lenne a bajod, ha túl csöndes akkor meg az, de őszintén úgy fejberugnálak, adod itt magad azt kitudja a való életbe mennyi vagy, lenne pár tippem.

És mint említettem...
    Buta kérdések, bután fogalmazok, nos mivel nincs aki elmagyarázza hogy mi micsoda, ezért olyan helyettesítő szavakkal pótolom, amik számomra érthető jelentéssel bírnak, pl:(skill)képesség, de fura módon te is mindig levetted a mondani valómat ...

• david insane
    Sajnos még mindig nem értem ..

!: azért vagyok ojj büszke magamra, mert semmit se csináltam, 3 afk volt, és azért kéne reálisan nézni, mert a büszke kijelentést nem komolyan értettem ... Nem bírom elmagyarázni normálisabban, sajnálom :/
  • darkmenx

igy talan felfogod vegre :(
  • anarga
    ahoz kepest, hogy masfel oran at probaltad ezt leirni, kurvara tele van hibaval. meg ha akarsz akkor se tudsz emberi modon irni.

az meg hogy ilyen vagyok, ez van. van akinek nem tetszik es van aki leszarja en viszont mind a kettot leszarom mert legalabb nem vagyok hulye.

nem veszed eszre, hogy nem csak en irom, hogy buta vagy, hanem rajtad kivul kb mindenki ezt allitja, amit a hulyesegeid alapjan szurnek le. en flamelem a retardalt hozzaszolasokat, ha van kedvem, de ezt rajtunk kivul kb senki sem teszi. teged azert flamelnek mar masok is mert unjak, hogy nem csak hulye kerdeseket teszel fel, de bena buta modon teszed azt es ossze vissza hazudozol.